Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Fetelor am o intrebare: O prietena dea mea are un fiu de un an si jumatate, este racit si face de multe ori cacuta, este normal sa faca des cacuta sau nu?

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele Azi e ziua fetelor. Tare dragi imi sunt!!

La multi ani, Lara, Bianca si Sara!!!!!!

Bebe Beca, si mi e mi s-a intamplat cu Andrei de 2 ori. L-am intors saracul cu picioarele in sus. O ora am tremurat dupa ce s-a terminat. Draga de tine imi inchipui de sperietura ai tras.

Acris, Nu stiu de la ce a facut temperatura, dar vezi cum doarme azi la amiaza, daca e agitata in somn. Eventual consulta un medic.

Madutza, ce mai face zulufata? Ce nazbatii mai face?

Alus, ce v-ati mai distrat voi pe la socri!

Fetele, am si eu o intrebare. Stefa al meu mi-a vomitat in fiecare seara in ultimele 3 zile. Prima data am zis ca a papat prea mult, pe urma ca s-a agitat pe-aici dupa ce a mancat, dar aseara mi-a pus capac ca nu am mai gasit nici o explicatie. El abia ce a terminat un tratament cu antibiotice ca a fost bolnav. Credeti ca de la medicamente i se trage. Si nici nu doarme linistit. Aseara la 3 m-am culcat. Hai sa zicem ca e asa agitat de dinti, dar de ce varsa si numai seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

La multi ani pt. 1 anisor: Lara, Bianca, Sara! Sa cresteti mari, frumoase si sa aveti o viata plina de flori si zambete!

La multi ani la 11 luni Inisa, Andreea-Alessia!

Irinel, Danaa, va multumesc ca v-ati gandit la mine. Gandurile voastre bune se pare ca au adus putin soare in viata mea. Aveam nevoie si eu si Eric. Pupici dulci la ingerasii vostrii.

Laureta, in primul rand sa-ti traiasca minunea. LA MULTI ANI FRUMOASA INISA! Stiu ca intr-o casnicie nu e asa usor, darn u m-am asteptat la asta. Cred ca nu-l cunosc sufficient. Acum insa lucrurile merg sper bine, mai da cu bata-n balta cateodata, dar face si lucruri pe care uitase sa le faca (sa spele si el vase, sa stea cu Eric). Sa dea Dumnezeu sa nu fie doar o minune de 3 zile!
Noi nu avem probleme cu mancatul, mancam ca haplea, dar in schimb vad ca toti copilasii de aici mananca cereale. Eric a renuntat de la 8 luni. Nu mai vrea si pace. Asa ca nut e speria, toti copii sunt diferiti. Cata vreme doctorul zice ca Inisa nu e sub greutatea normala, schimba-i si da-i diferit de mancare pana gasesti ce-i place. Pupici la amandoua!

Nicoleta, ca sa vezi…oare nu le mai ajunge somnul? Cum de sunt tot ei mai obositi cand doar au un job care fie vorba intre noi nu e mai solicitant decat un copil. Iar noi nun e mai plangem ca vrem sa dormim, iar daca intr-adevar am vrea dar avem altceva de facut, renuntam si facem ce e mai important si de bun simt, nu somn. Ce sa-I faci…sper san u se mai repete. Pupici multi la printesuca ta si tie!

Bertha, voi sunteti cel mai de incredere si mai iubit sprijin. Daca nu vorbesc cu voi, atunci cu cine?! Ca toti cei apropiati sunt departe, iar pe soacra-mea..nu mersi. Si mi-e mai usor sa-mi spun pasurile si necazurile aici, decat sa o sun pe mama. Pupici si tie si lui Darius-intr-adevar frumusete rara!

Madutza, LA MULTI ANI si sa fii o mamica foarte fericita! Mii de scuze ca sunt putin cam…tarzie!
Asa e, casnicia nu vine mereu doar cu bune…sper sa fie bine! Bine ca va am pe voi!
Sper ca Ana e bine dupa cazatura aia. Slava Domnului ca ai avut crema de galbenele. Trebuie neaparat sa-mi iau si eu cateva cutii cand o sa ajung in Ro. Sper prin octombrie. Pupici multi la zulufata dulce si tie!

Grate, multumesc mult de sfaturi. E adevarat ca si mie mi-e greu sa ma gandesc la ceva urat, dar pt Eric ar fi si mai rau. E intr-adevar mai bine fara tata decat o atmosfera nefavorabila, dar la noi nu e cazul. Eu stiu ca inca ne iubim, dar..ne mai pierdem si controlul. E adevarat ca nu ma asteptam totusi la o asemenea reactie, dar incerc sa-l inteleg si pe el sis a fac ceva sa mearga iara ca la inceput. Eric ne-a dat putin peste cap, eu m-am dedicate 300% lui Eric si cred ca am cam pierdut din farmecul nostru de dinainte. Dar…o sa fie bine! Iar voi deja mergeti! Mai harnicutilor…si noi mergem dar doar daca ne tine cineva de manute sau pe langa sofa. Mai nou am invatat sa urcam trepte sis a ne cataram pe sofa. Prima data cand am fost sus pe sofa, am ras pana ne-am inecat.
Pupici multi si dulci exploratorului Patrick (imi inchipui ce sala de fuga e acum la tine acasa) si tie!

Alus, las-o in pace pe soacra ta. Cata vreme e departe, nu te supara inutil. Las-o sa zica si fa ca tine. Tu o cunosti cel mai bine pe Julia din toata lumea asta.

Cristina, am citit in ziare despre ce s-a intamplat in Ro. Si se pare ca va mai urma. Sa dea Dumnezeu sa nu se mai intample la tine acasa. Capul sus si fii puternica! Totul se rezolva daca sunteti sanatosi! Amalia deja vorbeste!!!Bravo! Vreau si eu! Dar Ericutzul meu vorbeste doar pe limba lui. Mama ce ne mai cearta cand nu-l lasam sa faca ce vrea el. Se pune in fundulet si da-I si da-i. Insa nimic concret pana acum. Am auzit eu ca baieteii sunt mai puturosi. Ce sa zic, na, trebuie sa ma consolez cumva, nu? Pupici la vorbareata ta si tie!

Madisor, multumesc mult de sfat. Bine-nteles ca il iau in consideratie. Asa o sa fac, doar ca atunci poate nu m-as fi suparat atat de tare si insistat atat de mult, daca n-ar fi fost tata care muncise sa gateasca pt noi 2 zile si cu Eric pe cap si am considerat asta ca lipsa de respect fata de tata, nu mai vorbesc de mine. Asa e…trebuie sa mai schimbam ceva pe ici pe colo, prin partile esentiale!
Oau, ati renuntat la suzeta. Noi suntem in tratative. Insa cand mergem cu masina sau cand ne culcam…inca ne trebuie rau de tot!
Va pupacim dulce pe amandoua!

Diana, eu am putin noroc. Eric e mamos, dar cand il vede pe taica-su e dezastru. Nu mai vrea nicaieri decat la el. Asta din cauza ca-l vede atat de putin. Iar eu sunt tare fericita ca mai am timp sa fac si altceva.

Bebe Beca, imi pare tare rau ca te-ai speriat. Eu as fi murit. M-am hotarat, Eric nu o sa manance mar decat ras. Cel putin deocamdata. Bine ca totul s-a terminat cu bine si a fost sotul tau acasa. Pupici Rebecutei si tie!

Va multumesc la toate din suflet pt sfaturi si pentru ca ati fost cu gandul alaturi de mine!

Carmen&Ericutz (15.06.2004)

Pozele lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Buna dragele mele,

Madutza, Laureta, dragelor primii pasi au fost demult, acum merge dintr-un capat in altul fara oprire si toata ziua exerseza, chiar ma gindeam ca va lua-o mai incet, el insa si-a pus motor in fundisor. Merge pina la capatul camerei, face cotitura frumos si inapoi pina la peretele initial, nu se opreste deloc. Toata ziulica a exersat.Voi pune poze neaparat. Pupici Inisucai si Mariucai!

Carmen, m-ai bucurat mult spunand ca totul la voi e ok. Daca te linisteste cu ceva, sa stii ca si noi avem "gropi" din astea.Orice familie le are. Te pup si-ti urez tot binele din lume, tie si iubitului Ericutz!

Diana, cum se poate sa nu fi vazut si eu pozele noi cu Vladutz?! E o scumpete mare , mare si am impresia ca s-a mai ingrasat un piculet.L-am admirat cum paseste el frumos linga taticutzul lui. Sa-ti traiasca mandretea de baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Madishor, vai, Clara spune "alo"?! Ce frumos! Al meu inca mai vrea sa guste din el gind i-l pun la ureche! Trebuie sa fie o scumpete! Pup-o din partea noastra si pe Vladut si pe Corina! Sa ne povestesti cum a fost.

Acris, imi pare rau ca n-am reusit sa-ti zic la timp, sincere condoleante pentru bunica ta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Of, si trebuia sa se mai intimple si inundatia asta. Ce sa-i faci, suntem un neam de supravietuitori, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Mihaita! - 1 AN

La multi ani Andrei! - 11 luni
La multi ani Mara! - 11 luni

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Mihaita!
Dana, cred ca pot fi foarte multe cauze, este posibil sa fie si de la medicamente.
In continuare iti povestesc despre noi, NU cred ca este cazul tau.Mi-am amintit ca si noi am avut o problema asemanatoare cand a fost mai mic:varsa in jet puternic.A venit doctora imediat si ne-a trimis de urgenta la spital; s-a considerat ca are hidrocel comunicant si ca in anumite momente ale zilei exista un fel de flux/reflux intre burtica si scrot.Scrotul era foarte umflat (se umplea cu apa); dimineata totul era absolut normal.A fost operat la 1 luna si la 3 luni (o data pe partea stanga, o data pe dreapta).
Cel mai bine este sa il vada medicul, poate chiar in perioada respectiva a zilei.
Poate medicamentele i-au dat o anumita sensibilitate la stomacel, care la ora aceea este deja "obosit" de la mesele de peste zi...Zic si eu, ca o necunoscatoare...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Am o intrebare pentru fetele din Canada si SUA (am un fix cu marimea la incaltaminte!!): daca bebe are vreo 10 cm ( 3.94 inch) la talpa (aici marimea este 18), cam ce marime la incaltaminte i-ar trebui? Am inteles ca acolo marimile pt. bebei sunt de la 1 la 6; marimea=nr. inch ?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI MIHAITA

lA MULTI ANI- ANDREI, MARA

Buna fetelor
Lui Julia ii iese din ce in ce mai bine statul in picioare fara sa se tina

Acum va scriu ceva haios, cel putin ptr. mine. Am o prietena care are un baietel de aproape 9 luni. Cand ne-am intors din vacanta i-am scris si i-am trimis film cu Julia cum a inceput sa mearga tinanduse de pat, a doua zi imi scrie ca Mihaita al ei a inceput dar nu asa de bine ca Julia. Si nu este prima oara cand al ei bebe incepe sa faca a doua zi, a treia zi,dupa ce a inceput sa faca Julia. Cand Julia a inceput singura sa stea in picioare sprijinita, a inceput si al ei bebe,cand iau dat dintisori ,iau dat si lui. Nu prea pot sa vad daca este adevarat sau nu deoarece stam departe una de alta. Sunt curioasa daca atunci cand Julia va incepe sa mearga ai ei bebe dupa doua zile tot va incepe. Pur si simplu nu o inteleg delog. Eu am impresia ca ea il obliga sa faca aceste lucruri ca sa arate ce rapid este si se dezvolta. Plus ca ultima oara a trimis un mic film cu el cand spune tata. Pur si simplu il obigau, se vedea ca el vrea sa faca altceva iar ei ii tineau in fundulet si il obligau sa spuna TATA. am incercat frumosa sa-i explic ca nu face bine, dar degeaba.

Uff za trezit ingerasul meu. Trebuie sa va parasesc. Pupici.

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !

Am fost ieri la spital cu Amalia ! Facea febra in continuu (cum trecea efectul antitermicelor cum reaparea febra)
Se pare ca iar are rosu in gat. Ni s-a dat Keflex (cefalexin), un antibiotic mai usor. Dar aseara iar a facut febra si toata noaptea si acum....
Oare e posibil sa mai faca febra in continuare???? Si cu antibiotic???
Trebuie sa sun iar la spital ca medicul meu de familie e varza !!! (am fost si acolo si mi-a zis ca nu are rosu in gat !!!!)
Nu stiu unde sa ma mai duc !!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput