Din Republica Moldova cine mai e?(partea a 5-a)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie cum se spune la voi salii de asteptare de la gara? Va rog mult de tot! Multumesc.
Cu drag,
Tzuni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MamaElei spune:
Ioi, si eu trebuie sa merg sa-i iau ceva hainute la Paula. Miine vreau sa merg la piata unde vin cetatenii din transnistria poate gasesc ceva.
Rodica si PAULA (02.09.04)
ana_s spune:
Multumesc ca, mi-ati raspuns, m-am linestit putin. V-ati adus aminte de toate fetele si de mine ati uitat, asta ma supara putin. Am crezut ca, nu vi-e interesant de mine, sincer sa va spun, nu mai sunt suparata. Ce credeti ca, daca nu va scriu atunci, nu stiu nimic despre voi, va citesc fiecare cuvintel si asteptam ca, cineva sa-mi scrie si mie dar, niciuna nu mi-a scris.Vreau si eu cu cineva sa vorbesc ca, stau singura si mi-e urit, nu am cu ce sa ma ocup: copii nu am, sotul tot timpul lucreaza, prieteni in germania nu am, sint total singura. Voi aveti cu ce sa va ocupati dar, eu ma plictisesc, de aceea si vreau ca sa-mi scriti. Ma SCUZATI, poate v-am suparat cu ceva, atunci spuneti-mi. MULTUMESC!!! O zi buna
MamaElei spune:
Tzuni, zau ca nu stiu, parca tot sala de asteptare e.
Ana, nu fi suparat pe noi! Sa stii ca nu scrigam dupa toate fetele, ca de... Mamanati nu a mai scris de mult timp, Lucia a plecat si nu ne-a mai scris, de Ticka si Balbina nici nu mai zic nimic.
Zi-ne datele pt listuta. Mai inveti germana? Geht's gut? Sa stii ca atunci cind ma plictiseam in Ge, plecam in Muenchen si vizitam cite un muzeu in acea zi cind e gratuita intrarea. Aveam abonament la U- si S-Bahn si cutreieram de la un capat la altul alliniei. Asa am vazut toate imprejurimile. Poti sa incerci si la Volksschule, la ceva cursuri, acolo sigur iti faci prieteni! si nu fi trista!!!
alinkav spune:
Fetelor, faza tare! Am iesit cu Alex putin pana afara,sa ne plimbam si noi pe jos. Spre noi vine o bunica cu o fetita, de varsta lui Alex, si desigur se opresc ei amandoi unul in fata altuia(fetita si Alex), fetita avea o floricica in mana si o intinde lui, la care el o ea, ii zice ceva in limba lui, ridica mana, spune "pa" si fara sa ne dam seama(eu si bunica) o pupa(desigur pe gura, ca doar asa stie) si o imbratiseaza
cu o tandrete(de m-a facut geloasa
)!!!
Fetita s-a lasat pupata si nici un sunet n-a scos! Eu si bunica am ramas masca si ne-am pufnit in ras! Era un moment foarte amuzant!
El pupa doar daca il rogi, singuri pe care mai vine sa pupe, suntem noi(pe mine si pe tati).Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
Violetik spune:
Alina, super faza cu Alex si fetita.Deja imi imaginez ce dulci erau. Sa-ti creasca mare frumos si ascultator!
Rodica, nu am vazut din pacate emisiunea. De unde zici ca-ti cumperi tu hainutele? O matusa pleaca la cumparaturi la Odesa la km 7 si m-a sfatuit si pe mine sa merg.Cica e f ieftin.Voi ce stiti? Am mai auzit ca la Ciocana la "Compiuternaia" o sa faca chinejii o piata asemanatoare cu km 7.Ati auzit asa?
Ana, pai de ce draga nu scrii si tu.Zici ca te plictiseste ia uite Rodica si Alina ce des scriu.Iar eu sunt f ocupata insa imi fac timp sa scriu. Hai mai activ nu fi pesimista!!!Esti una de-a noastra oricum sa nu uiti asta!
Va pup pe toate si numai bine!!!
P.S ce facem cu caldura asta?
MamaElei spune:
Buna, dragelor!
Ana, hai la apel, ca te strig!!!
Alina, multi la nazdravanul tau! Lasa ca stie el pe cine trebe sa pupe
Vio, daca vrei sa vezi emisiunea, va fi astazi repetare la 22.30 parca. Azi am fost si i-am luat la Paula tricouri de tot felul. Este o piata unde vin din transnistria si vind marfa, dar is in special haine pt copii si lenjerie de pat. Pt maturi nu am vazut cam nimic (cu exceptia lenjerie intime pt barbati si pt femei nesexy, stiti voi din care). Am fost acolo ca sint preturi f. mici (tricouri de 4-5-6 lei) si bumbac 100%.
La km 7 cred ca e convenabil sa mergi, dar cu cineva care cunoaste piata. Sotul meu a fost acolo, ca avea ceva de vazut, si mi-a zis c-s strazi adevarate si cam nu te descurgi pt prima data.
V-am pupat si poate mai scrieti si voi!
alinkav spune:
Buna fetelor!
Eu mor de calddddddddd!!!!!!!!
Eu am fost de 2 ori la 7 km, si sunt lucruri destul de bune, sunt exact la fel ca la tolcioc, doar ca preturile difera in favoarea la 7 km, cred ca si varietatea e mai mare.
Sunt super incantata ca au aparut o groaza de legume si fructe proaspete pe piata!!!Acum halesc si eu niste capsunele!
Dar Alex nu vrea sa manance, nu-i plac, o fi acri, si eu nu-mi dau seama??
Voi ce mai faceti?Noutati, fetelor, veniti cu noutatile!!!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
LiliaToma spune:
Buna,
Noutati? Amelia a cazut jos din pat... Asa cu ghips cu tot. Am pus-o pe burta si stiam ca ea se suceste in cerc si se mai misca in spate, dar incetisor. NU am ideea cum a ajuns asa repede ca patul e mare si era in capatul celalalt... M-am speriat mai mult ptr ca e in ghips si probabil a tras-o ghipsul ca o piatra in jos...
Dar cred ca nu s-a lovit ca am pipait-o peste tot si nu a tipat...
In rest trancaneste toata ziua si deja daca tace e suspect: inseamna ca face ceva: desface pampersul, scoate vata de sub ghips si o baga in gura, maninca etihetele....
Ne luptam si noi cu caldura si mi-e groaza sa ma gindesc ce vom face la vara cu ghipsul asta...
Rodica, despre ce piata vorbeai, ca poate tr si eu pe cineva acolo sa ia niste hainite Ameliei daca zici ca st asa ieftine...
Azi am vazut la Realitatea TV aici ca un deputat din Moldova vrea sa cerceteze cum s-au dat punctele la Eurovision...Eu sper as fie o greseala, dar mi-a ramas un gist amar cind am citit pe un site moldovenesc cum unii " destepti" vorbeau foarte urit de Luminita, chiar numind-o" oaia aia"... va dati seama ca din cauza unor tampiti ca ei, se duce de ripa imaginea tarii noastre care si asa nu era prea luminoasa...
Alina, m-am amuzat inchipuindu-mi-l pe Alex cu floricica si cum se pupau acolo, pacat ca nu aveti si o poza la asa moment...
Ana, sa nu fii suparata... nu am uitat de tine si chiar ma gindeam ca nu scrii sa ne dai si noua detalii ptr listuta ca uite cum apari acolo, cu semne de intrebare si nu e bine
dar nu puteam sa tragem pe toate de limba, ca de fapt eu ma gindeam ca poate tie nu ti-a placut de noi si nu ne mai scrii...
Asa ca asteptam cit mai multe detalii, poze...
de ex, eu st curioasa cum te-ai intilnit cu sotul tau si cum ai ajuns in Germania....
Hai va pupic si un we placut...
Si inca ceva... acum cind e placut asa afara, m-a palit un dor de Chisinau... de verdeata de acolo si cum ne plimbam pe acolo la Rascanovca.....
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna moldovencele mele .
Hai ca a dat D-zeu si mai aflu cite ceva de voi si va dau de stire ca suntem bine.
Am plecat in calatorie fara sa-mi iau ramas bun de la voi, mii de scuze. Cred ca-mi dati iertare, eram tare zapacita si emotionata.
Cu parere de rau, acasa, nu am acces la inet. Astazi ca un epure pe furis am venit la Valeriu la serviciu, nu e nimeni aici, sunt plecati la camping. Si ce vad? Vad ca sunteti bine, va cresc baetii, se pregatesc de insuratoare invatind arta amorului . Nici fetele nu se lasa batute, unde ati vazut voi ca un gips sa te opreasca sa cunosti si sa cuceresti lumea ? Bravo lor
.
Mai vad ca au aparut in grup fete noi, va salut pe toate, si promit in curind sa facem cunostinta.
Cit despre noi: crestem de pe zi ce trece, cred ca vom fi atleti, de cu zori pina in seara facem niste miscari de nu ne opreste nimeni. Cine suntem - atlet sau atleta ? inca nu stim, vom afla la intoarcere in Bahrain. Asta v-a fi la sfirsitul lui iunie. Pina atunci tre sa mai stam aici si saptamina viitoare sa vizitam inca o data Bucurestiul, unde o sa ne retinem pe 5 zile.
Imi este foarte dor de voi. Imi lipsesc nespus de mult taclalele voastre. Insa promit - cum ne reintoarcem in Bahrain vom fi la apel mai ceva ca pionerii.
Pina atunci va si imbratisez cu drag pe toate.Un weekend placut.
21+ sapt
Tot raul e inspre bine.