tulcence - plecate in patru zari..reuniti-va!!
Raspunsuri - Pagina 5
oana_noemi spune:
Salutare Micule! Te pup! Ce faci, cum esti, ce invarti prin Constanta?
Apropo, biata Blacky a murit anul trecut, au inmormantat-o ai mei la Bididia si ca sa nu sufere prea mult in primavara i-am cadorisit^pe ai mei parinti cu matza Gulitza. A trebuit musai sa o fac provinciala, a zapacit-o fiu-miu, toata ziua o tragea de coada, era maidaneza de capitala, gasita in podul casei de catre consort, foarte simpatica, acum fericita toarce linistita la maica-mea in poala!
uki spune:
Buna tulcencelor
uite io nu-s din Tulcea, insa al meu sot si-a petrecut tineretea pe acolo (a fost bodyguard)
am intrat sa va salut din partea lui si sa va rog ceva, daca mai stati prin Tulcea, noi am vrea sa cumparam icre negre de morun, daca vreuna dintre voi cunoaste pe cineva care vinde asa ceva..., facem cinste la voi!!!
multam si revin, daca e ceva si nu puteti scrie aici, va rog mult dati un PM,
GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)
emma27 spune:
gabriela,poate s-o gasi cineva sa te ajute,desi cele mai multe suntem plecate de-acasa.
nu ne-ai spus cam ce varsta are sotul tau,mai stii ce secrete din tineretea lui poti afla.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
oana_noemi spune:
uki-din pacate, nu cunosc pe nimeni care sa vanda incre negre.
fetelor, mai veniti in vizita pe la tulcea ca ajunge subiectul pe ultimele pagini!
uki spune:
Buna fetelor!
ma gandeam eu ca voi fiind plecate din Tulcea nu stiti de icre...
asta e, cat despre sotul meu, el a stat cam de prin '90 pana prin 95... si daca ati auzit de unul Rahau, a carui vila cica a ars...
no, cam cunoaste el lumea de prin Tulcea ca i-a placut mult
a avut si o prietena pe care o chema Maria, si care acum e in America...of, dragostea asta
apropo, stiti cumva cum e prin Delta anul asta? o fi ok sa mergi cu copil mic de 1 an juma'?
va pupam
GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)
poliana spune:
Intradevar cam putine tulcence suntem si subiectul ajunge pe ultimele pagini. Asta e! Nu e un oras prea ,mare dar e al nostru!! Oana ma bucur ca ti-ai amintit de mine. Imi pare aru de Blacky pentru ca a fost "o vedeta" la el pe strada si tuturor ne placea de el mai ales ca era tare cumintel. Ce sa iti spun despre mine... sunt constanteanca acum, m-am obisnuit tare mai ales ca am ceva ani de cand locuiesc aici. Am facut si facultatea in Constanta asa ca am....cam 10 ani de cand sunt in orasul asta.Ce fac in Cta??? M-am facut ziarista si lucrez in presa dar nu sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere. M-am maritat acum ma cheama"Brasoveanu" si inca nu am un bebe dar ma straduiesc din rasputeri.
Mai zi-mi despre tine!!
Tulcencelor va pup pe toate si.....haideti poate ne regasim mai multe!!!!
oLo spune:
Mai fetelor, da' voi pe unde stateatzi in Tulcea? Eu stateam in centru, langa Tineretului, deasupra fostei placintarii. Cu vedere la Diana. Filam pe toata lumea care se ducea la plimbare pe faleza ;)
Pe Tantza Pelican o stie careva? Am fost colega de clasa cu ea si a facut facultatea de mate la Cta. Un om cu o memorie mai elefantina decat ea n-am vazut. Dom'le, citea pagina si o stia pe de rost!!! De aia eram mereu pe locul 2 in clasa. Ca mie nu-mi placea sa tocesc, si nu ma puteam pune cu memoria Tantzei.
Eu n-am mai fost in Tulcea de cand m-am maritat(in 2000). Am facut cununia religioasa la o biserica de acolo (cea de langa Patria, nu stiu cum se numeste biserica). Mi se pare straniu sa ma intorc in oras. Chiar si numai in trecere.
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
oana_noemi spune:
micule-iti recomand cu multa caldura, un medic foarte bun pe probleme de fertilitate, dr. dan tutunaru de la elias, are si un site care se cheama infertilitate.ro, la contact are nr. de telefon, poti sa-l suni fara teama, e un om extraordinar, pe deasupra mai e si baiat frumos!
la elias, conditiile sunt foarte bune, eu am nascut acolo cu dr. parvu si l-am cunoscut si pe tutunaru, echipa de medici e competenta si personalul cu bun simt, ceea ce e bine de stiut in tara asta!
spor la facut bb si nu te lasa batuta ca vine cand nu te-a astepti!
emma27 spune:
ma bag si eu ca musca in lapte.eu am stat in gazda la o matusa , in blocul de la baza strazii,ce urca la spiru.apoi,am stat cu niste colege sus,pe langa peco.apoi,am stat la blocurile de pe faleza,la o doamna lipoveanca.si apoi la o babuta tare,tare dulce,pe isaccei.am luat totul la rand,in e3 mai ramanea sa stau,dar am avut norocul sa termin liceul in 4 ani.
mie imi place sa revin in tulcea,pacat insa ca majoritatea cunoscutilor au zburatacit prin alte colturi,tocmai de aceea am si pus titlul acesta de topic.
va pup,ce m-as plimba si acum pe faleza!!!dar ma multumesc si un prapadit de rau bistrita.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
oLo spune:
Emma, bine ca n-ai ajuns sa stai in 'Dallas'. Parca asa se numeste cartierul ala de pe langa combinat...
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma