Copilasi iunie-iulie 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani, bibi!!!!!! sa ne traiesti ca ne trebuiesti!
ne vedem maine! abia astept
la mine, maine sunt multe evenimente: mama implineste 56 ani, fina 1 an, nepoata 2 ani si eu 4 ani de casatorie...asa ca ...am motiv sa beau!
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna gagici!!

Bibi la multi ani !!!!!Sa fi fericita! Si sa ne scrii mai des!!!
La intalnire vii??

Romana, eu una n-as fi rezistat fara sa stiu, nu imi imaginez cum poti tu!!Iti tinem pumnii sa fie fetita!!!

Anamaria, multumesc mult pt info legate de cresa, poate mai scrii. Azi, ziua 3, s-a bucurat de n-a mai putut cand am intrat pe usa cresei, a intrat fara sa se mai uite in urma. Are muci, dinainte sa o duc de sambata...Show in schimb acasa, ca nu vroia sa plece again...ieri i-a zis clar lui Valy ca face kk, azi a vrut musai sa tina ea furculita sa manance...Deocamdata e bine.

Ne vedem maine cu mentiunea ca probabil ajung dupa 21.

Va pup!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Bibi, la multi ani! Multa fericire! Asteptam vestea cea mare !

Va multumesc mult pt. sfaturile cu alaptatul. Bibi, Andra, exact asa ziceam si eu, ca nu ma mai stresez deloc. Ca o am exemplu pe Maria, copil sanatos, destept si frumos crescut cu Milumil. Dar la spital au reusit iar sa ma dea peste cap, macar sa incerc, pe toti peretii elogiau alaptatul. Ce m-a facut totusi sa incerc e faptul ca Stefan pare tare satisfacut de supt. Ca nu se satura, e alta poveste. Oricum, o sa mai incerc vreo sapt. si daca lucrurile stau la fel, trecem la lapte formula exclusiv.

Romana, pupici pe burtica. Daca tu ai rezistat, mai avem si noi rabdare sa vedem daca e fetita sau baietel.

Maria e de mai mult de o ora afara cu mama. E intr-adevar, asa de bine. O sa o mai trimit in "excursii", dar la noi abia a iesit un pic soarele, a fost tare urat zilele astea.

Gio, parca tu spuneai ca ai sterilet Mirena. Zi-mi si mie daca esti multumita, daca ai avut vreo neplacere de lael. Ma gandesc la varianta asta, mi l-a recomnandat si medicul, asta dupa ce m-a intrebat cand urmeaza al treilea .

Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Andra, buna veste mi-ai dat cu targul de confectii. Pana sapt. viit. sunt tocmai pregatita pt. un shopping . Trebuie neaparat sa imi iau ceva de imbracat pt. ca nu incap in nimic altceva decat hainele de graviduta. Si bineninteles, abia astept sa mai iau niste hainutze copiilor! Sa vedeti ce incantat o sa fie Doru!

Ati avut probleme cu burtica dupa nastere? Eu am o burta f. mare, zici ca sunt insarcinata in 6 luni . La MAria aproape nu se vedea ca doar ce am nascut. Eram eu durdu, dar fara burta. Ati purtat burtiera? Pana la urma e recomnadata sau nu?

Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

neata fetelor!

azi am reusit pt prima oara saptamana asta sa dormim si noi 'omeneste' - pana pe la 07.15 dimineata. atunci s-a trezit bogdan, care vine la noi in pat sa vada desene animate, tati se duce la baie iar mami mai trage o atipeala mica-mica de vreo 10-15 minute... ce vremuri, ce-o sa le mai duc dorul peste vreo luna, asa, cand o sa fiu deja la scarbici la ora asta 'tarzie'! oricum, pe zi ce trece ma streseaza mai tare gandul asta, ce va fi cu puii si cum ma voi adapta eu, ca in ultimii 5,5 ani am fost doar 6 luni la scarbici! in fine, toate la timpul lor, va povestesc eu atunci (sper sa mai am timp sa intru pe DC)

cornelia - eu il lasam pe bogdan cu socrella ori pe afara, ori cand era mai frig/ ploaie il ducea sotul dimineata la ea acasa, ca sa aiba atentia totala a unui adult. nu s-a simtit deloc abandonat sau altceva, sau cel putin eu eram atat de fericita de linistea de acasa, ca nu mai observam deci el statea acolo uneori si la somnul de pranz, ca la noi in 2 camere il cam trezea tudor daca avea momente de-alea 'negre'... singura lui pretentie pe care i-am respecatat-o intotdeauna a fost sa il luam seara acasa, asa ca in fiecare noapte am dormit toti 4 acasa. el si acum cu greu accepta sa doarma la bunici (fie ai mei sau ai lui tati), trebuie prelucrat din timp daca plecam noi la vreo nunta, ceva...
despre burtiera, eu n-am putat, ca la caniculele care au fost dupa ce i-am nascut eu pe amandoi numai de asta nu-mi ardea! in fine, poate te lamuresc cele care au putat asa ceva, ca eu oricum sunt in momentul de fata si grasa (de grasutza am trecut de mult...) si cu burta de crede lumea ca-l fac etern pe al treilea... care nu mai iese, dom'le, deloc de-acolo!

adyna- din cate stiu eu, dupa varilix pot aparea ceva bubitze, ca reactie adversa, si ceva febra, nu mare. noi nu l-am facut, ca am facutara boala... dar stiu asa, din auzite...

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Cornelia - NUUUUUU iti pune burtiera!!! Sefa mea care are un baietel de 1 an si 3 luni acum a ramas cu o burta naspa, desi ea in rest e skiny, inalta de 1,72 si cred ca are maxim 55 kg, dar burta e acolo, ea a purtat burtiera la greu dupa ce a nascut, si atunci muschii s-au lenevit, n-au mai lucrat, si acum dupa atita timp burta a ramas. Si mai am o prietena care a facut chestia asta, noroc ca a purtat-o mai putin, dar tot a ramas mindra burta. Inainte sa ies din spital mama l-a intrebat pe doctor (eu ii spusesem deja ca nu e recomandata, dar ea trebuia sa verifice ), si i-a spus si el ca in nici un caz ca altfel musculatura nu lucreaza. Oricum ai abia o saptamina dupa ce ai nascut, uterul ala a crescut in 9 luni...si tu vrei ca dupa o saptamina sa fie ca nou Stai linistita ca se duce ... Si despre tirg sa stii ca vorbesc serios, daca te duci iti dau nr. prietenei mele sa te vezi cu ea acolo.

Gio - mai dupa povestile tale mai ca-mi vine sa-i mut si lui Luca sediul spre o cresa, daca n-as cunoaste-o pe Taisia poate... dar asa, cind o stiu pe d-na Independenta si stiu ce dl. "mami" am acasa...mai bine stau in banca mea. Dar tre' sa spun ca si Luca maninca cu furculita lui, cam asa: incearca sa prinda o bucatica cu furculita, nu reuseste si o ia cu mina si-o indeasa in furculita, duce furculita la gura, dar nu reuseste sa prinda inghititura, o ia cu mina din furculita si si-o indeasa in gura satisfacut Pofta buna!

Renisor - pe unde esti, ce mai face Vanessa?

abia astept sa va vad diseara, chiar nu se mai inghesuie nimeni?

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

magdone - am tot uitat ieri sa-ti zic, eu nu l-am lasat, mei, deloc sa se imbrace singur, nici macar in scopuri didactice... ca as prefera sa-l imbrac tot eu, ca sa, daca vrem sa iesim pe undeva, trebe' sa ne pregatim intens, cu cel putin 30 min inainte, pana nimerim sa punem lucrurile cum se cade pe noi... sau daca totusi e graba mare, toata chestia devine plina de plansete si urlete, ca 'nu, mami, dudo!!!'... dar ma consolez ca pana la urma o sa invete el, desi bogdan are 5 ani si stie sa se imbrace singur, dar IOC! tot eu il ptregatesc dimineata de gradi, ca lui ii e lene... sau doar se rasfata...

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna dimineata!

Si eu o sa intarzii putin, cred ca o sa ajung pe la 7.30 -8 cam asa.

Cornelia - cred ca Andra are dreptate. Uite eu am purtat burtiera 2 luni, pentru ca toata lumea asa mi-a zis si in spital si acasa, etc. Intr-adevar aveam si eu o burtaaaaa, dar o mai am si acum , bine e mai mica, dar tot acolo e, si nu se mai duce frate nicaieri , cred ca asa e, muschii n-au mai lucrat si de aia.

Adyna - si eu i-am facut lui Razvan varilix, dar n-am avut reactii adverse. Sper ca nici voi sa n-aveti! faine pozele de la jimmypark.

Chiar si eu ma intrebam de Renisor, Calina73, Alinuta, Amik, Adinag ce-or mai face de nu zic nimic.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetele, eu aici sunt.nu zic nimic pentru ca mi-e cam lene sa scriu...suntem foarte bine,sanatosi doamne-ajuta!,bucurosi...nimic deosebit insa nu se intampla in viata noastra.
o chestie haioasa ar fi ca urmatoarele doua saptamani mama mea va fi in concediu si alexandra va merge la parintii mei acasa.eu voi profita de asta si ma voi ocupa de examene,firma...etc.

fetelor, eu am inceput sa vand/dau lucrurile alexandrei.pastrez numai hainutele frumoase si cu valoare sentimentala.cand o fi sa facem alt copil cumpar iar patut/carut/blabla...

ma duc sa coordonez curatenia.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Fetele, eu nici la ora asta nu stiu sigur daca ajung diseara, dar ma straduiesc.
Pupicei, asta a fost semn ca ma gandesc la voi si gata.

Mergi la inceput