Copilasi iunie-iulie 2003 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
Magdone spune:
Si eu si eu la intalnire:
1. Andra
2. Gio
3. Crisa
4. Bibi
5. Magda
6. Carmenutza
7. Magdone
Mai fetelor de Claudya ce stiti, e in Otopeni acum, ca s-o chemam si pe ea, nu?
Gabi a fost plecat la Brasov in delegatie o saptamana, si vreau sau va zic ca aseara copilul meu m-a refuzat cand a fost vorba de nani, a vrut sa doarma cu taica-su, mie imi facea pa-pa, adica valea, si a a dormit si mai repede decat cu mine. Si cand mergeam afara, nu iesea din casa pana nu-l tinea taica-su de mana, asta apropo de cat s-au facut de mari si inteleg tot....mie deja mi-e groaza, ca nu mai avem voie sa facem greseli de-acu inainte, ca...e jale
Voi de unde cumparati sau ati cumparat carti de psihologia copilului? am vazut pe aici discutii despre o carte si mi-a placut titlul: "Totul se joaca inainte de 6 ani" de Dr. Fitzhugh Dodson. Andra???? Bzzzzz
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
romana spune:
Cornelia: E un bebe tare dulce Stefan.
Pai daca noi te-am facut sa plingi sa vezi ce hora de hormoni tropaie in mine si sint cu ochii in lacrimi.
E mai bine ca ai nascut fara epidurala. Eu ramin la parerea mea ca nasterea naturala ( daca e posibila) e cea mai buna , atit pentru mama cit si pentru copil.
In privinta primei impresii… si eu am zis ca Alin e urit ( avea o privire confuza fata de Cristi care era o dulceata) si ca nu e copilul meu si chiar ma intrebam daca nu l-au incurcat cu altul nacut cu 5 minute mai repede. Dar acum… mi se pare cel mai dulce copil si e tare vesel ( asta dupa 6 luni de chin groaznic cu el- va mai amintiti in mod sigur cum nu dormeam nici noaptea , nici ziua).
Scutecul la baieti de pune ca la fetite dar inainte de a ainchide bine ariciul trebuie sa-i asezi putulica in jos, orientata pe mijloc. Si nu te stresa cu udatul hainelor ca asa se intimpla in primele luni. Alin chiar a facut pipi pe pediatra cind aceasta a venit sa-l vada ( avea vreo 10 zile piticu). Eu zic sa-i schimbi scutecul cit mai des si oricum inainte de fiecare masa.
Madishor: Cind a fost vremea aia rea Cristi era la geamul de la balcon si privea incintat afara cum ploua. Nu era deloc speriat. Cred ca inca nu intelege el prea multe.
Marox: Ce copii cuminti ai! Da ecografia e mine si am si eu emotii deoarece sper din tot sufletul sa fie bine copilul mai ales ca am tras chiului de la analize. Dar iau din proprie initiativa vitamine si fier.
Mihaela : Succes la servici. Sa ne povestesti cum a fost si mai ales cum a reactionat Flaviu cind l-ai lasat acasa si bineinteles cind te-ai intors.
Anamria: Iti doresc sa resuseti cu cura de slabire. Nu uita sa faci si olecuta de sport. Si vestea buna e ca de Pasti am facut sarmale si am mincat de nu-mi mai trebuie pina la Craciu (sper). Am facut si oua rosii, cozonacul l-a cumparat sotul. Am mai facut snitele, dar din alea n-am mincat ca nu-mi era pofta.
Va doresc sa va simtiti bine la intinire. Poate cindva o sa va intilniti si pe terasa la “Trafic” pe bld. Burebista ca sa pot veni si eu cu copiii, chiar daca nu stam mult.
Mai fetelor, de ceva timp mi-au aparut pe picioare vene de singe ca si cum ar fi sparte si nopatea trecuta parca mi-a intepenit piciorul sting. Ce-o fi asta si cit e de grav? Mai traiesc?!?! …pina nasc, ca am cam intrat in panica. Trebuie sa-mi sun doctoral sa vad ce e de facut. Oricum nu pot sa umblu cu minijupa, dar chiar asa!!!!
Romana, Cristian (22.06.2003), ALin (25.06.2004) si burtica de 21 saptamini
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Magdone spune:
quote:
Originally posted by romana
Va doresc sa va simtiti bine la intinire. Poate cindva o sa va intilniti si pe terasa la “Trafic” pe bld. Burebista ca sa pot veni si eu cu copiii, chiar daca nu stam mult.
Mai fetelor, de ceva timp mi-au aparut pe picioare vene de singe ca si cum ar fi sparte si nopatea trecuta parca mi-a intepenit piciorul sting. Ce-o fi asta si cit e de grav? Mai traiesc?!?! …pina nasc, ca am cam intrat in panica. Trebuie sa-mi sun doctoral sa vad ce e de facut. Oricum nu pot sa umblu cu minijupa, dar chiar asa!!!!
Pai in cazul asta, fetelor, trebuie sa ne intalnim la Trafic, nu? doar daca se poate sta si inauntru, ca ma gandesc eu la orele la care plecam noi.....sa nu fie prea frig afara
Romana, chestia cu venele sparte s-ar putea sa fie de la circulatia periferica proasta, oricum e o consecinta a sarcinii, si tu cum esti la a 3-a deja... nu cred sa fie ceva de speriat, dar mai bine intreaba doctorul.
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
anamaria spune:
si eu din nou....
azi am femeia la curatenie, asa ca nu tu copil, plimbari, etc. deci am timp de barfe! asa ca-s tare fericita ca nu sunt singura...
romana - mercic de urari, sper sa reusesc ce mi-am propus cu slabitul, din pacate la capitolul sport mai astept, ma rezum doar la ce faceam si pana acum, lungi plimbari pe jos si alte 'sporturi' domestice, ca intinsul rufelor sau spalatul vaselor, sa nu uitam si de piata... cred ca totusi e ceva mai mult decat deloc, nu???
despre vasele sparte, stiu ca e normal sa apara in timpul sarcinii, si ca poti da cu un unguent special (ceva cu galbenele, parca) - intreaba medicul, oricum!
despre carceii (intepeneala), stiu prea bine, si eu am avut la amandoi copiii! solutia este sa iei magneziu eventual daca ai verde de la Dr poti folosi glutanat de ca si mg sau daca nu ia doar mg, vezi la farmacie ce gasesti, iti recomanda ei dozele, nu face nica'-nica' la bebe!
sa-ti fie de bine si sarmalele, nu-ti dai seama ce pofta mi-ai facut, ca eu is cu burta cam verde de atata salata!
HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
Marox spune:
Cornelia, sa-ti traiasca baietelul, tare frumusel e si pare cuminte. Sau e numai o parere? Si nu stiu, seamana intr-adevar cu un baietel, mai sint unii bebei pe care-i identifici mai greu, dar la Sfefan nu incape indoiala. Si daca vedem si poza cu masina...
Pojogam, o alaptez in continuare pe Julia, dar ii dau si biberon. Oricum, n-am mari pretentii, daca reusesc sa ma tin de schema asta pina la 3 luni e ideal. Dupa aceea incep serviciul. M-a uimit ce ti-a spus prietena ta din Germania, care vrea sa alapteze pina la 4-5 ani ai copilului. Dar nu e numai cum vrea mama, poate dupa ce intra copilul la gradinita la 3 ani se hotaraste singur sa renunte. Si cum tu astazi ai reinceput serviciul, uite o de la mine, mult curaj.
Kehleyr, ce spectacol vezi la Opera? Vii la Paris in interes de serviciu sau in vacanta? Cit stati?
Mai fetelor, cind va aud de La Mama mi se face gura apa. Ca de celelalte restaurante de care spuneti voi n-am auzit. Intilneala placuta !
crisotexa spune:
Dragele mele,
he, he, lume noua: Bibi, Bychi, Carmenutza... Pai se poate???? Sa nu se mai intample
Mi s-a facut asa un dor sa tin un pui mic in brate.... Nu sariti pe mine ca mai stau vreo patru luni inainte sa ma apuc de treaba (o sa fac doar niste exercitii usoare ). Ma gandeam ce as face cu Tudor care a devenit o lipitoare. I-am lipsit tare mult in astea doua saptamani ca nu mai vrea sa se dezlipeasca de mine...
A inceput sa scoata niste propozitii si sa faca niste legaturi de ma lasa masca. Ma uimeste in fiecare zi cu cate ceva.
Vad ca a ramas pe joi, la ora 18:00, "Cafeneaua actorilor". Cine imi explica unde este aceasta cafenea?
Si repet, 4 iunie, petrecere mare de "2 ani", la finu' la discoteca. Pana acum s-au inscris Crisa, Bibi, Magda, Andra (stiu io). Lista este deschisa...
Kehleyr, ce fain ca mergi la Paris (pe asta l-am ratat pana acum , stiu ca ma bat fetele).
Pojo, hai ca o sa te mai relaxezi si tu un pic, acum ca ai inceput serviciul .
N-AM CHEF DE MUNCAAAAAAAAAAAAAAA. Ce ma fac???? Ce stiam io ca suntem dezorganizati dar de cand cu Coreea.... ma apuca disperarea...
Pupa Crisa
Pupa Crisa
Andra_ spune:
Buna din nou,
Crisa - stiu si eu senzatia, ca nici eu n-am chef...
Magdone - hai sa lasam deocamdata intilnirea la Cafeneaua Actorilor, si luna viitoare cind va fi cu siguranta mai cald si bine de stat pe terasa sa mergem la Traffic sa ne vedem si cu Romana.
Romana - intr-adevar problemele cu picioarele (mai ales circeii) sint de la sarcina, mai ales datorita lipsei de calciu si magneziu, sint groaznici, stiu. Tu pune mina si fa-ti frumos niste analize, macar sa stii ce sa iei, sint gratuite ptr gravide cu trimitere de la medicul de familie
Gio - sun-o si pe Claudya poate vine si ea la intilnire, da?
Mai fetelor, am vazut ca tovarasa noastra de subiect, Catan, vrea sa plece de pe forum... nu stiu daca am putea face noi ceva ptr a o intoarce din acest drum, dar mi se pare trist cind vad lucruri de-astea, din pacate tot mai des aici pe forum... a innebunit toata lumea sau e un sindrom normal in dezvoltarea oricarui forum de succes?! Imi pare tare rau, mai ales ca pe Catan si piciul nazdravan ii aveam alaturi inca de cind eram gravidute, ea era mai inteleapta avind experienta cu Rayan... multe lume a disparut de la subiectul asta la un moment sau altul, dar acum ca si stiu ca asta se va petrece parca imi lasa un gol in suflet si un gust amar...
pup u,
Andra
Kehleyr spune:
Andra - plecarea lui Catan nu are nici o legatura cu noi. Ea de multa vreme nu prea mai posta, cred ca toate fetele de departe se simt un pic neglijate, ca noi aici in Ro (si in special in Bucuresti) avem mai multe subiecte comune, magazine, intalniri, probleme specifice Romaniei... De aceea o in plus de la mine pentru fetele de departe care pastreaza legatura cu noi.
Si mie imi pare rau, dar asta e, e decizia ei, nu poti sa o obligi. Mai este si faptul ca au fost foarte multe subiecte rautacioase la adresa musulmanilor ca religie. Daca nu te mai simti bine intr-un loc nu poti decat sa pleci. Personal cred ca exagereaza atat ea cat si restul fetelor care pleaca acum in "ultima transa" (eu sunt mai curioasa si urmaresc toate scandalurile pe la ZZ ), dar...
Pe de alta parte sa fiu un pic rea: daca vrea sa plece inseamna ca oricum nu ii va fi dor de noi. Ca daca i-ar fi fost nu avea de facut altceva decat sa ramana pe forum numai la subiectul acesta.
Si da, cred ca orice forum de succes ajunge aici. Sunt tot mai multi utilizatori, tot mai multe pareri, to mai multe riscuri de atacuri (ca de-aia tot pica forumul...)
Si cu asta nu mai zic nimic pe tema asta ca nu vreau sa deviez de la subiect.
Marox, la Paris stam o saptamana si venim in vacanta. Vom sta la cineva. Dar pana nu ma vad cu biletele luate am emotii . La opera ma duc la Tosca, spre sa fie frumos. Am auzit ca ar fi o distributie buna...
Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan
Magdone spune:
quote:
Originally posted by Andra_
Magdone - hai sa lasam deocamdata intilnirea la Cafeneaua Actorilor, si luna viitoare cind va fi cu siguranta mai cald si bine de stat pe terasa sa mergem la Traffic sa ne vedem si cu Romana.
Ok, no problemo
Kehleyr - sa te plimbi pe Champs Elysee (daca asa se scrie) si pentru mine
Pe 4 iunie vin si eu desigur.
poze
_
madic spune:
Buna fetele,
Cornelia - ma alatur si eu fetelor si-ti spun ca Stefan e un dulce si cand ma uit la el imi dau seama ca acum daca ar fi sa o iau de la capat, iar mi-ar fi teama sa "manevrez" un omulet asa de mic. Spun asta pt ca si pe langa Mariuca ma invarteam in maternitate de cateva ori pana ma hotaram s-o iau in brate, iar primul pampers i l-am schimbat cu o zi inainte de externare, mi se parea ca niciodata n-o sa fiu in stare sa ma descurc. Hai, ca tu cu bb Stefan ai trezit in noi toate amintiri din trecutul nu prea indepartat, si ne trezim ca dam apa la soricei cand ne uitam la voi. Va pup dulce si sa fiti sanatosi toti 4 si sa va bucurati unul de celalalt.
Andra, Crisa - sint in aceeasi stare ca voi si de-abia astept sa se termine programul sa plec la "ubita mea" in parc.
Dana- sa stii ca nici eu n-o imbrac pe Mariuca in mod curent cu rochite, desi tare mi-ar placea, dar la cat e de catarata si cum nu iarta nici o buturuga, tobogan, nimic, tinuta de baza sint tot pantalonii, rochite doar asa, la ocazii speciale.
N-am apucat sa va spun ca saptamana trecuta am ajuns cu ea la Gr. Alexandrescu la urgente, ca era sa inghita o bucatica dintr-un mecanism de-ala de canta de la o papusa, noroc cu bona ca a fost pe faza si i l-a scos din gat, dar s-a zgariat pe gatut si a trebuit sa-i tinem un pic de regim, plus spaima, ca nu mai voia decat la mine in brate. Oricum, primul lucru pe care mi l-a spus cand a putut vorbi a fost "a pins peshte, Nicu" (fusese cu sotul bonei in IOR si s-au jucat la lac de-a pescuitul).
Ultimele perlute au fost "auzi poaia" (cand tuna sambata seara), respectiv "uite, polo" (ploua, cu voia Crisei ), respectiv "du-te, du-te", cind o mai cert ca face prostioare.
Apropo de shopping, am achizitionat si noi una pereche sandalute roz cu un fel de strassuri (de efect, dar no name) si niste ghetute de la Andy, din piele intoarsa si mai decupate, ca astea de le are acum sint inchise de tot si cam transpira in ele.
Si am inceput sa-i amenajam si ei camera, si primul lucru a fost covorul - unul cu ratuste - si acum cum intra in camera zice "uite tushtele" si in fiecare seara le facem "mai-mai" si le spunem noapte buna, altfel nu merge la culcare.
Va las, ca iar m-a luat gura pe dinainte. V-am pupat.
P.S. In principiu, ma inscriu si eu la ambele intilniri, ramane sa confirm miine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalinaenache/album
Madi si Mariuca