Mamici de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
Mickyyy spune:
Woow, in nici 2 ore cat am umblat brambura (desi am reusit sa-mi rezolv vu permisul, il voi recupera saptamana viitoare 
) au si aparut doua mamici noi!
Felicitari Nelia si Fran
, refacere usoara si bebelusi cuminti si mancaciosi!
loreen, si Malina avea scaun dupa fiecare supt, schimbam si 10 pampersi pe zi in primele luni!! Cu exceptia primelor 2-3 zile cand kk era maroniu-negricios, in rest era galben mustar, cu mici punctulete alble prin el si destul de lichid (ca o smantana mai subtire).
Mickyyy
(35 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
mamaruta spune:
Felicitari noilor mamici

Sa va traiasca copii sa fie sanatosi si baftosi
Mihaela
,
Mara si 
nelia spune:
Si Tudora are scaun la fiecare masa si in afara de primele doua care au fost maronii si cu tot felul de chestii prin ele, restul sint ca mustarul si cu bobite albicioase, destul de moi. De ieri pina astazi am schimbat 12 pampersi!
Si va merge asa pina spre trei luni, daca imi aduc eu bine aminte de la Agata. Agata ma intreaba: mami, da' bebe nu face altceva acum, doar doarme, maninca si face caca!?!? Cind se joaca cu mine?
Cornelia, Agata (3 ani si 11 luni) si
Tudora (5 zile)
Cornelia, mamica cu burtica
beatriced spune:
Felicitari mamicilor care au nascut... Ce emotionant trebuie sa fie sa-ti tii copilul in brate. Noi de-abia asteptam. Tati este asa de emotionat ca nu-si mai incape in piele de fericire. Maine mergem la control la moasa sa vedem ce ne mai zice despre bebe.
Pupici la burtici si sa aveti copii sanatosi!
37 +
beatrice
anky spune:
NELIA,FRAN FELICITARI

,multa multa sanatate si voua si bebelusilor,sa va creasca mari si frumosi si sa va bucurati de ei.
Sper sa nasc si eu pina duminica,sa nu depasesc termenul ca si data trecuta.
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
carolinah spune:
Roisin (parca tu intrebai, nu?) trusa am luat-o de la farmacia de la Municipal cu vreo 700,000. Dr mi-a zis sa mi-o cumpar doar cand ma duc sa nasc, dar eu nu am riscat
. Si ma gandeam sa ii dau cam 1.5 mil anestezistei. E mult, putin, dati-va si voi cu parerea.
Mickyyy, mersi de informatie. Stiam care e primaria, dar nu mai stiam ce sector este... care este. Si nu ma gandisem si la asta cu doctorii. Ai mare dreptate. Mai bine ma mai tin pana saptamana viitoare.
Fran si Nelia, felicitari pt bebelusii vostri

! Abia astept si eu.
Maine dimineata ma duc si eu la control. Am mari emotii, dar daca iar aud col scurt, posterior, inchis ma impusc, ca n-am nici o sansa la declansare atunci. Dar sa speram ca s-a intamplat ceva intre timp, ca doar au trecut 10 zile (luuuungi) de la ultimul control. Eu sper sa imi declanseze pe 10, ca eu cu data de 9 mai am ceva probleme. Plus ca si pe Alina am nascut-o prin declansare intr-o marti si a fost f bine. Stupid, stiu... Si dr mi-a zis ca ea estimeaza ca voi naste in saptamana 9-15, desi nu stiu cat e de relevanta estimarea ei.
La mine nu tine asta cu sa ma odihnesc acum ca pe urma nu mai pot. Ca eu nu pot sa ma odihnesc acum de nici un fel.
A nascut o prietena de-a sora-mii al doilea copil acum cateva zile, exact la DPN. A plecat la spital dimineata ca parca o cam durea si ajunsa acolo i-au rupt membranele si in 20 de min a nascut. Si eu vreaaaaaaaaaauuuuuu asa...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 9.05.05)
Androix spune:
Felicitari Nelia si Fran! 

Sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi!
Maine merg si eu la control ca medicul e de garda, dar nu cred ca-mi va spune cine stie ce, voi sunteti atat de aproape de DPN, eu deja nu mai am rabdare desi abia am implinit 38 de saptamani. Nu stiu de ce mi-a intrat mie in cap acum ca gata am 38 de saptamaini gata maine poimaine ma apuca...
V-am zis ca m-am dilit de tot.
Andreea
38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
anky spune:
quote:
Originally posted by cocoloasha
Buna fetelor,
Sunt o mamica de iulie-august 2005,DPN 09.08.05 si am intrat un picutz la voi sa vad cum e.Marturisesc ca am intrat si eu un pic in emotiile voastre,mai ales ca va vad asa apropiate si cum traiti fiecare moment ca si cum ati fi voi insiva in pielea celei care naste sau care urmeaza sa nasca.
Cred ca sunt cele mai emotionante randuri de pe forum si abia astept sa ajungem si noi,mamicile de iulie-august acolo.....
Aveti ceva sfaturi pentru noi,ce trebuie sa facem sau la ce sa ne asteptam?
NASTERI USOARE,BEBEI SANATOSI SI CLIPE DE FERICIRE MAXIMA !
P.S.Naste cineva lunile astea cu DR.MIHAILESCU GHEORGHE DE LA POLIZU?
Cocoloasha,mamica de cocolosh 26+,Victorash
Cocoloasha,cam ce te intereseaza,ce ai vrea sa stii?
Sarcina usoara in continuare
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03http://community.webshots.com/user/anky2100
babygirl spune:
androix,raceala asta nu-l afecteaza pe bebe?io ma simt tot mai rau.si in weekend iar raman singura pt ca sotul meu pleaca in delegatie.
nu ajung la lamaze in starea asta,iar luni ar trebui sa merg la un examen.
adina/+35
Androix spune:
Babygirl, nu stiu ce sa-ti zic... bine nu-i este nici lui, dar ai incredere in corpul tau care il va apara pe bebe. Eu chiar ma miram ca am scapat toata sarcina fara cel mai mic guturai eu care toata iarna eram cu mucii pe piept. Am ajuns la concluzia ca corpul meu s-a intarit tocmai pentru ca eram insarcinata. Acum sotul meu a fost cel care m-a pricopsit cu viroza asta sau ce-o fi fost.
Cred ca este important sa te odihnesti. Tone de ceai si infofolita la pat... daca se ingroasa gluma si febra persista nu ezita sa-ti suni medicul sa-ti zica ce poti lua.
Bafta la examen!
Andreea
38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!