Mamici de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetele, cred ca pentru mine e cam devreme, dar... bebitza ma loveste prea des in partea de jos si burtica s-a cam lasat. Toata lumea ma intreaba cit mai am pina nasc si cind le spun ca o luna, totzi imi zic ca se vede ca bebitza e pregatita. Sper sa nu ma apuce nasterea prea devreme. De mers nu pot merge prea mult ca ma doare jos, simt ca bebelusha vrea sa deschida usha.

Cred ca m-am tzacanit la cap , dar o sa-mi treaca. Luni merg la control si o sa cer de la doctor si lista cu ceea ce-mi trebuie la spital. Am cumparat eu in mare, dar cica aici te tzin in spital vreo 4-5 zile si-mi trebuie si trening, cica pentru gimnastica

Va pupicesc si va doresc un sfirsit de saptamina cit mai linistit.

Carolina ai grija de tine pina luni, stai linistita la pat.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare

Nu stiu ce se intampla cu forumul, dar eu n-am reusit sa intru astazi deloc!
Astazi am fost la moasa si bebe creste vazand cu ochii, mi-a masurat burtica, bataile inimii lui bebe, mi-a luat tensiunea si a zis ca toate sunt OK. Ii spuneam si de durerile alea de abdomen si zicea ca intr-adevar sunt contractii false si defapt uterul se pregateste pentru nastere. Si ca mai am foarte putin... Valeleu si eu nu am bagajul pregatit! Cred ca o sa ma apuc de sapt viitoare sa-l fac!

Pupici la burtici

37 sapt si 5 zile

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mno,mie mi-a crescut febra si teanspir ca niciodata.nu rezist sa stau la pat,dar mi-am inchis geamurie si e o temp.constanta in casa.partea cea mai grea este ca sotul meu a plecat azi la TM si dupa ce am vb cu dr care mi-a spus ca pot lua paracetamol, a trebuit sa o sun pe mama sa o rog sa-mi aduca medicamentul.si cum mama este super-hiper panicoasa, mai rau imi face sa o vad cum se agita.dimineata eram mai bine.ieri seara imi facuse mihai o frectie cu spirt, dar acum iar mi-a crescut temperatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tocmai am venit de la control. O singura veste buna: am bazinul bun, in rest numai naspa: slabe sanse sa ma gaseasca mai devreme de 15, pe 15 medicul meu pleaca pana pe 19, adik exact cand e DPN-ul meu, cupilu e mic ca un mitz , medicul mi-a zis ca nu e cazul sa ma apuc de mutat mobila prin casa... offff si era cat pe ce sa-mi iau si bagajul cu mine azi... Pe 15 ma asteapta iar, dar nici nu am avut vreme sa vorbim ca sa-mi zica si mie daca doar vrea sa evalueze situatia sau imi induce nasterea??? Tocmai am vazut ca 15 pica duminica De unde ma rugam sa ma ia mai repede acum ma rog sa ma ia mai repede sau mai tarziu, numai cand trebuie nu!

Babygirl, impotriva febrei mai poti folosi sosete inmuiate in otet. Dar dupa ce ti le pui te bagi in pat. Si bea multe lichide, mai ales ca zici ca transpiri.

Carolinah, bafta multa, stai cumintica in uikend si asteptam vesti bune repede.

Andreea 38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Bun venit bebelusilor si felicitari proaspetelor mamici!
Va sa zica ne apropiem de Finish???? Nu-mi vine sa cred. Parca ieri mergem la prima echo sa-mi confirme existenta lui BB.
Am terminat bagajul de spital, am spalat si calcat lucrusoarele lui BB si acum astept.
Am niste emotii cat casa, burtica se intareste, Bb se misca de parca vrea sa iasa prin burta, au inceput sa mi se umfle picioarele si ma misc ca o ratusca (dupa ce ca sunt mica de statura, acuym mai sunt si rotunda). Kg nu am mai luat : 10 imbracata. E drept ca nici pofta de mancare nu am, dar mai scap la cate o cioco alba (ca altfel nu-mi place)pe care o mananc dintr-o suflare si apoi nu-mi mai trebuie 2 saptamani.
Marti merg la echo sa vad ce face voinicelul si cum se prezinta dragul de col, ca dr. zicea ca s-a cam scurtat si ca trebuie sa stau linistita, sa nu fac efort, dar pe mine m-a apucat stransul si aranjatul si impachetatul de parca ma mut maine. Si nu am stare deloc, am chef de plimbari, de cumparaturi si vin acasa lesinata de oboseala.
Iar am scris un roman.
Pupici,

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna seara!

