Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
pd spune:
La multi ani Cosmin Alexandru! - 1 AN
La multi ani Ecaterina Lavinia! - 1 AN
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
laureta spune:
La Multi Ani Cosmin Alexandru!
La Multi Ani Ecaterina Lavinia!
Carmen fruntea sus.Imi pare bine ca ati trecut peste pasul asta.La toti se intampla asa din cand in cand.Da bine e cand sa termina cu bine si e tare dulce impacarea.Eu sunt cu al meu sot de 10 ani si casatoriti de 6 si tot ma minunez cand avem vreo furtuna cum apar comportamente noi si din partea mea si al lui.Da ne iubim enorm de mult nu am putea sta unul fara celalalt si totu parca trece mai usor.
Bebe Beca Laurina eu deja m am resemnat cu Inisa ca nu papa bine.Mai nou de cand au venit socri mei de pasti nu am gatit deloc special pentru ea.A papat si ea ciorbitza de perisoare(i am luat special carnitza de vitzel),supa cu galuste.Parca parca a papat ceva mai bine nu cat trebuie da a deschis guritza.Ea papa bine dimineatza si seara cereale cu lapte unde i mai bag si banana daca nu papa bine in timpul zilei.
I am dat capsuni sa vedeti ce i plaaaaaaaac prima zi mai putin sa vad eu ce si cum.Nu a avut probleme.
Acris Inisa a cazut de mai multe ori ultima data cel mai rau in nas i a curs si sange (io cred ca deja am albit).E speriata de cazaturi si nu prea isi da drumu din manutze unde se tine.
Bebe beca eu nu mai alaptez de la fix 9 luni
Irinel uuuf si eu trebuie sa fac pregatiri cu Inisa si mama soacra.Da eu vreau in toamna sa incep serviciu de fapt o sa dureze ceva pina gasesc.Eu am lasato pe Inisa la plimbarica cu socri mei intro zi eu am ramas a casa si am crezut ca o iau razna si de ce nu mai vin si daca sa intamplat ceva
Maria pupici la Alex speedy gonzales
Primul Paste
Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)
Grate spune:
Dragele mele,
Imi pare rau, nu am avut timp sa va citesc, pina acum seara de la Paste am avut musafiri de la New York si ne-am distrat minunat.
Am intrat repede sa va spun ca de trei zile Patrick merge singurel prin casa nesprijinit!! Daca pina acum facea singurel 7-8 pasi nesiguri, acum merge ca o ratusca de la un perete la altul cu manutele sus sau lateral ca la sport , distante de 5-6 metri si exerseaza asa toata ziulica de-ti vine sa-l mananci de tot! Danseaza in picioare tot nesprijinit, vai!
La multi ani Dragos!!!!!!!
Alexia!!!!!!!
Cristian!!!!!!
Raducu!!!!!!!!
Adrian!!!!!!!!
Adriana!!!!!!!
Petru!!!!!!!!!
Cosmin!!!!!!!!!
Ecaterina!!!!!!!
Isabella!!!!!!!!
Va pup pe toate si pe curand!
mephala30 spune:
Pt. ieri:
1 an!!! La multi ani, Cosmin Alexandru!
1 an!!! La multi ani, Ecaterina Lavinia!
Pt. azi:
1 an!!! La multi ani, Isabella!
11 luni! La multi ani, Alexandra si Darius!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Grate, felicitari pentru primii pasi ai lui Patrick!
Ioana, eu l-am intarcat pe Iustin la 7 luni. Am si uitat...
Album Iustin
pd spune:
La multi ani Isabella! - 1 AN
La multi ani Alexandra! - 11 luni
La multi ani Darius! - 11 luni
La multi ani mamica Madutza!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! Sarbatorilor
Buna fetelor. Uitati-va si voi cand am ajuns sa mai scriu si eu. toata saptamana am fost foarte aglomerata la servici, nici DC-ul n-am putu sa-l accesez pt au fost ceva probleme pe aici. Inca trebuie sa ma obisnuiesc cu noul program, cate odata nici nu-mi vine sa cred ca la ora 17.00 pot pleca acasa. Si pentru ca plec mai devreme de la servici mai dau o tura prin parc cu Bianca, chiar daca ea abia a venit din parc. Mai nou ii plac florile la nebuie si nu numai. Aduna flunze, iarba, flori, bete pe care le miroase ea si dupa aceea imi da si mie si la toata lumea care trece pe strada. Este o scumpete ce mai. Acasa a inceput sa excaladeze tot ce ii este la indemana si se joaca cu tati BAU, dar cu mine NU, ca are impresia ca plec daca nu ma mai vede si incepe sa planga. Si ne mai da si noua un dintisor, sus de data asta.
Aris Bianca da cu capul si fara sa cada chiar daca o tin de manuta. Da cu capul de masa, de toculire usilor si chiar daca mai pun mana sa o feresc ea se duce cu capul inainte de nici nu mai stiu cum sa o tin. Iar cu mancarea si la mine e la fel, poate chiar mai rau ca vine si se agata de pantalonii mei si imi cere mana sa ne mai plimbam putin prin casa.
Laurina si Bianca facea taras pe coate pana acum o saptamana cand a descoperit ca poate sa stea in pozitia patru labe, facea doua-trei miscari si dupaia pe burtica iar. Incet in cet a progresat si acum merge binisor. Asa ca mai ai putina rabdare si in curand o sa vezi ca nu o sa mai poti sa te ti dupa el prin casa.
Irinel si eu imi faceam probleme cand am inceput serviciul de cum se simte fata mea, daca a mancat, daca a dormit, si cate si mai cate. si il sunam pe sot acasa sa vad ce mai fac. eu cred ca e normal sa ne facem atatea griji, da bb-ii se acomodeaza repede si daca le si place locul unde merg e si mai bine.
Bebe Beca pentru turta nasa trebuie sa ii cumpere ceva de imbracat si sa faca(sau sa cumpere turta). La intarcat la noi a fost mai usor domnisoara mea de la 4 luni a inceput sa refuse singura sanul, daca inainte statea la san si cate o ora, dupa aceea sugea 3 minute dupa care incepea sa planga si nu mai vroia nici tatica, nici biberon nimic. Am citi aici pe site ca in astfel de situatii bb vrea sa se intarce , asa ca am inceput diversificarea. De la 6 luni nu a mai vrut deloc tatica.
Carmenbr imi pare rau pt ce s-a intamplat. daca te consoleaza cu ceva si eu m-am certat cu sotul meu in ziua de Pasti tot pe acelasi motiv, mai vroia si el sa doarma .
Grate felicitari pentru primii pasi ai lui Patrick! Sunteti tare voinicuti.
Nicoleta si Alexandra Bianca
http://community.webshots.com/user/tnicoleta
bertha spune:
Dragele mele, gasesc si eu timp sa mai scriu putin, ca in ultima vreme, cand pot eu, nu merge forumul!
La multi ani, Isabella! 1 an
La multi ani, Alexandra! te pupam dulce-dulce!
Multumim din suflet tuturor celor care i-au urat lui Darius "la multi ani!", sunteti niste dragute, ca de obicei! Doamne, nu-mi vine sa cred ca puiul meu are deja 11 luni, parca ieri am adus acasa un ghemotoc si azi am ditamai baietoiu'! Ce trece timpul! Parca prea repede, nici nu apuc sa ma bucur de ispravile lui!
Maria, va invidiez ca ati pierdut suzeta! Darius cum o vede, cum o cere! E adevarat ca uneori, daca nu sunt suficient de vigilenta sa-o ascund dimineata, o rontaie putin si mi-o da cand i-o cer, problema e ca nu adoarme fara ea decat f rar si deja ma "dispera", imi tot zic sa apuc taurul de coarne si sa nu i-o mai dau, dar inca n-am curaj.
Bebe Beca, eu inca il alaptez pe Darius, o s-o mai fac probabil pana'n toamna. V-am mai spus ca mi-e frica de momentul asta, cred ca o sa suferim amandoi cumplit! Deja nu mai pot sa-l mint sau sa-l aman cand vrea sa suga, e mare deja si protesteaza rau daca nu-i dau. Si e asa fericit, mititelul, cand il pun la san! Are niste pozitii incredibile, se contorsioneaza in fel si chip, suge chiar si stand in genunchi!
Carmen, felicitari pt. somnicul neintrerupt! O data cu felicitarile, primiti si fiorul meu de invidie! (ce sa fac, ma mananca limba si trebuie sa fiu sincera!)
Ma bucur mult ca la voi lucrurile se indreapta pe fagasul normal, asta e, in viata mai apar si nori, altfel n-am mai sti sa apreciem soarele! Iti multumesc pt. faptul ca ai avut incredere sa ne impartasesti necazurile tale.
Grate, felicitari lui Patrick pt. "excursiile" lui prin casa! Bravo! Noi inca mergem fara directie si cu un echilibru precar rau de tot, te doare inima daca-l vezi cum se repede ca taurasul!
Nicoleta, imi pare bine ca cum ai timp mai mult pt. papusica ta! Asa de mult va admir pe voi, mamicile care mergeti la serviciu, dar ma si intreb cum rezistati atatea ore fara puisori. Dar, ce sa faci, nevoia te invata! Probabil ca de ce stai mai mult, de-aia e mai greu si pt. bb si pt mamica!
Va pupam pe toti si toate!
Pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos
mephala30 spune:
La multi ani, Madutza! Numai bucurii si impliniri sa aduni in viata!
Album Iustin
clau07 spune:
LA MULTI ANI ISABELLA! 1 an
LA MULTI ANI DARIUS! 11 LUNI
Dana , e adevarat ca Alexandra s-a obisnuit fara mine destul de repede. A acceptat sa stea cu bunica si cand vin seara acasa e tot lipita de mine. In prima noapte s-a trezit pe la 4 dimineata si nu a mai vrut sa se culce. Am stat cu ea si ne-am harjonit in pat. Iar la 6:30 eu m-am pregatit sa merg la lucru iar ea a adormit asa de frumos. A doua noapte am luat-o cu noi in pat si a dormit pana la 7 dimineata fara sa se trezeasca.
La servici mi-am luat o poza cu Alex care am pus-o pe birou si cand ma uit la ea mai imi trece dorul. Saptamana a trecut repede , iar weekend-ul la fel de repede.
Irinel, Cu mama soacra ma inteleg destul de bine. Ea incearca sa nu se amestece prea mult in viata noastra. Asteapta sa-i spun eu daca am nevoie sa faca ceva. Daca nu ii spun nimic, sta doar cu Alex, cu care se intelege bine.
Bertha, Alexandra a renuntat relativ usor la san. Acum adoarme cu biberonul si foarte rar ii dau sanul ( seara). Am observat ca suge un pic si dupa aceea il lasa. Probabil nu mai vine ca si inainte laptele. Si nu a fost traumatizant pentru nici una din noi. Sper sa fie asa si la voi. Pupici lui Darius
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos