Copilasi iunie-iulie 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

cornelia,tot binele din lume ti-l doresc!sa ai copii sanatosi si cuminti si dulci si destepti si tu sa fii o mamica perfecta!ma emotioneaza gandul ca ai un bebic nou si te invidiez!eu vad in copil cea mai mare bogatie!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Cornelia, bine ai revenit printre noi! Chiar ca ai avut o nastere ultra-rapida!

Alex ma epateaza, de citva timp il suspectam ca si-a facut orarul dupa al nostru, acuma m-am convins. In timpul saptaminii se scoala la 7-7.30 pentru ca pleaca la doica la 8.00 si chiar daca, exceptional, sta acasa, tot la orele astea se scoala. In schimb, in week end se trezeste si el, ca noi, pe la 9. Nu-i asa ca e o dulceata de copil? :-))

Am moralul ceva mai ridicat, Julia, dupa ce aseara a facut circ timp de 4 ore si-a adormit cu greu la 11 s-a mai trezit de-abia azi dimineata la 6 jumate. I-am dat sa suga putin, a adormit intr-un sfert de ora, ca si mine si ne-am sculat definitiv la 9. Sa vedem cum o fi in seara asta, zilele nu seamana intre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Cornelia,ma bucur ca ai avut nastere usoara.Felicitari pt. baietel , sa fie sanatos si sa va bucurati de el.Astept cu nerabdare povestea nasterii mai pe larg dupa ce iti mai revii.M-ai cam speriat cu dilatarea asa rapida pt. ca eu si la Mara m-am dilatat f. rapid, mi-e teama ca nu voi putea ajunge la spital si voi naste acasa sau in masina.
Pe mine ma chinuie tare rau acidul la stomac mai ales cand ma intind la orizontala.
Mara e tare vesela si e innebunita dupa posete.Am intrat in magazin si n-am reusit sa iesim de acolo fara 2 posete.A primit de la iepuras o papusa cu parul roz pe care am botezat-o Sonia si de care e nedespartita.
Am fost cu ea la inviere dar cand a vazut atata lume cu lumanari a facut stanga imprejur si a tinut-o drept pana acasa.
Din cauza ca noi saptamanal facem drumulCluj-Baia Mare nu suporta masina, cum o pui in scaun cum incepe sa planga si ce e mai rau in ultima vreme nu mai doarme in masina decat max 30min, apoi se trezeste si se plictiseste si iar incepe sa planga.
In ultima vreme parca e argint viu , are f multa energie si nu sta o secunda pe loc.

Ama(DPN 10.08.05) si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Cornelia: asteptam sa ne povestesti mai pe larg!

Vladutz a fost cu tati la plimbare prin Gradina Botanica. Cand s-au intors acasa am avut parte de prima propozitie "complexa":"Mama chii apa!" Cu alte cuvinte, a pus bine cheile Norocul nostru ca nu e lacul prea adanc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

hai ca nu m-am mai laudat de mult!
cat am fost plecati, stefan a invatat poezia "la pasti" de toparceanu! am ramas masca cand am ajuns acasa si a inceput sa-mi recite! bineinteles ca spun eu primul cuvant si el continua versul, dar o stie!
hai ca v-am plictisit destul!
cum ramane cu intalnirea????

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Romana, iti tin pumnii pentru urmatoarea ecografie, parca pe 10 mai o ai, nu?

Pufulet, si pe mine m-a chinuit tare rau acidul din stomac. Se zice ca tocmai asta nu e bine sa faci, sa te intinzi pe pat dupa ce maninci. Si sa maninci acid (portocale intre altele). Insa mie imi facea bine sa ma alungesc si imi trecea raul mincind portocale. Dar cel mai bine mi-a facut GAVISCON-ul, un fel de gel pe care il luam dupa masa, nu stiu daca exista si in Romānia.

In rest, pe aici nimic nou, poate om iesi si noi cu totii un pic pe-afara daca nu mai bate vintul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Cornelia ma bucur tare ca ai reusit sa nasti atat de rapid, asta ca sa fie o incurajare pentru viitoarele lehuze; sanatate si putere multa si daca poti, desi e foarte greu, cat mai multa odihna si nopti linistite.
Marox... am inteles bine,mai dam tzatzi ? Bravo daca e asa, si de inztarcat cam pe cand? Mai am o amica in germania care are fetita 2 ani juma si tot mai suge si spune ca ii da cam pana la 4, 5 ani. am ramas masca!
Fetelor voiam sa va intreb cum mai stati cu dentitia, evident la copii? Flaviu iar baleste de nu se poate si am vazut un colt din ultimele masele(acum ii ies ultimele 4 ). totusi nu ma asteptam sa fie iar cu multa saliva...
Pe seama maseleleor pun si noptile astea fripte si ma intreb ce o sa mai fac atunci cand se termina si cu maselele, pe ce o sa mai dau vina ca nu doarme continuu?!
De maine sunt prezenta la job si sunt asa de nerabdatoare de nu-mi vine sa cred! le-am spus la colegi ca in prima luna de serv. ma plimb si ma odihnesc asa ca sa nu-mi dea de lucru!
Magdone despre somn ce sa mai spun... lipseste cu desavarsire; ieri mi-a adormit la Metro in brate in tot vacarmul de acolo, ca apoi dus in masina sa se trezeasca si pace dupa aceea cu somnul! A dormit 20 de minute si asta a fost. Si este extrem de vioi si .. ce sa mai spun???

salutari si numai bine

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Cornelia,multe multe felicitari!
Sa-ti traiasca ingerasul si sa te bucuri din plin de el si de Maria.N-am apucat sa citesc ce-ai scris dar trec imediat la citit.

Eu sunt cu un picior aici si cu unul dincolo.Ne-am terminat dormitorul si poate maine,daca nu poimaie ne mutam de tot.La bucatarie urmeaza sa puna rOsturile,apoi sa ducem mobila.....asa ca sunt stresata,obosita,dar sunt f fericita de noul ap.
Rut nu vrea sa stea la socrii,am lasat-o 3 zile,prima a fost bine,a 2-a a fost maraita si ieri desi am lasat-o vreo 2 ore a plans aproape intr-una si e ff speriata imi spune de pa pau(babau)desi noi nu i-am spus niciodata asa ceva(e opera unui cumnat de 9 ani)Eu i-am spus ca nu este babau si de cum s-a trezit imi tot repeta nu tete papau(nu este babau)si c-o papa.....
Offfffff!
Va las si va urez o saptamana faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna fetelor!

hristos a inviat! cu iubirea si iertarea sa-i dam inainte!

cornelia multa sanatate si bucurie pentru puiutul tau, si pentru tine de asemenea, sa fie intr-un ceas bun! m-ai emotionat cu reactia mariucai...

noi am lipsit cam mult, am fost la ai mei la tara pana vineri, andi a venit azi.
intoxicatia persista si doctora m-a avertizat ca asa va fi. eu vreau sa mai cer si parerea unui dermatolog.
trebuie sa il duc la cresa pe andi neaparat!
marti am un interviu superimportant, m-au sunat de la BRD (mie mi se pare extraordinar, lasasem CV-ul intr-o doara ca atunci pe moment cautau economisti. vor un om pe administrativ. mi-am luat costum, geanta, pantofi, m-am intalnit cu andra cand cautam un coafor sa ma aranjez un pic... sa-mi tineti pumnii!

sunt cam stresata de cum vor decurge lucrurile, cu andi nu am nimic stabilit - barbata-miu acum zice ca ma laud-ma enerveaza. asa e?

de sarbatori a fost ok. mi-a taiat omul asta tot cheful. va pup. ce ziceati de o inatalneala saptamana asta sau nu am vazut eu bine?

multi pupici

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici, asa din viteza . Vroiam sa ma laud putin cu baiatul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos

Cand am timp pun si de acasa cu surioara.

Fetelor, multumesc inca o data!

Spuneti-mi si mie exista vreun secret in punerea pampersului la baietei ? Cel putin o data pe zi se uda fleasca, cred ca iese pipi pe sus. Plus ca reuseste de fiecare data cand il schimb sa se ude din nou tot. Au inceput problemele de mama de baietel .

Va pup,
Cornelia mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput