Fetele din Austria(15)
Raspunsuri - Pagina 7
carolada spune:
viktoriastai linistita ca inteleg de gluma ce face cea mica?
adjadynde cate ori pe sapt.te duci la tenis?
alinahunde esti dom,le ,asteptam foiletoane de la tine
eu de obicei is vorbareata dar la scris nu prea am spor si talentla noi toarna cu galeata,si asa a fost f.cald pana acum ,ne mai racorim.deja am inceput sa stau mai mult pe la camping ,inca nu avem f.multi clienti dar e bine pt.perioada asta a anului.
mama ce trasnete si fulgere s pe aici
hai va pup si treceti la raport
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Beeey frate, n-am vazut asa ceva...e clar ca e ereditar
Pai sa va spun cum vine treaba asta....doar stiti ca mama lui Heli a cazut nu de mult cu nasu'-n asfalt. Buuun. Nu e prima oara...penultima oara si-a rupt bratul, acum nasul. Dar nu de ea e vorba. Nicidecum! De al meu sufletel, distinsul fiu al soacrei. Cand mi-era lumea mai draga la tenis, dupa o pauza de o gura de apa, da al meu sot cu capul de o marchiza . Gaura in cap, cu siroaiele de sange pe frunte. Parca era unul de la TV, de dupa vreun atentat in Irak. Stop joc, mergem acasa. S-a dus tenisul meu...acum e vreme urata , m-am lins pe bot de miscare si lepadat sunci Imi venea sa-i trag una E un impiedicat, ca de cate ori urca sau coboara scarile cu Armin, imi sta inima locului. Stau cu urechile palnie, doar sa aud bufnitura Mai fetelor, asa sunt si ai vostri? La fel de impiedicati?? Ca o sa ma dispere la un moment dat chesti asta. Oricum, vad ca e trasatura de familie. Nu putea domne' sa ia si el ce e mai bun??
Carolda, babee sta la panda, acum ne bombardeaza. Si sa stii ca m-a fulgerat un gand sa dau o fuga pana la tine la camping duminica. Eram tare ofuscata si cu capsa pusa...ca n-am si io parte, numai betegi sa vad. Ca asa imi veni sa ma sui in tren...asa ca stai pe faza, ca acusi te faci de musafiri (nepoftiti ) Si aici a tunat si fulgerat ieri, de ne-a cazut si curentul. De turnat nici nu mai zic.
Adjadyn, ma faci invidioasa Macar tu apuci sa joci? Ca eu fac incalzirea dupa care vine potopul Mi-ar placea si mie sa vad expo Picasso. Expo, aici, in Austria, numai Belvedere am vazut. Cand furam si noi tineri, cu timp berechet de cascat ochii. Noi am fost in Venetia acum 3 ani, doar jumatate de zi...si pana si acolo ne-a prins ploaia.
Viktoria, copii cuminti?????? Eu n-am auzit de asa ceva
Parca vad ca va apuca iulie si nu sunteti inca mutati. Mereu e cate ceva de mai amana nitel lucurile Si noi, astazi am inceput constructia gardului, ala de la strada...trebuie sa turnam beton 10 cm sa nu navaleasca ploile astea furioase. Cand ai casa, n-ai pace toata viata, mereu e (inca) ceva de facut. Daca puteti deja sa duceti din lucruri, faceti-o. Noi de cate ori aveam drum pe la casa, mai duceam o boccelutza, doua cu noi si tare bine a fost. Ce fac piticele?
Babee, hai muhere la povesti
Merg sa scot al 3-lea rand de rufe pe ziua de azi, a dat vrednicia in mine...asa se zice cand ajung la disperare din lipsa de haine
Ma mentin, ca iar sunt amenintata de vizita generalului
Poze (23.08.2004)
carolada spune:
alinahpe bune,daca vrei sa vii esti bine primita oricand(mai ales duminica)si nu stii ce ai pierdut daca veneai duminica
fug acu,al meu a facut de mancare
pupici
Babee spune:
Asa....ete acum am si eu timp sa tot scriu.
Intre o pauza de mancat corcoduse si cu un picior pe fuga ca vrea Phillip afara povestesc nitel din lunga noastra vacanta
In Romania...cum sa fie...cu bune si rele.Rele nu au fost prea multe..sa spunem, si bine ca au trecut.
Ne-am plimbat, ne-am vizitat rude, prieteni etc....(primele 10 zile am avut un program haotic...de nu mai stiam ce e cu mine), apoi m-am mai linistit..sotul s-a intors, eu cu copilul.
A fost rasfatat de toata lumea..Daca la inceput nu vroia decat la mine si se baga in fusta mea(vorba vine), spre final mergea cu toata lumea, povestea si radea de numa .
i-am luat un leagan si i l-am pus la bunica in curte(ce bine ca sta la curte si e la 5 minute de mers pe jos..), tata i-a pus doi saci cu nisip si s-a jucat copilul ca si acasa.A fost tare cald si din pacate piscina nu am luat-o...dar stim anul viitor.A mancat corcoduse si caise verzi(ca doar e copilul meu), n-a avut nimic nimic si a speriat pe toata lumea cat poate manca el
La mot a fost un dulce, a ales asa:parfum, ceas si o seringa.Ia sa aud...ce inseamna??? .Apoi l-am tuns eu ca la altcineva nu statea.Dar deja i-a crescut parul si e acelasi zulufat pe care il stiti.
Avem acasa o masinuta luata din Ro, i-am cautat-o sa io iau si pt acolo, n-am gasit-o si acasa de cand ne-am intors numai pe ea sta si o invarte de colo colo.
Observ ca s-a acomodat foarte repede si acolo si aici, tine minte foarte bine si locuri, si oameni...I-am placut mult cainii si puii .A alergat puii bunicii si cateii de la mama de la fabrica . De alte animale nu a fost atras..si l-am dus si la tara la celalalt bunic(al meu nu al lui ).
Alina...lasa bai ca toti is la fel.Nu stiu daca toti impiedicati...dar cascatei.Cand ne suparam mergem o fuga pana la Carolada la Salzburg(te pescuiesc in drum).Asa..pana atunci poate mai trantim o intalneala la Viena sau undeva...ca de anul trecut nu s-a mai intamplat nimic.
Ce e cu Alexandra, ca vad ca nu a mai scris de ceva timp..
Asa....Vic..poate venim in week-end la Baden la terme..ce zici???
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
carolada spune:
babeebine ai revenit .pai hai sa interpretez io ce a ales bubu:
parfum-creator de parfumuri sau vanator de fuste parfumate?
ceas-ceasornicar(o meserie cam pe duca)
siringa-doctor.wowcred ca doctor il faci
alinahin familia noastra numeroasa(eu,sotu si campingu)eu s impiedicata,dar nu asa de tare ca al taula cate capete am tras de diverse colturi de mese,geamuri s.a.ma mir ca am capu intreg.o data mi a scapat cineva o gantera in capdar am numai un damb ,dar capu tot nu s a spart hi,hi,hi.al meu sotior nu se impiedica, in schimb si a dat cu ciocanu peste deste anu trecut asa tare ca au trebuit sa i scoata unghia,saracu
in rest toate bune si frumoase asteptam musafiri ,cine vrea sa vina
alinah spune:
beeeeey, o punem la camping
of...deci numai io am asa ghinion, macar Armin sa nu semene cu tabara adversa
Poze (23.08.2004)
adjadyn spune:
carolada, m-as duce in fiecare zi la tenis(cam de 3-4 ori pe saptamana imi permite timpul..si zic ca e destul de binedupa nunta vreau sa merg si la inot.......ca acuma nu mai am timp si pt asta
Flaflo spune:
Buna fetele, vad ca ati fost harnice la sfirsit de saptamina!!
Noi am avut simbata botezul, Bianca a plins rau in prima jumatate, dar dupa ce a bagat-o in cazan s-a linistit si a inceput sa-i si placa. Am acumulat multa oboseala, inca nu ne-am revenit, mai sint si socri mei aici, asa ca nu ma pot plinge de plictiseala. Soacra-mea mai mult ma incurca decit ma ajuta, Florin pleaca miine la un seminar pina luni, asa ca ramin singura cu ei...trai si viata!
Si acum o intrebare: cum naiba aveti voi timp de tenis, inot sau alte activitati, ca eu de cind s-a nascut Bianca nu am timp nici sa mor. E adevarat ca ficamea e tare activa si nici nu prea doarme ziua, dar totusi!!! Acum ma duc ca soacra-mea a intrat intre oale si bineinteles ca are ceva de obiectat!!!
Zilele urmatoare voi pune si pozele de la botez pe net, deocamdata nu am timp!!!!!!!!!!!!!!!!
Pupici
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
malina85 spune:
Salutari din Graz pentru toate fetele,nu stiam ca exista acest subiect pe pagina DC;si ma bucur ca am gasit-o.vreau sa stiu ce fete sunt din graz ca va invit la o cafea in oras.va pup
carolada spune:
bine ai venit malinadin cate stiu eu nu sunt pe aici fete din graz,dar poate totusi ma inselzi ne si noua cate ceva desprte tine.am auzit ca e frumos in graz,oras universitar
alinahcand o punem la camping?intrebarea e cu cine
adyadinte cred si eu ca te ai duce in fiecare zi,lasa ca e bine si de 3-4 ori pe sapt.,mai ales ca ai si bbcand ai nunta?
flafloasteptam pozele de la botez
restu unde umblati,bre?
o seara placuta