Copilasi iunie-iulie 2003 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
anamaria spune:
salutare fetelor!
hop si eu repede sa semnez condica... azi am plecat haimanale si eu si tudor de la 9 dimineata, am cumparat ghivece si pamant de flori si am transplantat florile maica-mii - o azalee care nu mai avea deloc cum respira de cate radacini facuse. drept cheltuieli de manopera, am despartit azaleea in doua si m-am facut si eu cu un ghiveci, sper sa-i mearga bine! toata treaba s-a petrecut la ai mei, in gradina din fata blocului (stau la parter). au si o psica acolo, cu 2 pui, pe care i-a alergat tudor de isi dadea duhul, nu alta!!! ...ca el vroia sa se joace toti cu pitricelele... sa va mai zic si cat sunt de eroina, pisica-mama omorase dom'le un soarec acolo, da' nesimtita nu l-a mancat, il lasase asa, intreg, acolo... si eu nu puteam lasa cupilu' in apropierea cadavrului, asa ca am luat si eu o punga, l-am luat frumusel (cu ochii inchisi, de parca daca nu-l vedeam fix in momentul ala devenea deja cu totul altceva... ) si l-am aruncat cat-colo! urat din partea mea ca nu l-am dus pana la tomberon, da asta-i cam departe si nu prea mi-a venit sa plimb 'mortu' atata drum! parastasul il amanam pe o data ulterioara ca azi era de post...
quote:da-i dragutza niste Vanish, ca face minuni cu petele!!! acuma fara gluma, pe asa vreme frumoasa, mai bine iesit la plimbare cu copiii, sa uite de griji si stress si dumnealui...
elena - Domnul consort are pete pe creier, eu cel putin alt motiv nu gasesc, asa incat ne certam si ne impacam de 5 ori pe zi.
andra - multam frumos de informatiile despre incaltari, o sa incerc la Unirea, sa vedem ce gasim! pe aici am vazut ceva, din piele intoarsa, la vreo 500.000, da' nu aratau extraordinar, pretul insa mi s-a parut
va pup, mai vorbim...
HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
bibi spune:
Cand postezi din Craciun in Paste e greu sa gasesti o formula de introducere sau de salut da pai sa-ti mai aduni gandurile si vorbele si sa le asterni intr-un pacatos de PC care te saboteza si-ti deleleste ce-ai muncit intr-o fractiune de secunda.
Am sa incep cu Cornelia cu o urare scurta, stil "esenta tare in sticla mica" : SA FIE INTR-UN CEAS BUN, DA` BUN DE TOT !!!!!
Andra, ca mi-e aproape de casa si de inima, hai las-o pe 12, plizzzzz, ca pe 11 subsemnata se serbatoreste. Nu-s chitroasa, dar la cate datorii morale si materiale am, trebuie sa stau frumos la birou si sa fac pe gazda perfecta pentru colegi si cei de-ai casei.
Cu albumul, m-am delectat si eu, dar m-am oprimt mai atent la poza acasa cu Georgiana. Pai ce-ai facut bre? Ai mutat mobila, si rearanjat si reorganizat si masa aia meseriasa pentru consort tot nu te-ai indurat sa iei? L-ai mituit cu 3 monede Coreene, ai?
Elena, un tauras Ferdinand am si eu la usa, da` din ala incurabil care-si ia la revedere de la apa din fantana de la Mall, de la iepusrasi, de la frunze, de la soare.... da apoi o suceste la 180 de grade si in secunda doi e cu fundul de pamant si urla cu atat patos de starneste afirmatii de genul : "Vaaaaaai maica, da ce naduf ai pe tine!!!"
Cu job-ul, daca m-ai intreba pe mine, as spune ca nui strica o schimbare, cu toata promovarea propusa.
Da chilian maica, unde se gaseste? Ca am obosit cautand si intreband in oras, atentie, de albumul vechi, ca de ala nou, habar nu aveam ca exista asa ceva.
Gaby, pozele tale sunt pentru mine la fel ca foto-tapetul cu care am crescut in casa si la care ma uitam fascinata incercand sa-mi imaginez cum ar fi daca as putea sa trec de partea cealalta a imaginii, adica nu sa ma fac una cu peretele ci sa zburde si sufletul meu in peisajul ala incredibil.
Crisa, veleitati de reporter ai, pacat ca s-au pierdut din postari.
Marox, noi la fereastra avem un dispozitiv de siguranta universal, adica din acela care se preteaza si la dulap si la usa si la capacul de la buda. cauta in oras, imposibil sa nu gasesti.
Scuze, pentru postarea selectiva, dar zau ca-mi crapa capul gandindu-ma ce sa zic si cui...
Ne mai auzim
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
aditzu spune:
Buna Fetele,
Andra - policlina aia de care vorbeste Romana este Medicover, uite aici toate datele.
Centrul Medical Medicover Plevnei Bucuresti
Calea Plevnei nr. 96, Sector 1
Tel.: 021 310 44 10; Mobil: 0745 344 327, Fax: 021 310 40 22
Am vazut poze, cateva ca am o gramada de lucru la servici: de la cgaby - super, Bibi are perfecta dreptate si cu Mariuca a lui Madi, frumusica foc. Si din Budapesta alei Andrei.
Eu plec vineri pe 13 in Coreea, asa ca pas intalnire, atunci o sa fiu in focuri de bagaje.
Pa Adi
gio spune:
Buna fetele!!!
Scuze de absenta, dar e greu tare sa muncesti..
Andra, noi intr-adevar la Medicover am fost, era vreo 640 mii consultatie acum vreo cateva luni.
Va dca a revenit si Bibi, au mai scris si alte fete..uff..si noi tot pe fuga!
La poze nu m-am uitat spre rusinea mea ca n-am avut cand, dar recuperam, promit, ca la serviciu DC nu a mers deloc de vreo 2 zile///
Noutati despre noi: ieri am facut Havrix-ul ca de luni mergem la cresa, sunt curioasa cum va fi....Fi-mea e la faza aruncat pe jos si nu-nu-nu..in rest a invatat sa cante Vine melcul suparat si il stie aproape pe tot, mai ales: "Si din gula el stigaaaaaa"... + poezia cu Gigel-Gigel, asta ca sa vedeti ca desi sunt o mama denaturata ma ocup totusi de educatia copchilului..Ca sapt asta mai mult de 5 ore puse cap la cap nu mi-am vazut plodul of of mai mai..
Cornelia, azi te-am sunat de la birou dar nu am insistat prea tare, mai te caut eu sa aflam noutati despre bebe mic.
Va pup pe toate!
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Catan spune:
Felicitari si de la noi Cornelia .Refacere usoara si sa va traiasca frumusetea
Nu am mai intrat demult pe forum cu exceptia zz Kehlyer stie ce zic.
Sintem cobza raciti .Mindrei ii curge nasul intr-o veselie putina febra avem,a avut si o infectie la ochisor (i-a prescris doctorul antibiotic)ei au pus totul pe seama virusului
Si eu am luat de la tati gripa si ma tot doctoricesc cum stiu.
Cindy e o nebunatica repeta tot ca un mic papagal ,danseaza in ritmul muzicii si este atit de haioasaspune bavo(bravo).La anul va merge si ea la gradi si voi scapa si eu putin de tipete si urlete ,piciul merge la scoala primul an (la maternel).
Si mami face acum cursuri de condusmai una alta .Intr-o seara ne-a luat tati sa conducem si mami era sa pupe bordura putin noroc cu tati care era f atent .Asteptam sa ne dea si carnetul definitiv prin septembrie ca sa scapam de mersul pe jossi sa nu-l mai batem la cap pe tati sa ne plimbe peste tot
Va pupa Catan si ceata lui pitigoi
Andra_ spune:
Buna fetele,
asa un mesaj scurt inainte de w-e, pe care vi-l doresc fr. placut.
Bibi - bine ca mai dai un semn, chiar daca m-ai bagat in ceata ...sau poate nu vorba lui Bobi. Acasa la Georgiana era acasa la ea, nu la mine, deci nu prea stiu de unde stii ce a amenajat ea pe-acolo, decit daca ti-ai inchipuit ca-i la mine. Oricum ce-am retinut cu certitudine e ca n-ai vazut decit prima poza!!Las ca te prind eu si te pun sa te uiti cu atentie la toate sutele si-ti dau si teste dupa Cu intinirea n-am nimic impotriva, mai ales daca faci tu cinste...c-ai vazut ca nu stam mult si nici nu prea mincam-bem nica!
Aditzu, Magdone, Gio, Romana - mersic mult ptr informatii despre policlinica, va spun ce-am rezolvat
Madic - o scumpa Mariuca, mi-a placut poza in care era suparata
Bag de seama ca daca da vara si va veti si intoarce cu toatele (aproape) la joburi, n-o sa mai scrie nimeni pe aici, afar' de mine, Kehleyr si Anamaria...Aa!! si Romana, of course.
Asta e, resuscitam noi subiectul cumva, ma bazez pe Cornelia cu povesti despre Stefan doar-doar o mai atrage vechii fani.
Va multumesc ptr aprecierile la adresa pozelor, eu n-am facut decit citeva (adica alea de la Muzeul Martipanului, alea cu dansatorii indieni si alea in care apare Dani ).
Data trecuta n-am vizitat muzeul martipanului, am trecut pe linga dar nu ne-a inspirat, acum insa nu mai stiam la ce sa ma uit mai intii, erau si o gramada de "tablouri" din martipan cu diversi regi-regine de-ai lor, o intreaga gradina de cactusi, sa nu mai zic de suveniruri, imi venea sa-i iau pe toti Pooh-ii, Tiger-ii, magarusii, piticii etc. de-acolo.
pup u,
Andra
alexandrueduard spune:
Buna seara!
Ne-am cules si noi de pe drumuri pe ziua de azi.
Andra: azi am terminat de vizionat toate pozele. E frumos, frumos orasul. Nu am mai fost de 10 ani in Budapesta si am vrea si noi anul asta sa ajungem. Chiar vroiam sa te intreb cat ati facut cu trenul, ca noi suntem in dubiu.
Catan : bine ca ne mai scrii. Sanatate multa!
Dana: s-ar putea sa am eu un carut. E nou. Saptamana viitoare o sa aflu daca mai exista, pt ca l-am dat cuiva care si-a inchiriat casa ulterior si l-a pus in casa liftului. Sper sa mai fie. E nou, de la PRIMII PASI, dar nu e chiar usurel.
Gaby: te invidiez pentru vacanta de vis pe care ai avut-o. Desi s-a terminat ai ramas cu amintirile.
Adi: drum bun spre Coreea!
Eu voi incepe serviciul pe 1 august si deja ma gandesc ca vor trece asa de repede astea 3 luni...... Am o strangere de inima ca nu o sa mai stau toata ziua cu puiul meu, dar sper sa ma obisnuiesc.
Va doresc un sfarsit de saptamana cum nu se poate mai bun, desi se anunta ploios.
Magda si Alex(1 anisor si 9 luni)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
nicol74 spune:
Cornelia felicitari, ma bucur tare ca ai nascut usor !
Sanatate multa si pofta de mancare lui Stefan !
Kehleyr nici eu n-am carucior de dat, ca al nostru mi-e rusine sa-l dau fiindca e tare rablagit ! Dar daca mai e de actualitate ajut si eu cu banuti.
si eu am ratat partea 50. Noi am fost la Budapesta toti trei, de Paste, a fost super ! Am stat la un hotel cu bai termale si piscina la subsol, Teo a fost foarte fericita.
va pup,
nicol
Cornelia spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt. gandurile bune. M-ati facut sa plang!
Romana, m-ai "terminta" intrebarea ta . Doctorul mi-a zis ca mai aveam putin si nasteam in masina si ca daca m agandes cla al treilea, sigur il nasc acasa .
O sa povestesc pe larg aventura nasterii lui Stefan, cand o sa am putin timp.
Pana atunci, pe scurt Nasterea a fost traita la maxim . Asta ca sa se compenseze faptul ca am nascut asa de repede. Pe scurt: am ajuns la spital cu dilatatie 3-4 (fericita, nevoie mare ca o sa mi se faca epidurala imediat), pana la sala de nasteri (am urcat in scaun cu liftul la et. 7) dilatatia era 6, pana in salonul unde ar fi trebuit sa imi faca epidurala aveam deja dilatatie maxima. Alergau dupa mine cu epidurala, dar era prea tarziu (fapt care acum ma bucura, dar atunci m-a panicat f. tare, pt. ca imi pusesem atatea sperante in anestezia asta). Au trecut doar 10 minute de cand am ajuns la etajul 7, pana la expulzie. Am facut cel mai mare circ, am agitat pe toata lumea, inclusiv pe doctor, care nici nu avea "instrumentarul" pregatit pt. nastere in sala aia, am nascut cu adevarat natural (fara nici un calmant), dupa care, bineinteles am continuat sa urlu la cusatura.
Acum sunt foarte bine, doar ca epuizata de oboseala. Am dormit doar doua-trei ore pe noapte.
Stefan este cel mai dulce baietel (initial mi s-a parut cam uratel), dar pe zi ce trece e mai frumos . Cand imi fac timp pun si poze. Acum incercam sa intram cat de cat intr-un program. Este f. greu, incerc sa ma odihnesc cat pot.
Maria a avut o reactie extraordinara. Aproape ca avea lacrimi in ochi si nu mai stia cum sa il mangaie si sa il pupe. Dar abia de acum o sa inceapa partea grea, o sa ma straduiesc sa o fac sa se simta la fel de iubita si importanta.
O sa revenim pe forum, cand mai prindem puteri.
Inca o data, va multumim tuturor.
Va pupam
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
madishor spune:
Felicitari Cornelia! Iti urez un Stefan sanatos si cumintel.
Si eu la Matei am trecut de la dilatatie 4 la maxima in 10 minute. Cu diferenta ca eu nu a trebuit sa ma duc la spital in graba pentru ca eram deja acolo de o saptamana rugandu-l pe puturos sa se nasca din proprie initiativa.
M-am uitat afara - nu stiu cum e la voi, dar aici e un nor teribil de negru si tuna de rupe. Matei si Ana s-au catarat la mine in brate speriati de tunete asa ca o sa continui sa scriu dupa ploaie.
madishor si 2 pitici speriati