Din Republica Moldova cine mai e?(partea a 5-a)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
MamaElei spune:
Buna dragelor!
Si la noi e racoros. De la 40 de alataieri, la 17 ieri. Azi e putin mai cald, dar cam noros. Dar eu ma bucur ca nu e mult soare, de cind cu stirea contraversata de la Cernobil.
Se vede ca de 2 zile am msn. Am ce conversa...
Alina, felicitari si sa ai grija cum conduci!
Vio, ai venit? Cu multe hainute?
Lilia, imi pare rau ca Amelia are bubite. Am inteles ca nu prea trec cu nimic! Multi pupici!
ANNNNAAAAAAAAAA ce ai? DE ce nu scrii?
, merg sa gatesc la asta mica si afara cu noi!
Rodica si PAULA (02.09.04)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MamaElei spune:
Pai, vad ca nu se inghesuie lumea sa scrie...
La noi toate bune si frumoase. In special noptile, care au devenit de un alb imaculat Sa fie oare de la dinti? Sper eu, ca deh, speranta moare ultima...
E cam racoros la noi, dar se pare ca la voi timpul e mai bun, de nu dati pe aici....
LiliaToma spune:
buna,
De citeva ori am incercat sa scriu si nu mergea DC.
Alina, ma bucur ca ai luat permisul, cum a fost la plimbare?
Rodica, cum mai stati cu noptile, mai dormiti ceva?
Violeta nu ne-ai spus cum a fost la Odesa.
Noi suntem bine. Miine mergem sa ii puna ghips nou. Sper ca efectele sa nu fie cele de data trecuta, caci tare rau s-a mai simtit.
Pupici
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
MamaElei spune:
Buna, dragelor!
Lilia, tinem pumnii sa fie bine si sa se faca Amelia bine cit mai repede posibil!!!pt tine, ca esti o mama foarte curajoasa si puternica!
la micuta printesa!
Alina, cum e in calitate de ?
Noi dormim cind si cum, dar de cel putin 3 ori ne trezim pe noapte. Si eu sint asa un somnorici, cind era Paula mai mica, parca mai usor ma trezeam
Ieri am fost la gradina bunicilor si am cules capsuni si cirese. A gustat si Paula cirese. Iar simbata am fost la expozitiile Babyland (iar i-am luat hainute de la producatori autohtoni) si de produse din Siria (de unde nu am luat nimic). Drept urmare e cam mizerie prin casa asa ca merg sa
O saptamina cit mai reusita!!!
hosen spune:
salut fetelor ce mai face-ti?sa stiti ca vam simtit lipsa nu prea am intrat pe forum din cauza sanatatii,in rest ce mai zice-ti? in Repb.Moldova cum mai e vremea,care mai e veata pe acolo?am auzit ca sunt niste scunpetei ingrozitoare,si in Ro,si in Moldva e dezastru,vas rugha sa ma tineti si pe mine la curent cu chestii de accest gen,ah da,am o mare rugaminte,pute-ti sa-mi trimiteti niste poze cu tara noastra cu Repb.Moldova?si daca da vas rugha sa mi le trimiteti direct pe saitul meu,,,dianapopar@yahoo.co.uk va rog mult de tot ca astea de aichi dinhabar nu au,unde se afla nu mai zic de alt ceva,va rog mult de tot si daca se poate si lucruri frumoase unde se poate vizita,saru mina astept
LiliaToma spune:
Salutare, fetelor!
Ce mai faceti ca nu dati nici un semn.
Noi ne laudam cu primii doi dintisori.
In rest pe vechi, i-a pus din nou ghips si ne-a si " bucurat" doctorul ca cica va sta in ghips pina dupa un an....
Acum Dumnezeu cu mila, cine stie cit ne vom mai chinui.
Timpul asta de afara imi da asa o lene, o moleseala.... voua?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
alinkav spune:
Buna fetelor!
Am fost plecata la Chisinau(de pe 2 pana ieri),din nefericire a murit bunica mea .
Am fost si in Ucraina o zi, am trecut si prin Odessa.
Alex ne-a insotit cam peste tot, in afara e inmormantare.
Revin maine.Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
hosen spune:
,,Alinkav" toate consechintele din partea noasta fetele plecate din tara,stiu ca este dureros sa perzi pe cineva drag,dar astai veata scuze nu am vrut sa fiu rautachioasa,
MamaElei spune:
Alina, sincerele mele condoleante! E foarte greu sa pierzi o ruda atit de apropiata...
Sintem alaturi de tine!