Bebelusi de sept-oct 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
frosa spune:
.. hai ca am ajuns si noi in Bucuresti
La multe luni Benjamin, Damian si David si nu in ultimul rind La multi ani (de data sta) Moss (Cristina)
la noi a fost vreme cam uritica si am stat mai mult in casa.
... adun noutatile si va scriu
Naty eu cind sunt prea obosita de trezit noaptea mai fac schimb cu tati (adica sta el de servici cu cupilu'
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
ellen spune:
La Multi Ani! tuturor bebelusilor sarbatoriti astazi. Sa fie sanatosi viosi, voinici.
La Multi Ani!Moss. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Doxi, eu ii dau biscuiti populari pe care in prealabil i-am pus la cuptor 5-10 min si apoi i-am facut praf.
Herra, felicitari pentru micut. E strengar mare deacum daca a inceput sa vorbesca si nu te intrista ca o sa zica si mama in curand.
Pufymic, bine ca s-a facut bine bazucul tau si ce fain ca e atras de animalute. Bebelina mea inca nu a inceput sa le bage in seama.
Naty, ce sa iti zic? Somn usor, sper sa-si revina repede si sa poti recupera orele de somn, poate ies dintisorii.
La noi parca nici acum nu are nici un semn de iesit dintisorii.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
roandre spune:
HRISTOS A INVIAT!
Noi am ajuns aseara pe la 11 noaptea in Bucuresti si de abia acum am reusit sa citesc tot din urma si sa ma "asez" la casa mea...Imi place sa plec, dar urasc cand ma intorc si trebuie sa despachetez bagajele.
Am vazut tortul Aissei si al Georgianei si mi-au placut mult de tot. Am retinut ideile si am sa ornez si eu asa alte torturi. Am pus si eu pozici cu tortul meu si cateva de la tara, cu bebelina.
Vremea a fost superba zilele astea si am stat afara pana seara tarziu. Bebelina s-a simtit foarte bine si de abia ce mai apucam s-o tin si eu putin in brate caci in rest trecea de la unul la altul si tare se mai bucura.
Cu masa a cam facut fite si nu a vrut mai nimic decat lapte...dar ne-a mai iesit un dintisor si altul a spart doar jumate.
La biserica nu am mai dus-o pt ca dimineata la 5.30 cand am plecat noi ne-a fost mila s-o trezim.
ricum cred ca mi-ar fi adormit in brate pana la biserica daca venea cu noi...caci mai nou copilul meu adoarme in fund cand ii e somn.
Toata ziua ar sta si s-ar uita la caini...e topita dupa ei! Cu celelalte animale nu e chiar asa prietena...se uita la ele dar daca trece un catel pe langa, se termina cu celelalte animalute. I-am adus boboci de rata si pui de gaina si doar cei galbeni i-au placut...ca sa le dea palme caci asa stie ea sa se bucure. Bineinteles ca m-am gandit la bietii pui si nu i-am dat ei!
Ma plangeam ca fata mea nu vorbeste...ei bine de o saptamana nu-i mai tace gurita...numai da-da, di-di, ghi-ghi, gi-gi (acum i se spune gigi ei), aide, dei,...si cel mai frumos cuvant l-a spus azi...TA-TA!
Asa repede invata piticii astia de te uimesc pe zi ce trece!
Aissa, am vazut ca pitica ta a invatat sa se intoarca...bravo....dar de acum sa te tii! Parca ai vrea sa stea cuminte macar cand o imbraci...dar ai vrut intors, acum pitica iti arata ce a invatat!
Alexia mea nu sta o clipa locului...si asa bine era cand o puneam intr-un loc si acolo o gaseam!
Cat despre cazaturi...hehehe, a mea are vreo 3-4 din pat...ultima a luat-o vineri si era cu mine in pat...o secunda nu esti atent si bebe e pe sub pat.
Naty, eu am scris si sambata dimineata ca am vazut pozicile voastre si ca e o dulce bebelina dar vad ca a disparut mesajul. Cat despre nani, ufff...cred ca ti-e foarte greu. Ziua doarme mult bebelina? Caci poate a inversat ziua cu noaptea...zic si eu!
Va pup ca ma duc sa pregatesc bebelina sa plecam in "deplasare"!
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ellen spune:
Mihaela, felicitari si pentru bebelina ta. Se pare ca bb-ii astia spun numai Tata prima data.
Cred ca o sa incep si eu sa ma plang ca bebelina mea nu vorbeste si poate cine stie o sa zica si ea ceva, ca acum doar tipa cat o tin puterile.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
aissa spune:
Fetelor, in primul rand bine ati revenit.
Nu s-au sters doar mesajele voastre, tot forumul s-a dat "inapoi" cu o saptamana, din motive de buba la server.
Am citit peripetii cu tinut bebe in brate la masa. Eu am improvizat ceva si vreau sa va spun si voua. Pentru ca e mereu cu mainile in castron, eu la scaun nu-i pun tavita in fata (ca nu mai ajung eu la gura ei. Stau foarte aproape de ea, o las sa se balaceasca in mancare, dar ii suflec manecile si ii infasor picioarele intr-un scutec cu o fata impermeabila. Nu stiu cum sa explic, e un dreptunghi pentru schimbat bebeii, eu l-am primit, pe o parte e ca o musama, iar pe cealalta e ca scutecul. Chiar vreau sa-mi mai cumpar ca il gasesc util la faza asta. Si asa si ea sta cuminte ca o las in durerea ei si poate si sa dea din maini cat pofteste. Dupa masa spalam mainile, botul, scaunul si stergem scutecul si suntem ok.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ana_a spune:
Si Stefan e dezastru la masa!Da din maini si din picioare de ma oboseste.... da eu il las in pace, si la un moment dat casca singur guritza.Mai da din maini, mai casca guritza, si tot asa.Eu tin bolul in mana, departe de el, nu-l vede, si nu-l atrage El se joaca in schimb cu cureaua cu care il leg, aia o mozoleste cand are chef si nu da din maini
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
Naty spune:
Merci, Mihaela si Alexia e o scumpa! Si ce mare s-a facut! Ce se cunosc 2 luni la varsta asta!
Ai dreptate, in fiecare zi fac cate ceva nou.
Cu somnul bebelinei, nici ziua nu prea doarme. Are vreo 3 reprize de somn de cate o jumatate de ora, rar o ora si ... cam asta-i tot.
Vorba prietenei mele, cred ca e "pasare de noapte" ca si mamicii ei tare i-a mai placut sa chefuiasca noptile!
Cum s-a comportat Alexia la drum?
Dar ceilalti bebei?
Am vrea si noi sa plecam la munte cateva zile, dar mi-e cam groaza de drumul pana acolo.
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102
timea spune:
Salutare!
Mai Mihaela, mai usor cu dintisorii, eu inteleg, e mai mare decat noi cu 2 sapt. da... voi 6 dintisorii si noi nici unul? Mara mea nu se grabeste, sta la locul ei, nu ne fugareste pe nicaieri si se gandeste si la mamica ei care alapteaza... de ce sa o chinuii eu cu dintisorii? Ii ajung gingiile:)
Noi in curand venim in Ro. cred ca o sa am un soc cand am sa vad totul inverzit si inflorit... la noi abia acum incep incet, incet florile de primavara...
Da va mananca bebelusii bine de tot... eu abia o ademenesc cu cereale cu fructe... eu le prefer pentru ca au fier ca altfel nu situ de unde l-ar lua.
Numai bine la toti:)
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
mina spune:
Cristos a inviat!
Am intrat si eu putin in viteza .... ca dupa atatea zile de plimbari se cere facuta ordine in casa
Noi am fost la Buzau la bunicii lu copilu si o tura scurta pe la strabunicii de la tzara... super s-a comportat vizigotu. Mai nasolica acum, ca de la atata rasfat nu mai vrea sa steie singur, iar in tzarc urla de parca-l frige... ba ii mai si iese un dintisor de sus, are gingia umflata si cred ca il doare....
Cam atat, fug la treaba, poate maine sa povestim mai mult.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
mina spune:
pfuuuui, a venit iepurasu de Paste si in loc sa ne dea stelute ne=a luat mesaje... uraaat din partea lui
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu