tulcence - plecate in patru zari..reuniti-va!!
Raspunsuri - Pagina 2
emma27 spune:
din pacate,raluca,nu-mi zice nimic numele.poate il stiam din vedere...
am uitat de un personaj celebru,dna buzatu (cred ca nu-i pocesc numele),de chimie.femeia aia era de groaza.dc nu-i placea cu ce esti imbracata,iti articula un 4,fara sa te intrebe mare lucru despre materie.
voi ,fetelor,nu ati facut intalnirea de 10 ani???ce mult mi-ar placea...
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43
tzuchi spune:
Ce bine imi pare ca am vazut subiectul! Si eu fosta-tulceanca, si tare imi pare rau ca nu am facut liceul la Spiru, am plecat la Galati sa fac liceul sanitar, ca era la moda! Si acum regret alegerea facuta, dar asta e, daca asa gandeam atunci. Dupa ce am terminat liceul am revenit in Tulcea pentru o perioada, dar nu cunosteam mai pe nimeni, apoi am plecat la Bucuresti la facultate, m-am maritat la Buzau iar acum sunt in UK. Si imi este asa dor de Dunare, de o plimbare pe faleza! Saptamina trecuta am fost la Brighton si m-am plimbat pe faleza si m-au napadit amintirile de acasa!
Pupici,
Mirela
http://community.webshots.com/user/pmirela
oana_noemi spune:
Oi, oi, oi, madame Buzatu mi-a mancat zilisoarele pe paine, din cinci nu m-a scos, noroc ca stateam in banca cu smekera clasei la chimie si ma scoteam si eu la teze de un 6!
La mate cu Buga a fost mishto, fain baiat, desi cam taranus, explica binisor si imi placea la el ca incerca sa te determine sa inveti pentru tine. Dupa ce am terminat eu liceul, a divortat, s-a insurat cu o tipa mai tanara decat el cu vreo 20 de ani, careia i-a trantit si un plod!
Altcineva care m-a facut varza la note in liceu, era profa de sport Stanciu! O uram si cred ca ma ura, intr-a doispea, a trebuit sa vorbeasca mama cu o cunostinta, ca tampita vroia sa ma lase corigenta, ori eu nu chiuleam de la orele ei, alergam, imi vedeam de treaba, plus ca eram luata de fata serioasa, umbla si un banc pe seama ei, cica daca o privesti din spate zici ca e barbat, cand se intoarce te convingi!
Eu am fost in clasa cu Tavi Lapadat, care a si murit incat in Dunare in '99, un baiat super destept, pacat, cu Hagi Costica, cu Octav Babonea, Cu Raluca Manea, cu multi altii, dar acum nu-mi aduc aminte...
va pup,
bidiloi spune:
Salut tulcencele, eu pina in clasa a 4 a am locuit in Tulcea...nu mai tin minte nr. scolii generale, ceea ce imi amintesc era ca scoala unde am invatat 4 ani era vis-a -vis de Lacul Ciuperca!(ulterior se construise si un complex acolo)...acolo au fost cei mai frumosi ani ai copilariei mele, ptr. ca bunicii mei tot acolo au locuit pina acum citiva ani cind au decedat!Mi-e drag sa va ascult povestile si va citesc chiar daca nu prea postez!Cu drag de meleaguri dobrogene ....
emma27 spune:
bine ati venit,simona si mirela!!!!hai ca incepem sa fim numeroase.ce incantare!
simona,cum sa nu postezi,hai ca te facem noi sa ne tii isonul?povesteste-ne despre tine...gasim noi subiecte comune.nu stiu precis,dar poate vb de generala 4,am fost pe-acolo la cateva olimpiade.tulcencele get-beget insa stiu mai bine.
mirela,ai ocazia acum sa vezi imagini cu tulcea inundata.te cred ca iti este dor,dar spune-ne cum te-ai adaptat?mai sunt romani in comunitatea voastra?
oana,cu stanciu am facut si eu,dar eu m-am inteles foarte bine cu ea.bine,aveam numai 8 la sport,dar faceam parte din tagma cercetasilor.nu stiu dc ai prins asa ceva.am fost cu ea in expeditie in bucegi.a fost show mare.s-a stricat la burta de la niste conserve stricate.iti dai seama ce ne-am distrat.in rest,mi s-a parut sufletista.cat despre buga,era unchiul unei prietene din copilarie.s-a insurat cu o fosta eleva.mare panarama.pe tavi nu-l cunosteam personal,dar bunica lui sta langa a mea,in babadag.sora-sa era de varsta cu mine,sper sa vb despre aceeasi persoana.
Ema
bidiloi spune:
Ema-nu stiu prea multe sa iti povestesc, cind am plecat de acolo aveam 9 ani, ma refer la prieteni de acolo, doar verisori care poate sa ii stii ptr. ca sint apropiati de virsta noastra.Iti spune ceva Dumitru Emanuela, sau Tiberius?Zamfir Cristian?si cam atit, imi mai amintesc de numele inv. mele Trandafirosu, pot sa iti mai spun ca mama mea a predat ca invatatoare acolo (in Tulcea ani de zile) , tatal meu a fost profesor si director de scoala(in Nufaru).Bunicii au locuit mai sus pe deal in zona Monumentului, si copilaria petrecuta acolo in Tulcea a fost super cu amintiri legate de bunici, fructe de toate felurile, flori multe ...cocotat prin copaci, sarit pe geam afara din casa...mincat pe furis zmeura , de smochinul din curte..de cumparat acadele de la turcii din cartier...ce sa iti zic mi-as dori ca si fata mea sa traiasca asa cum am trait eu ...o copilarie super cu bunici excelenti...
Hai ca m-am intis si nu vreau sa supar sau sa plictisesc fetele cu amintirile mele!Va sarut pe toate si numai bine! Un wek-end super la toate!
emma27 spune:
simona,cum sa ne plictisesti.tocmai de aceea suntem pe forum,sa ne mai depanam amintiri,sa ne mai descarcam.din pacate nu cunosc personajele,dar sigur vor fi fete care sa o faca.insa asa de faine mi se par amintirile tale,parca sunt din teodoreanu.eu nu-mi amintesc din copilarie decat de vacantele petrecute in padure,pe timp de vara - bunicul a fost padurar si pe timp de vara,se mutau cu gospodaria la padure.vacantele de iarna mi le petreceam la matusa-mea la tulcea.ma imbraca in camasa de noapte de revelion si ma pacaleau ca ne ducem la hotel diana,apoi tota noaptea jucam remi si urmaream artficiile de la bacon,sta la etajul patru,pe langa egreta.
Ema
tzuchi spune:
Salutari la tulcence!
Eu am terminat la generala 4, ce de amintiri frumoase am si de acolo! Fiind scoala generala cu clase de arta si muzica am incercat si eu si un pic de pictura si de pian, insa nu eram talentata! Eu eram mai mult cu stiintele exacte, dar la cercul de pictura chiar mi-a placut! Am fost chiar si intr-o tabara de pictura, si pentru ca aveam foarta multa energie si o gramada de timp liber ma inscriam la tot felul de cercuri! Am fost si in formatia de dansuri populare si am dansat pe scena casei de cultura, ce mindra mai eram! Am avut o copilarie foarte frumoasa in Tulcea!
Si aici e frumos, f. multa verdeata, aer curat, insa vremea este asa de nesuferita! Iar romani sunt cativa, insa fiecare are problemele lor si nu ne prea intalnim.
Mirela
emma27 spune:
mirela,dc vremea e urata,insemna ca ai mai mult timp sa stai cu noi de vorba.unde ai fost in tabara de pictura?
Ema