Mamici de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

isto2005, am nascut la Hôpital général juif si sint foarte multumita.
Astazi a fost in vizita o infirmiera de la clinica de cartier si a consultat-o pe Tudora, a cintarit-o si totul este foarte bine. Mi-a zis ca e perfecta! Are 4 kilograme, e rotunjoara ca un pepenas. Peste citeva ore va implini o saptamina! Tot astazi i-a cazut si buricutul.

Cornelia – Agata (3 ani si 11 luni) si Tudora (o saptamina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Felicitari Florentina!!
Sa fiti fericiti cit mai multi ani de acum incolo.

Androix tu iti faci probleme pentru inca o saptamina, meyyyyyyyy stii ce repede trece,adecatelea trecura 38 de saptaminisi acu iti faci probleme pentru inca una!!!! . si poate te-a chemat duminica ca atunci e de garda si poate nasti "linistita". si copii nascuti duminica sunt copii veseli, ca se nasc in zi de sarbatoare.
babygirl, cu apa cam asa este. organismul retine apa, si eu sunt umflata ca un butoi. eu nu beau apa, beau lapte, as bea in continuu, am ajuns la 2 kg. pe zi.

am fost ieri in OBor,si am luat camasi de alaptat, subtiri , mai ieftine de 250.000 nu am gasit.
La lucrurile de copii am fost dezamagita. toate erau turcesti si o calitate indoielnica, si preturi ......
da lucruri romanesti noi nu mai facem????? o sa comand de la Buburuza. am vazut niste body dragute si pantalonasi.
spuneti-mi si mie unde ati gasit lenjerie de pat din BBC?? dar fara aparatori, perdelute, ca eu nu am pat de lemn.
am cautat si paturica, ceva nu atit de gros ca un sac de dormit. la obor nu am gasit. vazusem ceva la miniblu, la acelai pret ca si la OBor. numai ca s-au terminat la Miniblu, da am lasat tel sa ma sune cind vine!!! au vinzare cei de la miniblu, in special costumase, aveau un set de 3 body cu 290.000, nu mai au, acum cind m-am hotarit sa fac cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata la fete!

Mai iarasi m-am sculat cu noaptea in cap. Si stau si ma uit pe geam si este o vreme super frumoasa si barabtu-meu nu se mai scoala. Ce l-as mai trezi...
Si eu beau multa apa in cursul zilei, mai mult noaptea ca atunci imi vine setea cea mare si uite asa incep turele. Dar ce sa-i faci, cere organismul... Doctorul meu mi-a recomandat sa beau multa apa, pentru ca retinem mult in perioada sarcinii si macar suplimentam cumva...
Astazi o sa mergem la o nunta de danezi, sunt curioasa cum o fi? Ideea este sa rezist pana acolo ca e cam departe...

Un wek. excelent! Si aveti grija de voi si de bebei

37 + 6 zile

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

la noi e uriiiiiiiiiiiit si ploua.
am inceput o comanda la buburuza. daca m-am trezit cu noaptea in cap!!!
am si eu 2 intrebari la voi:
-care e diferenta intre termometru digital si termometru electronic, ca am vazut ca ambele au afisaj electronic.
-ce cosmetice ati luat pentru bebe: numai ulei de corp si gel ? sau ati mai luat pudra, creme???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

beatriced, vad ca vorbesti de sculat de dimineata, ei pai eu pot spune ca ma scol cu noaptea in cap.Acum e 3 dimineata aici. Si asta mi se intampla cam in fiecare noapte 2 ore de somn, 2 ore treaza si tot asa le alternez pana dimineata. In total daca prin 4 ore de somn sunt fericita. Distractie placuta la nunta.

Nelia, felicitari pentru Tudora , sa fie sanatoasa si sa aduca numai bucurie in viata voastra. Ce bine ca cea mare a primit-o atat de bine pe sora ei. Citind despre cum a decurs nasterea ta imi da incredere si curaj.

Fran, deci ai nascut asa cum ti-ai dorit pe data de 05.05.2005. Felicitari, sanatate multa Patriciei, refecere rapida si asteptam sa ne dai mai multe detalii despre cum a decurs nasterea.

Anky, tu ce mai faci? Ai plecat deja la spital? Tinem pumnii si facem galerie ca totul sa fie bine, sa ai parte de o nastere cat mai usoara si sa te intorci acasa cat mai repede in brate cu micutul si sanatosi.

babygirl, sanatate multa si sper sa te simti cat mai bine cat de curand. Ceai cu lamaie si miere si multa rabdare este tot ceea ce pot sa-ti recomand.

carolinah, sper sa ai parte de un weekend linistit, odihneste-te cat poti de mult caci de luni incepe distractia cea mare si vei avea nevoie de toata energia. Sa dea Domnul ca totul sa fie bine, sa ai o nastere cat mai usoara si te asteptam acasa cat mai repede cu un bebe sanatos.

FlorentinaG, felicitari, casa de piatra, sanatate, fericire, iubire si tot binele din lume.

La mine, teoretic azi a fost ultima zi de serviciu. Spun teoretic ptr. ca sunt sigura ca o sa mai trec sa mai fac una alta, dar macar acum nu mai stau 8 ore pe zi si ma duc cand vreau eu. Ultima saptamana a fost foarte grea ptr. mine, sa incerci sa lasi totul in ordine si gata cand pe zi ce trece se mai tot aduna cate ceva, nu e o distractie. Drept dovada joi cand am mers la doctor - surpriza - tensiune mare, eu care intotdeauna am fost sub tensiune. Doctorul s-a speriat mai mult decat mine si cica vroia sa merg vineri din nou la el si sa promit ca o sa merg acasa si ma relaxez. I-am spus ca nu e bine vineri, caci eram sigura ca nu o sa se schimbe nimic, dar promit ca pana luni voi profita de weekend, sunt gata si cu munca si o sa am grija de mine. Asa ca luni merg din nou la control. De asemenea am inceput sa ma dilatez si sunt deja 1 cm. Nu stiu cat de repede va evolua dilatarea dar mai bine ma grabesc nitel sa gat si eu ce mi-am mai propus pana vine bebe, ca dupa cum se arata nu se stie cat mai am. Vad ca multe dintre voi care sunteti deja acasa ati inceput sa va plictisiti. Eu nu cred ca o sa fac cunostinta cu asa ceva, la cate mai am de finalizat pana la marele eveniment.

Va doresc un weekend cat mai placut.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, esti o dulce m-ai facut sa rad. Mi-a trecut ingrijorarea fetelor: in primul rand imi simt oasele bazinului cum s-au departat, ma simt nu stiu cum... deschisa. In al doilea rand am inceput sa-mi pierd dopul gelatinos. Ma doare mijlocul si imi radiaza pe un picior in jos. Eu zic ca sunt semne bune. Asa ca trag sperante sa fie mai repede. Mi-am terminat bagajul, aproximativ, sunt pregatita.
Gata va pup, merg in obor sa cumpar salteluta la cupil.

Andreea 38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari tuturor noilor mamici! Multa sanatate bebeilor!

Fetelor, va multumesc din suflet pt. gandurile bune!

O sa povestesc pe larg aventura nasterii lui Stefan, cand o sa am putin timp.

Pan atunci, scriu un rezumat care se vrea o incurajare pt. viitoarele mamici. Nasterea a fost traita la maxim . Asta ca sa se compenseze faptul ca am nascut asa de repede. Dupa cum probabil ati observat, pe la 9.30 (parca, nu sunt sigura) scriam pe forum si la 10.50 nasteam. Pe scurt: am ajuns la spital cu dilatatie 3-4 (fericita, nevoie mare c ao sa mi se faca epidurala imediat), pana la sala de nasteri (am urcat in scaun cu liftul la et. 7) dilatatia era 6, pana in salonul unde ar fi trebuit sa imi faca epidurala aveam deja dilatatie maxima. Alergau dupa mine cu epidurala, dar era prea tarziu (fapt care acum ma bucura, dar atunci m-a panicat f. tare, pt. ca imi pusesem atatea sperante in anestezia asta). Au trecut doar 10 minute de cand am ajuns la etajul 7, pana la expulzie. Am facut cel mai mare circ, am agitat pe toata lumea, inclusiv pe doctor, care nici nu avea "instrumentarul" pregatit pt. nastere in sala aia, am nascut cu adevarat natural (fara nici un calmant), dupa care, bineinteles am continuat sa urlu la cusatura.

Acum sunt foarte bine, doar ca epuizata de oboseala. Am dormit doar doua-trei ore pe noapte.

Stefan este cel mai dulce baietel (initial mi s-a parut cam uratel), dar pe zi ce trece e mai frumos . Cand imi fac timp pun si poze. Acum incercam sa intram cat de cat intr-un program. Este f. greu, incerc sa ma odihnesc cat pot.

Maria a avut o reactie extraordinara. Aproape ca avea lacrimi in ochi si nu mai stia cum sa il mangaie si sa il pupe. Dar abia de acum o sa inceapa partea grea, o sa ma straduiesc sa o fac sa se simta la fel de iubita si importanta.

Imi cer scuze ca nu am timp sa citesc ce ati mai scris. Doresc celor care inca mai au bb in burtica o nastere cel putin la fel de usoara ca a mea si tuturor multa sanatate, bebelusi danatosi cuminti si norocosi!

Va pupam
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cornelia, esti extraordinara! Inca o data felicitari! Si ma bucur sa aud ca Maria si-a primit bine fratiorul. Si eu am mari emotii cu Alina.

Androix, cam ca tine am patit eu cu Alina. Era mica, nici un semn de nastere pe la 38 de saptamani... Ultimul echograf imi impinsese termenul mai incolo cu 10 zile. Si am depasit termenul cu 8 zile, cand mi-au declansat si a avut 3.450 Kg. Asa ca se pare ca a avut nevoie de perioada aia in plus. Probabil ca asa are nevoie si bebele tau, ca sa mai creasca.

Lucas, mai incearca sa gasesti asternuturi si paturici pe la babycomfort si bebelusultau pe net. De la una din astea am luat eu niste cearceafuri albe care se prind cu elastic sub salteluta.

Mie mi se pare ca am burta f mare, dar am vazut pe la Municipal niste buuurtiii, mama, mama. Si cand am fost sa vorbesc cu d-na Culcer, m-a intrebat de ce vreau sa vina bebele luni, de ce nu il las pana la termen? Ha, ha... M-a intrebat cat a avut Alina la nastere si cand i-am zis, mi-a spus, uitandu-se la burta mea, ca femeile mici fac copii mari. Adica eu eram femeia mica? Ca eu ma simt ca o balena, nu alta... Am plecat zambind de acolo.

Va rog sa imi spuneti si mie ceva de tarife la Municipal. Respectiv pt anestezist (epidurala) si neonatolog. Va rog spuneti-mi, ca sunt total in ceata, nu mai stiu ce sa iau cu mine.

Multumesc tuturor de urari si va doresc asemenea. Niciodata nu am asteptat cu mai multa nerabdare sa treaca un w/e. De obicei e invers

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai fetelor, dar stiu ca ploua !!! Ce mai weekend!

Asta este special pentru tine Carolinah, ca sa stai cumintica in pat si sa nu-ti para rau ca nu iesi afara

Lucas,asternut de pat din bumbac am luat de la Barza, si lucrusoare de copii (romanesti - Rombaby), paturici, scutece de finet albe. Aveau variante de asternuturi, cu aparatori si fara.
Termometru digital si electronic este tot una.
Pentru bebe am luat din gama Sanosan: ulei de corp, un sampon pentru par si corp, pudra, sapunel, servetele umede. Crema de funduletz am luat Cutaden, dupa aceea am vazut ca au si la Sanosan crema pe baza de oxid de zinc.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna la burtici si mamici cu bebici!

Alta mamica alta distractie.FELICITARI SI MULTA SANATATE SI NOROC IN CONTINUARE!
Cele care trebuie sa nasca sa fiti cumintzele sa ascultati de dr si sa ne auzim cu bine. Cred ca fiecare o sa aiba parte de o nastere unicata. Abia astept sa mai citesc si alte povesti despre nasteri. Va tinem si noi pumnii cat mai putem pana nu ne vine la fiecare randul.

De la ce ne-om fi umflat ramane de vazut la fiecare. Dar nu functioneaza statul cu picioarele atarnate in sus? La mine a mers . Cred ca statusem prea mult in picioare si pe scaun, dar pana la urma a trecut. Oricum suntem si asa frumoase si nu ne mai alege nimeni. Deseori se spune ca esti mai frumoasa cand esti gravida. Ramane la aprecierea fiecareia. Hai ca deja bat campii.

Dr. mi-a spus sa incep sa i-au multivitamine si CA efervescent. Voi ati luat CA din acesta sau din cel cu vit. D2?

Va pupam si va dorim un wek-end cat mai placut si fara evenimente.
Mamicilor care trebuie sa nasca O SARCINA USOARA SI FARA REPARATII!

Amutza + bb

Mergi la inceput