Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana c spune:

Buna sa va fie inima fetelor!Pupici dulci bbeilor si bebitzelor voastre!
Va mai amintiti de noi?Nu prea pot sa mai intru pe forum ca sunt intr-o vesnica fuga!Poate apuc sa va povestesc cate ceva!Oricum va pupicesc si transmit imbratisarile noastre calde,Ioana si puiutza scumpa Patricia Maria(15 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !
Una peste alta, pe langa toate necazurile, Amalia a facut din senin febra azi-dimineata pe la 5. Avea 39 gr. I-am dat antitermice supozitor si imediat a facut cacutza (spre diaree). I-am dat nurofen (pt. ca supozitorul nu apucase sa-si faca efectul) si l-a vomat si p-asta. Intr-un final i-a scazut febra si a luat-o somnul pe la 7.30.....
Habar n-am ce a patit. Aseara n-avea absolut nimic, vioaie....
Diana, te rog, poti sa-mi dai o explicatie????
Sa fie oare vreo indigestie? Ieri a mancat cam mult, ce-i drept. Si cerea foarte multa apa.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

La multi ani pt. 1 anisor: Lara, Bianca, Sara! Sa cresteti mari, frumoase si sa fiti plne de sanatate!

La multi ani la 11 luni Andreea Inisa!

Cris, imi pare tare rau pentru Amy . Intr-adevar, am observat si eu la Ana ca bea multa apa daca are febra. Nu stiu ce sa zic... Uita-te in gatul ei, apasa-i pe urechiuse...de la dinti sa stii ca nu are cum sa fie asa mare. Poate fi si indigestie, cum ai zis, mai ales ca s-a linistit dupa ce a facut kki si a varsat. Multa sanatate!

Ioana, bine ai revenit! Asteptam sa ne scrii mai des si mai mult!

BebeBeca, nasol ca s-a inecat cu mar, dar se poate intampla, asta e. Eu dupa ce s-a inecat nu i-am mai dat mar decat ras. Cum ti s-au parut torturile la Maria? Stiu ca sunt bune, de design nu stiu. Ai idee daca fac si sub anumite forme?

Irinel, imi este dor de Lili. Te rog sa ii transmiti toate urarile din inima pt. Bianca si ca vrem sa mai intre pe la noi!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Lara!
La multi ani, Sara!
La multi ani, Bianca!

Sa cresteti mari si sanatoase! Si frumoase!

La multi ani, Andreea!
La multi ani, Inisa!

Madutza, am vazut ca se fac sub forma de ursuleti. Sau au diferite decoruri... Pe mine nu m-au impresionat. Comanda trebuie facuta cam cu doua zile inainte, chiar si cu o zi inainte, ceea ce inseamna ca lucreaza repede.
Astazi o sa incercam si cofetaria Piticot, sa vedem ce oferta are. Mi-a placut cel facut de Maria, cu ursuletul. Pentru mine e fain ca este o cofetarie piticot la cateva blocuri distanta...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani pentru primul anisor:Lara Celine, Bianca, Sara

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna feteleee!

Azi se pare ca e ziua fetelor....

La Multzi Ani, Lara, Bianca si Sara! Primul anisor sa va aduca multe flori si mult soare in viatza!

La Multzi Ani, Andreea si Inisa!

DianaR, am vazut pozele... Ai un baiat...cu adevarat "barbat"! Mi se pare dupa fetzisoara ca e tare haotarat si incapatzanat... Voinicul! Sa itzi creasca mare, sa fie sanatos!
Lauraa, sa itzi traiasca puiutza si sa te bucuri de ea! Sa ne povestesti cum a fost petrecerea si cum atzi petrecut in tzara...
Laureta, sa fie sanatoasa micutza Inisa (tare imi place numele asta!)
Bebe Beca, draga de Rebeca, draga de tine. Bina ca s-a terminat cu bine... Nu ai plans ca prostu', ai plans ca o "Mama"...
Acris, multa sanatate micutzei Amalia! S-ar putea sa fie o indigestie... Acum cum se mai simte?!

Noi azi am zis "ite", in loc de uite si am papat chifteluta de vita cu mare pofta!
Tre' sa va las ca a venit Vlad si sa ii dau sa manance...

Va pup!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Lara Celine, Bianca si Sara! - 1 AN
La multi ani Inisa si Andreea-Alessia! - 11 luni

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani, Lara!

La multi ani, Sara!

La multi ani, Bianca!

La Multi Ani, Andreea

La Multi Ani si puiului meu scump pentru 11 luni

La Multi ani mami Madutza sa fi sanatoasa si sa te bucuri de printzesa( scuze de intarziere)

Bebe beca saraca de tine cred ca te ai speriat ingrozitor.Bine ca e totul bine

acris pare a fi o indigestie daca nu a continuat temperatura si diareea.

Grate felicitari pentru primi pasi

Noi am fost duminica la ziua lui Alex vitezomanu.A fost super ne am simtit excelent mami Maria a facut multe bunataturi.Copii au trecut pe rand pe la patuc da nu au dormit,numai Alex a dormit un pic.
I am cantat La multi ani si Alex nu a mai asteptat si a stins lumanarea cu mana asa de rapid a fost de nimen nu a apucat sa il vada.
Tortul a fost super frumos cum ati vazut si la poza pusa de Maria.si foarte bun la gust.Marie asteptam poznele

Eu sunt racita cobza m am ridicat un pic din pat.Sper sa nu i dau lui Inisa nici o raceala ca si asa e maraici la mancare.Iau Coldrex la greu.

Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

[red]LA MULTI ANI- LARA CELIN, BIANCA, SARA[/red

LA MULTI ANI- ANDREA-ALESSIA, INISA-11 LUNI

Buna fetelor

Va scriu repede ca trebuie sa ma ocup de masa si de Julia. Cum vam scris am o soacra buna la inima imi tine partea, dar ma enerveaza la ea un lucru, tot timpu cauta boli. Julia are carnatia mai inchisa si deja ma trimite la doctor sa-i fac analize la sange ca sa fiu sigura ca nu are nimic.Eu ii explic ca poate sa o aiba mai inchisa deoarece tata o are plus ca a avut bunicul meu din partea lui mama,plus ca am citit ca pot sa aiba copii care au sau au avut alergie. A dat din cap afirmativ si a spus poate, ca stazi sa-mi scrie din nou ca sa ii fac analize. Mam enervat si am spus sotului ca ori el ori eu ii voi spune sa nu mai gaseasca tot timpul boli. Doamne fereste sa stranuti, sau sa tusesti din cauza ca tia intrat ceva unde nu trebuie, deja ii gaseste probleme cu plamani si cine mai stie ce. Adevarul este ca are de 12-13 ani probleme cu sanatatea dar asta nu inseamna ca toti o au. N-as vrea sa-i spun nimic rau pe aceasta tema si sa ma cert cu ea dar nu stiu daca voi rezista prea mult.

P.S daca vo avea timp va promit ca ma voi aseza si va voi citi ce ati scris. PROMIT SOLEMN.

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna seara!

Fetele, sa intzeleg ca daca vreau sa fac o adaugare in tabel trebuie sa ma adresez Vilmei?!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput