Mamici de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
Mercedes spune:
Cornelia felicitari pentru tine si pentru bebelus.A mers foarte repede. Ai nascut normal?
Fran multa bafta si nastere usoara asta in cazul in care nu ai nascut inca
anky spune:
Feltelor,daca nu vreti sa va apuce furia laptelui folositi-va de pompa,puteti pastra laptele si in congelator sau in frigider 24 de ore,va spun asta din proprie experienta.Eu ma si pompam si totul a decurs foarte bine nu am avut probleme de genul acesta,asa am sa procedez si de data aceasta.
Numai bine
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Mercedes spune:
anky- m am uitat la DPn ul tau se pare ca si tu mai ai foarte putin
Iti doresc si tie nastere usoara
Referitor la furia laptelui si la alaptat in general se pare ca eu
n am avut noroc cu primul bebe, l am alaptat max o luna si in aceea luna i am dat si lapte praf pentru ca nu i ajungea laptele meu.
35+
cocoloasha spune:
Buna fetelor,
Sunt o mamica de iulie-august 2005,DPN 09.08.05 si am intrat un picutz la voi sa vad cum e.Marturisesc ca am intrat si eu un pic in emotiile voastre,mai ales ca va vad asa apropiate si cum traiti fiecare moment ca si cum ati fi voi insiva in pielea celei care naste sau care urmeaza sa nasca.
Cred ca sunt cele mai emotionante randuri de pe forum si abia astept sa ajungem si noi,mamicile de iulie-august acolo.....
Aveti ceva sfaturi pentru noi,ce trebuie sa facem sau la ce sa ne asteptam?
NASTERI USOARE,BEBEI SANATOSI SI CLIPE DE FERICIRE MAXIMA !
P.S.Naste cineva lunile astea cu DR.MIHAILESCU GHEORGHE DE LA POLIZU?
Cocoloasha,mamica de cocolosh 26+
,Victorash
nelia spune:
Ce rau imi pare! Ieri am pus un mesaj pe forum si dupa ce m-am chinuit sa stau in fund sa-l scriu
, astazi constat ca nu l-a inregistrat, desi eu am vazut ca era afisat. Asa ca...
Am nascut simbata, 30 aprilie, ora 7.20 dimineata o fetita, 3.875 kg si 54 cm. O cheama TUDORA. Amindoua sintem bine, de luni sintem acasa si ne odihnim... cind nu mincam. Credeam ca nu poate sa existe o nastere mai usoara ca a Agatei, dar se pare ca da. Nasterea Tudorei a fost mai usoara si o experienta extrem de placuta. Poate pentru ca, de data asta, a nascut si tati cu noi... a stat acolo tot timpul si i-a taiat cordonul, apoi a tinut-o in brate tot timpul cit mami a fost „reparata“. Mi-a dat-o in brate imediat ce a iesit si cu noi a ramas pina cind am plecat din spital. Din cind in cind o mai luau pentru niste analize, dar o insotea tati tot timpul. Am pus-o la sin dupa 20 de minute de la nastere, l-a luat foarte repede, oricum ea isi bagase deja minutele in gurita si le sugea de zor, a supt si ultima picatura de colostru si a doua zi dupa-amiaza a venit si lapticul, care ne place mult, mult de tot, am sta numai cu titica in gurita daca s-ar putea... cred ca deja avem 4 kile. TUDORA, spre deosebire de surioara ei mai mare (care e o printesa alba ca neaua si s-a nascut fara perisor, numai cu un pufulet blond in crestet), este o printesa creola, cu ochii migdalati si cu mult par, negru si ondulat. Agata a primit-o extrem de bine, ar pupa-o tot timpul si nu stie ce sa-i mai faca, se invirte pe linga ea, o inveleste, o dezveleste, cred ca s-ar juca cu ea cum se joaca cu bebelusii ei. Spune la toata lumea care vrea sa o asculte si chiar la cine nu vrea, ca ea e „big sister“ si merge la gradinita, iar surioara ei mai mica, TUDORA (il pronunta atit de frumos si super... englezeste, mor de dragul ei cind o aud) sta acasa cu mami pentru ca e bebe mic-mic – si arata cu minutele cit de mic e). Cam atit despre noi, astept vesti de la celelalte burticute, carora le doresc o nastere usoara ca a mea si bebelusi frumosi si sanatosi.
Cornelia, felicitari! Sa-ti traiasca bebe Stefan!
Cornelia – Agata (3 ani si 11 luni) si
Tudora (5 zile)
gabitzam spune:
BRAVO NELIA! 

Sa traiasca mica printesa Tudora! Sa fiti sanatoase amindoua!
Tocmai ce asteptam sa mai pun si eu un bebe pe lista ![]()
Am vorbit cu Nefertari la telefon, tocmai iesise de la doctor. A intrat si ne-a mai citit dar n-a putut sa ne raspunda. Inca nu a nascut, doctorul asteapta sa fie cit mai aproape de termenul natural, desi face cezariana. Sper ca am inteles bine. Deci va fi undeva la sfirsitul saptamanii acesteia, inceputul celei viitoare. Si va transmite salutari tuturor fetelor!
Ce or mai face Simonaeus, Gusta, Mikka, Luluku, Crissu, Crissi, Micorint, Alina Balan?
Ma gindesc si la Maria, cred ca trebuie sa-i fi nascut pe flacai deja ![]()
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
loreen spune:
Durerile produse de contractii cred ca difera de la femeie la femeie.La mine erau roata roata, de la burta la spate si inapoi.ma durea pana in maduva oaselor, incat ma apuca starea de voma. O prietena de-a mea care a nascut in octombrie nu avea dureri decat de burta.Fiecare femeie le simte intr-un anumit fel...
Mickyyy eu am luat scaunul de la Cam, scumpisor cei drept( 40000000) iar Delia sta ca pasa in el.Are spatele tare si chiar dr.ei mi-a spus ca este o pozitie optima pentru ei...
Am uitat de la Bianca....Lamuriti-ma si pe mine cu ceva....Astia mici e normnal sa aiba scaun la fiecare alaptat? M-a cocosat fii-mea cu cati pampersi schimb pe zi...Si mai e o chestie...Ce culoare si consistenta trebuie sa aiba scaunul la cei alaptati? Pe Bianca am facut-o fan Similac de mica, asa ca nu prea imi dau seama...
Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005
Mercedes spune:
Felicitari Nelia sa fiti sanatosi.Este perfect atunci cand si surioara mai mare accepta pe cea mica si nu intervine gelozia
Sper sa fie si la noi la fel, deocamdata la noi baietelul ma tot intreaba dar totusi cand iese din burtica surioara?
35+
gabitzam spune:
Fetele, am primit un SMS de la Fran 

" Azi la 9:30 s-a nascut PATRICIA ANELLISE 49cm si 3.370g. Sintem bine amindoua. Francesca"
Bravo Fran! FELICITARILE NOASTRE! 

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
Danelutza spune:
Felicitari la mamici si bun venit pe lume la bebici.
Eu abia astazi am terminat de aranjat camera bebelushei, taticutzul cred ca s-a scrintit un pic la cap, e asha de emotzionat ca aseara ridica plapumioara din patutz si facea bau-bau, dar... mai avem pina vine bebelusha, ca abia ieri am intrat in a 35-a saptamina. Luni merg la doctor sa vad daca s-a pregatit bebelusha sau sta tot in picioare.
Pupici la burtici si mai ales la piticii mici.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)