Am fost si noi la dr, ne-a ascultat inimioara, a verificat ecografia de la dr Iosup - se pare ca totul merge bine. Dar nu prea mai cred ca o sa fiu mamica mai devreme de 1 iulie, caci colul meu e inchis bine merci. Bine, poate e prea devreme la cele 32 de saptamani ale noastre! Totusi, nu ne dati afara de la mamici de mai-iunie, nu? Caci nu pot fara voi!
Cand m-am urcat pe pat sa asculte inimioara copilului, noroc ca mi-a aratat si mie dr ca aveam o contractie. Caci eu de unde sa stiu? Ma tot intrebam eu cum e cu contractiile astea nedureroase despre care v-am tot auzit vorbind, si iata ca acum am si vazut una.
In rest, in legatura cu mainile si picioarele umflate, mi-a zis dr sa reduc consumul de lichide la 1,5l/zi. Adevarul e ca eu beau muuule lichide. Dar chiar mi-a sete! Ideea e ca cica daca nu alimentezi corpul cu multe lichide si el are nevoie, le ia de unde sunt "stocate" adica din organism. Si eu am crezut ca sarea din mancare e problema, insa mi-a zis ca nu trebuie sa mananc nesarat, slava Domnului! Cica nici foarte sarat, dar asa.. normal e ok. O sa incerc sa vedem daca functioneaza. Sper sa ma mai desumflu un pic!

P.S.: Subscriu la cererea de poze cu bebei! Vrem si noi sai vedeeeeem!!!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara,
am mai intrat si am citit intr-o zi si nu erau atatea mamici!
FELICITARI noilor mamicutze si sa fie bebelushii sanatoshi, incet incet se scurteaza lista cu gravidutze si se lungeste cea cu mamici!
Nu-mi vine sa cred, cum stateam noi toata ziua la povesti pe forum:)
Mi-e dor de voi, de statul la taclale........

Va pupacesc, sa fim sanatoase si optimiste mai avem putin.
Va pupa cu drag,

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isto2005 spune:

Buna burtici si FELICITARI proaspetelor mamici .

Nu am mai scris de mult, insa v-am urmarit cat am putut de des. Ma bucur ca am ajuns sa vad deja mamici de mai-iunie, desi cred ca incepe sa-mi fie frica. Eu voi naste in iunie, daca si bebe va fi de acord...

Pana acum sarcina a decurs normal, sunt in saptamana 34, tot a fost relativ usor, fara evenimente deosebite, ma simt inca bine. Dar am inceput sa obosesc mai tare si sa ma incomodeze burtica. Luni voi merge la control si miercuri la ecograf, sa vedem cat suntem de mari. Si sper ca vom fi si bine.

Nelia la ce spital ai nascut?

Mult succes in continuare si nastere usoara tuturor.

Isto si bebe din burtica DPN 16.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Felicitari tuturor mamicilor pentru ca au fost asa de curajoase si puilor le doresc sa fie sanatosi, mancaciosi si somnorosi sa le mai lase timp mamicilor sa ne mai povesteasca si noua cate ceva din experienta lor!

Eu am mers la control, se pare ca voi naste mai devreme de DPN, deja am eliminat dopul gelatinos, mi-am pregatit gentuta si sper totusi sa nu nasc mai devreme de 15 mai!
Nu stiu cum se face ca de saptamana trecuta am mai slabit 1Kg si jumatate in conditiile in care de Paste am mancat de trei ori mai mult decat de obicei!

Miercuri eu si tati ne-am oficializat relatia, a fost o ceremonie simpla, cu cativa prieteni, nunta adevarata o vom face in octombrie cand vom veni acasa sa facem si botezul!

Multi pupici proaspetelor mamici si mult curaj celor ce urmeaza!

PS. Am pus si eu in album poze recente cu burtica

Tina si DPN 22 mai
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

andreea.a, cum sa reduci cant.d apa la 1,5 L?? Io beau 4 L /zi. M-am super umflat in ultima vreme, dar nu beau atat de mult doar in ultima peroada. Io nu pricep...Stiam ca e bine sa bei multe lichide. Am vazut pozele tale. Esti tare draguta, greieras. Unde te-ai umflat , ca io vad miste membre cum le aveam io in liceu?

io mi-am schimbat adresa yahoo de ceva vreme, implicit messenger. cine ma mai vrea pe messenger, sa-mi zica si ii trimit pm cu noul id ;)

adina(+20kg) si babygirl ema(sapt 35)
si poze cu noi3: http://community.webshots.com/album/332475978tyyAMm

Mergi la inceput