tulcence - plecate in patru zari..reuniti-va!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

monimona,mare dreptate ai !!am fost asta vara in tulcea si mi se parea asa de invechit.nu stiu de ce...si ce imens si fain mi se pare in liceu!!!!

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minimona spune:

pe vremuri, abia asteptam sa iesim pe faleza, era o incantare sa te plimbi, sa te intalnesti cu colegii, sa stai la o terasa... Acum, nimeni cunoscut, nu mai are nici un haz, sau poate m-am indepartat eu de locurile astea si-mi par straine ...

Mergi la inceput

monimona,ar tb sa ne facem clubul tulcencelor plecate si sa ne intalnim din cand in cand pe faleza.totul e sa ne sincronizam.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Larular-aveam senzatia ca te semnezi Laura, acum m-am chiorat mai bine si am vazut, Raluca Vizireanu, dupa numele asta mi te-am amintit si eu, batranetea, bate-o vina. Ne stim din liceu si putin dinainte, in gimnaziu jucam 7 pietre, eu aveam in caniche negru pe nume Blackie, pe care il plimbam toata ziua, ca altfel nu prea aveam voie sa ies din casa, eram buna prietena cu Dana Belciug si Andreea Filat, cu ambele relatia s-a scurtcircuitat dupa liceu, din pacate. Ti-am vazut pozele si te-am recunoscut, ai o fetita superba si tu esti neschimbata, dar mi-era groaza sa nu gafez.

Am fost la mama acum o luna si orasul mi s-a parut curat, friguros si gol, nu am mai vazut pe nimeni cunoscut, nu ca as duce neaparat cuiva dorul, dar asa ca si chestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Oana , normal ca ne stim si intr-adevar Blakie este un catelus prezent in amintirile mele . Inainte de a scrie a luat toate pozele tale la rand sa gasesc o poza cu tine si am inceput sa imi aduc aminte .
Oricum felicitari pentru comoara , nu este decat cu 2 luni mai mare decat a mea si este un barbatus pe cinste . Sa-ti traiasca !!!!!
Andreea este si ea in Bucuresti , doar ce a nascut , de vreo luna un baietel ! Cu ea m-am vazut mai des pentru ca a pastrat legatura cu Doina Micu daca ti-o mai aduci aminte , statea vis-a-vis la Posta .
Cu Dana Belciug am facut facultatea dar dupa nu am mai tinut legatura , cu toate ca si ea este tot in Constanta . Nu s-a maritat inca sau cel putin asa stiam ultima oara !

Mona stii de ce ti se pare trist orasul, pentru ca nu mai ai cunoscuti , daca mai ai prieteni ramasi situatie este alta . Cele mai faine petreceri tot in Tulcea sunt . Sau cel putin asa mi se pare mie . Iar oras mai urat si mai gol iarna decat Constanta nu cred ca exista .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minimona spune:

Larular iti dau dreptate, pe mine nu ma mai atrage orasul pe fratele meu in schimb... este innebunit sa plece cand are ocazia si ce mai chefuri fac ei acolo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Intr-o saptamana sunt in Ro. si peste inca 2 zile la Tulcea. Sunt tare curioasa cum am sa gasesc Ro. si Tulcea dupa 3 ani de absenta.
Mie intoarcerile la Tulcea mi-au placut intotdeauna, intotdeauna m-a fascinat orasul. Imi place sa stau acolo cateva zile in vacanta. Mai mult e destul de trist si fara perspective, cel putin din punctul meu de vedere. Abia astept sa-mi revad cativa colegi de scoala,strazile, faleza.

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

eu zic ca oricum ar fi orasul,pana la urma tot acasa e.totul e sa nu stai prea mult.bun venit,de pe-acum!!!!

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Fetelor tulcencelor SALUTARE!!!!!!!!!!!Si eu tot de acolo!Terminat Spiru `94, colega de banca si prietena si in prezent cu Raluca Vizireanu. Si eu( ca si ea am aterizat in Cta) ,ne-am maritat aici si evident avand parintii la tulcea mergem destul de des. Va pup pe toate!!! Oana ma bucur sa mai aud una alta despre tine, te stiu bine iar sintagma " Oana cu Blacky" face lucrurile si mai clare.[fl Si eu am fost colega cu Babonea si Hagi in gimnaziu insa( cu primul chiar coleg de banca). Ce sa va mai zic mi-am amintit o multime de lucruri despre liceu citind posratile voastre, profesori, Chirila de istorie care m-a urat ceva vreme pentru ca era convins ca de la balconul meu a aruncat cineva cu oua dupa el intr-o seara. E drept ca in seara respectiva fusese un chef monstruos la mine dar... nu am aflat niciodata ce si cum.
Ma opresc pentru moment ca scriu pana maine. Astept si alte tulcence!!!!
aaaaa eu sunt Doina Micu - pentru cine ma stie dupa nume. Poliana e doar un nick pe care sincer nici eu nu stiu de ce l-am ales!!

Mergi la inceput

bine ai venit,doina.e bine ca ne inmultim.nu-mi inchpuiam sa fim atatea tulcence pe forum.

Ema

Mergi la inceput