Copilasi iunie-iulie 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bobi, tinem pumnii la interviu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

cornelia- muuullti pupici lui stefan si mariei din partea noastra! ai un super baietel! trebuie sa fi mandra de el! eu lui stefi ii puneam pampersul cu putulica in jos. asa cum statea. poate are nevoie de un numar mai mare!
bobi- succes la interviu! bafta! sa fie intr-un ceas bun!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Moaaaama Cornelia, ce seamana cu tine, leit!!! Pe bune, nici nu pot sa mai zic altceva, mi-au dat lacrimile. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si sa ne inviti la nunta lui!

Hehehe cu pampersu, zic si eu ca Gaby, in sus, sau un nr. mai mare.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

in jos pardon
oricum sunt varza la ora asta, ne-a terminat Razvan cat am fost cu el prin parc.

By the way, azi dimineata m-am intalnit cu Crisa in Tineretului, la topogane si nisip si vreau sa va zic ca mie mi s-a parut ca a slabit foarte tare, sau poate asa era dinainte si n-am vazut eu bine, oricum ne lamurim noi la intalnire.

Fac si eu ca Bobi, sunt cam confuza....sau poate nu.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bafta Bobi la interviu! Iti tinem pumnii!!!

Cornelia
, mi-au dat lacrimile uitandu-ma la poze, e asa de mic si scump! Si m-a distrat tare poza cu tati care i-a adus masinuta!

fetelor, cand ne vedem? mie mi-ar conveni tare mult la La mama pt ca sapt asta sunt dupa-amiaza si e cel mai aproape restaurant ...Dar hotarati voi, eu vin oricum, chiar daca dupa 21.

Va pup!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

si eu tot cu nodu-n gat si lacrimi in ochi de dragul lui stefan si a "mamicii celei mai proaspete din clubul nostru" ma induioseaza tare povestile tale, cornelia, iar cand am vazut bebicul cel mic... dragutzul de el, asa de dor imi e de timpul cand erau si ai mei asa!
despre pampers, si eu pateam foarte des asa! incearca sa eviti pantalonasi care au elastic in talie, foloseste body + salopete, la ai mei pe acolo curgea cel mai des, la talie. si ai grija si la cum se aranjeaza pampersul pe picioruse si funduletz, la volanasele alea... mult succes, vei cedea ca pana la urma e la fel - sau chiar mult maiusor la baietel, ca e al doilea...

noi am fost in we la bucuresti, doar eu si consortu' , a fost un we plin si m-am simtit excelent! sambata ne-am vizitat viitorii fini, cea mai buna prietena a mea din copilarie... sunt atat de indragostiti si le sta asa frumos impreuna, ca parca iei o gura de oxigen cand stai in preajma lor! sambata a fost botezul baietelului unei alte prietene din copilarie (adica noi am fost de fapt 5 foarte bune prietene, locuiam in acelasi bloc in bucuresti pana cand noi ne-am mutat la pitesti, apoi imi petreceam doar vacantele acolo, corespondam regulat...) si la biserica ne-am intalnit toate, am mers apoi la o pizza si am barfit ... a fost relaxant si ma bucur ca am reusit sa le mai intalnesc, nu ne vazusem de un car de vreme!

colegu' mi-a facut cadou o pereche de cercei si cd-ul cu angela similea, pe care il ascult acum... si mi-a fost tare drag de el pt asta, desi el prefera sa nu fie de fata cand ascult eu! nu stiu daca eu as putea sa-i cumpar un cd Metallica... mai lucrez la asta, oricum si diferenta de pret e graitoare...

la intoarcere, ne-am recuperat copiii de la tara, unde erau amandoi plini de nisip din cap pana in picioare, iar tudor imi striga din tot sufletul razand incantat: 'mami, uite, NAMOL!!!' adica tataie le daduse o cratitza cu putina apa, ei adaugasera nisip, si au obtinut ce-ati auzitr, normal!

si eu mai am doar 5 saptamani pana re-incep servicul, si deja ma simt stresata, tot timpul ma iau ganduri despre cum si ce va fi... cateodata nici nu pot dormi noaptea... dar deh, bucurosi le-om duce toate...

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Cornelia, ce baiat frumos ai!!! Doamne, parca mi-ar fi frica sa-l ating!!! Cred ca iti este tare greu dar noroc ca trece . numai ganduri bune....

Ce frumos a fost in weekend, langa copil, tatic si catel!!!

Vad ca au mai intrat si fetele absenteiste la greu!!! sa inteleg ca ne vedem joi, ora 18:00. Unde?
Eu saptamana asta plec intr-un control si nu stiu cand o sa mai am timp sa intru. Andra, poate ma suni sa-mi zici si mie unde ramane sa ne vedem si sati linistitita, iti zic eu unde dai de Jianu. Poate mergem impreuna 9intr-o zi de luni sai joi).

Fetele, propun ca pe 4 iunie sa le facem ziua copilasilor nostri, la finul meu la discoteca (de fapt intr-o curticica pe care o are acolo). Este in spatele caminului Grozavesti. bautura ieftina, ramane sa aducem fiecare cate ceva de mancare si cate o jucarie, de cadou.

