Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
bertha spune:
Revin cu un mesaj mic-mic pt. ca, spre rusinea mea, am uitat o sarbatorita!
La multi ani, Madutza! Iti doresc sa fii sanatoasa, linistita si fericita alaturi de familia ta!
OF! Tot n-am terminat! Am mai uitat sa va spun ca avem in album poze noi, le-am pus de cateva zile, dar am omis sa precizez, poate vrea cineva sa le vada.
Pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos
Bebe Beca spune:
La multi ani, Madutza! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiuta mica si dragalasa!
La multi ani si voinicutilor care au implinit 1 an ieri si azi. Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Mamicilor din Bucuresti, unde pot da comanda de turta si tort?
Bertha, si Rebecutza are tot felul de pozitii pentru supt. Si, de ceva timp, ma si dezbraca. Cu tupeu!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Grate spune:
Multumim de urari fetelor, dar nu sunt primii pasi, primii au fost nesiguri, acestia sunt plini de pofta de mers si entusiasm. Ma bucur in fiecare zi sa-l vad cum creste si pe masura ce aduce mai multe noi in dezvoltarea sa , nu scapam si fara capricii, nazuri de tot felul, ca ma tot gindeam, poate era mai bine sa fiu mai dura si poate era mai ordonat.Pupici puiutilor vostri!!!!
Carmen, trebuie sa-mi fac timp sa-ti spun ceva pentru ca citisem de mult timp mesajul acela si vroiam sa-ti raspund neaparat. Fii tare, draga mea! Stii prea bine ca orice casnicie are "ups" and "downs", cum zic americanii si daca n-ar fi cite un rau din acesta, n-am sti sa pretuim binele pe care-l avem. Asa cum zicea Laureta, tare dulci mai sunt impacarile apoi.Stiu prea bine ca nu-ti este usor sa treci peste crize de acest fel, dar lupta pentru familia ta, ca mai apoi, sa nu-ti para rau ca n-ai facut totul pentru binele tau si al lui Ericutz, ca nu ti-ai mobilizat toate resursele sa fie bine intre voi. Tu esti inima familiei, fa-o sa mearga. Sunteti in primii ani de casnicie, cu siguranta mai sunt intense dragostea, atractia fizica, legatura sufleteasca dintre voi doi, fa-le sa mearga, de dragul puiutului tau. Te imbratisez strins si am incredere ca vei rezolva situatia. Pupici lui Ericutz!
Grate spune:
LA MULTI ANI MADUTZA!
SA AI O VIATA PLINA DE NOROC, BUCURII DE LA GOGOASA TA CEA DULCE SI SANATATE MULTA!
anacami spune:
La multi ani cu intarziere pentru Cosmin Alexandru, Ecaterina Lavinia si Isabella!
La multi ani Madutza!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
Bebe Beca spune:
La multi ani, Dennis!
Sa nu ma uitati, va rog, cu nume de cofetarii unde pot face comanda de turta faina si tort bun...
Am observat ca, daca are patutul deschis, Rebecutza se trezeste noaptea. Probabil ca in somn se tot misca si cade din pat... Am patit-o si ai noapte, dupa aproape o saptamana de dormit toata noaptea...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alus spune:
LA MULTI ANI- DENIS ALEXANDER
Iar voua parintilor va doresc sa aveti un baiat cuminte , frumos si destept.
Buna fetelor
Chiar ieri mam intors de la socri mei. A fost super, va inchiouiti ca timp de o saptamana nu am facut altceva decat am mancat si baut .Eu nu am baut decat bere Am mancat asa de mult ca la un moment dat am avut o galagie in stomac. Ce estenasol ca au un obiciei prost cand se intalnesc beau alcool, vodca . Eu le spuneam sa nu ii mai toarne si socri mei ii turneau, spuneau ca nu neau vazut de peste 9 luni deci trebuie sa bea impreuna. Sa nu credeti ca sunt alcoolici, nu, ei beau, dar cum am scris o fac cand ne intalnim, ce bine ca soacra mea are grija sa nu se exagereze cu bautura. Este o femeie buna numai ca cam exagereaza, din nimic face probleme, doamne fereste sa spui langa ea ca te doare ceva imediat iti gaseste vreo boala.
Julia astia 600 km sa comportat bine, a cam facut mofturi dar este normal, atati km. cu masina. Acolo sa comportat foarte frumos, imi dormea toata noapte, adormea foarte repede, si tot timpul era fesela, miortaia cand ii era somn sau foame. Toti ma intrebau daca ea stie sa planga..Ce rau a fost ca trebuia sa o spal in lichean ca pe vremuri, eu o spalam iar sotul o tinea in picioare, acolo cada este deja maronie, apa doar la boiler si trebiia repede sa o spalam. si aja a facut rani. Dar aseara am facut o baita lunga lunga. Si vreau sa va spunem si eu si Julia ca deja sta foarte bine in picioruse si isi da drumul cateva secunde, dar inca cade, asa ca speram ca in curand vom merge Cam atat pe la noi.
www.julka.za.pl
Alus+Julia
acris spune:
Buna dragele mele !
Ce mai week-end !!!! A plouat aici cu galeata....Ai mei parinti (stau la casa ) au fost inundati sambata....eram si noi acolo in vizita...vedeam cum creste apa si nu putem face nimic...a fost un cosmar....Apa nu a intrat decat in bucatarie si intr-o magazie, dar a stricat tot...borcanele mamei cu muraturi si toate cele s-au dus....zarzavaturile din gradina s-au dus si ele...cotetul cainelui plutea prin curte....mobila de bucatarie deteriorata...Eu am "fugit" cu Amalia acasa la noi, la bloc, pt. ca mi-era frica sa mai stau cu copilul acolo.
AM trait un cosmar !!! Mama este inca in stare de soc...acum o saptamana moartea bunicii, acum asta...nici nu stiu de ce atatea necazuri...
In fine, ieri a dat soarele si apele s-au retras. Parca nu se intamplase nimic. Noroc ca avem curtea pavata si cimentuita si am putut curata imediat tot noroiul care ramasese....
Sunt atat de obosita....
Sunt la servici si imi pica ochii de somn.
Amalia este bine, vesela, cuminte, doarme noaptea. A inceput sa-si imbogateasca vocabularul. Zice: "haide", "ata"(in traducere- "asta"), "cusu" (adica "cutzu"), "asha". E o dulcica. Vorbeste la telefon cu buni..daca o vedeti cum gesticuleaza ai impresia chiar ca intretine o conversatie.
Din cate citesc constat ca mai cad si copilasii vostri, dar a mea e campioana. Si nu m-as speria prea tare pt. ca pana la urma este normal sa mai cada, dar se loveste la cap, in partea din spate.
Mama imi spunea ca eu cadeam mereu numai pe spate si ma loveam numai la cap . D'aia sunt cam "dusa" cu pluta eu....Hehehe
Zilele astea o sa pun poze de la motz si de la ziua ei. Sunt superbe !
BebeBecala noi turta o cumpara nasa. Ai vorbit cu nasa ta?
Carmenbr, ma bucur din suflet ca totul este ok acum.
Cum spuneai si tu au fost prea multe adunate la voi intr-un timp asa de scurt si barbatii sesizeaza toate astea...deja se simt neglijati, numai sunt in centrul atentiei sotziei pt. ca copilul preia locul intai...si uite asa. Trec printr-o criza...dar le trece.
Cred ca toti barbatzii trec prin asta, dar depinde de caracterul fiecaruia ....
Noi discutam toate astea in liniste si incercam sa gasim solutii si ne impartim timpul in asa fel incat sa ne fie bine si noua, ca si cuplu. Suntem impreuna de 8 ani, casatoriti de 6 ani. Pot spune ca am crescut impreuna (am fost si colegi de facultate, in aceeasi grupa si unul dupa altul la catalog !)
Iti doresc numai bine !!!!!!
Irinel , faza cu inceperea serviciului este destul de grea pt. noi ca mame. Si eu stateam cu gandul numai la Amy , sunam mereu acasa sa vad daca totul este ok, dar acum m-am obisnuit si eu si ea....Este mult mai obositor, dar ce sa-i faci...mergem mai departe!
Madutza, cum ai petrecut ziua ta ??? Te asteptam sa ne povestesti.
Mona, ce mai faci??? Ce-ti face bebe din burtica??/Lia, scumpica???
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR !!!!!
Mai vorbim...am putina treaba.....
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
tnicoleta spune:
bertha nu ai de ce sa ma invidiezi, ca mersul la servici pentru mine are si un revers. Cand sunt acasa cu Bibi sau in alta parte, domnisoara mea sta lipita de mine. Si cand zic lipita asa este, nu se joaca daca nu ma atinge, cand mananca ma tine de mana, daca m-am ridicat de pe scaun si nu am luat-o cu mine plange. si lucrurile astea sse intampla dor cand sunt acasa. Cu tati sau soacra-mea nu face asa.
mai revin ca am de lucru
Nicoleta si Alexandra Bianca
http://community.webshots.com/user/tnicoleta