Din Republica Moldova cine mai e?(partea a 5-a)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna!!
Sunt la finele lucrarii ( scriu concluziile).Apararea s-a mutat pe 20-21 iunie.
Azi e FOARTE cald, nici n-o sa es din casa. Voi cum va mai luptat si caldura. Daca o sa fie asa in continuare, kiar o sa-mi iau un conditioner.
Ana, ei de ce tu taci acum? Scrie-ne!!
Inca nu am fost la km 7... astept sa ma anunte cind e plecarea. La intoarcere o sa va povestesc cum a fost.
Nu stiu ce sa mai scriu.
Salutari: Rodica, Alina, Lucia, Lilia, Ana, Davina, Nati, Cristina si Balbina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Helou, helou!
Lucia, ma bucur mult ca sinteti bine si ca ne-ai dat vesti despre voi! De-abia astept sa ajungeti la Bahrain sa ne povestesti mai multe! Datorita tie am admirat Bratislava, ca de ajuns sa vad live... Multa sanatate!
Lilia, mii de pupici la papusica si ne pare tare rau ca a cazut! PIata aia de care vorbeam se afla putin mai jos de str. Ismail, dupa Grand Hall si Green Hills nou deschis. Piata aia se face de oamenii din Transnistria, se pare ca ei primesc salariul in marfa aia, sau mai stiu eu... Se face joia si vinerea, dar e mai bine de mers joi, vineri is deja mai multi perekupscici. Dar sa nu crezi ca-s cine stie ce hainutele, is naturale, dar mai mult de purtat pe acasa si la plimbare in jurul casei. Daca vrei, bag niste poze, mai bine
Vio, mult spor si hai termina mai repede, sa ne scrii mai mult! Sa-ti zic cum m-am luptat eu ieri cu caldura - am fost la talciok, ca aveam mare nevoie de pantaloni de vara si incaltari. Am pierdut vreo 4 ore pina am gasit ceva-ceva pe gustul meu!
Alina, sa stii ca noi ne luptam de mai mult timp deja cu caldura, noroc ca in casa la noi e racoros. Iesim afara seara, dimineata inca nu ma pot aduna sa ies
Ana, ce mai faci? Vezi ca te roaga toata lumea sa ne mai scrii ceva!

si o saptamina faina!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

MamaElei, am vrut si eu sa-mi iau ceva sandale sau poate slapi, dar nici decum nu am gasit ceva care sa-mi placa. Nu pot merge pe toc ca ma dor picioarele ( insa am pare-mi-se vre-o 5 perechi numai de vara cu toc), dar le incalt numai le iesiri si ocazii. Cel mai mult prefer platforma, nu ma dor picioarele si e mai usor. De incaltaminte fara toc nici nu poate fi vorba la inaltimea mea: 1,60 m. Am fost la: Jambo, Sun City, Elat, Grand Hall, Pan Avenu, Uniunea si Calea Basarabiei. NU am vazut nimic bun! Nici nu pot sa inteleg ce fel de marfa mai vind astea. Am vazut sandale f f dragute la Elat de 700 lei, dar cu toc si de iesit. O sa mi-i iau la balul de absolvire. Ah da! si rochie tre' sa-mi iau....de bal.... si iarasi nu mai stiu ce. Poate la km 7 gasesc ceva. Plec miine la 4 dimin. O sa va povestesc la intoarcere. Tu ce ti-ai luat?
Vreau si eu niste pantalonasi din in, sau ceva natural si subtire ca tare cald e si nici nu poti suporta in blugi.
Gata!
Am scris prea mult
Mai scrie-ti si voi!!
O zi cit mai reusita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Vio, am luat doar o pereche de pantaloni subtiri, albi, racorosi ca aveam mare nevoie. Vara trecuta am avut niste bridji din in, care mi-au prins foarte bine, dar is prea simpli si pantalonii is exact cum am vrut, cu ceva pietre dar nu exagerat de mult. Sandalele is de fapt slapi, fara toc (ca am 176 cm si sotul tot cam pe acolo si nu port toc), doar niste cureluse si normal niste mergeluse. Au fost ieftini (200 lei) deoarce ecred ca-s de anul trecut. Pantalonii - 330 lei.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

sal
Ma omoara caldura asta. Am inchis toate geamurile sa nu intre caldura. Asa am invatat de la mama. Vara deschideam usile si geamurile doar dimineata foarte devreme si seara.
Si eu vreau sa fac niste ccumparaturi, ptr vara. Dar nu prea reusesc.
Violeta,Super ca termini teza, stiu ce sentiment de usurare simti atunci...
Succes la sustinere
Eu am 1,56, dar nu port incaltaminte cu toc decit foarte rar,poate cu ocazii, in rest talpa plata. Eu nu st prea complexata ca sunt mica si umblu cum imi place. In general asa am fost mereu. NU ma intereseaza prea mult moda ultimul racnet, ma intereseaza sa fie calitativ si sa stea bine.
Ana, ce faci, vrei sa te rugam sa ne scrii, aaa? eu astept detalii la ce te-am intrebat.
Cristina, unde te-ai pierdut? Ce iti face printesa dulce?
Lucia, m-am bucurat ft mult sa aud de tine. Ma bucur ca esti bine
Rodica, acum ca mi-ai zis unde e piata, cred ca imi aduc aminte ceva din timpul studentiei ca se duceau fetele sa ia prosoape de acolo( stergare cum le zicem noi). Daca prin 2001-2002 era piata asta, atunci stiu care e.
Si chiar daca nu st din alea de iesit in musafirie, tot e bine, ptr ca aici cel mai simplu tricou e 50 mii. Sau asa am gasit eu. Si acum vara am nevoie de cit mai multe ca transpira.
Si noi iesim seara la plimbare, dimineata nu am avea cum ca ea se trezeste pe la 9( definitiv ca asa mai deschide ochii si scinceste ) si pina mincam , pina ne invirtim, e deja cald.
Va pup

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna!

Azi am fost sa iua lui Alex ceva de imbracat(tricouri si pantaloni scurti) si niste sandalute, ca saracutu umbla pe caldurile astea in pantofi si in blugi.
Eu sunt fan tocurilor ascutite(nu chiar de 10 cm), de altfel se si intelege cum de am umblat(mai bine zis alergam) pana la 8 luni de sarcina pe tocuri, pe urma m-am oprit ca a venit toamna si nu m-au mai cuprins pantofii de toamna(s-au umflat picioarele). Daca nu trebuia sa alerg dupa Shurik(Alex)prin parc, pai as umbla numai pe tocuri.
In rest astept vesti de cresa, poate maine voi avea un rezultat. Gata nu va mai spun, pana nu voi obtine un rezultat pozitiv in privinta asta.

Lucia bine ai revenit!!!!Pupici ptr burticuta si ptr bebe mic si voinic. Asteptam vesti de la tine si cat mai multe!!!
Vio, te asteptam cu povestin din calatoria la 7 km, si sa mananci ptr mine niste "krivetki"(cum s-ar mai numi in romana?) Bafta in continuare la lucrare pe care o faci!!!
Rodica, si eu trebuie sa-mi iau niste papucei(slapi), sunt in cautare, inca, ca deh cu Alex departe nu pot sa ajung. Asa ca sa-i porti sanatoasa, ca vreau si euuuuuuu!!!!
Lilia, ce mai face Amelia?
Ana, a venit si randul tau de data asta!!!!TRECI LA DOPROS!!!!

Gata fetelor, am plecat la nani, ca baiatul mamei nu tine cont, daca m-am odihnit sau nu!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Buna fetelor, trec repede sava salut si sa va anunt ca plecarea va fi pe la vre-o 2-3 noaptes.Insa ma tem de calduri si inabuseala, ma imbrac comod si la drum....va m-ai anunt.
O zi cit mai reusita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salve,
Mie in timpul zilei nu mi-a fost asa cald, dar acum ma sufoc.
Amelia e fara tricou cu burtica goala, ca i-a iesit o groaza de bubite de la caldura. Cred ca de vina e si ghipsul...
Numai Dumnezeu stie cum o sa trecem vara asta
Acum a adormit, dupa ce se trezeste sa o hranesc.
VA pupic

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Buna gagici!
Lilia si lui Alex i-au iesit bubitele de la caldura(transpiratie) in zona gatului, umerii. Transpira saracu de el...... Si asta e doar inceputul!!!
Maine cica se raceste?????
Eu ma scald toata ziua, as sta numai in baie.

Hai ca plec, am pus supa la fiert!

poze cu Alex

Mergi la inceput

Salut!

Ieri in sfarsit mi-am luat permisu in mana!!!!!!Azi ma urc la volan sa-mi exercit drepturile!

S-a facut un friggggg!Brrrrr!
La voi cum sta treaba??????

poze cu Alex

Mergi la inceput