Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dragele mele,

LA MULTI ANI TUTUROR ANIVERSATILOR DE ZILELE ASTEA!

Sper sa ma lase Ana sa termin tot ce vreu sa scriu...

Multumesc mult pentru urarile calde si felicitarile virtuale pe care le-am primit. De petrecut nu prea am petrecut pt. ca ieri a fost parastasul de 7 ani al socrului meu, cam asa s-a tot intamplat in ultimii ani. Am primit in schimb muuulte telefoane si flori. Sarbatorirea zilelor noastre de nastere va avea loc saptamana viitoare (eu - 8 mai, florin - 16 mai si Ana 17 mai). Sambata o sa facem turta si duminica or sa vina prietenii in vizita.

Bebe Beca, eu o plec saptamana viitoare in concediu si atunci o sa o intarc. Eu o sa comand tortul la cofetaria Maria, in Baneasa. Am inteles ca sunt f. bune, folosesc frisca naturala. Turta nu stiu daca fac acolo, eu o fac in Ploiesti.

Cris, imi pare rau de ce vi s-a intamplat la curte. Saraca mama ta, cred ca e tare suparata. Asa ne incearca Dumnezeu...Felicitari pt. noile achizitii in vocabularul Amaliei!

Carmen, asa e casnicia, si cu bune, si cu rele. Ca doar d-asta se zice "la bine si la greu". Iti dai seama ca la nimeni nu e totul perfect intotdeauna si sunt discutii. Fruntea sus!

Tnicoleta, Bianca ta este fix la fel ca Ana. Parca ar fi o iedera sau ceva care tb. atasat in permanenta la mama. Si eu nu merg la serviciu, asa face toata ziua...Cateodata nu mai pot de drag, dar daca am treaba ma termina. O las in sufragerie pe jos si vine de-a busilea si se ridica pe mine, isi baga nasul intre picioarele mele si atunci tb. sa o iau in brate. Cica asa am fost si eu de mamoasa canbd am fost mica

A propos de cazaturi. Fetelor a patit-o rau Ana vineri. S-a sprijitit pe masuta din sufragerie si a cazut cu ea cu tot. I-a cazut masa pe frunte si apoi pe matutza. M-am speriat rau de tot. Incepuse sa se invineteasca si sa se umfle. I-am pus repede rece si apoi i-am dat cu crema de galbenele: FACE MINUNI!!!! Daca dati pe un loc in care e vanataie sau urmeaza sa se faca in urma unei cazaturi, nu va mai fi aproape nimic. De unde se albastrise in primele 5 minute, in 2-3 ore nu a mai avut aproape deloc. Mi-era frica ca se trage la ochi, ca va fi rau. Deci tineti minte!

Bertha, asa simt si eu cu alaptatul. Pe de alta parte ma gandesc ca cu cat aman intarcatul, cu atat va fi mai greu pt. amandoi....

Grate, felicitari pt. primii pasi plini de entuziasm!!!

Haideti ca nu ma mai lasa fi-mea sa va raspund la toate!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Ce mai facetzi? Ce va mai fac puiutzii?! Eu nu am reusit sa mai intru din lipsa de timp (a fost si revizia tehnica).

La Multzi Ani, Dennis Alexander!

Madutza, la multzi ani, sanatate, fericire si sa fii iubita!

Noi sarbatorim ruperea turtei chiar de ziua ei, pe 21 mai. Am hotarat ca totul sa se petreaca la "Casa Romaneasca", pe terasa. Sa speram ca va fi frumos... E terasa acoperita (nu e pericol sa fim plouatzi), da' ar fi tare placut sa fie o zi cu soare... Tortul l-am luat de acolo, cu nuca si ciocolata... Turta stiu ca o face nasa, asa cum a spus si Acris Nu imi faceam griji pentru asta...

Acris, imi pare rau pentru cele patzite in weekend. Si aici a plouat toata sambata, da' ne-a ferit Dumnezeu...(si eu stau la curte). Bine ca s-a terminat si sa speram ca totul va fi bine de acum incolo...Si Clara vorbeste la telefon... Cum il vede zice alo, il duce la ureche si vorbeste, chiar daca are interlocutor sau nu...
Nicoleta, nu numai a ta sau a Madutzei... Si Clara e la fel, toata vremea dupa mine... Uite, acum, a venit de=a busilea din sufragerie pana in birou (de unde va scriu si e ceva de mers), s-a ridicat si se tzine cu manutzele de scaunul pe care stau. Se uita, admira, vorbeste... profit cat pot ca sa scriu. Eu o lasasem pe o paturica cu jucarii si sa rontzaie un biscuit....
Bertha, si noi am renuntzat la suzeta din luna februarie... Am pierdut-o, i-am cumparat alta, da' pe aceea nu a mai vrut-o. Eu nu am insistat si am scapat de suzeta! Multumesc de incurajari. Si azi am fost la doctor cu el. I-a schimbat tratamentul si ...sa vedem. Sa speram ca va fi bine. Am vazut pozele...Sa itzi traiasca ochiosul ca tare frumusel mai e... Si ce voiniceste merge, admira si florile...Un adevarat cavaler, ce mai!
Grate, ma bucur ca micul explorator incepe...sa exploreze din ce in ce mai mult...fara ajutor!
Carmen, am citit si eu repede ...povestea. Ma bucur tare mult ca a trecut si ca totul e mai bine. Voiam sa itzi spun doar atat... Sfat, daca il consideri demn de urmat. Din experientza mea (sunt la a doua casnicie), nu trebuie sa te certzi pentru asa ceva. Nu vrea sa se trezeasca sa vina la masa (chiar daca e masa de Paste), nu e nimic... Ori mancatzi mai tarziu, ori faci ce tzi-ai propus si el mananca mai tarziu (cu tine alaturi sau nu, dupa cum crezi tu ca "da mai bine pentru tine"). Asa sunt ei, uneori, nu trebuie sa itzi faci inima rea ca nu vrea sa se trezeasca... Gasesti o solutzie de compromis... Ca de aia suntem noi mai ceva decat ei!

Gata, nu mai poci sa scriu, vrea sa doarma Clara...

Va pup si o saptamana plina de surprize...placute!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Madutza! Toate cele bune si multa multa feicire si sanatate!
La multi ani sarbatoritilor piticuti din zilele acestea!

Vad ca se discuta aici de cazaturi. Fiu-miu e campion la el, abia ii trece o vanataie ca-si face alta. Asta e, nu pot sta tot timpul cu ochii pe el si chiar cand stau reuseste sa pice la 2 cm de mine. M-am resemnat si m-am mai linistit sa aud ca si voi aveti piticuti la fel de neastamparati. Daca va uitati la poze (apropo, am pus poze noi la Vladut 11 luni) veti vedea vanataile, una mai ales e usor de observat aici, sub ochisorul stg.

Vladut e un mamos si jumatate, urla daca vrea la mine si il ia altcineva in brate, plange daca incearca sa-i dea altcineva de mancare, oricat i-ar fi de foame, plange cand e cu cineva si ma vede pe mine, plange noaptea daca il pun in pat cu tata-su sa ma pot duce si eu la wc.... oooooof, mamaos de nu se poate.

Cris, of, greu cu incercarile la care ne supune viata. Un necaz nu vine niciodata singur si am constatat asta pe pielea mea de multe ori din pacate.

Ioana, eu il alaptez inca destul de des, si nu intentionez sa-l intarc prea curand, va trebui sa renunt la supturile dintre 6 dimineata si 6 dupamasa pana sa incep serviciu, azi chiar mi-am propus, dar atat a tras de mine pana am cedat, ca de obicei...

Grate, felicitari pentru micul umblaret, Patrik e un harnicut ca intotdeauna!

Madisor, asa face si Vladut cand sunt la calc, dar intinde manutele si apasa pe tastaura, imi inchide computerul cand mi-e lumea mai draga si se pune pe plans daca stau mai mult de 5 min...

As vrea sa mai pot sta ca altadata, sa va raspund la fiecare in parte, dar asa printre picaturi abia apuc sa citesc, darmite sa scriu....
V-am pupat.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Fetelor m-am mai linistit putin. Am crezut ca numai Bianca sata lipita de mine. Si asta pentru faptul ca nici unul dintre nepoteii mei nu a facut asa. Mai plangeau ei dupa mamica lor cand iesea din camera dar parca nu stateau lipiti de ele.

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Dennis Alexander!

Si Cristina e campioana la vanatai si cucuie, ba chiar a avut saptamana trecuta si o zgarietura pe obraz, dar i-a trecut. Si toate astea chiar daca inca nu merge singurica.

A mea nu e chiar asa de mamoasa, din contra daca ii place de cineva sta in brate la respectiva persoana si se distreaza si pe moment lasa impresia ca a si uitat de mami. Dar are si ea zile in care sta agatata de mine aproape toata ziua. Deja am invatat ca daca dimineata cand se trezeste zice mama, e clar ca in ziua aia e mamoasa, daca zice tata sau altceva pe limba ei, nu prea are treaba cu mine in ziua aia.

Ioana, mie imi plac mult torturile de la cofetaria Alice (pe Mihai Bravu, langa sectia 8 de politie), de acolo am avut si la nunta si la botezul Cristinei, chiar din ala cu poza ei (daca vrei sa le vezi sunt poze la semnatura la primul link). Pentru petrecerea de 1 an tot de acolo o sa luam. Am mancat si de la cofetaria Maria, a fost bun, dar parca mi-au placut mai mult cele de la Alice. Acum depinde mult si de gusturi. De turta nu stiu ce sa-ti spun ca il comanda nasa, dar nu stiu unde.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Buna dragelor!
Ne-am intors si noi din tara, a fost foarte frumos dar a trecut timpul fff repede. Am avut vreme cam proasta dar in general a fost bine. I-a placut si Larei, in avion a dormit ca de obicei, tot ok.

Doresc sa urez LA MULTI ANI cu fericire si sanatate tutror bebelusilor care au implinit un anisor!!! Sa traiti si sa fiti iubiti bebei frumosi ! :)

Maine are si Lara mea aniversarea anisorului,avem musafiri, mamaici si bebelusi,am multa treaba de aceea nu mai apuc sa citesc pe la voi. O sa o fac maine seara cand terminam cu treburile!
Va pupam!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

noi tortul l-am facut la cofetaria piticot de pe petre ispirescu http://www.piticot.ro/
avem si o poza: http://community.webshots.com/photo/341108308/341112549voFZai

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

A propos de cazaturi....ati observat ce shmecheri sunt? In cazul unei cazaturi mai usoare fi-mea plange doar daca ma sperii eu si fac "aaaaah". Daca nu zic nimic se uita la mine si daca nu am nici o reactie isi vede de joaca...panarama mica!

Lactobarule, bine ai venit! Te asteptam cu mai multe vesti cand termini cu treaba!

Maria, haios tortul si de mama piticotului nu mai zic, este tare dragutza!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am tras o sperietura de toata frumusetea: Rebeca s-a inecat cu mar. Si s-a inecat tare. A luat-o Andrei si a strans-o de burta, am lovit-o la spate. Cand s-a terminat totul am inceput sa plang ca prostu'

Madutza, am fost astazi la cofetaria Maria, ne-am documentat, am vazut modele.
Paloma, o sa mergem maine si la cofetaria de pe Mihai Bravu si o sa mergem si la Piticot.

Va multumim mult pentru sugestii. Banuiesc ca pot comanda si turta de la cofetaria de unde luam tortul...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Madutza, si Cristina e la fel de smechera ca si Ana ta, atunci cand cade. Nici ea nu plange decat daca ma sperii eu sau daca chiar s-a lovit.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput