Mamici de martie - aprilie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
giuliatm spune:

Felicitari mamanati!!! 

Bun venit pe lume Deliei Melissa, sa creasca mare si sanatoasa si sa asculte de mami!!!
giuliatm, mamica Alessandrei
(10.03.2005)
ninocikap spune:
Fetelor am reusit sa ii fac un album lui Alexandru dar nu aici pe forum pentru ca nu a mers.
dar in sfarsit ne laudam si noi cu poze.
Mamacita si Ocrainic v-am vazut bb-i, sunt niste draguti, sa va traiasca.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/album?.dir=e411&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos
ninocikap spune:
Felicitari Mamanati, puiutul tau sa-ti lumineze viata intocmai ca aceasta sarbatoare la care s-a hotarat sa vina pe lume.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/album?.dir=e411&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos
ligia13 spune:
felicitari mamnati. Hmm se pare ca suntem pe ultima suta de metrii. Toti bebei s-au hotarat sa iasa.
Eu sunt mai bine in seara asta, mult mai calma. bebe azi a fost un cuminte si a pus de aseara pe cantar 40 grame.
Maine il supraveghez si cantaresc din nou la fiecare masa si sper ca e ok.
Ai dreptate rox, cantarul nu a fost acelasi. Adica eu fac comparatia intre ce scrie in fisa si ce arata cantarul meu. Acum merg numa pe cantarul asta si sper sa fie ok si sa ia zilnic cateva grame ca lapte la san am.
Eu mai faceam o greseala, stateam fara sutien si imi curgeau sanii de schimbam 2 tricouri pe zi. Plus cand sugea la unul celalalt curgea. Acum folosesc sutien de alaptat mereu si nu mai curg singuri.
Asha ca se aduna ami mult.
Va doresc noapte buna si va multumesc pt incurajari.
danuta_t spune:
Salutare mamicilor si bebelusilor de martie - aprilie.
Miercuri, 20 aprilie 2005, ora 21.20, s-a nascut Mihai Cosmin, 3,250 kg, 50 cm. Si cel mai important, SANATOS !
Nu am reusit sa citesc nimic din ce ati scris de cand am nascut, dar sper sa recuperez cat de repede.
Felicitari noilor mamici si viata buna bebelusilor lor.
Noi am ajuns acasa acum o saptamana, dar abia azi am reusit sa intram cat de cat in ritmul lui bebe. Are un ciclu regulat de 5 ore si daca ii respecti nevoile, este foarte cumintel. Ne ia fix 2 ore de la trezire pentru schimbat scutec, alaptat, supliment de biberon, sughitat, ragait, culcat in patut. Nu se linisteste, asa ca se continua cu verificarile urmatoare: daca mai are aer in stomac, daca ii mai e foame, daca vrea sa fie schimbat, etc. Uneori nu vrea decat sa mai fie tinut in brate sau sa stea in pat langa mami inca 2 minutele si apoi adoarme bustean. Si doarme fix 3 ore. Si noi la fel.
Nici Mihai nu se satura cu laptele de la mami. Si asta de cand am ajuns acasa (la maternitate in ultimele zile nu mai ceruse supliment). Medicul pediatru mi-a spus sa nu ii dau biberon. Dar Mihai nu se linisteste pana nu are stomacul plin. Si pentru 2 gurite de laptic, face un scandal de-ai zice ca n-a mancat de 2 zile. In primele zile, am incercat sa nu ii dam biberon, dar plangea intr-una si 3 ore (ajunsesem la 3 ore somn, 3 ore scandal, 3 somn, 3 scandal). Si nu cred ca este o solutie sa sara peste mese sau peste reprize de somn doar ca sa nu ii dam biberon.
Cine a mai trecut prin asta, poate stie cum se poate mari totusi "productia de lapte".
Noapte buna,
Dana si Mihai Cosmin (20.04.2005)
andrruzza spune:
giuliatm, de durut nu ma doare foarte tare, e suportabila durerea, problema e ca raman intepenita si tare mi-e sa nu am ceva la coloana. Astazi nici n-am fost cu Rares afara de frica sa nu raman tzeapana cu carutzul in brate pe scarile de la intrare
sper sa treaca repede...
hehehe...observ ca am nascut in aceiasi zi...
danutza_t, referitor la marirea "productiei de lapte": in primul rand odihneste-te si bea multe lichide, multa apa! eu am inceput sa iau prenatale, am baut si ceva ceai de anason, iar cand simt io ca nu is sanii tzepeni cu laptic, iau o linguritza de galactogil. La mine galactogilul a dat rezultat!!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
hiroral spune:
Hristos a Inviat!!(cu intarziere si imi cer scuze)
Nu am mai intrat de ceva timp,insa am scris un mesaj acum cateva zile care a disparut cu toate celelalte mesaje observ.
Felicitari noilor mamici

sa va traiasca bebelusii sa creasca mari sanatosi si voiosi!!
Noi am fost putini ocupati,Karen a facut o luna si a trebuit sa mergem la templu lor aici sa se roage pt ea un fel de `botez`al lor,iar acum ne pregatim de adevaratul botez care speram sa aiba loc pe la sfarsitul lui mai.
Andruzza aceleasi dureri de spate le am si eu cand ii fac baie fetitei si ma ridic in reluare...sper ca cu timpul sa dispara..
Ma apuc de vizionat pozici si intru mai tarziu cand incepe activitatea!
mamacita spune:
mamanati si adrianafedorca,nici gand sa va uitam,doar suntem prietene de atatea luni de experienta minunata,care continua...Bine ati revenit si sa va traiasca bebelusii,sa fie sanatosi si cuminti!
ninocikap,voinic bebelul si "dotat"
,sa va traiasca si sa va bucurati de el!marox,sa-ti traisca Julia si Alex,tizul ingerasului meu!
danuta t,si la noi plangea de foame,dar m-am incapatanat sa nu-i suplimentez cu nimic artificial.Singurul lucru pe care l-am facut a fost in loc de regimul fix la 3 ore sa-i dau la cerere,adica uneori la 1,5 ore,alteori la 4,cum vrea,si atunci se si satura si-mi stimuleaza si mie laptele ca si compozitie si calitate functie de nevoiele lui;de exemplu,a avut un strop de diaree,a supt mai mult(120ml)si mi-a venit lapte mai mult si mai apos urmatoarea data,sa-i satisfaca nevoia de hidratare.Sigur ca-ti trebuie si putin antrenament,dar eu am din multiplele garzi in care ma sculam la orice ora pentru orice urgenta si trebuia sa fiu absolut lucida,asa incat chestia cu alaptatul la 1,5 ore mi se pare floricica la ureche.Si eu am reinceput Materna si ceva ceai de fenicul,dar numai vreo doua zile,ca-mi venea prea mult lapte si ma angorjam la sani de nu mai putea nici Alexutu sa apuce de ei.
Fug,caci chitaie.
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
teodora racz spune:
Bine ai venit Marox!Sigur ca te primim in clubul nostru!
Danuta T si Mamanati felicitari pt.bb si va asteptam cu povesti nazdravane!
Multumesc Andira si Ocrainic!
Rrox toata lumea imi zice sa am rabdare sa mai treaca timpul dar mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti!
Nu stiu ce sa-i mai fac cand plange!
Ellinia sper sa am rezultate!De ieri am inceput sa-i dau Baby Water si sper sa-i faca bine!Am observat ca parca elimina mai usor gazele!Astazi vine la noi pediatra asa ca sa vedem ce ne recomanda!
Mamacita sau voi fetelor stiti ceva de suspensia Debridat?Pediatrul i-a dat unei prietene impotriva colicilor si ea este super multumita;dar cand am fost la farmacie sa-l iau mi s-a spus ca se da numai dupa 6 luni
Ce sa mai cred?Prietena mea da copilului din prima sapt.
Teodora si Antonia 2sapt.
Ada_74 spune:
Buna ziua mamici. Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
Am intrat pe la voi sa pun si eu o intrebare. Sper ca nu este cu suparare.
Mamacita, stii ceva mai mult despre infectia din maternitatea Constanta? M-a speriat rau de tot stirea asta.
Va pup,
Lili si bb Sergiu 39+ sapt.