Copilasi iunie-iulie 2003 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
Andra_ spune:
Buna fetele,
Intilnirea va fi miine, 12 mai, incepind cu ora 18:00, la Cafeneaua Actorilor (Bd.Balcescu nr. 2, in stinga TNB), am facut rezervare pe terasa acoperita, ca-i mai sigur. Pe lista intilnirii avem:
1. Crisa
2. Gio
3. Bibi
4. Carmenutza
5. Andra
6. Magda
7. Magdone
8. Gabi
9. Madic
10. Elena
11. Bychi
daca se mai inscrie cineva sigur mai gasim noi un loc pe-acolo.
SIU,
Andra
anamaria spune:
saluti fetele!
tot uit sa ma laud cu tudor,. ce baietel mare am!!! de vreo saptamana, asa, se imbraca singur! isi pune singur pantalonii, si protesteaza vehement daca incerc sa-l ajut... da' dureaza destul de mult, ca de fiecare data ii nimereste invers, sau isi baga amandoua picioarele intr-un crac
la bluzite isi baga singur manutele, dupa care zice 'mami, cap!' si il ajut eu sa-si bage si capul...
minunea mea, cred ca peste cateva luni n-o sa mai aiba mamaie treaba cu el, ii lasa hainele pe scaunel si-l gaseste 'la 4 ace'
de vorbit vorbeste intr-una, propozitii din ce in ce mai inteligibile, poveste vreute si nevrute, e tare dragalas! cu siguranta vorbeste mai devreme, mai mult si mai bine decat o facea frate-sau la aceeasi varsta! cred ca ei invata mai usor cu un copil alaturi, un frate/ sora mai mare...
HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
bibi spune:
Gio, zau ca am facut-o cu intentii bune
Romana, zi daca stii ce sex are ala micu`. Am fost si eu azi la Sanador cu colega mea Daniela si l-am vazut de fiul sau numarandu-si degetele si scarpinandu-se la nas. Super misto si imaginile si sentimentul pe care l-am incercat. Cred ca la anul ne inmultim .
Cornelia, daca vrei sa sti cam ce parere am eu despre alaptat, atunci cand lucrurile nu merg de la sine si se chinuie si mama si copilul....forghet about it......
Cam atat ca azi ...It`s my party and I cry if I want to.....cry if I want to...oh, oh, oh, yeah!
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Andra_ spune:
Bibi -
Cornelia - si eu zic ca Bibi, eu chiar mi-am propus ca la al doilea sa nu mai incerc neam, daca s-o putea si-o veni chestia asta natural, bine, daca nu - formula scrie pe el, ca Luca s-a facut mare, frumos si destept asa fr. bine. Si cit am mai plins si eu primele luni ca nu-s mama buna daca nu am lapte... Eu zic sa te relaxezi, s-o mai expediezi pe Mariuta la bunici asa din cind in cind, si sa te duci saptamina viitoare sa vezi tirgul de confectii din Mamaia, o sa-i trasez sarcina speciala prietenei mele Cristinica sa te trateze cu o bere daca te prinde pe-acolo!
Azi am vorbit cu Luca la telefon, si chiar a vorbit, ca pina acum statea cu telefonul la ureche si privea radiind de fericire in jur, dar nu zicea nici "pis". Vorba lui Dani "trebuia sa se intimple si chestia asta cindva"!
pup u,
Andra
romana spune:
Si am fost la ecograf. Am plecat de acasa cu mari emotii si eram cam ametita. S_a tot uitat medical, a masurat ce era de masurat acolo. La un moment dat ma intreaba “doriti sa stiti sexul?”, iar eu raspund scurt “nu”, desi muream de curiozitate. Asa ca tot ce stiu la momentul asta e ca bebe3 e bine, si-a bagat degetelul in gurita , apoi in ureche, are peste 500g si s-ar putea naste cu 5 zile mai devreme decit data calculata pentru DPN, ca asa reiese la masuratori. Acum sa vedem. Deci o sa nasc intre 12 si 17 septembrie. Am primit si poze cu bebe si sotul a zis prima data “ce mare e deja” apoi , dupa ce s-a uitat mai bine zice “ce slabut ii saracul”, iar Cristi a pus degetul pe poze si a zis “bebe”.
Gio: Un pupic pentru Taisia. Sper sa nu ajunga ca nepotica mea , care ura pur si simplu sa mearga la gradi.
Cornelia: Vezi ce repede trece timpul. Imediat o sa zimbeasca, apoi ii faci vaccinul la doua luni si te trezesti cu baiat mare. Uite ca si Marox are deja fetita mare.
EU ziceam sa o lasi la mama ta ca si cum ar iesi in parc sau la plimbare, dar orele de masa si de somn sa fie la tine acasa. In rest , pe timpul zilei, daca e frumos afara mai bine sa stea la mama ta pina mai creste un pic Stefan. Si eu mi-as fi dorit sa nu fie pe linga mine Cristi cind alaptam deoarece imi era greu sa ma concentrez in doua locuri la Alin cind papa si la Cristi sa nu pateasca ecva ori sa nu-i faca ceva lui Alin. De multe ori il puneam pe Cristi in patut ca sa fiu sigura ca nu misuna atita pe linga mine si asa mai aveam un pic de liniste. Nu stiu cum o sa fie acum la al treilea bebe, dar mai e pina atunci.
“Daca renunt la alaptat, as avea mai mult timp. Asa simt ca fur din timpul ei. Nu stiu cum sa ma impart sa fie bine pt. toata lumea.”
Cornelia in momentul asta e mai important Stefan sa-si faca un obicei sanatos in a minca si sa nu ajunga sa perceapa masa ca pe o isterie, cum am patit eu. Numai eu stiu cit m-am chinuit cu Alin pina minca lapticul, dar a trecut , iar acum ar minca mereu , orice si mai ales piine.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
romana spune:
A... Sa nu uit.
BIBI
L A
M U L T I
A N I !!!!!!!
si succes la inmultire
Romana si copiii
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Magdone spune:
Bibi, e ziua ta? n-am fost pe faza, daca da, iti urez La multi ani si multa sanatate!
Cornelia, iti doresc multa putere, iar cu alaptatul nu te stresa, adica nu te mai gandi atat cat il tii la san sau nu, il tii cat vrea si gata. Cu cat ii dai mai mare importanta, cu atat e mai stresant, dar eu vorbesc acum asa....de fapt imi aduc si eu aminte cum era
Anamaria, chiar ca ce mare e Tudor, daca poate el sa se imbrace singurel, noi mai avem pana acolo, heheheeee, uneori am impresia ca e si din vina mea, ca prea i le dau pe toate de-a gata nu-l las si pe el sa incerce singurel...
Gaby, multa bafta in lupta cu pampersu...eu nu ma stresez deocamdata, ca am incercat si face numai pe covor, se duce special acolo si nu vrea deloc la olita sau wc. asta e, mai asteptam.
Romana, ai aflat sau nu?
Marox, si eu regret mereu ca sunt prea aspra cu copilul sau mai tip la el, de obicei dimineata e cel mai stresant ca nu pot sa fac nimic cu el printre picioare, si cand ajung la serv nu ma gandesc decat cum sa ajung mai repede acasa sa-l pup si sa-l dragalesc. Mereu imi zic ca trebuie sa ma abtin, dar nu pot de fiecare data.
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Marox spune:
Romana, ma bucur tare mult ca bb3 si tu sinteti bine, asta-i cel mai important. In rest, asa cum tu ai rabdare ca sa afli sexul, o sa rabdam si noi, ce sa facem?!!
Cornelia, da, si eu am aceleasi probleme ca si tine cu alaptatul. Dupa ce sta o ora sau mai mult la sin tot mai cauta cu gura si nu se linisteste pina nu-si ia doza si din biberon. Ma bucur ca mamici cu experienta ca noi, cele de la topicul asta, avem o atitudine mai detasata fata de alaptat. Nu e o chestiune de viata si de moarte (Doamne fereste!) pentru copil, daca nu merge, nu merita sa te imbolnavesti de nervi din cauza asta. Sigur, e superb daca reusesti, am toata admiratia pentru mamicile care au alaptat exclusiv si mult timp. Si cred ca e bine sa incerci, nu se stie niciodata .
Anamaria, si Alex se imbraca singur. Dar, mai ales, se dezbraca singur. Cind se baga in pat linga mine trebuie neaparat, da' neaparat sa-si scoata sosetele si pantalonii si sa-si traga patura pina la git. Daca nu, nu se simte bine . Si cum n-are rabdare sa stea linistit, dupa 5 minute ii fac vint si trebuie sa se imbrace din nou .
Cgaby, pe Alex am inceput sa-l punem tirziu la olitza, pe la 18 luni, aici nu se recomanda ma repede. Cum nici doica nu-l punea, nu ne-am grabit noi. Acuma, dupa vreo 2 luni in care il puneam in fiecare seara, inainte de baie, incepem sa avem succese.Face aproape de fiecare data. Si de cind e mama aici il pune si dimineata la sculare si avem si mai mult succes. Insa metoda care a mers la noi e ca il felicitam, batem din palme, il pupam, el e fericit, bate si el din palme, zice "Bavo" si ne arata mindru ce a facut. Fara sa stim, la doica se intimpla la fel si ea-l aplauda cind se intimpla "evenimentul".
Bibi, La Multi Ani, cu multa, multa sanatate si noroc!
anamaria spune:
bibi - LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa, fericita si iubita... si cu la purtator in curand!
HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
AdynaB spune:
Saliu fetele,
doarme Selina si am un pic de timp sa intru la voi.
BIBI,La multi ani si multa sanatate!
GABY,si Selina a inceput sa faca la olitza numai cind are chef,eu astept sa vina caldura sa o pot lasa si eu fara Pampers,ca altfel la anu n-o sa mi-o ia la gradi daca nu face la olitza.
CORNELIA,la multi ani pt. Stefan,sa creasca mare si cuminte!
Maine ma duc sa-i fac Selinei Varilrixul,stiti voi daca are reactii sau ceva??
Am ajuns si noi ,in sfirsit luni la Jimmypark(boomlandul de la voi)si va dati seama ca n-am mai putut s-o iau acasa pe Selina.I-a placut la nebunie,poze sint aici
Distractie placuta la intilneala!
Adyna si Selina bambina