Copilasi iunie-iulie 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

io-s aici, salutare fetelor...
...desi cred ca nu m-a dat nimeni absenta, ca va cam bombardez cu mesaje in ultimul timp!!!

tudor face nani, ca dimineata l-a trezit frate-sau la 6, nu stiu nici eu ce treaba importanta avea mititelul, decat ca probabil jaluzeaua uitata deschisa de ma-sa l-a 'ajutat' ... in fine, pana la urma tot familionu' a fost in picioare si gatiti in straie de ziua pana cu vreo 20 de minute inainte de ora 7! si cum omu' care se scoala de dimineata... pe DC ajunge, iata-ma-s!

am fost si pe afara, dar cam vant si frig, o sa mai iesim si dupa-amiaza, poate se mai incalzeste. cica la Poiana Brasov a nins aseara, asa ca imi explic perfect mirosul de iarna de afara!

in rest, tot cu cura de slabire, azi am halit cateva ciuperci pe gratar, au fost dar eram cu gandul la cele cu unt, pe care le papam de obicei... plus ca am mancat cate 1 mar si ieri si azi, ceea ce depaseste deja numarul de mere pe care (nu) le-am 'devorat' in ultimii 5 ani - ca nu imi plac deloc, dom'le, da' de foame mancam si pietre...

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Catan:

Cornelia Nu te lasa invinsa. E greu, dar va trece si perioada asta si sa vezi ce frumos o sa fie mai incolo.
In privinta Mariei… Nu poate mama ta sa o ia la ea citeva ore pe timpul zilei ca sa stai mai linistita?
Si eu trebuie sa fiu pe faza ca si Alin o primeste de la Cristi. Il loveste in cap, il musca , il impinge, iar el saracul nu se tine prea bine pe picioare. Ce mai , uneori se comporta cu el ca un adevarat salbatic. In schimb cind iesim afara e cuminte. Asta e virsta. Ai mare grija sa nu ramina singuri cei mici ca nu se stie nicodata ce se poate intimpla. Cine stie ce idei ii vin Mariei , iar Stefan nu e papusa ei ca sa faca ce vrea cu el.

Gio: Sa ne mai povestesti despre gradi. Si nu te mira ca o sa o vezi pe Taisia facind tot felul de lucruri. Le invata de la ceilalti copii.

Bobi: Sper ca a fost bine la interviul pentru job. Sa ne povestesti.

Marox: Mie mi se intimpla des sa fiu severa cu Cristi, ca n-am incotro , imi pare rau si sper sa nu se obisnuiasca cu asta si sa-si ia lumea in cap. Spe ca mai incolo, dupa ce nasc si-mi revin sa nu mai fiu asa si sa am mai multa rabdare cu el, dar acum , uneori, pur si simplu trebuie sa-l smulg de pa Alin care tipa ca nu-l lasa in pace.

Deseara ma duc la ecograf la Sanador. Am niste emotii mai mari decit la primele sarcini. Ma tot gindesc daca sa vreau sa aflu sexul lui bebe sau nu. Asta e dilemma cea mai mare. In plus am ramas ieri socata de pretul pentru cea mai performanta ecografie 2.800.000 lei, asa de socata ca nu stiu daca am inteles bine, ca mi se pare ca prin vis ca mi-a zis 3 milioane si ceva.
Sper sa fie bine bebe.

In privinta piciorului a zis medicul ca avind in vedere ca sint la a treia sarcina, oricum acum nu se poate face nimic decit nu stiu ce unguente. Cert e ca am un picior oribil de nu o sa mai pot purta decit pantaloni sau rochii de “epoca”. Sper sa nu treaca moda la rochiile lungi.

Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica 21 sapt

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,
Romana, te rog daca afli ce e bb da-ne de stire! Bafta la eco!

Fi-mea azi a facut un tambalau pt ca, ghiciti, nu vroia sa plece de la cresa!!!!!!!

Pupici

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Gio, nu zi hop pana n-ai sarit parleazul. Stai sa vezi reactii in saptamana 2

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Auzi mey Bibi, asta da incurajare...

Voi tot cu bona sau aveti noutati?

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

super taisia! e o dulcica! sunt convinsa ca o sa se acomodeze repede ca e prietenoasa si ii plac copii!pupici
si eu vreau sa-l duc din toamna undeva, nu m-am hotarat inca...cand ma gandesc ca trebuie sa ma intorc la serviciu...ma apuca groaza!
ne vedem joi, da?

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Gio, asteptam povestiri d ela cresa. Am luat si eu in calcul variant asta, pt. ca nu am gasit gradinita care sa o primeasca de la 2 ani, cu tarife acceptabile.

Azi Stefan face o saptamana!!!!!!! A "sarbatorit" evenimentul, dormind azi noapte de la 2 la 6.30! Cea mai lunga perioada de somn si pt. mine de o sapt. incoace. In momentul asta sunt tare fericita, amandoi copiii mei dorm ca niste ingerasi!

Eu stau aproape la fel de prost la cap. alaptat ca si prima data. Acum il tin la san 40 de min, dupa ce la inceput il tineam si 2 ore, timp in care el, mititelul tragea de zor (se lipeste ca o ventuza, comparativ cu Maria care nu vroia deloc sa suga). Oricat de mult l-as tine, dupa "masa" de san, urla de foame si termina f. repede 60 ml. de lapte formula. Marox, parca si tu aveai problema asta. O sa il pun in continuare si la san, dar sa vedem cat ma tin nervii. Acum doua zile eram in pragul depresiei, plangeam si mi-am zis ca poate s avina si armata sa ma oblige sa alaptez, ca nu mai vreau! Intre timp am revenit la sentimente mai bune, adica nu o sa ma opun eu chiar armatei.

Romana, nu as vrea s ao las pe Maria la mama ca sa nu se simta abandonata si mai mult, cu toate ca ei ii place f. mult acolo. Acum astept sa revina la sentimente mai bune. Ieri afsot mai cooperanta, dar si eu mi-am facut mai mult timp pt. ea. Daca renunt la alaptat, as aavea mai mult timp. Asa simt ca fur din timpul ei. Nu stiu cum sa ma impart sa fie bine pt. toata lumea.

Marox, eu ma abtin cu greu s anu tip la Maria, mai ales acum. AM repezit-o si eu putin (si imi pare rau). Ea dupa ce o cert imi spune f. trista: "cuminte, cuminte".

S-a trezit Maria.

Va pup
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Cornelia - La multi ani pentru Stefan, sa fie sanatos si sa se faca repede mare. Pupici si pt Mariuta, care de-acum e "sora mai mare".

Romana - hai, zi-ne si noua daca ai aflat ce e bb 3, nu ne mai tine in suspans .

Gio - sa ne mai povestesti despre Taisia cum se acomodeaza cu cresa, ca incet-incet o sa devenim toate interesate.

Fetele, spuneti-mi si mie daca a ramas fixata intalnirea pt miine si unde exact, ca al meu sot e in tura de dupa-amiaza si tre' sa faca el schimb de tura, ca sa pot veni eu. Va rog sa dati un semn pana pe la 12, ca altfel nu mai are timp sa-si anunte sefu'.
Si va mai rog sa-mi spuneti si pe unde e "carciuma", ca nu am idee.

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

am inceput lupta cu pampersul! l-am lasat cu chilotei..sa vedem cum reactioneaza! am uitat sa va zic ca de 3 saptamani am renuntat si la suzeta! sunt pusa pe treaba! vreau pana la 2 ani sa faca macar din caND IN CAND LA OLITZA! NU CRED CA CER PREA MULT, NU?
am pus poze proaspete cu stefan...la stefi 2!
carciuma e in laterala teatrului national, nu? pe terasa sau in subsol?
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

gio - cu cresa, cam asa sta treaba, (cum zicea si bibi ) stai sa vezi ce va mai urma... nu ca sa te descurajez, ci doar sa stii ce si cum. si la bogdan a fost ok primele cateva zile, dupa acre au urmat si si si vreo luna, asa, dupa care au inceput racelile... macar de astea cred ca veti scapa, acum ca (ar trebui macar) este vara!!!

cornelia - sa stii ca si eu sunt de parerea romanei, sa o lasi pe maria la mama ta, cel putin acum, pana va obisnuiti tu si stefan cu toate... sa stii ca si eu l-am lasat la socrella pe bogdan, ca alternativa era sa tot strig la el in timp ce facea fel de fel de trasnai prin casa si eu il alaptam pe tudor. rezultatul era ca ajungeam cu totii la lacrimi, el de necaz, eu de tristete ca tot il cert, si tudor ca nu putea sa pape linistit! (ba uneori chiar si varsa)

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput