tulcence - plecate in patru zari..reuniti-va!!
Raspunsuri - Pagina 6
oana_noemi spune:
da, Dallas se cheama, in bataie de joc, nu cred ca oficial, mai era jale si prin cartierul 23 August. Pe mine nu ma trage ata sa ma intorc acasa, mi-e dor asa cateodata, dar nu ma prea omor. Eu am locuit pana in clasa a V a la blocurile turn de pe faleza, pe strada Portului, mai exact, dupa care ne-am mutat pe Babadag, cu stabii, pe unde era restaurantul Dobrogea.
Singurele locuri simpatice de care imi aduc aminte cu nostalgie e la OGA si la Lemne arse pe faleza!
Olo, nu imi aduc aminte de tipa cu memorie de elefant!
poliana spune:
Oana iti multumesc de recomandare si chiar voi tine cont de ea cand ma voi hotara sa merg in Bucuresti. deocamdata vara asta vreau sa mai incerc in Cta ca e mult mai comod. Serviciul nu imi premite sa lipsesc prea mult si parca nu ma trage atza inca sa ma indrept cu investigatiile spre capitala. Mersi si de incurajari desi sincer sunt cam deprimata la capitolul asta.
Referitor la unde am stat...eu am stat pe Babadag langa Posta. oana stie bine asta ca am fost vecine. Cat despre "Dallas" sincer nu am fost niciodata pe acolo sau am fost si nu am stiut unde sunt?!
Va pup!!
bebitzu spune:
buna la toate tulcencele,
sotul meu este tulcean, a terminat tot la Spiru, insa nu stiu exact promotia.ce stiu sigur, ca este mai "batranior" decat voi, el in 95 a terminat facultatea in Bucuresti iar acum am ajuns in Canada.
personal imi place la nebunie orasul, sotul locuieste pe langa monument, la casa, in cartierul de rusi.si el are amintiri placute din timpul liceului.inainte de plecarea in Canada, in Bucuresti ne intalneam aproape in fiecare week cu un coleg de scoala care a si fost profesor de franceza la Spiru si ascultam cu p-lacere toate povestile lor, s-au distrat de minune nu gluma.dirig au avut un prof de germana, din pacate nu-mi aduc aminte numele.el a facut la Spiru din clasa I pana intr-a XII.
va pup,
oana_noemi spune:
salut bebitzu!
sotul tau l-a avut dirig pe schultz! nu il cheama asa, dar asa il stiu toti elevii, iar pe proful de franceza cum il cheama, ca eu am avut un prof de franceza de liceu un tip tanar, dar imi scapa acum numele, un tip inalt si genul spalacit...
doina-nu te mai stressa pe tema bb, o sa vina el, stai fara grija! cartierul dallas e ala prin care intra trenul in tulcea, asa ca sa iti faci o idee...
bebitzu spune:
Oana Noemi, asa este, Schultz il chema pe dirig.
Pe proful de franceza il cheama Emanuel Berbeci, si da, este un tip inalt si blond si super super destept, pe bune.
oLo spune:
Schultz asta imi aduce aminte de-o intamplare dintr-a 7-a. Faceam engleza cu Gavenea si dumneaei a chiulit de la scoala si a fost inlocuita de Schultz. La Dirigentzie, a doua zi, ne intreaba Diriga: cu cine atzi facut engleza ieri? Ca tovarasa Gavenea a lipsit.(era pe vremea cu tovarasia...). La care o colega de-a mea, sare in pcioare: Am facut engleza cu tovarasul profesor Schultz. Dupa ce a ras bine Diriga ne-a explicat ca pe toarsu' profesor il cheama de fapt Enica Aurel. Asa am aflat si noi cum il cheama si am fost tare dezamagita ca nu-i neamtz adevarat :D
Eu franceza am facut-o cu Mme Eftinca. Profesoara aceea pitica. Cand eram intr-a 5-a era bine, ca era de inaltzimea noastra. Intr-a 12, proportziile s-au schimbat: noi ne-am lungit si ea a ramas mica. Ne zicea sa nu ne mai ridicam in picioare cand raspundem la lectzie :)). Ceva ceva franceza am invatzat eu, si bine mi-a prins ;)
bebitzu, pe sotz cum il cheama? poate-l cunoastem... ca si eu am facut Spiru dintr-a-ntaia pana-ntr-a doispea.
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
oana_noemi spune:
asa, il chema, berbeci pe proful de franceza, un tip care dadea impresia ca e al dracu', ne ridica in picioare, ne intreba cate ceva, zicea n-ai habar, ia un 3 de aici! nu trecea niciodata nota in catalog, plus ca avea un stil de a spune ceva foarte serios de iti venea sa te tavalesti pe jos de ras! haios, foarte haios!
emma27 spune:
problema e ca eu nu am invatat o boaba de franceza cu berbeci.nu mi s-a parut un prof bun si era prea slab sa stapaneasca o clasa nebuna.faceam tot felul de glume pe seama lui si a lui caprita.in schimb,blondin,avea alura aia de francez aerian.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
bebitzu spune:
Buna la toate fetele,
oLo - pe sotul meu il cheama Liviu Damian si a fost coleg de scoala cu Manu (proful de franceza de care va ziceam).
Oana Noemi si emma27 - asa este, tipul este inofensiv, insa din cate am inteles era prima data cand preda si probabil, ca orice prof tanar, voia sa se impuna in fata elevilor.Acum este casatorit chiar cu o fosta eleva de-a lui, este in Bucuresti si va fi tatic in curand.
Ei aveau o gramada de amintiri placute, nicioadata nu ma plictiseam sa-i ascult, stateam la taclale ore in sir cand ne intalneam.El a ramas prieten bun cu Schultz si il viziteaza ori de cate ori ajunge prin Tulcea.
emma27 spune:
bebitzu,mi se pare asa ciudat sa aud vesti despre berbeci.acum normal ca privesc altfel,dar atunci ..liceeni,ii puneai deja amprenta.va pup.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie