Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 3
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
LA MULTI ANI ALEX!!! Maria, sa-ti traiasca minunea!!!!!!!!!!! Mi-a spus Alina ca este un plimbaret si merge foarte bine mandretea de baiat, bravooo multi multi pupici
Iata ca a trecut si pastele si m-am mai linistit un picut cu treburile sa mai scriu si eu cate ceva. Cum cred ca toate ati simtit a fost minunat, am petrecut acasa cu Mihnunea noastra, nu am fost in vizite nici nu prea aveam unde pentru ca toti prietenii nostri (3 perechi, noi am dat startul), au bebei mici, mici si inca nu-i vizitam, iar nasii au fost bolnavi. Am simtit din plin sarbatoarea pentru ca si tati a fost acasa si ne-am bucurat toti trei de fiecare minut petrecut impreuna.
Noi suntem bine, Mihnea s-a ridicat in picioare de 2 saptamani si tinandu-se cu manutele de zabrele se plimba prin patut. L-am pus noi pe jos, dar nu vrea in patru labe deloc se lasa pe burtica este un scump, dar daca ii dai o mana se ridica in picioare si incepe sa sara…pe loc.
Este foarte greu cu treaba, cu mancarea, am mai gatit cu el langa mine in carut, dar normal ca nu mai are rabdare sa stea…, intr-o zi mirosea bietul copil a ciorba de ziceai ca el a facut-o. .De mancat este in continuare o provocare, am descoperit ca ii place cat de cat pilaful si tot pilafesc de ceva timp, dar deja se satura, il mai variez eu cu legume, cu ficatel, dar…, este groaznic, seara nu mananca nici atat am incercat mamaliguta, diverse sortimente si marci de cereale, branzeturi, iaurturi, of degeaba, ii dau tzitzi si gata.
Acum doarme un picut si am apucat sa scriu un pic, desi bucataria este vraiste, azi apa a fost neagra la robinet nu stiu ce se intampla de ceva timp numai asa patim, deci am facut mancare, am spalat cu apa plata, dar acum mi s-au terminat proviziile si-l astept pe tati sa mearga sa cumpere. M-am enervat rau cu apa asta pentru ca se fac 2 luni de cand patim asa si cu toate reclamatiile noastre nu se intampla nimic.
Acris, condoleante, imi pare rau, dar mai bine pentru dansa, cum ai spus s-a chinuit foarte mult.
Dana, multa sanatate pentru puiut
Diana si eu ma ingrozesc,o sa ne fie foarte greuuuu
Trebuie sa inchi ca uite acum se trezeste
multi pupici
Irinel spune:
Hristos a inviat si la multi ani la toate mamicile si bebicii!
Irinusha din suflet iti urez sa iti traiasca frumuselul de un an, imi pare atat de rau ca o fac cu intarziere... Sa il ajute Dumnezeu, sa ii dea sanatate si tot ce e mai bun in viata, sa fie toata viata apropiat de voi! Pupici dulci si la multi ani de Sfanta Irina, eu abia azi am observat ca ieri trebuia sa solicit pupici suplimentari sotului, da lasa ca nici azi nu e tarziu si poate solicit si o iesire in oras ;-)
De acum (mai exact de luni) cred ca o sa apuc ceva mai des rand pe forum caci pe puiul mic il duc la o tanti sa se obisnuiasca pentru cand voi pleca la serviciu. Am asa un sentiment de vinovatie cand stau singurica acasa si el e la tantia aia, da nu vreau sa am surprize cum a avut o prietena, sa nu se acomodeze sau sa nu ii placa dumneaei de el...vreau sa am timp sa gasesc alta solutie daca e cazul. Tati zice sa nu ma mai simt vinovata ca lui ii e bine, si e bine sa isi faca un program acolo iar eu am timp sa mai recuperez din treburi pana plec la serviciu (si sincer chiar e nevoie sa mai organizez cate ceva acum cat am ceva timp liber).
Heron sa iti traiasca baietelul, la multi ani!
Maria la multi ani fericiti puiutului tau, sa va bucurati de el si el de voi, sa fie sanatos si fericit!
Fetele noi duminica ne ducem la cheful de 1 an al Biacutei (o mai tineti minte pe Bianca si mamica ei, Lili?). Abia astept!!!
Lui Danut v-am zis ca primul dinte i-a dat cu 3 zile inainte de a face 11 luni si in 2 saptamani i s-a umplut gurita, are 3 sus si 3 jos, si cred ca de-aia nu prea doarme linistit noaptea, de trezit nu se trezeste dar se foieste groaznic si eu stau si ma framant ce l-o durea. Ba azi-noapte chiar a dat in plas de 2 ori da a adormit la loc inainte de a apuca sa ajung eu la el.
Danaa si al meu face caca uneori si de 3-4 ori pe zi, depinde ce mananca. Incearca sa ii dai cereale daca ti se pare ca devine prea moale sau se irita la fundulet.
Acris, cele mai sincere condoleante, e groaznic cand pierdem pe cineva atat de apropiat cum sunt bunicii, ei raman intotdeauna insa in amintirile noastre frumoase legate de copilarie... Pupici dulci. Sa stii ca si Danut mai cade da nu protesteaza decat daca se loveste rau, ceea ce nu se intampla decat foarte rar, noi nu ne disperam. Mie mi-e mai mult teama sa nu cada sa se loveasca la caput la spate, da tot s-a intamplat de 2-3 ori. Cred ca e imposibil sa nu cada deloc. Amalia se loveste asa rau?
Diana dupa cum am zis eu deja mai pregatesc de serviciu, pe 30 incep si deja mi-e dor de puiutul meu drag. SI asa e de cumintel cum n-am sperat, e drept ca si tanti aia am senzatia ca stie cum sa il ia. Si mai are o nepotica de 4 ani si mai vine un baietel tot de vreo 4 si lui ii plac tare mult copiii. In plus e vedeta ca ieri cand m-am dus acolo ceilalti 2 copii aveau maimutoi inveliti in paturici si umblau cu ei in brate strigand "I have a baby...I have a baby..." :-)
Sa stii ca si eu ma gandesc cat de repede s-a dus timpul, parca mai ieri ma uitam sa nasc si ma gandeam la anul asta de stat acasa cu bebelicul ca la o vesnicie...
Clau cum e cand esti la serviciu? Cu soacra cum te intelegi?
Pupici acum ca ma duc sa fac putin nani (nici nu-mi vine sa cred ca fac nani fara el...:-((), sunt cheauna ca de 2-3 nopti fiu-meu e agitat noaptea si el doarme da eu il pazesc. Ma intreb daca poate fi agitat si datorita noilor experiente sau or fi dintii. Ma gandesc ca eu de miercuri l-am dus la tanti aia, da el pare multumit si fericit cand ma duc pe acolo si il vad. AVoi ce credeti?
Pupic la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
MariaG spune:
no. fetelor sa scriu si eu vreo doua vorbe pana imi vine barbatul acasa (ca uite e 10 si'un sfert si el tot la munca )
am tot incercat sa recuperez de unde am ramas in urma dar eu nu mai apuc deloc calculator (si tocmai ma apucsem de un proiect serios...s-a dus pe apa sambetei) fi'miu se crizeaza daca ma vede prin preajma lui, imi arunca toate incaltarile (dulapul de incaltaminte e deschis, adica sunt ca niste rafturi si se serveste de acolo) in cap (sau cel putin asa vrea) sa mergem afara... si uite asa m-am bronzat de zici ca am fost in concediu prin cine stie ce tara....
Stau cate 5-6 ore pe zi afara ca altfel e jale mare...daca ma vede super prinsa in ceva mai are putina rabdare dar daca ma vede ca stau ma cearta de numa' numa si imi aduce adidasi (pentru amandoi)si turuie din gura de ma doare capul
nu stiu voi cum reusiti ca eu nu mai dau de capatul curateniei asteia, e precum bolovanul lui Sisif: o iau din dormitor si termin in baie, cand ies din baie si ma uit in dormitor trebuie sa o iau de la capat cu adunatul, aspiratul...etc
avem 4 dinti si ne chinuie al 5-lea
vad ca fetele ne-au laudat care mai de care ca mergem bine. Alex e asa de mergret ca daca vreau sa-l pedepsesc pentru vreo boacana cand suntem afara (mancat pietre desi mama zice nu, tras copii de haine,aruncat cu nisip) il pun in carucior 5 minute (pe ceas) si asa de cuminte e dupa aia sa nu care cumva sa-l pun iar in carucior
Nu mai suporta suzeta de vreo luna (nu reusesc sa descopar unde a bagat-o, cred ca dupa pat), se da jos din pat si se urca singur la loc. cand se trezeste peste zi (doarme de doua ori) se da jos si ma cauta prin casa (e un scump cum vine el intinzandu-se, ca un om mare)
Acuma mai am o problema cu el ca nu-l mai las sa mearga in picioare pe pat (el "merge" si dupa ce se termina patul)
Nu exista zi in care Alex sa nu aiba macar o vanataie: cum trece una face alta.... incerc sa ma impac cu ideea, plus ca incerc sa nu mai stau dupa el la fiecare pas ca sa priceapa ca trebuie sa mai fie atent si pe unde merge si ce face....pana acuma nu prea se uita unde isi dadea drumul sa se aseze ca era obisnuit cu mine in spatele lui si uite asa a luat cateva trante bune in groapa cu nisip...
gata, ma duc sa ma spal ca vad ca Mircea nu mai ajunge acasa si mie mi-e un sooooomn
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala
Bebe Beca spune:
La multi ani, Alex! 1 an!!!
Copilasa asta a mea nu mai prea vrea sa manance... Mofturi peste mofturi. Are, ce-i drept, si zile in care ma uimeste.
Saptamana viitoare avem petrecerea de 1 an. Si aici se obisnuieste sa se "rupa turta" ( noi suntem ardeleni si acolo nu se poarta chestia asta).
In afara de turta cu pricina si tava plina cu diverse, mai trebuie cumparat ceva?
Cristina, condoleante.
Carmen, este vorba de ceva atat de grav precum despartirea voastra? Te-ai mai linistit?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
Cum stati la capitolul alaptat?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
albinutza spune:
Bine v-am regasit fetelor ! Am intrat si eu putin fiindca este zi mare si nu puteam sa nu fiu alaturi de voi.
Miine puiul meu face 1 anisor, zi in care ii vom lua si motul asa ca va fi petrecere mare. Daca ne mai tineti minte, va spun ca santem bine sanatosi toti patru, Cosmin e baiat mare acum , merge in picioare, mananca bine, doarme bine, doar ca atunci cand e treaz nici un obiect nu are voie sa ramana la locul lui ! Fetelor, are baiatul meu un par lung, lung si ondulat, ii ajunge pana la umar iar seara aceasta l-am spalat pe perisorul lui lung pentru ultima data fiinca daca miine ii taiem motul duminica mergem sa-l tundem !!
Nu ar trebui sa fiu trista pentru perisor deoarece ne-a chinuit 1 an de zile si pe mine, si pe Cosmin.
Raluca e fetita mare, la toamna merge la scoala, si-a luat rolul in serios de surioara mai mare asa ca totul este perfect intre ei, se vede si se simnte ca se iubesc, Cosmin e topit dupa Raluca iar Raluca este foarte grijulie cu el.
Voi incerca sa intru si eu mai des, macar sa citesc despre voi si poate sa scriu o vorba, doua.
Va pup pe toate, sa fiti sanatoase sa va cresteti puiutii, la multi ani pentru toti care au facut un anisor si pentru ce care urmeaza sa faca.
Carmenbr spune:
Dragele mele,
Multumesc mult de sustinere si incurajari! Aveam mare nevoie de ele!
Bebe Beca, da a plecat de acasa in ziua de Pasti pt ca l-am trezit si i-am spus sa vina sa manance cu noi. El a zis ca e obosit si pana la urma nu a venit. M-am enervat si ne-am certat si el a gasit de cuviinta ca e mai bine sa plece. Intr-un final s-a intors, am vorbit, e tare orgolios si mi se parea ca nu am ajuns la nici un rezultat, dar incet-incet vad ca lucrurile merg spre mai bine. Sper sa fie doar oboseala de vina, stresul...si sa nu se mai repete, ca nu stiu ce o sa se mai intample data viitoare. E adevarat ca suntem casatoriti doar de 2 ani, am plecat din tara la 2 luni dupa casatorie, la nici 6 luni am ramas insarcinata, s-a nascut Eric si greutatile de rigoare, plus stressul de aici, joburi grele si prost platite la inceput, multa muna, oboseala si pt mine si pt el, lipsa momenteleor petrecute impreuna ca altadata, lipsa de intimitate...si multe altele intr-un timp asa de scurt...vorba nasei lui Eric, prea multe pt noi intr-un interval scurt de timp...si o fi clacat...e adevarat ca nu ma asteptam sa reactioneze asa, dar...se pare ca acum suntem pe drumul cel bun si sper sa ne fie bine...
Oricum va multumesc din suflet la toate pt sustinere!!!
LA MULTI ANI LA TOTI SARBATORITII!!!!
Scuze, dar am fost suparata si nu am mai putut scrie...sper sa nu va suparati pe mine! Oricum stiam, ca daca am nevoie de sfaturi, va gasesc aici...dar am tot sperat ca o sa fie bine...si sper sa fie bine!
Acum despre puiutul meu...nu-mi vine sa cred ca luna viitoare facem 1 anisor...ne iese al 4-lea dintisor, n-am fost asa de harnici ca alti bebelusi, dar de cateva zile...DORMIM TOATA NOAPTEA! Nu-mi vine sa cred, se culca pe la 9 seara si se mai scoala dimineata la 6 cand ma scol si eu sa plec la servici...pt prima data de aproape 11 luni ma scol asa de odihnita...e tare bine sa nu te mai scoli noaptea, chiar daca pt o jumatate de ora...si nu am facut ceva special, gen da-i ceai sau apa...nu, asa a vrut dumnealui sa nu se mai scoale....mi-e bine, dar nu-mi pare rau pt cele 11 luni cat m-am sculat si de 2-3 ori pe noapte, Eric este viata mea si m-as mai scula 11 ani daca ar fi nevoie!
Carmen&Ericutz (15.06.2005)
Pozele lui Eric
Irinel spune:
Carmenbr, ma bucur mult ca sunteti mai bine, sa stii ca m-am gandit la tine, da n-am stiut exact care e situatia (n-am apucat sa citesc capitolul din urma) si n-am vrut sa dau cu bata in balta. In toate casniciile probabil ca mai exista si momente mai delicate, important e sa reusiti sa treceti cu bine peste ele impreuna. Daca e el orgolios rau, menajeaza-i orgoliul in momentele de criza, probabil ca va aprecia si va gasi o cale sa se revanseze :-) Pupici dulci
Albinutza, la multi ani lui COsmin si voua la toti numai bine. Nu esti singura care apuca sa intre mai rar pe aici. Sigur ca ne mai amintim de tine.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
danaA spune:
Buna fetele.
Carmen , sa stii ca si eu m-am gandit la tine dar nu am stiut cum sa te abordez. Bine ca s-a rezolvat. Peste tot mai sunt momente dificile.
Diana, cu intarcatul a fost destul de usor in comparatie cu Andrei. Eu incetul cu incetul am ajuns sa-i dau sa pape doar o data pe zi si asa nu a fost nici el foarte afectat.Azi am incercat sa-l pun un pic la san ca ma dureau si Domnul nu a vrut. Deci nu-i simte lipsa.
Andrei si peste un an de la intarcare, daca ma prindea cumva cu sanul gol, se punea in pozitie de papat.
Irinel, zi-ne despre Danut. Cum ii place la tanti care are grija de el? Nu plange dupa tine?
Fetele, Stefan m-a uimit tare astazi. Ne-am dus in parc si s-a asezat pe iarba cu mingea in brate si mi=o arunca mie, pe urma intindea manutele sa i-o arunc inapoi si tot asa.Mi-a venit sa-l pap.
Va las acum ca e tarziu si mi-e somn.