tulcence - plecate in patru zari..reuniti-va!!
Raspunsuri - Pagina 3
minimona spune:
Salutare tulcence! M-am bucurat foarte mult ca s-a deschis subiectul asta. Eu am terminat tot la vestitul "Spiru", in 1988 - diriginta mi-a fost dna Bibu. Se pare ca sunt cea mai batrana de aici... Acum locuiesc in Pitesti, dar din 1993 de cand am terminat facultatea am trecut in fiecare vacanta pe acolo. Ceea ce m-a intristat foarte mult a fost ca, din an in an, cunostintele se rareau, prietenii erau din ce in ce mai putini, toti paraseau orasul de la gurile Dunarii. Macar pe Internet sa mai avem ocazia sa mai vorbim. Eu am fost in clasa cu fratiorul cel mic al prof-ului de mate Viorel Buga, iar la fizica, am fost o fericita, am avut-o pe Mititelu (o adevarata doamna). Cred ca cei din clasa noastra au avut cei mai faini profesori din scoala, nu ma pot plange de nici unul.
Monica
http://photos.yahoo.com/vladysurdu
oLo spune:
si acu vin si eu sa inchid cercurile... carevasazica,
Adi (Buga) e casatorit acu cu o colega de-a mea de clasa (statea in spatele meu ;) ) si sunt amandoi in SUA.
Costel Hagi e fratele fostei mele colege de banca ;)
Madame Gavenea e tipa tzacanita ce care va ziceam. Poate va povestea si voua, la alte clase, de una care cica copia in draci :D Era vorba de mine :D... numai ca n-am copiat niciodata la engleza. Dar dumneaei asa credea Era dusa rau!!! Si am facut engleza cu ea dintr-a 6-a!!!
Cu Buga am facut mate dintr-a 5-a!!! Intr-a 8-a eram cu toatele indragostite de el...
Si am facut si chimia cu Mme Buga (fosta) O super doamna! Sau asa mi se parea mie ;) Si eu eram smechera clasei la chimie (chiar daca nu mai stiu nica acu :D) S toata lumea copia dupa mine la chimie. Dar norocul meu ca n-am facut cu Buzatitza :D ci cu Mme Jeaca ;)
Cu Mme Bibu am facut biologia in gimnaziu. Super doamna! In liceu am trecut la Budescu??? sau cum il chema??? I-am zis ca vreau sa dau la medicina. Si tare s-a bucurat (avea pe cin' sa frece la biologie) Si cand m-am razganit, s-a suparat tare-tare ca m-a ascultat din toata materia (de anatomie a omului) si mi-a pus 9 ca nu mai dau la medicina :D .
La istorie o mare panarama Chirila!!! In gimnaziu am facut cu Domnul Iosif si evident ca n-am invatzat nimic. Asa ca din obisnuintza nu invatzam nici la liceu . Pana cand intr-o zi, nenorocoasa, m-a ascultat si i-am zis de la inceput ca nu stiu nica si mi-a pus un 3. Pe urma, am chiulit de la o lucrare de control, si cum chiulisera multzi, ne-a dat lucrare la chiulangii. Iar nu stiam o boaba. Mi-a pus 2!!! (Am pastrat lucrarea si nota in carnet :D) Ferice de mine!!! Corigenta la istorie cu media 2 juma!!! Intr-a XII. M-am pus cu burta pe carte (in loc sa invatz la mate sau la fizica!!!) si am reusit sa iau 2 de 10 sa-mi indrept media...
Vretzi sa va mai povestesc???
De domnul Mitrea isi mai aduce aminte careva??? Cu brigada artistica???
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
minimona spune:
Am si eu un frate mai mic - Liviu Gurita il cheama, a terminat la "Spiru" in 1993, a fost bun prieten cu Tavi Lepadat, erau impreuna la plaja cand s-a intamplat nefericitul accident.
La noi in clasa au fost 30 de fete si 10 baieti - ce ziceti de proportia asta ? - nu puteai sa faci un chef ca lumea cu atatea fete, iar de Adi Buga eram mai toate indragostite ...
Monica
http://photos.yahoo.com/vladysurdu
Larular spune:
Nu imi vine sa ced ce mica e lumea !!!
Cu Silviu Babonea si cu Hagi am fost colega de scoala generala si gimnaziu , iar cu Liviu Gurita am golanit in liceu . Am fost cam in aceeasi gasca , eu inca tin legatura cu multi dintre colegii lui , pe el nu l-am mai vazut de foarte mult timp . Nu este plecat ?, auzisem la un moment dat ca plecase in Franta !!! Monica cred ca tu imi poti sa imi spui celmai bine daca e adevarat ?!!!
Mia da-ne mai multe amanunte despre Adina Cosma , ca imi suna cunoscut numele ei ?
oana_noemi spune:
Minimona-poate imi spui si mie cum s-a intamplat cu Tavi, ce a fost de fapt, ca doar stia sa inoate...Despre tine, stiu de la sora mea ca erai una dintre cele mai bune eleve din liceu, iar de Liviu stiu ca era "branza buna, in burduf de caine".
Larular-cred ca ne stim, m-am uitat la fotografii, imi amintesti de cineva, mai ai si un alt nume?
Cum a aterizat Buga in America? Bravo lui, sper ca ii este bine.
Eu am avut-o ca diriginta pe D-na Marinache, cam stressanta ea, dar pe mine ma placea, treceam de eleva silitoare si ma lasa in pace. Engleza am facut-o cu d-na Carlan, fata buna, se imbraca si mirosea foarte bine!
minimona spune:
oana_noemi - din cele povestite de Liviu, Tavi a fost prins de un vartej, s-a bagat si fratele meu dupa el, dar nu a reusit sa-l prinda. A fost un adevarat cosmar, toti cei de fata (prieteni) au ramas socati o buna bucata de vreme. Cel putin fratele meu nu si-a revenit multa vreme. Liviu este acum este cu mine la Pitesti, a fost in Franta, dar nu a ramas pe acolo.
timea spune:
De mult ma uitam dupa asa subiect. Si culmea ca reunosc o mica parte din "scriitoare". Sor'mea- Oana Noemi si minimona( am fost in clasa cu Livia Acmoja, te stiam ca veneai pe la ea).
Si eu am terminat la Haret, unde am si inceput la o varsta foarte frageda. Ce mi-a placut sa citesc despre unii, alti profi:)
Si mie mi-e foarte des dor de Dunare, noroc ca avem ceva ape curgatoare pe langa noi:)
In Bistrita am poposit si eu cativa ani, v-o tri:) mie mi-a placut tare mult.
Numai bine,
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
emma27 spune:
timea,pai si eu am aterizat prin bistrita tot acum vreo trei ani si ceva.numai ca m-au prins astia tare aici.tu baremi ai ajuns departe.eu imi innec aici amarul.zau ca m-as retrage acasa.
in rest,fetelor,dc nu prea cunosc personaje,nu ma bag.poate oi nimeri si pe cineva cunoscut.va pup.
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43
Larular spune:
Oana ,alt nume nu mai am iar numele de fata nu mi l-am schimbat , ma cheama tot Vizireanu . E posibil sa ne stim , liceul ala nu era asa de mare .
Minimona transmite-i te rog fratelui tau salutari de la mine si mai ales de la Cristina Crancev !! Nu l-am mai vazut de ceva timp sper sa ii mearga bine !
Foarte putina lume din generatia mea si din generatii apropiate au mai ramas in Tulcea , am plecat care incontro sa ne cautam fericirea , dar eu am ajuns sa regret , e asa de bine acolo , oamenii sunt inca oameni iar orasul prospera !!
E adevarat ca eu inca am familie si prieteni acolo dar parca legaturile altfel se pastreaza intr-un oras mic ,nu credeti ?
minimona spune:
Larular, o sa-i transmit lui Liviu salutarile voastre. Cred ca si el va ramane definitiv la Pitesti, mama noastra se muta si ea aici.
Mie nu mi s-a parut ca orasul prospera, din contra, in fiecare an mi s-a parut din ce in ce mai mohorat si mai lipsit de perspective. Pacat de peisajul care-l inconjoara ca nu e pus in valoare.
monimona
http://vladysurdu.photos.yahoo.com