Mamici de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Felicitari Nelia si Fran

sa va traiasca bebei!!!!

daca mergem in ritmul asta, terminam repede.

Cloreta??? nu trebuia sa nasca si ea?
Luluku pe unde esti??

azi am constatat din povestile voastre ca am contractii. am lamurit si chestia cu secretiile, noroc cu newmami care a intrebat!! deja azi dimineata imi faceam ginduri. da mi-a trecut.
fetele care stati acasa ce faceti? ca eu ma plictisesc, nici in pat nu pot sa stau mult, ca e mai bine in picioare parca, am niste BUTUCI, nu picioare. ieri am spalat rufe, azi am spalat pahare.
foarte frumos!!!! eu nu am fost niciodata casnica, noroc cu calculatorul, da azi a mers forumul din doi in paispe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Chestia cu secretiile mai abundente am observat-o si eu, chiar intrasem la ginduri ca mi-a recidivat Candida.

Cloreta inca nu a nascut, am mai vorbit cu ea pe Yahoo Messenger acum vreo doua zile.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Bun venit noilor bebelusi pe lume si felicitari mamicutelor pentru cea mai mare realizare a lor...

Eu si acum ma minunez.Azi la baie o pupam pe Delia pe picioruse si Bianca, care este aproape cat mine de mare, sare cat colo ca vrea si ea...Nebunie mare ...Si cand ma gandesc ca abia maine ar fi trebuit sa nasc dupa dpn...

Mickyyy, Nelia eu tot am o nedumerire legata de scaunul bebelusilor.Hai ca face la fiecare supt, asta este, insa de vreo 2 zile are o culoare galben verzuie.De la Bianca imi aduc aminte perfect ca la primele scaune verzui,dr. mi-a zis sa o trec pe lapte praf, fiind semn de infometare.Culmea este ca Delia dupa fiecare supt doarme cate 3 ore, nu plange si nu bea alte lichide. Nu stiu ce sa mai cred, nici pediatra nu as vrea sa o deranjez pentru orice fleac...

Eu am tras o gripa babana cu 2 saptamani inainte sa nasc.Am tratat-o cu oscilococcinum si inca niste bulinute homeopate,paracetamol 3/zi si multa supa de pui cu piper.A... si mi-am facut frectie cu Vaporab pentru copii peste 6 ani.M-a lasat dupa 3 zile...

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna seara burtici si mamici cu bebici!

FELICITARI PENTRU PROASPETELE MAMICI, MUUUULTA SANATATE SI BEBEI CUMINTI! v-ati inmultit ca ciupercile dupa ploi. Cred ca sa o sa fie si de acum in colo. O sa vedem la cateva zile cum se naste cate un puiutz de om. Bafta multa in continuare.

Apropo de scurgeri, dr mi-a spus inca de la inceput ca o sa am o scurgere mai abundenta. Dar atata timp cat e alb-galbuie, nu e urat mirositoare si nu e branzoasa e ok, nu ?

Noi am fost la control sapt trecuta si a zis ca avem 33-34 de sapt ca am mai cerscut 500 g in doua sapt si si astfel au crescut si saptamanile si acum avem dnp-ul pe 12.06 momentan. S-a facut si burtika mai mare si mai grea ca abia mergem. in rest e ok, e cu capul in jos si are ce are cu partea dreapta ca numai acolo ii place sa stea. Dr. ne-a dat sa facem niste analize. Voi ce analize ati facut pe la 34 de sapt?

Stiu ca e ceva normal sa ti se umfle picioarele, dar de la ce? de la sare? eu oricum nu mananc prea sarat . Si am observat ca mi s-a cam umflat si fata un pic.

V-am pupat si va doresc o noapte cat mai usoara si odihnitoare.

Amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna searaaaa!!

Felicitari noilor mamici!! Sa aveti bebei sanatosi, destepti si frumosi!!!!!

Nu-mi vine sa cred ca se tot inmultesc mamicile. Eu oricum mai am muuuuult pana la termen, insa traiesc cu senzatia ca o sa nasc mai devreme. Nu ma intrebati de ce, caci habar n-am.
Amutza, si mie mi s-au umflat picioarele, dar mai ales mainile! Ma dor degetele ingrozitor! Verigheta am dat-o jos saptamana trecuta, pentru ca m-am trezit intr-o noapte cu degetul "sugrumat" de ea. Si nu stiu daca exista remediu. Recunosc, mananc sarat de felul meu, insa de cateva zile incerc sa remediez situatia. Dar nu simt nici o "desumflare". Maine merge la dr si abia astept sa-l intreb sa vedem..
Am fost si noi la eco la Iosup din nou. Si slava Domnului suntem bine! Cu capul in jos, totul e ok. Am inregistrat si pe caseta, insa pe cuvant daca inteleg ceva din toata ecografia. He he he..
In rest, sunt super ocupata si obosita. Dupa cum va povesteam, am pisici. Si mai nou sotul meu iubit a gasit o catelusa bichon care e probabil pierduta de cineva. Si pana ii gasim stapanii, am de lucru, ce sa fac?! Noroc ca e o draguta si bine educata. Ca altfel ma urcam pe pereti.
Cam atat despre mine. Hai ca am cam batut campii. Scuzati-ma!!!! Oboseala e de vina!
Va pup mult de tot si nasteri usoare in continuare!!!!!!!!!!!!!!!

Andreea & bb Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Multumesc pt sfaturi!
Adina(+20kg) si babygirl Ema (sapt.35)
poze: http://community.webshots.com/album/332475978tyyAMm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Nu-mi vine sa cred ca merge in sfarsit forumul!

FELICITARI FRAN SI NELIA, SA VA BUCURATI DE BEBELUSELE VOASTRE SI SA FIE SANATOASE SI CUMINTI !!

Vreau si eu sa vad poze!! Avem 7 bebelusi pana acum si nici o poza. Ce ziceti mamici? Ne aratati si noua comorile voastre?

Amutza, picioarele se pot umfla si de la stat mult in picioare sau pe scaun. Dar daca se umfla si mainile si fatza, in general e de la sare. Incearca sa bei multa apa si sa mananci mai putin sarat. Eu am folosit si ceai diuretic atunci cand eram prea umflatzica (ceai de cozi de cirese).

Lili si bb Sergiu 39+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Se pare ca luni va fi ziua cea mare. Abia astept!!!

Am fost la control azi-dimineata si dr a bagat mana si i-a picat fata: vaaai, ce te-ai deschis! Nu stiu cati cm ca nu mi-a zis si nici nu am intrebat, zapacita ce sunt. Ca atare ma prezint la spital luni dimineata si ii dam drumul. Si trebuie sa stau tot w/e in pat, ca sa nu ma apuce cumva. Nu m-a oprit azi ca deh, e vineri. Dar parca e mai bine asa, desi nu mai suport noptile cand nu pot sa dorm de cat imi "pleaca" picioarele. Dar macar stiu o treaba... Luni, gata, imi voi tine puiul in brate. Doamne Ajuta!

In Municipal e carantina si lifturile nu opresc la etajele 4 si 5 si de pe scari se intra cu cartela. Am reusit sa ne strecuram cumva la 4 unde e cabinetul dr Badea si la 5 unde e dr Culcer, dar n-a fost usor. Luni mergem in ambulatoriu direct. Partea extraordinara este ca are voie si sotul meu cu mine. Hurra, ne venea la amandoi sa chiuim cand am auzit. Numai ca n-am pupat-o pe dr cand mi-a zis.

Am uitat sa va spun ca m-am cantarit azi dimineata (probabil pt ultima oara sarcina asta) si am luat 14 Kg. C'est nashpa, ca sa zic asa pe englezeste...

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si eu!

Carolina, nastere usoara si menajeaza-te cat poti pana luni!

loreen, malina avea scaune verzi atunci cand ii dadeam ceai indulcit cu zahar sau cand mancam eu ceva dulce (gen ciocolata, ca mai aveam si asemenea pofte cand alaptam). Imediat ce-i scoteam zaharul din alimentatie, scaunele reveneau la culaorea normala, galben maronie.

Hai ca azi-naoapte ma apucase si pe mine panica, am visat ca nascusem si cand m-am trezit mi-am dat seama ca daca doamne fereste m-apuca nasterea atunci n-aveam de nici unele, nici trusa de epidurala cumparata (si la ora aia sigur n-aveam de unde s-o iau), nici bagaj de spital facut, nici banii pregatiti pentru asistente si doctori (desi ceva bani pe card mai avea barbata-meu, dar iarasi, la ora aia numai dupa alergat prin bancomate si schimbat in hartii de 50 si 100 pentru asistente nu am fi avut timp) si tot asa! Bineinteles ca nu m-a apucat nici o nastere, si nici nu cred sa m-apuce in urmatoarele 3-4 saptamani, dar am zis ca e cazul ca macar un minim necesar sa-mi pregatesc si eu pentru nastere, ca n-are sens sa risc atat de mult!

Mickyyy (35 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

iti tinem pumnii Carolinah.sintem alaturi de tine (cum putem si noi!!!)
o sa fie bine!!!!
stai cumintica in pat daca nu vrei sa petreci w/e in spital, trece repede.

Mergi la inceput