Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI ADRIAN DOMINIC!!! 1 ANISOR
Heron, sa-ti traiasca baiatul. Nu prea mai avem vesti despre tine, cred ca timpul este de vina.

LA MULTI ANI ADRIANA MARIA!!! 1 ANISOR

La multi ani! Iustin, 11 luni!!!

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Adrian Dominic! - 1 AN
La multi ani Adriana Maria! - 1 ANLa multi ani Iustin! - 11 luni

Si pentru maine, ca e aproape ora 24:

La multi ani Petru Alexandru! - 1 AN

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Cris, sa cresti mare si voinic si s-o faci fericita pe mami! (cu scuzele de rigoare ptr. intarziere)
La multi ani Alex! O viata minunata iti doresc si cat mai multe bucurii! Maria sa-ti traiasca!

La multi ani Iustin la 11 lunisoare!

Of, apuc si eu sa scriu 3 vorbe si inca la ce ore... Parca intra timpul in sac si nu mai reusesc sa-mi rup o bucatica si ptr. DC...

Dana, ei hai ca doar stii tu ca nu ne plictisesti deloc! Offf, greu cu ei cand sunt bolnaviori... A fost greu cu intarcatul?

Bertha, cred ca toti copii au o problema cu caciulitele din cap. Singura solutie e sa insistam pana nu mai putem sau noi sau ei. M-am distrat de numa de cum ai povestit, parca-l vedeam pe Vladut al meu.

Cris, regret pierderea ta!

Carmen, ei poate nu-i totul pierdut... si daca e sa fie sfarsitul, lasa-l in saracie si in voia lui, priveste-l ca un nou inceput ptr. tine, o sansa sa-ti gasesti persoana cu adevarat potrivita ptr. tine!

Clau, ma apuca disperarea cand ma gandesc ca mai 2 luni si merg la lucru... O sa mor de dorul lui!

Noi ne pregatim pentru inca 2 dintisori, dar nu e nici pe departe asa rau ca la primii 2, n-am progresat deloc cu mersul, dar mananca ceva ceva mai bine si oricum incomparabil mai bine fata de cand i-au dat primii 2 dintisori.
De Pasti am fost la parintii mei, Vladut a dormit neasteptat de bine acolo, in tarcul lui, cuminte si abia spre dimineata cu noi in pat. Invierea a trecut fara sa ajungem la biserica am stat cu vecinii nostri, care ca si noi pazeau puiutul lor de 6 lunisoare...
Va pupic si sper ca maine sa reusesc sa pun poze noi...

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Multumesc fetelor pt. urarile voastre de ziua lui Adisor. Peste citeva minute se implineste anul de cind a venit pe lume puiutul lui mama, Adrian. Sa-mi traiasca baiatul multi ani sanatos si fericit!

Noi suntem bine. Adi are 9,5 kg si aproximativ 80 cm. Umbla tinut de minute, este foarte activ si intelege si engleza si romana in aceeasi masura. Inca il mai alaptez mai ales noaptea. Este foarte atasat de mine si incerc sa ma bucur de fiecare moment pe care il avem impreuna fiindca am invatat din experienta mea cu baietelul meu mai mare,ca timpul trece prea repede si curind copilasii nostri devin independenti si isi iau zborul.

Poate de aceea nu am prea scris desi din cind in cind mai citesc Forumul. Incerc sa profit de fiecare moment liber pe care il am, sa-l petrec cu copilasii mei. Deci nu va suparati ca scriu foarte rar. Apreciez gindurile voastre bune si va doresc la toate numai bine alaturi de puiutii vostri. LA MULTI ANI! pentru toti puiutii care au implinit sau vor implini 1 anisor.

Liliana, Marcus (9 ani) si Adrian (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE ACESTEA !!!!

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine !
Am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea, ma gandesc ca si-a gasit linistea, in sfarsit, ca prea s-a chinuit din noiembrie si pana acum....
Tocmai mi-a scris o prietena de-a mea din Londra ca a visat-o pe bunica ca vindea sandwich-uri pe strazile Londrei....si a intrebat-o de ce face asta...si dumneaei a raspuns ca trebuie sa ne ajute si ea intr-un fel....
Saraca, ea toata viata a luptat ca sa ne ajute, sa ne fie bine.

Va pupic si mai vb.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
La multi ani Petru Alexandru; sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit!
Acris, condoleante! Se spune ca atunci cand visezi pe cineva mort trebuie sa-i dai ceva de pomana- ceva de mancare (poate niste sandwich-uri).

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

multumim, multumim frumos de urari (desi noi n-am mai intrat de multisor, vad ca nu ne-ati uitat)
Iaca diseara se implineste un anisor de cand Alex m-a facut mamica
va pup
fug ca s-a trezit

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Anacami, asa este. Ai dreptate.

Fetelor, voua va cad puiutzii???
Amalia este atat de repezita, mai multa alearga decat sa mearga...si cade mereu, numai la cap se loveste. Deja ma ingrijoreaza. Are un cucui de toata frumusetea....
Mi-e frica sa-i mai dau drumul din mana....
Stam numai pe langa ea sa incercam sa evitam toate astea, dar sunt momente in care urla ca vrea sa mearga singura, refuza pur si simplu sa ne ia de mana.
Nu va povestesc cat ma chinui pana fac mancare cu ea langa mine...nu vrea pe scaun, in carut sau in premergator, ci pur si simplu sa mearga..vai de capu' meu....
Acum am noroc ca este cald afara si ii trimit la plimbare sa-mi fac si eu treburile in liniste.

Vesti de ultima ora!!! M-a sunat sotzul meu acum si mi-a zis ca i-au mai dat 2 dinti sus (caninii)
Avem 6 dinti sus si unul jos !

va pupic dulce si va doresc un week-end linistit si plin de soare !!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ptr. 5 Mai:

La multi ani Adrian Dominic!!!!
Heron, sa-ti traiasca baiatul!

La multi ani Adriana Maria!!!

Sa cresteti mari si sanatosi! Sa va aduca viata numai bucurii si reusite! O copilarie de vis!!!

Ptr. 6 Mai:

La multi ani Alex!!!

Sa cresti mare si sanatos! Sa ai parte numai de bucurii si succese ... si mult lipici la fetite cu codite! :)
Maria, sa-ti traiasca baiatul!

Ptr. 11 luni: pupici dulci lui Iustinel! Sa cresti mare si sanatos!!!

Ptr. ieri de sf. Irina (ca tare m-am ofticat ca n-a mers forumul):
La multi ani Irinel!
La multi ani Pietricico!!!
La multi ani tuturor Irinelor pitite! :)
Va doresc din inima tot binele din lume!!!

Va pupicesc pe toate in parte si sper sa va citesc maine!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

1 anisor!!! La multi ani, Petru Alexandru!

Acris, Iustin nu are inca nici un cucui. Practic, nu s-a lovit pana acum. Dar merge tinut de manute, nu-mi da drumu' deloc.

Dana, si Iustin face kk de 3, 4 ori pe zi. Dar si mananca ft. mult.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput