Bebelusi de sept-oct 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
timea spune:
Salutare...
M-am mai uitat si eu la poze, toti bb-lusii cresc mari si frumosi:)
A venit primavara in Romania, ce va pasa, la noi abia intr-o sapt. incep sa anunte 16-17 grade:( si ploua de 2 sapt. fara incetare:(
Aissa, si barbata-miu a subliniat ieri toata ziua ca a fost cu mine cand a cazut, stie el ca daca era cu el nu-l mai spalau toate apele:))) A mea nu se roteste de loc numai ca a inceput din fundulet sa se intinda mai tare dupa ce-i trebuie... mai nou le arunca pe jos pe toate si dupa aia se intinda sa vada pe unde au aterizat.
Mai nou eu am inceput sa incerc sa-i fac program de somn... la 11 deja o vad ca-i obosita, o pun la ea in patut si adoarme. Daca nu-i nici un factor perturbator doarme 2 ore. Imi doarme toata noaptea de la 9-10pm pana la 6-7am( asta de cand am mutat-o la ea in camera).
La capitolul mancare stam cam prost in ultimul timp, oul nu-i place de loc, carne cu greu, legume din cand in cand... mananca bine cereale cu mar, para, mango, banana. Si in rest lapte de mama cat cuprinde:)
Cam astea suntem noi, numai bine,
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
herra spune:
hop si eu cu o intrebare: de la fersol pute asa a peste???
loreema - eu sunt in Constanta; am fost ieri in parc si in tara piticilor; foarte frumos, intr-adevar... am fost si pe faleza si am facut poze in acelasi loc in care imi pozam asta-vara burta...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Andreea_si_Doru spune:
HRISTOS A INVIAT!
Eu nu-i dau carne... si Slava Domnului... conduce masina si joaca sah . Puteti vedea din poze :D
Sanatate!
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
ellen spune:
Ionika, si eu consider ca este necesara carnea in alimentatie. Acum fiecare cu parerile lui, eu nu vreau sa-mi fac fata vegetariana (iar laptele ala de soia nu pot sa-l suport). Am o colega vegetariana care nu ii da baietelului carne. A zis ca o sa incerce sa-i dea carne cand o sa spuna prima data "eu", deci pe la vro 3 ani. Cica atunci ar fi copilul capabil sa spuna daca ii place carnea sau nu.
Eu nu ii dau carne decat de 3 ori pe saptamana cate 30g.
V-am zis eu ca m-a auzit Alexuta mea cand am laudat-o ieri ca a inceput sa manance lapte iar azi nu a mai vrut.
Ana, eu seara ii dau cam 100g de cereale iar dupa 1h ii mai dau inca 200 ml lapte in somn, ca altfel nu vrea.
Nu stiu cum sa te sfatuiesc, ca parca tu ziceai ca nu vrea sa pape cereale, nu?
Elena & Alexandra (25.09.2004)
danina spune:
Am intrat si eu sa va spun HRISTOS A INVIAT FIE CA SFANTA SARBATOARE A INVIERII SA VA ADUCA SANATATE SI FERICIRE IN SUFLETELE VOASTRE.
Noi inca suntem in vacanta insa maine speram sa plecam spre Bucuresti pana acum am petrecut nemaipomenit am fost prin bucovina care e tare frumoasa chiar ca merita tara noastra vizitata intai si dupa aceea inafara eu sunt mai patrioata acum .
Inca nu am citit din urma asa ca acum plec la lecturat. Va pup si de maine intram cu forte proaspete.
Dia i-a impresionat pe toti ce poate sa faca la 6 luni asa ca este vedeta pe aici.
pupici
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
georgiana.david spune:
Atat v-ati laudat fetelor cu torturile voastre ca nu m-am putu abtine si i-am tras o poza si la jumatatea mea de tort (ceea ce ramasese dimineata) si am pus poza impreuna cu cateva poze noi cu Dami in albumul 6-8 luni
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
ellen spune:
Geo, super ideea cu ornatul tortului. Mi-a placut mult. Cred ca si la gust a fost la fel de bun.
In curand o sa fac si eu un tort, pentru ca aproximativ peste o saptamana schimba si tati al nostru prefixul. O sa am si eu atunci cu ce sa ma laud.
Timea, este superba bebelina ta mai ales in rochita aia verde cu flori.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ana_a spune:
Salut!
Ionika, eu i dau la Stefan Similac advence cu soia si fier, e foarte bun, desi are un gust oribil...eu ma tot mir cum de la acceptat Stefan, si la fel ma tot gandesc cum va fi trecerea de la Similac la lapte de vaca, asta fireste, dupa un an.
Cat priveste carnea, Stefan mananca destul de multisoara, o pulpita intreaga da, asa mai micutza, sau trei sferturi din ea.
La noi seara e problema ca nu vrea cereale cu linguritza si a ajuns sa bea 3 biberoane de late(180ml)de la 18, 19, 21 si mi se pare prea mult (toate cu cereale in ele).Probabil inca nu am gasit ceva care sa-i placa, intr-o seara i-am facut papanasi din branza de vaci, am pus putin zahar, gris, ou, si au fost fff gustosi...dar nici nu a vrut sa se atinga de ei, a refuzat categoric si a inceput sa planga....
Astazi l-am prostit! La amiaza i-am dat legume cu jumatate din portia de carnitza si la ora 18 i-am pregatit o tocanitza de pui, a mancat foarte bine.I-am pus la foc in ulei ceapa, pulpa de pui si frunze de patrunjel, un morcov intreg(pe care nu l-am pasat, si o radacina patrunjel pe care iara-si nu am pasat-o) Dupa ce a fiert, am pregatit din lapte de vaca+cereale (mixt) simple o ingrosala care am turnat-o peste supa de carnitza si am mai fiert-o un pic. A iesit ca o tocanitza.Ia placut foarte mult.I-am pus si cateva firmituri de paine, plus carnita binenteles.Dupa masa asta de la ora 18 nu a mai mancat nimic pana la 21 cand a baut 240 ml lapte+cereale.Acuma doarme.Sunt curioasa daca vom mai avea treziri de foame!Cred ca vrea si alceva inafara de clasicul pireu de legume cu carne, pe care mai nou mi-l refuza si incepe sa povesteasca pe limba lui, uneori se si cearta cu mine!
Eu i-am mai dat din supica noastra, chiar daca era si cu putina sare, si a mancat mult mai bine.Stiu ca majoritatea medicilor recomanda fara sare pana la un an, dar eu cred ca un pic de sare nu-i face rau, are imediat 9 luni si am observat ca daca ii dau mancare mai apropiata de ceea ce mancam noi mananca mult mai bine.Eu gatesc cu foarte putina sare si codimente deloc si vreau sa-l obijnuiesc cu mancarea gatita in asa fel ca la un an sa manance din aceasi oala cu noiMama ne-a crescut pe noi cu sare de la 4 luni si nu am patit nimic!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
aissa spune:
La multi ani! Daniel, David, Victor Cristian si Kaori
La multi ani Cristina (Moss)!
Georgiana, super tortul....din ce sunt outele colorate? Eu acum am un fix vreau sa ma specailizez si tot caut coloranti alimentari si martipan.
Cat despre carne, eu stiu ca e necesara pentru ca proteinele alea il ajuta pe copil sa creasca. E adevarat ca el creste oricum. Dar o doctorita in care am mare incredere (Nina_B o stie) i-a spus sorei mele care a avut un copil cu probleme ca daca vrea sa creasca, sa ia in greutate sa-i dea carne. Normal, carne slaba, dar nu cred ca din soia poate lua aceleasi lucruri ca din carne. Iar daca noi nu suntem vegetarieni si nu ii obisnuim cu carnea de acum (vad multe mame care se plang ca nu vor copii carne), mai tarziu sigur o vor refuza. Dar, firesc, fiecare face cum crede.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
mama lui Licurici spune:
Hristos a inviat!
Va dorim toate cele bune si lumina Invierii sa va insoteasca tot anul!
Noi ne-am aerisit foarte bine de Paste. Am stat pe-afara cate 5-6 ore pe zi, iar Licuriciul a papat super bine. Duminica s-a tot agatat de tati pana s-a ridicat in picioare. Am incercat sa-lfacem sa repete figura dar....n-a tinut.
Mai pe seara pun niste pozici de la bunici si de la petrecerea de Paste.
Pupici la bebici!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)