Bebelusi de sept-oct 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Vad ca iar au inceput discutiile mai mult sau mai putin contradictorii legat de ceva... Si e normal sa avem parari diferite...
Si pentru ca nu ma pot abtine (n-averti decat sa dati cu rosii) imi dau si eu cu parerea...
Cum sa nu dati carne la copil? E la cura de slabire? Adica e mai bine sa-i dai numai legume fierte, fructe si iaurt? Ca sa nu aiba probleme cu colesterolul... Da' ce ii dati carne de porc?

Daca am suparat pe cineva imi pare rau, dar mi-am spus si eu parerea...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

He, he, he...eu i-am dat si un pic de drob!
Daca a poftit copilu'!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Hristos a inviat.

La multi ani! Daniel, Victor Cristian ,David si Kaori

La multi ani Cristina (Moss)!

Eu sunt pentru carnita chiar daca Danny nu prea vrea ,eu persevererz!!Daca ar fi dupa el ........lapte de la mami cat cuprinde.
El papa cam asa:
la 7 30 -8 120 ml lapte praf
la 10 30 fructe(cca 100g)...astea cu strigaturi
la 14 lapte de la mami sau praf(120-150 ml)
la 17 mancarica (legume.carnita sau cu ou.ficatel incepem de acum)si din asta dupa pofte...nu foarte mult(un borcanel 125 g)
la 19 30-20 lapte praf(150 ml)
si dupa baita de la 22-22 30 lapte de la mami si cand nu se satura completare 100 ml lapte praf.Atunci adoarme si peste noapte se mai scoala de cel putin o data sau doua ori cand ...ne orientam.
De cereale nici nu se pune problema......
Eu tare as vrea sa pape ...dar daca nu vrea....sa-l oblig?Am incercat si rau am facut ca a vomitat tot si apoi a mai fost si tare marait.

Iar de dormit ziua....ca iepurele ..la cel mai mic mic zgomot este prompt ...si nu doarme mai mult de 40 -50 min o data.Si binenteles....nu are stare nici 5 minutele....

Si tot fan tata este....

Chiar vroiam sa va intreb daca stiti ceva :calculatorul dauneaza rau copilului?...ca mama mea ma cearta toata ziua cand ma vede ca stau la calculator cu Danny in brate....dar altfel nu as avea cum sa stau!!!!!!

Pupici si pofta buna bebicilor

Oana si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare, mamici si bebici,

La noi e o vreme asa de urata , ploua, tuna si fulgera, ca mie imi e frica sa o las pe Alma in tarculet langa geam. Asa ca e la mami in brate acum si vrea si ea sa tasteze. Daniver31, si eu o mai tin pe Alma in brate la PC, ca acum, si nu cred ca ii dauneaza la ceva atata timp cat nu exagerez.Ea e foarte atrasa de tot ce fac eu si ii place sa scrie si eisi ii mai plac culorile si imaginile.
Geo, e foarte fain tortul tau. E tot din ciocolata?
Aissa, eu mi-am luat martipan cand am fost in Franta, la Carrefour. Cred ca o sa gasesti si in Ro, tot la Carrefour. Au cate trei culori:alb, verde, roz (in acelasi pachetel).Culori alimentare am gasit aici la un magazin cu diverse produse de bucatarie, special pt. persoane care au "bucatareala" drept hobby. Banuiesc ca exista asa ceva si in Ro. Oricum, poti incerca la raioanele specializate cu articole de patiserie din supermarketuri.Eu am gasit si tubulete cu coloranti cu care se poate scrie pe tort.Si eu incerc acum sa debitez ceva special pt. ziua sotului, ca implineste pe 30 mai 35 de anisori si o sa organizam pe 29 (pt. ca o sa fie duminica) o megaparty in gradina.
Revin mai incolo. Acum cere papa domnisoara.Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hristos a inviat!

Am revenit si eu la birou, dupa sarbatori.

Fetelor, oare cat poate sa reziste un om fara somn? Eu cred ca o sa cad lata in curand, ma mir ca ma mai tin pe picioare, ba inca mai si lucrez.
Bebelina mea parca a innebunit, se scoala de 4 - 5 ori pe noapte. Daca pana acum se trezea, bea apa si se culca, acum, cam de doua ori pe noapte are chef de joaca si stam vreo ora ca sa o adormim. Iar noi la 7 ne trezim zilnic sa plecam la birou!

Azi noapte s-a intrecut pe sine - s-a culcat la 9; cand sa ma bag si eu in pat, pe la 10,30 au inceput miorlaielile - vreo ora. La 1, trezirea pentru apica. La 2,30 - iar; la 4 s-a trezit si ... nu s-a mai culcat pana la 6! De fapt, cred ca saracuta avut vreo durere, poate dintisorii, pentru ca adormea, dar imediat ceva o trezea si incepea sa planga cat o tineau puterile. Am incercat toate metodele, dar nimic. Pana la urma mi-a venit ideea s-o dau cu Calgel si a aormit. Minune!

Altfel, de vineri ii dau cereale cu lapte de la Nestle, la masa de la ora 18. Ii plac la nebunie, le papa cu o viteza ametitoare!

Fetele, vroiam sa va intreb, voi cum ii tineti cand le dati sa pape? Eu o tin in brate si ii dau bine sa manance, numai ca dupa ce terminam parca suntem dupa razboi! Domnisoara baga mana cu totul in canuta si apoi imprastie pure-ul pe ea, pe mine, pe fotoliu si pe tot ce e in jur.
Mama ii da sa manace in carut, dar mie mi-e greu.
O sa ii iau scaunel de masa, dar as vrea sa stiu, e comod sa-i dau asa?

Si eu sunt pro - carnita! Ba cred ca e absolut necesara in alimentatia copiilor. Eu insami nu sunt carnivora, pot sa traiesc si fara carne bine-merci, dar pentru cei mici zic eu ca e indispensabila!

Vad ca mesajul meu de vineri s-a sters.
Va ziceam ca avem pozici noi si va invitam sa le vizionati la albumul 6 luni +.

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata mamici si bebici!
Noi suntem cam pe fuga ca iesim afarica... si n-am citit in amanunt, la poze n-am avut timp sa ma uit, dar zic si eu ce mi se pare mai important (ordina e aleatoare ):
1 - LA MULTI ANI! bebicilor nascuti pe 1,2 si 3
2 - tortuletele sunt sigura c-au iesit super toate numai mie mi-a luat-o sotu' inainte si-a cumparat un Diplomat.
3 - in Romania e soare si-n Olanda ploua.... 1-0 pt Romania
4 - carnita si mie mi se pare important sa-i dam insa f putin... nu cat papa a mea, cred c-ar manca si o pulpita pe zi dar nu-i dau atat
5 - Naty imi pare rau pt somnicul tau... maimuta mea a dormit o saptamana f frumos dar de la Paste inenbunim noaptea, vrea sa doarma doar in brate... si nu ma certati ca nu eu am invatat-o asa...
6- fetele care se intorc in Buc.. calatorie placuta si bebici sanatosi si cumintei !
7 - cand papa maimutica mea sta acum la mine-n brate... variantele celelalte:
* in carut murdareste tot carutul si am renuntat
* la masuta cu tavita pt bebei ii place mult insa isi baga mainile peste tot oricate jucarii i-as pune si tot in castronas si pe lingurita tine labutele, nu functioneaza nici alta lingurita si castronel daca-i dau, nici muzica, nimic, si.. am renuntat
* pe pat idem cu murdareala.. si am renuntat
* am trecut la stat in brate ca asa ii pot tine mainile.. eu zic mersi ca mananca
Va pup, scuze pt incoerenta si zapaceala din capul meu, dar cam asa e si-n casa acum si parca nu am timp de nimic .. plimbarici placute azi!

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna, Maria la 7 luni si o saptamana papa in felul urmator:
- la 7-7.30: 180-210 ml lapte
- pe la 11.00 un mar copt cu o jumatate de banana plus vreo 150-200 ml suc de portocala + morcov + mandarina
- pe la 14.30-15.00: piure de legume cu jumatate de galbenus sau putin piept de pui sau putin ficat de pasare
- pe la 18.30 am incercat sa-i introduc branzica proaspata facuta in casa cu mar ras si apoi completare de lapte
- dupa baita de seara, pe la 22.00 papa 180-210 ml lapte

Doctorita mi-a spus sa nu-i dau cereale (Maria are cam 7.600 kg) ca se ingrasa si sa incerc sa-i dau biscuiti. Numai ca nu stiu de care... Biscuitii Hero sunt pentru copii peste 6 luni dar contin gluten si stiu ca mai intai trebuie sa pape fara gluten... dar de care?

Voi ce fel de biscuiti dati copiilor vostri?

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Am venit si noi de prin calatorie....de fapt am fost la tara si a fost tare bine.....mai ales pentru Alesio care a stat toata ziua afara!Intre timp i-a trecut si raceala....a venit si iepurasul.....

Deja ma dispera copilul asta ca nu sta locului o secunda!!!! Si acum face ce face si se ridica in genunchi si cand se agata de noi sta in picioare.....si ce-i mai place in picioare....
A invatat sa faca cu manuta pa-pa.....si cand ii spun sa tipe se apuca de tipat!E tare scumpic!Si-i plac pisicile....si gainile.....si vacutele.....si purceii......si porumbeii....adica toata animalutele si pasarile......

Cam asta e.....ma duc sa il imbrac sa iesim afara ca e cald la noi....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna ziua!

azi iubirea mea a facut cunostinta cu o mai veche iubire de-a mea - cu marea; se uita foarte atent la valuri si dadea din picioare incercand sa le atinga (am fost chiar pe mal). Am sa pun poze cat de curand!

ieri A SPUS TATA! deci se confirma teoria cu mama - stativ, tata - persoana...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

PS:
am uitat sa va spun ca si mie mi-a zis dr. sa-i dau carne daca vreau sa creasca, cate 50 de grame, in zilele fara ou; deci am 2 zile cu ou pe saptamana, doua cu carne de pui, doua cu carne de vita si una cu ficat.
si mai mananca zilnic si branza facuta din jumatate de litru de lapte - motiv pentru care i se mai spune si "branzovenescu"!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput