Copilasi iunie-iulie 2003 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
alexandrueduard spune:
Am pus cateva poze cu Alex pe yahoo.
Magda si Alex(1 anisor si 9 luni)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
Andra_ spune:
Buna fetele,
Am vorbit aseara cu Cornelia, era bine si il avea pe Stefan linga ea. Mi-a zis ca a nascut fr. repede, era sa nasca in masina. Din pacate nu prea are lapte inca, dar lucreaza la asta (remember?! ) Cel mai probabil miine va veni acasa, si atunci poate ne da si noua un semn. Eram asa emotionata si se auzea prost... off, si-acum ma infior toata. Al meu sot se uita crucis la mine, nu intelegea ce m-a apucat... barbatii astia insensibili!!!
Anamaria si Magda - v-am vazut baietii, ce mari par, zici ca au 3 ani... mai ales Tudor cel cret . Alex...baiatul mamei, se face frumusel ca ea
Azi dimineata eu inca nu reuseam sa ma adun sa ma ridic din pat, Dani se imbraca, iar Luca din sufragerie ii zice "pa tati!"... adica "ce mai astepti, valea!" ca s-a invatat copilul sa-l vada ca dispare repejor , asa ca ce mai conta ca saracu n-avea nici pantofi in picioare!?
pup u,
Andra
Adi spune:
MULTA SANATATE BB STEFAN SI MAMI CORNELIA PRECUM SI CELORLALTI MEMBRI AI FERICITEI FAMILII!!!
HRISTOS A INVIAT!
Magdone spune:
Fetelor, o intrebare scurta: stie cineva o bona de incredere care sa stea prin zona 1 mai, turda, crangasi? Am o prietena care trebuie sa se duca la servici si n-are cu cine lasa fetita care face 2 ani acum la sf lui mai.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
madic spune:
Felicitari Cornelia, sa va traiasca bb Stefan si sa fiti toti sanatosi.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
cgaby spune:
pupici la toata lumea!
am pus niste poze din calatorie...la mami si la tenerife!
continuarea in episodul urmator!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
anamaria spune:
salutare fetelor!
citeam si eu despre bb stefan al corneliei, si cum a nascut foarte usor... imi aminteam emotionata ca asa a fost si la mine, doar ca nu l-am avut pe bb alaturi...
eu sunt tare fericita de vremea asta frumoasa, ca imi iesise pe gat cat au tot fost ploi, frig si vant! sa dea Dumnezeu sa vina vara, de-acuma! hoinarim mai tot timpul pe afara, dimineata doar cu tudor, dupamaiza cu amndoi baietii. aseara am fost la nisip si s-au jucat asa frumos amandoi, sa-i mananci, nu alta!
azi au dat drumul si la fantanile arteziene din oras, si tudor cand le-a vazut a inceput sa strige in gura mare: 'mami, uite, uite, mami, APAAAAAAA!!! DU-MA ACOLO APA!' executat, dar cateva minute pana am ajuns aproape de fantani, nu m-a slabit deloc... se uita toata lumea la noi! am stat putin sa admire peisajul, si cand sa plecam, el se intoarce suparat spre mine: 'mami, mai bine, uit!' - adica, sati, dom'le ce atat graba, sa ma uit si eu mai bine...
andra - cum l-ai vazut tu, mei, cret pe tudor??? (te-ai uitat la pozele mai vechi, poate?!) ca eu de cand l-am tuns acum 1 an tot astept sa i se increteasca parul la loc... degeaba! sa stii ca nu e el chiar asa de mare, doar ca are asa, o moaca mai serioasa!
in we o sa trecem si noi prin bucuresti, cu ceva treburi, si vroiam sa va intreb daca aveti idee pe unde sa caut niste sandale de calitate pt bogdan - vreau sa fie din piele si interior si ext. si cam nr 27- 28. si sa coste in jur de 1 milion, asa...
HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
Andra_ spune:
Anamaria - ai dreptate, au m-am uitat aici, cred ca-s cam aiurita, fac o mie de chestii in acelasi timp, sorry!, dar pe bune ca era cret
Pantofi, sandale etc. ptr copii gasesti asa:
1. Unirea etaj 3 - sint mai multe magazine, iti recomand Crido Kids sau Andy Kids unde au mai multe, poti alege
2. Crido Kids Mosilor (e la intersectia Mosilor cu Fainari, pe stinga cum mergi spre Obor), unde e un magazin marisor doar cu incaltari
3. Piciul Vatra Luminoasa -aici sint mai ieftine parca, dar n-au o varietate asa de mare, ultima data cind am fost nu primisera inca nimic de vara, decupat
Eu una de la astia am luat de fiecare data, mint, ghete imblanite i-am luat tot de la Crido, dar din Mall. Bafta!
Gio - please help! sau altcineva care are info in domeniu: trebuie sa-l duc pe Luca la un ortoped, calca din ce in ce mai prost, cu dreptul spre interior, mai are putin si isi da cu dreptul in stingul. A inceput anul asta cred, din iarna de cind cu ghetele, iar acum m-am ingrozit cind l-am vazut mai bine cu picioarele golase si sandalute. Am inceput sa i le pun invers (dreptu-n stinga si reciproc), si parca e o imbunatatire, dar vreau musai sa-l vad si un medic sa vad ce zice.
mai Carmenutza dar chiar de tot ne-ai parasit? Ce sa mai zic de Bibi, Elena, Iselin...A fost odata...
pup u,
Andra
elena_ltd spune:
Cristos a inviat! Si felicitaaaaaaaaari Corneliei si numai bine, numai bine, si sa-ti traiasca piciul si sa fiti fericiti si sanatosi! Pupici multi, multi, inclusiv Mariei, ca e sora de Stefan si tare norocos baietel va fi el.
Fetele, si noi suntem bine, revin io cu detalii si alte povestiri cu sau fara sens pe topic, dar acuma sunt impresionata tare. Nu mai stiu care dintre voi zicea ca parca a nascut ea, asa e de emotionata si fericita. Idem, ma, idem rau!
Pupici tuturor!
elena_ltd spune:
Aaaa, gagici, ce se aude cu intalneala? ha?
Andra... maaaaa, vezi cum esti? taman ce aparusem ca o floricica de primavara. Nu prea mai stau in casa de cand cu vremea buna si seara adorm inainte sa deschid pc. Plus ca, hai sa va zic pe scurt, ma mai duc din timp in timp la noul job, care nu e inca pe fagas, dar e la inceput si... tralala, intelegeti voi, iar acum, taman acum, chiar inainte sa anunt la fostul job ca plec si ca io nu ma mai intorc, mi-au propus o promovare si pana in iulie ceva colaborari de-acasa.
Asta cu profesionalul. In rest, plozii dulci si simpatici, car biciclete, role si alte prostii toata ziua, Mihai e muuult, muuult mai sociabil, sunt multumita, doar ca a ramas genul "taurasul Ferdinand", stiti voi, ala ratacitul si boemul care miroase floricele, in vreme ce Oana nu scapa nici un prilej sa se dea in spectacol.
Domnul consort are pete pe creier, eu cel putin alt motiv nu gasesc, asa incat ne certam si ne impacam de 5 ori pe zi.
Cam atata.
Aaaa, pt Carmenutza si nu numai, Chilian a scos un nou album, misto, misto, zece porunci.
Pupici iar.