Mamici de martie - aprilie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

hiroral, m-am uitat in album. Este minunata Karen, sa fie sanatoasa, voioasa si norocoasa!

Mamicilor, am pus in albumul lui Rares invitatia de botez. Daca aveti timp sa va uitati sa-mi spuneti cum vi se pare!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!

Teodora, am auzit de suspensia respectiva, eu nu i-am dat lui Stefan dar stiu de pe la alte mamici care tot asa au fost super incantate. Poate este de mai multe feluri, mai incearca la alte farmacii si vezi poate gasesti si pentru bebei mici (sau e una si aceeasi pentru toti, doar informatiile primite sa fie eronate?!)
Danuta si Mamanati, felicitari pentru bebeii vostri, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Marox, bine ai venit!
Ninocikap, Mamacita, Hiroral, v-am vazut pozicile, aveti niste bebei de toata frumusetea! Imi vine sa salvez toate pozele si sa ma uit la ele
Ninocikap, am reusit cat de cat sa-l obisnuiesc pe Stefan afara si sa stea in carut. L-am mai pus in carut prin casa, iar afara l-am mai scos in brate si vad ca nu ma protesteaza. Din pacate acum iar s-a stricat vremea si vreo 2,3 zile nu putem iesi afara.

Am fost dimineata si l-a intepat pe Stefan in deget sa vedem cum sta cu fierul... Sper sa nu fie nimic si sa-i faca odata vaccinul ala ca m-am saturat! A plans asa de tare cand l-a intepat ca nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa faca la vaccin!
Trebuie sa fug ca se trezeste.
V-am pupat!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Teodora,intr-adevar Debridat este foarte bun si se poate administra din prima saptamana;nu uita insa ca toate tratamentele sunt simptomatice(adica pe moment),apoi colicile revin si dispar maxim pana in luna a treia,cand se matureaza sistemul enzimatic digestiv.Succes!
Ada,nu stiu nimic,si eu am aflat abia azi(si mai bine,ca si asa ce cunosc despre locul meu de munca imi e de ajuns sa ma sperie).
andruzza,mie mi-a placut invitatia,cu o singura observatie(nu inseamna ca e si obiectiva sau competenta):la asa copil frumos,as fi preferat sa fie el in prim plan si jucariile in plan secund,nu invers;de-abia i se zareste mutrita dulce.
ellinia,mutlumim frumos!

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor multumim de laude,Mamacita sa stii ca despre dotarea lui imi spuneau intr-una la spital imedita dupa ce l-am nascut, ce dotat este si ce talpa mare are.
Andruzza este foarte frumos modelul de invitatie la botez, super!!! Noi am sarit peste invitatii scrise, dar ne pregatim de zor pentru fericitul eveniment.(14 mai) Tu cand ai hotarat sa fie?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/album?.dir=e411&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Fetelor am uitat sa va intreb: mai purtati burtiera? Eu am purtat doua luni, fara cine stie ce rezultate, si acum am renuntatca imi era prea cald cu ea pe mine. Intrebare: se pot face niste abdominale acum, la doua luni si o saptamana de la nastere? Ca eu bineinteles ca am uitat sa o intreb pe doctorita daca se poate. Am ramas cu un pic de burtica care ma deranjeaza foarte tare si stiu ca daca fac abdominale zilnic scap de ea. Trebuie sa mentionez ca inca mai am portiuni in zona operatiei pe care le simt anesteziate (adica nu le prea simt, parca n-ar fi pielea mea). Mai ales acum ca s-a incalzit, macar asa un pic sa am o forma cat de cat normala...
Mamacita, am citit fugitiv articolul din Evenimentul Zilei cu bebelusii de la voi de acolo. E ingrozitor, dar se intampla in Romania! Si nu e Constanta un caz izolat, s-au intamplat atatea! Pana si la noi la Iasi la Cuza Voda care vorba aceea, e o maternitate cu renume, au fost niste chestii din astea in care au murit cativa prematuri...nici nu am cuvinte! Oricum sistemul sanitar la noi e la pamant asa ca la ce ne putem astepta ...
Aveti grija de voi si de bebeii vostri!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

La noi e liniste astazi. Julia s-a trezit asta-noapte la 1 jumate, apoi dimineata la 8, dupa-amiaza la 2 si acuma doarme. In general isi da in petec o data pe zi, pentru moment nu-i pot dibui ritmul: uneori e agitata dimineata (plinge si se zbate 2 ore, cu intermitente, mai maninca, mai doarme, mai o plimb, mai sta in patut, mai da afara gaze, mai rigiie), insa cel mai adesea seara.

Ma intreb daca maninca suficient, ea nu are decit 4-5 mese pe zi si ar trebui, dupa carti sa fie la 6-7. E drept ca ia in greutate, dar, na, ce m-as face io daca nu m-as lega la cap fara sa ma doara?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Hristos a inviat! Cam cu intarziere dar am avut probleme cu net-ul.
Fetelor, am mai scris saptamana trecuta dar se pare ca din cauza problemelor mi-au disparit postarile.

Felicitari fetelor care au nascut cat am lipsit: Ocrainic, Dialori, Teodora Racz, Oanamc, Cristinatwo, Lantana7, Ligia13, Adrianafedorca, Mamacita, Danna_J si Mamanati.

Rrox , ai intrebat de sterilet. Mi-am pus Mirena. Deocamdata ma simt foarte bine, nu am probleme. Procedura a durat maxim 5 minute (mai mult pregatirea instrumentarului decat inserarea lui) si nu am simtit absolut nimic. Ceea ce ma ingrijoreaza e ca nu simt nici un fir (trebuie verificat lunar sa vezi daca e in loc si nu s-a deplasat). Am sunat la doctorita si e in concediu 3 saptamani . Nu-mi ramane decat sa merg sa vad asistenta. Oare sa fie firele taiate prea scurt???
Noi avem botezul sambata asta pe 7 mai, exact cand face Melissa 2 luni.

Claudia, Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01)
albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Na ca uitasem! Bine ai venit Marox , sigur ca te primim in grupul nostru de mamici.

Claudia, Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01)
albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna!
Scrisesem si eu un mesaj cu ceva timp in urma in care va ceream sa ma primiti la voi, de fapt sa ne primiti…Sunt mamica de aprilie a unei fetite dulci foc, DARIA, care s-a nascut pe 03.04.05, cu 3300 grame, 50 cm si un Apgar de 8-9, prin cezariana.
Ne chinuie colicile si problema laptelui meu care se pare ca nu prea o satura sau…Dumnezeu stie, ca tare derutata mai sunt. Ma straduiesc sa aflu de ceva vreme, dar nu prea gasesc raspunsuri. Am fost nevoita sa trec si la supliment deja. Sunt destul de necajita, pentru ca imi doream mult sa o alaptez exclusiv la san, pana la diversificare…
Si noi tot numai cu Vigantol, cate 2 picaturi pe zi, pana la 1 an.
In baita suntem tare cuminte, am sta ore in sir daca ar fi posibil…acolo uita de tot ce o deranjeaza…

Berbecutzele GEANI & DARIA (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Bine ai venit, Marox!

Ellinia, din cate am inteles de la o prietena care are cezariana, 6 luni nu ai voie sa faci abdominale... sper ca nu spun tampenii, dar asa am inteles...

RRox, multumesc frumos pt raspuns, cred ca de maine o trec la 2 picaturi de Vigantol in loc de 3.

Mergi la inceput