Copilasi iunie-iulie 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Andra, cel mai bun ortoped de care am auzit e dr. Jianu (o sa-ti zica Gio mai multe ca e a fost), noi am fost doar la o dr. care lucreaza cu el. Si Razvan calca in interior de pe la 10 luni si ne-au recomandat ghetute ortopedice si masaj.
Acum din experienta mea, ghetutele sunt bune si nu sunt bune, adica daca ti le face cineva calumea si copilul merge cat mai mult cu ele si prin casa si afara se indreapta, dar eu am observat ca MASAJUL e solutia si cheia problemei, cel putin la noi. Adica cand i-am facut a 2-a pereche de ghete a mers putin cu ele si nu-mi prea placea cum mergea, parca si mai rau si am fost iar la control. Ne-au zis ca sa nu le mai poarte ca s-a indreptat, booon, nu le-a mai purtat toat vara si nici nu prea i-am mai facut masaj, asa ca iar a inceput sa mearga aiurea. De cand am inceput sa-ifac eu masaj in fiecare seara, vreau sa zic ca e vizibil o imbunatatire si nici nu cred ca-i mai fac ghetute.
Sfatul meu: du-te la dr cu el, vezi ce spune, ce fel de masaj sa-i faci si te uiti, inveti cum se face si-i faci si tu, etc.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Cornelia: Sa fii sanatoasa si sa te refaci cit mai repede ca acum ai doi bebei care au nevoie de tine. Iti doresc ca Stefan sa fie mincacios si mai ales sa doarma toata noaptea cit mai curind.
Vezi ca nu degeaba te-am intrebat in cit timp ajungi la spital ca si eu mai aveam un pic si nasteam acasa ( aviz amatoarelor de bebe2). Nu trebuie ignorate durerile contractiilor la a doua sarcina deoarece totul se desfasoara mai repede .

Andra: Si noi am fost cu Cristi anul trecut in iunie la dr. Jianu la policlinica de pe calea Plevnei ( nu mai stiu cum se numeste si nici nu am timp acum sa caut) la parterul unui bloc nou de genul celor de pe Decebal. Daca vrei o sa caut, dar el lucreaza si la spitalul Grigore Alexandrescu sau in orice caz lucra anul trecut.

Mai ma exaspereaza Cristi asta. Am facut o ciorbita de perisoare de vita amestecate cu piept de pui … a iesit o minunatie. Alin a mincat ca un spart ( data prin blender) si a mai mincat apoi si zeama. Cristi … lua in gura mesteca un pic si scuipa. Macar daca ar fi scuipat pe masa. Nuuuu. El scuipa pe jos ca era mai interesant. Cred ca a intrat in perioada crizei de doi ani. Uneori ma intreb cum se descurca bonele cu astfel de copii. Insista sa le dea de mincare sau ii lasa flaminzi ca sa nu-si mai bata capul?
Concluzia e ca pe cit de dificil a fost Alin pina a inceput diversificarea pe atit e de mincacios acum si nu am probleme cu el cu masa. Manica repede si bine si mai cere si supliment cind ma vede pe mine mincind.

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 20 de saptamini

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

am termint de pus poze!
a fost fain! m-am balacit in ocean...am vizitat insula si am vazut un parc gen zoo (loro parque) care avea tot soiul de animale (papagali, tigru alb, pesti, delfini, foci, pinguini, broaste testoase). a fost super! am fost si pe o plaja cu nisip auriu importat din sahara.
pacat ca a fost asa scurta excursia!
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Magdone - mersic de info, zi-mi si mie cum ajung la el, un telefon, ceva...Oricum probabil ca mai stam o saptamina, ca duminica Luca pleaca iar la Breaza cu bunicii (de data asta doar un rind, si ptr compensare si niscai unchi-matusi)

Elena - mea culpa, bine ca te mai "vedem" pe aici, mai ales ca ai scuze viabile...
Intilnire cind facem, ca acus trece luna. Ce ziceti de miercuri, 11 mai, e ok?

Am pus pozele de la Budapesta, mai am doar vizita la Viena.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Andra, Cgaby, v-am vazut pozele din vacanta. Superbe! Mai ales Muzeul Martipanului! Da' lasa ca si noi o sa ne ducem la Muzeul Ciocolatei...in octombrie, la Biarritz.

Romana, lasa ca peste 1 an cind o sa aiba Alin criza lui "nu", Cristi o sa revina la sentimente mai bune si o sa manince tot, tot

Elena, tare imi place cum povestesti... Spune-mi si mie, off topic, cum o sa le spui sefilor ca ii parasesti dupa ce ti-au propus promovarea?

Alex, de 2 zile, si-a pus in cap sa ne dea gata. Ieri s-a catarat la geam, l-a deschis si incepuse sa iasa!!! Noi stam la etajul I...Mama si sotul, care il vazusera de la inceput, l-au urmarit, nu prea credeau ca o sa reuseasca sa deschida fereastra, pina acuma in orice caz nu reusise, dar de-acuma gata, s-a dus linistea. Trebuie sa gasim un sistem sa nu mai poata manevra.

Azi si-a pus sandalele mele (amanunt important pt ca-l inalta) si a deschis usa de la intrare. Dupa care, la fel, voia s-o ia la picior. Cu usa nu-i problema o incuiem si punem cheia unde nu ajunge, mai nashpa e fereastra. Voi cum ati reusit sa le securizati?

Noapte buna, vise placute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Romana sa stii ca si Flaviu face la fel cand nu vrea sa manance; metoda pe care o practic uneori este infometarea, adica bea ceai sau apa si uneori ii dau si lapte astfel incat spre seara mananca fara mofturi; dar metoda asta nu o pot aplica de multe ori. de scuipat nu mai spun...
Cornelia sa iti traiasca si sa ne traiasca noul bebe din familia noastra!
Dana daca vrei povesti cu "oua colorate"...: vineri am vopsit pentru mama oua inainte de a pleca la Dorna si evident impreuna cu Flaviu;a fost foarte incantat sa le scoata din apa imediat ce le puneam si ii se parea fain ca sunt asa colorate; bine inteles ca le mai si spargea dar din greseala; oricum s-a pictat tot pe maini si ii placea sa stearga ouale cu grasime; insa cel mai frumos a fost la framantat pt ca ii place teribil sa iti dai "duhul" framantand, sa faci moristi si altete insa sa nu se lipsesca ceva de degetelele lui, bazaia de fiecare data cand aluatul se lipea de manute si se stergea de ce apuca.
Ieri a fost o zi grea si inca mai eram obosita de pe drum insa azi asa cum spuneam si Magdonei, parca am avut un ingeras langa mine; bine si acum conversatii (prin semne si cateva cuvinte) cu Flaviu:
-am fost la piata sa luam lapte si ii dau doua sticle sa le tina (goale), el se uita la mine si face "tzatzi...mmmm,aa!" mi-am dat seama ca vrea lapte de la mine...si el radea si incepea sa ma traga de bluza tot facand "mmm!" si se freca la burtica sa-mi arate ca e bun, ceilalti radeau;
-s-a dus la o tigancusa ce-i drept tare draguta,care manca un biscuite de ciocolata;a intins mana la gurita ei si striga cat il tinea gura "dai, dai, dai!"; maica-sa ii dadu si lui un biscuite si sa vedeti ce fericit era, a facut un semn de pupic cu mana!

- apoi a venit la taica'miu in camera si a adormit asa pe nestiute dar cand l-am pus in pat s-a trezit si se uita la noi nedumerit;"hai facem nani!" si Flaviu da din cap ca nu si ne da jos din pat repede si se apuca de treaba:spalat, udat flori etc...
-sparge o sticla prin bucatarie eu tip la el:"obraznicule ce meriti tu?" se uita la mine si imi arata na-na la fund , dar rade! "am sa-ti fac injectii, ii spun!" si el imi arata sa-i fac in limba apoi spune "da, da,fa!"
-mai trec ceva minute si vine la mine sa-mi arate ca e ud la picioare; il schimb (cred ca a 4-a oara) si il amenint ca am sa-i dau na-na:si el"da, da!" dar ma pupa repede si ma ciufuleste (asa ma alinta el!)
Oricum nu ma slabeste deloc cu peripetiile si daca as descrie chiar toate nazdravaniile cred ca nu as mai avea timp de respir. Mai mananca si bataie de la mine(palmute la fund) ca e destul de alintat de felul sau!Insa atunci cand e asa linistit, chiar daca nu doarme la pranz si poznas imi vine sa-l mananc!
In fine cred ca m-am "desirat" destul!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

cornelia - felicitari si sa va traiasca pruncusorul, sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos, sa va umple viata de fericire si sa va aduca numai bucurii! pupici dulci si mariutei ca tare-i scumpa!

Alina si Alexandra
poze alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Auuuu fetele ce poze!!!!!!!!! si ce pofta de concediu mi-ati facut...

Gaby,m-ai dat gata cu palmierii.

Mihaela,am ris cu lacrimi,pupice nazdravanului de Flaviu!

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Cum forumul mai mult sta decat merge, am apucat sa vad si eu pozele Andrei (superbe, ca de obicei) si sa pun cateva poze noi cu Mariuca de Paste.

Va pup.

Madi si Mariuca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalinaenache/album

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Andra- nu stiu nr. de tel al dr. Jianu, ce stiu e ca lucreaza la spit. Gr. alexandrescu, acolo am fost si eu dar nu la el. Gio sigur il are ca ea a fost parca la canbinetul lui particular. Asa cred ca e mai bine sa te duci, ca la spital e o aglomeratieee... Am apucat sa ma uit si pe poze, superbe, ce mai!!!

fetelor, vreau sa va spun ca ieri a fost prima zi cand Razvan nu a vrut sa doarma deloc la pranz. S-a chinuit bona cu el vreo 3 ore si nimic. cand am ajuns eu pe la 6 acasa era varza, dar se tinea tare, nu se lasa. L-am culcat pe la 8.30 dar s-a foit o gramada, ca era prea agitat, sper ca azi sa nu repete figura, ca nu stiu ce ma fac, oricum din cate observ eu calca pe urmele lui Flaviu, ca de cate ori sunt numai eu cu el acasa nu vrea sa se culce deloc, si atunci il iau frumusel si-l plimb putin cu masina si adoarme, ca alta metoda n-am gasit. Offf!

Faine pozele Gaby, super !!! Asa da vacanta, vreau si eu...

Nu s-ar putea sa facem intalnirea joi12 mai? Pliiizzz

Pe Carmenutza cred ca tre s-o cautam pe celalalt forum sa dam de ea, ca vad ca pe aici...pauza Ia sa vedem daca trage cu ochiul, ca tre sa raspunda, nu se poate. hehehe

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput