Bebelusi de sept-oct 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
ionika spune:
Fetele care ati facut analize la bb, am o intrebare! Trebuie sa-l duc nemancat?Multumesc.
Ioana &Andrei (14.09.2004)
danyce spune:
A iesit si aici soarele pana la urma, asa ca ne-am plimbat putin pe afara si in sfarsit a adus postasul si comanda de la Otto de acum o luna si jumatate.
Ca tot vorbeati de felul in care mananca bebeii, eu o pun pe Alma in balansoarul ei, in pozitia sezut si ii pun o bavetica de plastic la gat pentru ca e de ajuns sa o spal dupa utilizare cu un burete si nu mai trebuie sa o pun in masina de spalat. Sau o mai tin la mine in brate (mai ales in deplasari),lipita de mine, cu o mana la spatele meu si cu mana stanga ii tin cealalta manuta imobilizata si asa reusesc sa o hranesc fara ca ea sa se faca "purcelus". Scaunul de masa e undeva pe la mansarda, ascuns bine de tati dupa peretele de lemn demontabil unde depoziteaza el de toate. Asa ca trebuie sa-l asteptam sa se intoarca pentru a incerca sa o pun in scaunel sa pape.Sunt tare curioasa ce face atunci.
Aissa, eu am mai multe chestiute din alea de care pomenesti tu si nu le folosesc. Le-am avut in pachetul pentru nastere de la asigurari (se folosesc in spital pentru lauze, aici erau menite in cazul unei eventuale nasteri acasa).Daca imi dai adresa pe PM,
o sa-ti pot trimite cateva.
Si noi avem o noutate: Alma sta in 4 labe si incearca sa se miste. Deocamdata reuseste pe distante mici. Ea s-a invatat singura ce si cum, asa cum s-a invatat si sa se intoarca. Ma surprinde domnisoara asta mica mereu ca eu nu o stresez atata, dar ea invata de toate din zbor. Ieri am ramas masca cand i-a dat manuta bunicului ei (socrul meu) atunci cand el i-a intins mana si a vrut sa-si ia ramas bun de la ea. Si inca ceva:cand o pup ma pupa inapoi
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
julya spune:
[red]Hristos a inviat![/red] multa dragoste, lumina si caldura in inimioare!
aparem si noi dupa o lunga absenta...intre timp am vazut ca toti puiutii au devenit mai maricei, unii chiar nazbatiosi...noi tot comozi am ramas, la 7 luni nu ne putem lauda decat cu rostogolirile de pe burtica pe spate, in rest nu pare interesat de nimic....cate un pic in fundulet, dar se plictiseste repede si chiuie...mai e cineva asa lenes sau noi batem toate recordurile la capitolul asta?
multa sanatate...
Iulia si puiutul Adrian http://community.webshots.com/user/adrienut
danyce spune:
Roandre, frumos e tortul, dar mai frumoasa domnisoaraPe bune, si tortul tau e tare frumos , si Alexia e o dulce.
Ana_a, frumoase ouale, dar nu se compara cu strengarul de Stefan
Naty, si pitica ta e o scumpa. Cred ca seamana cu taticul ei.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
roandre spune:
Ellen, nici nu-ti dai seama cand invata ceva nou...te trezesti pur si simplu si nici nu stii cum sa reactionezi. Eu cand am auzit-o azi cu ta-ta am crezut ca visez..hihihi...dar tare dulce mai suna din gurita ei!
Pana acum o saptamana doar tipa pe diferite tonalitati dar de o sapt ne impuie capul cu silabe.
Cu papatul. Acasa ii dau doar in scaunul de masa. Papa cateva lingurite apoi pt fiecare lingurita inghitita trebuie sa vada o jucarie, telecomanda, lingurita (alta) caci altfel nu mai deschide gurita. Eu n-o las sa bage mana in mancare pt ca nu vreau sa devina un obicei. Cel mult o las sa traga de marginea castronelului fara a baga mana in mancarica. Oricum si asa se murdareste pt ca reuseste sa-mi dea peste mana si sa-mi sara toata mancarea din lingurita pe masuta si imediat baga mana in ea...sau mai frumos e ca baga mana in gura in timp ce papa. La noi se stie ca dupa fiecare masa trebuie sa-i dau alte hainute.
Cand suntem in deplasare ori ii dau in scaunul de masina (daca il am la mine) ori o pun in fund in pat si gata.
Am incercat si in brate s-o tin asa cum explica si Danyce dar nu vrea si pace...se da pe spate, incearca sa se ridice...deci, esec total.
Aissa, paturici de care spui tu se gasesc si in Cora/Carrefour...erau la HappyBaby si inca o firma...cam 10000 lei paturica parca.
Da Naty, se vede foarte bine diferenta de 2 luni la bebelusi. Eu ma uit la pozele ei de acum 2 luni si vad cat a crescut si s-a schimbat.
Drumul la suportat foarte bine si am avut de mers 3-4 ore la dus si 5-6 ore la intors (pt ca de la primii bunici am fost in partea cealalta la tara ). Pe drum a dormit, s-a jucat in scaunul de masina cu jucariile, am mai tin ut-o in picioare si era in culmea fericirii...a fost super bine mai ales ca nu a fost foarte cald.
Timea, as vrea eu sa o luam mai incet cu dintii dar vad ca fata asta a mea nu intelege. Cum incepe si ea sa pape cum ii mai apar niste dinti...ufff, am spus eu ca dau petrecere cand ii vor iesi toti dintii!
Ionika, eu i-am facut analize bebelinei nemancata...dar asta pt ca ii faceam si pt reflux si trebuia sa fie nemancata. Nu stiu sa-ti spun exact cum trebuie.
Va pup...ma duc la datorie...adica la bb!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
aissa spune:
Danyce, multumesc mult pentru oferta ta, dar cred ca ar fi mai mare daraua decat ocaua sa mi le trimiti. Stiam si eu, asa cum spune si Mihaela, ca sunt ieftine si nu cred ca s-ar justifica transportul lor pana aici. Iti multumesc oricum.
Roandre, eu o mai las sa bage si mana, cica asa trebuie ca sa pape singuri mai tarziu. De regula insa tine si ea de castron dintr-o parte si eu "trag" mancarea in cealalta parte. Doamne, sa nu o deochi, fetelor daca ati vedea-o cum sta de cateva zile, cu gurita deschisa ca puii din cuib si ii tremura capul pana vin eu cu lingurita. E intr-o perioada in care nu vrea nici o distragere, si daca se misca Tony prin casa se opreste din mancat. Daca e liniste in schimb, in maxim 5 minute dam gata castronelul de legume. Acum papa legumele mai bine ca fructele. Toane de domnisoara, deh!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
ellen spune:
Mihaela, asa este, in fiecare zi fac cate ceva nou. Si pe mine ma uimeste in fiecare zi cu cate ceva nou si abia astept ziua in care o sa zica prima data Tata sau Mama.
Alexandra papa in scaunel mai cu o jucarie mai cu alta soi asa papa pana la urma. In schimb vrea sa bata in masa noastra cu mana si se intinde dupa ea sau se mai intoarce sa linga scaunelul . Nici eu nu o lasa sa bage mana in farfurie dar cateodata mai intinde ea mana sa o bage in farfurie.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
pufymic spune:
Mihaela si bazucu meu a zis prima data dar nu tata ci MA-MA......chiar sambata!!!Si ce m-am bucurat.....uite ca noi suntem exceptie de la regula cum ca primul cuvant e tata ca e mai usor....!
Cat despre miscari e taaaaaaaaare activ.......sta si in 4 labe si-si tot face avant, insa nu se misca de pe loc(e haios rau la faza asta)......si se taraste dar ca racul......in spate! De rasucit nu mai zic ca face adevarate tumbe......e periculos de-a dreptul sa-mi iau ochii de la el fie si-o clipa!E mai ceva ca o bomba cu ceas!
Cat despre mancat eu il pun pe Alesio in balansoar, cu o bavetica la gat si o jucarie in mana iar el casca gurita ca puiutii de pasarica.....sau strange buzele de nu trece nici aerul....depinde de situatie....cateodata se apuca de castronel cu ambele manute.....e tare scumpic.......mai ales cand nu face mofturi!
Acum am venit din parc.....a fost super cald ! Si i-a placut la nebunie!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!
loreema24 spune:
Hristoa a inviat !
LA MULTI ANI ! Daniel , David , Victor Cristian , Kaori
LA MULTI ANI ! Cristina (moss)
Pufymic - ce seamana bb-ici nostri! Si fata mea a invatat zilele astea sa faca pa-pa si a fost foarte incantata de toate animalele, dar in special de catel.
Aissa - Scutecele acelea se gasesc la pachete de 5 buc , cam 60.000 lei dim 60*60 si 80.000 dim 90*60, si sunt facute de firma SENI. Cel putin din acelea folosesc eu, seara inainte de baie o las 30 min dezbracata complet pe scutecel din acela sa se aeriseasca si ea fara pampers(stiu ca nici mie nu-mi comvine cand am mereu "pampers" pus)
Danyce - vreau si eu pupici!!! Pe mine de cate ori incerc sa o lipesc de fata mea sa vad daca ma pupa ea incearca sa suga din obraz.
Noi papam in scaunelul de masa si fara nici o jucarie! Cand papa trebuie sa nu aiba alta ocupatie, dupa parerea mea , pt ca nu vreau sa o invat sa pape si sa se joace in acelasi timp. Cand suntem in masina papa in scaunul de masina , iar cand suntem in vizite in fundulet in pat sau in premergator daca il avem cu noi!
La drum s-a comportat f bine pt ca ea e deja obisnuita cu masina. Noi facem cam 3 1/2 ore pana la C-ta cu popas de 15-20 min la jumatatea drumului ca sa ne dezmortim. Azi cand ne-am intors a fost f cald si a fost cam mataita fata cu toate ca avea doar un body cu maneca scurta pe ea. Gata, de acum nu mai plecam decat dimineata pe la 5 sau seara dupa 5!
Si la noi a venit iepurasul! O multime de hainute ,pt ca mami a iesit in oras sa-i cumpere fetii ceva si binenteles ca nu a putut sa ses opreasca pana nu a ramas fara bani! Si a mai venit si de la tati,si de la matusa , asa ca a fost f darnic iepurasul asta!
Ieri am fost afara de la 14 la 21 si ne-am distrat de minune!
Gata acum trebuie sa ma uit la poze noi pt ca nu am apucat, v-am spus la C-ta merge asa greu net-ul ca nu aveam rabdare.
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
loreema24 spune:
Am vazut ceva poze, nu pe toate!
Fetelor sunteti foarte pricepute la torturi!
elyanne - Ce frumoasa e bb-ica, si mai ales intre copacii infloriti!
Naty - Da ce domnisoara frumoasa e!
bozo - Cool bb ai ! Scuze pt incurcatura!
geo - Scumpic bb ai!
danina - E o frumusica pitica!
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24