Incepem sa facem lista ca altfel nu iese nimic:
1. Crisa

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Cornelia...Stefan este atat de frumoooooooooooooooss...Doamne, nu-mi vina sa cred..Sa-ti traiasca mare, frumos si sanatos.Va doresc tot binele din lume!!!

Saptamana asta sunt fara Maya, am lasat-o la mai mei o saptamana, prima data cand o trimitem de acasa...Am emotii....

Ne vedem miercuri??? Unde?

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna fetele,

Cornelia - e super Stefan, dulce foc, sa-ti traisca si sa va bucurati de el si de Maria.
Crisa - n-am iesit in week-end ca Irina tot mucioasa si afara frig si ploaie.
Bobi - bafta la interviu.
Lya - succes la mutat.
Noi ieri am lasat copilul cu ai mei si am bantuit prin magazine, ultimele cumparaturi inainte de plecare si bineteles ca a profitat si Cristi de prilej sa-si mai cumpere si el cate ceva. Am ajuns acasa cu picioarele rupte.
De vre-o trei zile am urmatorul dialog cu Irina:
Eu: Iri, fetita mea scumpa.
Iri: Itza (fetitza), nu !
Eu: Dar ce esti draga, nu esti fetitza ?
Iri: Nu !
Nu: dar ce esti?
Iri: baiat
Eu, stupoare: - cum baiat draga, esti fetitza,
Si tot asa, eu ca e fetitza, ea ca e baiat. Pana la urma a acceptat ca e domnisoara si imi zice " domsoara" .
Azi de dimineata m-am lamurit si de unde vine , chestia asta cand am vorbit cu bona, care mi-a spus ca i-a spus Irinei poezia cu" Are mama o fetitza frumusica foc..." si se termina " Si taticul e suparat ca n-are baiat" . Am ramas masca, nu ma asteptam sa se prinda asa de repede. Asa ca atentie mare ce vorbesc cu ea ca intelege tot.

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor,

Ce activitate pe aici, Cornelia, bine ca ai nascut ca uite cum scoate lumea capul la conversatie .

Despre dr. Jianu: eu am fost la el la Centrul Medical Unirea in Amzei, dar acolo are numai o data pe luna consultatii. Sunati si spuneti ca vreti sa mergeti si dup-aia va suna ei inapoi si va spun cand este posibil... Noua nici macar masaj nu ne-a recomandat, ne-a spus sa nu ne stresam pana la 3 ani, si sa avem grija sa nu stea cu picioarele indoite sub ea si inspre lateral (cum le place copiilor).

Despre Chilian: barbata-miu a luat CD-ul din Cora. Pe mine m-a dezamagit fata de primul, parca prea jeleste in toate melodiile...

Cornelia: ce sa zic si eu mai mult decat au zis fetele asa frumos . Sa va traiasca Stefan, sa aiba mult noroc, si sa aveti parte numai de momente fericite impreuna . In poze e tare frumusel, nu stiu cum poti tu sa zici ca la inceput era uratel ...
PS. Mi-a placut primul cadou al lui tati pentru fiul lui .

Pufulet: incearca sa sincronizezi mersul cu masina cu perioadele in care Mara oricum ar dormi. Noi asa facem, programam drumurile in timpul somnului de dupa-amiaza.

Aditzu: drum bun in Coreea, asteptam povesti la fel de detaliate ca ale Crisei .

Despre intalniri: eu nu pot joi. Iar am bilete la opera . Iar pe 4 iunie, daca ne-or reusi planurile, plecam la Paris...

Catan: succes la soferie. O sa vezi ce bine este sa fii independenta sa te plimbi cu copiii pe unde vrei. Pe la voi pe acolo a venit primavara?... Multa sanatate pitigoilor .

Madic: fata ta e o scumpa. E asa delicata si finuta . Fi-mea pare baiat, ca de, par mai putin, cercei pas, iar de imbracat mai mult in pantaloni decat in rochita...

Anamaria, daca vrei sa ii faci o surpriza muzicala sotzului, de ce nu descarci de pe Net ceva? Mult mai ieftin . Eu am noroc aici ca am aceleasi gusturi cu barbatul, daca va vine sa credeti se pare ca mergem inclusiv la concert la Megadeth -- cred ca numele spune totul chiar daca nu stiti formatia .

Bobi, bafta la interviu. Stiu si eu pe cineva care lucreaza la BRD si se plange ca ii muncesc ca pe hotii de cai. Dar se castiga binisor.

Magda, mersi de oferta cu carutul . Daca reusesti si poti, poate luam legatura cu Dana.

Uf, sper ca nu am uitat pe nimeni...

Noi am fost la munte (cica!) in weekend. Sambata ne-a plouat nonstop, dar ieri a fost frumos si am facut o vizita la Cetatea Rasnov. Tare frumos. Au reconstruit pe acolo si era interesant. Pacat ca fi-mea s-a plictisit foarte repede si nu am putut sta cat am fi vrut.

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput