Copilasi iunie-iulie 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Cornelia,felicitari si din partea noastra!!!Ai un baietel minunat,sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.
Fetelor va mai citesc si eu cind apuc dar greturile nu-mi dau pace iar bietul Daniel are atita energie....
Va doresc o saptamina buna si copii sanatosi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si eu in principiu ma inscriu la ambele intalniri, numai sa mai vb. Ramane joi, la Cafeneaua Actorilor? Vin si eu, pe la 21 sau poate mai devreme, daca am bafta.

Pe Claudya incerc sa o sun, sorry ca nu am mai luat legatura cu ea, mea culpa!

Fi-mea azi a fost prima zi la cresa, am luat-o la pranz si ingrijitoarele mi-au zis ca s-a descurcat f bine: "nici nu zic ca am avut copil nou la grupa", inchei citatul.
va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ma inscriu si eu la ambele intalniri!!!!!!!!
noi suntem mereu pe fuga, nu prea am mai intrat pe forum!
sunt in sesiune...
gio, la ce cresa merge Taisia? cum e?
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Buna fetele!
Era cat pe-aci sa ratez intalneala la cum (nu)-mi merge netul.
In principiu ma inscriu si eu la ambele intalniri, la aia de joi inca nu stiu sigur, sigur... dar lucram la program, bine ca am aflat azi.
Cornelia, pupici multi!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetelor, eu sunt la pamant de obosita, dar sa nu credeti ca fac altceva decat sa am grija de Stefan si sa sa ii mai acord ceva timp si Mariei. In rest, ma ajuta mama. Nu stiu cum as putea sa fac fata singura.

Despre alaptat, nu v apovestesc, ca tocmai asta ma termina. Nu reusesc decat sa "lungesc" masa la 2 ore. Ca Stefan, in final tot lapte formula papa. O sa ma mai straduiesc un timp, sa vedem daca avansam sau dimpotriva. Andra, il hranesc la cerere, dar el "cere" cam la trei ore, deci e oarecum ok.

Maria este clar schimbata. Pe de o parte a realizat ca ea este mare, pe de alta parte se maimutareste si vrea sa fie in centrul atentiei. Trebuie sa fiu tot timpul cu ochii pe ea. Vine la Stefan sa il mangaie si sa il pupe, dar are si altfel de reactii. Azi i-a dat cu papusa in cap de doua ori, nu stiu cum nu am fost pe faza. Ne anunta mereu cand plange Stefan. Mai devreme ii spun: da, mami, plange, ce sa ii facem? SI ea imi raspunde: dam bataie! Tot azi, am intrat la baie si ea era jos cu tati. Aud lipa - lipa pe scari, intreb daca e cineva pe scari si o aud pe ea din camera lui Stefan: "da-mi manuta". Am inghetat. Urcase singura scarile si il tragea de maini pe Stefan! Ce o mai urma?

Azi am fost sa imi scot firele. Ma pot si eu misca mai bine acum. SI sa vedeti cat sunt de sanatoasa, la intoarcere am fost la cumparaturi la Kenvelo (ca tot vorbeati si pe aici de asta)! I-am cumparat Mariei niste hainute si mie vreo doua bluze. Nu va spun c aera s alesin pe acolo! In sfarsit, imi ajunge iesirea asta pt. toata saptamana.

A invatat prima injuratura: "mama masii de teaba" Mi-a facut capul patrat. Nu stiam cum sa o mai opresc, azi.

Daca nu mai scriu un timp, nu inseamna ca am disparut, ci doar ca pic de oboseala!

A, ce pacat ca vrea Catan sa plece!

Va pup
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Buna mamici dragi.
Am venit sa va imbratisez pe toate cu mult drag si o sa-mi lipsiti ,o sa va citesc mereu si o sa ma gindesc cum puitii nostri cresc si aventurile frumoase prin care am trecut impreuna chiar si virtual.
Este vointa mea sa parasesc acest forum voi fi un spectator din afara .Va pup pe toate si vreau sa o felicit pe Cornelia mamica *2 sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos si cu mult noroc.Tie refacere usoara si multa odihna.

Catan si ceata lui pitigoi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Catan, imi pare rau ca ai luat decizia asta, poate ne mai scrii din cand in cand dupa ce te mai gandesti un pic.

Gaby, la cresa 13 am dus-o, deocamdata in variantapana la pranz, pt 3 sapt cat maisunt pana la sfarsitul lunii, sa vedem acomodarea. De ieri merge, asa ca impresii...mai putine...Doar ca am dat in stanga si in dreapta ca asa se poarta si urasc acest lucru, fi-mea ieri cand a venit a vorbit non-stop pana s-a culcat, si a invatat un nou jocisi pune patura pe cap....Nu stiu frate ce au facut pe acolo de o distreaza pe fi-mea sa se joace cu patura in cap. In rest cica a mancat, mirosea cel putin a ciorbica, si n-a avut nici o treaba. Mai vedem.

Va pup!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Crisa, pentru intalnirea din 4 iunie, cam care va fi oara de intalnire si cam cat se sta? Trebuie sa fac planuri ca sa venim si noi.

In principiu vin si eu joi, numai sa rezolv cu Tibi-siterul.

Adi, poate vii si tu la vreuna din intalniri ca sa ma achit de datorii!

A, v-am vazut pozele! Ce copii frumosi, iar fetitele sunt niste domnisoare adevarate. Iar de Budapesta, sa nu mai zic; fain de tot!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Magda - nu mai e nevoie de carutz pentru danacaltan, am vazut acolo la subiect ca s-a oferit dragutza de Amik sa i-l dea pe al ei. Multumesc oricum pentru intentie .

Maria_m_m, te vad pe la alte subiecte dar pe aici nu mai vii deloc . Ia mai pofteste de ne povesteste de printese! Amik, la fel! Nicol, tu mai zici ceva?...

Haideti fetele, eram asa un frumos, ce s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Cornelia, la o ora de la intoarcerea de la maternitate, cind i-am vazut impreuna pe Alex si pe Julia, am facut o depresie. Alex incerca s-a pupe pe sora-sa si mie mi-era teama ca o striveste, ca o loveste. M-a apucat o criza de plins, cu bocete, il luasem pe Alex in brate, il udasem tot si ma lamentam, ii ziceam ca-l iubesc, chiar daca mai avem un copil. Acuma am luat citeva masuri: cind e Alex acasa usa de la Julia e intotdeauna inchisa. Daca o alaptez culcata si vrea si Alex sa faca "dodo" (nani) cu noi fie il pun in spatele meu, fie pun o perna intre el si Julia (are obiceiul sa dea din picioare parca-ar fi morisca). Si pe mine ma ajuta mama, Alex e in timpul zilei la doica, iar seara sintem 3 adulti pentru 2 copii.

Vi s-a intimplat sa regretati ca sinteti severi cu copiii vostri? Acum 2 zile era sa mai fac o depresie . Eram cu sotul in sufragerie, seara pe la 10. Alex era in patul lui si-l credeam adormit. Atita doar ca ne-am trezit cu el, escaladase patul si venise sa ne vada. Era asa de incintat, tot stralucea. Ei bine, m-am rastit la el, sa mearga imediat inapoi, sotul la fel, dar parca nu asa agresiv. Bietul copil, i s-a stins luminita din ochi, s-a intristat...dar ne-a ascultat. Insa io incep sa culpabilizez...

Mergi la inceput