Fetele din Austria(15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ehe....liniste si pace pe aici dupa cum bne vad.

Caro..noi doua ce mai bantuim..si eu mai rar ca-s pana-n gat cu diverse si munca.

Tunsulica sufera mititelul, i-au iesit 4 masele in 3 zile si va dati seama ce trai neneaca e la mine in casa.gelul de dintisori il ajuta si nu prea..nici nu are chef de papa...in schimb bea apa multa..(o fi tinand si aia de foame.
Merg sa stau si eu in pat ca astia doi sforaie pe voci..si poate ma molipsesc si eu.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Buna seara, fetelor!
Am o intrebare pentru voi: am participat de curind la o selectie de personal din cadrul firmei la care lucrez si este posibil ca in curind sa vin si eu in Austria- Viena pt. cursuri si practica tot la firma la care sunt angajata. Prea multe amanunte despre Austria nu stiu si as avea nevoie sa ma edific in legatura cu mai multe aspecte: cum sunt oamenii pe acolo, cum este clima( cit de cald, cit de frig), preturile la alimente si consumabile. Orice informatie despre viata de acolo ar fi bine venita. In cazul in care voi fi aleasa sa vin acolo voi sta 18 luni. Conditiile inca nu le stiu, ni se vor comunica ulterior. Momentan doar am trecut testul de limba engleza si profilul psihologic.
Va rog sfaturi...Mai sunteti in situatia mea? De ce drepturi beneficiati?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Malina bine ai venit. Babee ma bucur ca v-ati reintros cu bine din tara. Daca ai de gind sa vii la Baden da-mi un telefon ca eu nu mai am internet. M-as bucura sa ne vedem.
Simmy si eu alaptez si medicul meu ginecolog mi-a prescris medicamente anticonceptionale "Micronovum", singurul lucru e ca trebuie luate la ora fixa in fiecare zi. Asa ca ti le recomand. Poti sa le ceri si de la medicul de familie. Copii sint cuminti intr-adevar, Doris e deja mare si Clara doarme acuma toata noaptea.
Noi trebuie sa ne mutam in Iunie deoarece am gasit un nou chirias.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina85 spune:

Buna fetelor,scuzati-ma ca nu am mai intrat dar am fost ocupata,sa raspund la cateva intrebari puse de voi scumpicilor,inca nu stiu in ce oras ma mut(sotul nu vrea sa imi zica spune ca imi face o surpriza)Pacat ca cele doua fete din Graz au disparut mi-ar fi placut sa comunic cu ele,o sa imi bag si o poza pe forum cat de curand,va pupicesc sunteti niste scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetili,

unde umblati toate?
malinaapare ca mesajul tau a fost trimis pe 6 iunie si editat pe 7 iuniecum poate fi asta?pai daca vrea sa ti faca o surpriza sigur e salzburgasteptam pozici
fetele din viena ajutati o pe cristinacu informatii,ca eu nu stiu cum sunt preturile in viena.
viktoriapai deja suntem in iunie,te ai mutat deja?sa aveti parte numai de bucurii in casa noua va urez!
babeealinahunde sunteti domnule?veniti duminica sau nu,ca se anunta vreme frumoasa si sa ma pregatesc si eu de musafiri
adjadynti ai gasit rochita de mireasa?
va pup pe toate

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

mda..scrisei inainte ditai mesajul si pac apasa Phillip
pe butoane-ca nu pot face nimic fara sa fie si el prezent.

Pe scurt:caro nu venim luna asta ca eu lcurez in fiecare zi dar sigur luna viitoare.Pana atunci termina si Alexandra cu pe trecerea de un an a lui Alexander, vine si Alinus si...poate si Flavia si uite-asa.

Malina intreaba-l dom le unde te duce..ca sa stim unde facem adunarea.

Cristina vezi intai ce-ti ofera si spune-ne totul.Ca depidne de salariu, daca va ofera locuinta sau nu, daca vii cu familia sau nu.In general te vei descurca..dar depinde de multe chestii.Clima zic eu ca e mult mai faina aici..oamenii-te vei obisnui cu ei..si uite-asa.
Fugaaa sa nu stearga iar totul.

Vic te-anunt cand venim..poate curand..sper si eu!

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Si a trecut un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmypo spune:

hallo fetelor
scuze ca nu am rasp de mult dara am tot umblat dupa acte ca de dupa ce e un membru nou in fam tre intregat si el in acte numa ca e cam complicat cu romanii astia de la consulatcer o anume adeverinta ca va primi bb viza dar austriecii nu elib adev ci pun direct viza pe pasap pe care ar trebui sa il faca consulatu astasi astia nu il fac ca nu au adeverinta....
multam vick de mesaj, am sa incerc cu medicu de fam
bun venit malina.. ca eu nu am pucat sa te salut
cristina .. depinde in ce conditii o sa vii. eu una ma descurc mai bine aici decat in ro mai ales in privinta mancarii. pt un salariat aici cu banii de aici iti poti permite sa mananci destul de variat.. chiriile in general pt o garsoniera sunt in jur de 300 depinde daca stai cu inca cineva(daca nu vii cu fam) se poate imparti.. dar acum vezi si tu ce iti promite firma.. dupa ce ne spui mai multe detalii poate te putem ajuta mai mult
babee ai un printzisor ff dragut asa cretzulica eram si eu cand eram micasi imi doream sa fie si fetitza mea dar se pare ca seamana cu tat'su
adjadyn succes in gasirea rochiei de mireasa daca nu ai gasit-o inca
va pupic numa eu ca jenny e mica si nu stie

Mergi la inceput

quote:

va pupic numa eu ca jenny e mica si nu stie

simmy

Dar si cand o invata..si-o prinde gustul..sa te tii (gluma...dar daca vrea i-l ofer pe Phillip )

Si a trecut un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Simmypo, Babee, Carolda - multumesc pt. atentie si pt. informatii. M-am mai linistit. Oricum stiu ca firma ne va oferi cazare , iar pe acea perioada de 18 luni nu voi veni cu familia. Salariul am impresia ca va fi undeva in jurul a 1600( din auzite) O fi destul , o fi putin? Habr nu am. Adevarul este ca si aici am un salariu frumusel cu care ma descurc clasa I, asa ca nu vin acolo pt. salariu ci mai mult m-am inscris in cursa aceasta numai pt. a avea un atestat profesional international, iar dupa cele 18 luni voi avea poate alta pozitie la firma in Ro. Mai stiu ca vom negocia numarul de zboruri in tara si vacantele de sarbatori, care iarasi nu prea stiu cum se dau acolo. La noi mai mult de cite 2-3 zile de Craciun si 2 zile de Pasti nu avem liber.Nu stiu cum prevede legislatia de acolo.
Oricum imi doresc sa vin desi in timpul acesta imi voi lasa micutzul copil de 3 ani si doua luni acas in tara cu mama mea.

Mergi la inceput

Cristina-daca firma ma ofera cazare(aveti buget extra pt casa) atunci este super.1600 euro pt o persoana sunt mai mult decat suficienti, daca ai si avantajul locuintei e bine.Cu restul te vei descurca, si venita aici te mai indrumam noi catre una alta.Daca vei dori, iti poti aduce si copilul, sotul..cu munca...mmmm cam greu.Macar baiatul vostru sa fie cu tine(oricum in timp, tu veid ecide asta).Asa..d p d v profesional iti va fi foarte bine, vei fi privita bine si in Ro si aici(vii de-afara nu de aici).Oricum succes si te asteptam si sa te tii povesti

Si a trecut un an

Mergi la inceput