Fetele din Austria(15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina85 spune:

Pai ce sa va spun despre Graz este un oras frumos si linistit asta am constata eu de un an.Exista ceva romani dar nu am contact cu ei.Sunt o incepatoare in vorbit acum fac cursuri de germana.Din pacate la anul o sa ne mutam in partea dispre granita cu ITALIA,(nu ma intrebati cum se cheama orasu ca habar nu am)sotul lucreaza in zona aceea.Sa revin la putin si la mine,am 20 de ani sunt proaspat casatorita,cu un in proiect,ma simt cam singurica pentru ca nici nu lucrez.Dar sper ca luna aceasta bb sa apara ca il asteptam nerabdatori.Atat eu cat si sotul venim din Ploiesti(care din voi sunteti prahovence?)

ma bucur ca am gasit aceasta pagina si sper sa invat multe de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by malina85

Atat eu cat si sotul venim din Ploiesti(care din voi sunteti prahovence?)

Eu sunt ploiesteanca!
Vezi ca exista un subiect si cu ploiestencele din lumea-ntreaga...

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina85 spune:

MERCI otilia,am incercat sa gasesc dar nu am reusit,ma poti ajuta?

ma bucur ca am gasit aceasta pagina si sper sa invat multe de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Da, Malina, uite partea 1 aici si partea a 2-a www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35293" target="_blank">aici
Poate ne si cunoastem...

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmypo spune:

hallo fetelor
nu a mers netu aproape 2 saptamanisi v-am dus dorul
fetitza mea a mai crescut intre timp are 7 saptamani si e deja mai lunga cu 7cm si are cu 1200g in plus.. e toata numa energie nici pe departe sa doarma mult.. am refacut albumul pe webshots
trebuie sa incep curs de germana mai ales ca am primit gutshein de la magistrat der stadt wien asa ca tre sa caut ceva si sa ma apuc de curs dar inca nu stiu ce sa fac cu bb...
am si eu nevoie de un sfat
alaptez de la inceput si inca nu as vrea sa o intarc dar doctoru meu ginecolog (nu imi place de loc de el) zice ca nu sunt metode de contraceptie pe timpul alaptarii decat spirala si nu prea vreau sa fol.. eu auzisem ca sunt si pastile care pot fi folosite dar el nu stie.. sau nu vrea sa stie... aveti idee ???
multam.. va pup si revin
http://community.webshots.com/user/po

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

malina85
EU STAU APROAPE DE GRANITA CU ITALIA::IN LIENZ!!!!!!!!!!!
COROLADA
NUNTA O AM IN 2 IULIE; SI INCA NU AM ROCHIE DE MIREASA
NU MA POT DECIDE:..ce model sa aleg...
invitatiile tot eu leam facut dar a fost foarte foarte greu pana m-am hotarat ...
nunta o sa o facem la terasa, o sa iasa cred, foarte frumos, dar am emotii mari:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

si eu stau relativ aproape de granita cu italia,in salzburg.unde anume te muti malina in care oras?ce tanara esti abia ai 20 de ani si deja familie,bb ,problemepune niste poze sa te vedem si noi
adyadinte ajutam eu daca eram prin zona sa ti alegi o rochie de mireasate cred ca ai emotiipai uita te si pe net sa vezi modele.unde faci nunta aici sau in ro?si rochia de unde vrei sa ti o cumperi?
simmypodu te si invata germana,iti urez succes.cu contraceptia nu pot sa ti recomand decat prezervativ,de spirala nu stiu nimic
restul unde umblati,treceti la raport

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

INDIFERENT
M-AM UITAT PE NET,dar inca sunt in cautare..daca voi mai stiti ceva pagini,mai ales ce se poate gasi aici in austria ar fi perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutic la fete si flacai.

Malina bine ai venit.Din Graz erau Tania si Anto.Amandoua au disparut in ceata..asta asa Caro ca sa-ti amintesti.Asa..si mie mi-a placut mult Graz-ul.

Simmy da-i bataie cu alaptatul..si apropo sa va traiasca dulcetea(ca am cascat si eu ochii astazi la poze).Si spirala..anticonceptionale..etc..sa iti dea nenea ala daca nu ai chef de al doilea bebe curand.Trebuie sa fie informat...ce...se poate??
Asa..cu ai gutschein-ul ala...la voi cred c-a fost pe reintregire de familie cu un cetatean roman.Eu n-am idee de cursurile alea..am auzit doar.Io-s batrana si uituca, deh

Adjadyn hai draga la Viena ca-ti gasim rochie de miresica..Ah..si apropo de Lienz..al meu anul trecut pe timpul asta bantuia pe-acolo(facea un-doi un-doi..la armata.Ii placea peisajul...si ca era curat si liniste.Eventual sa-l intreb una alta sa verific daca a fost chiar in Lienz..sau m-a amagit

Caro..eu pantofi nu mi-am luat dar mi-am tras un costum de baie portocaliu de ma va vedea toata plaja.Si-asa-s eu uscata lipita spatelui..macar sa aibe lumea ce vedea cand oi aparea la sfarsitul lunii(uai de-abia astept...).

Alinaaaaa te pregatesti de noua sosire a generalului???

Cum toata saptamana asta muncesc de numa..in week-end nu cred ca mai apar la terme la Baden.Dar promit ca venim curand..Victoria.

Asa..astazi am stat la curte la flavia..si Phillip a tras-o de picioare pe Bianca.Asta cred ca s-a indragostit sau isi marcheaza terenul sa stie lumea mai tarziu ca Biencuta e a lui.Si sa nu uit..m-am suparat astazi si am bagat masina de tuns in parul lui Phillip si adio carlionti si zulufi..pana data viitoare.Ca era saracul ciuntit dupa tunsul de la mot..si nu se putea.Acum e uniform si are o fata de copil....(nu ca n-ar fi).

Na gata ca avui limbarnita.
Pupam fetele si sa fim sanatosi cu totii p

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetili,
aici vrea sa ploua,dar ieri a fost o zi superba.eu sunt la camping si parca nu prea am chef de nica
voi pe unde umblati?
weekend placut

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput