Bebelusi de sept-oct 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Ne inscriem si noi pe lista piticilor zburatori... si nu oricum, ci de langa noi; din pat, jos... Noi nu aveam (din fericire) nici o vanataie, ca a cazut cu capul pe moale.

Mi s-a zis ca e prima si ca la asta ne speriem cel mai tare, dar eu nu as baga mana in foc.

Pupici la toti cei nascuti pe 2!

si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu

Frantzujii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetele cucuietele!
Da...Stefan nu se satura seara cu ce ii dau sa manance! Ar manca mai mult si cum se pare ca nu-i place ceea ce vreau sa-i dau bea lapte!Si nu prea cred ca este bine...Am zis ca de astazi fac mici modificari, incerc sa-i dau legume simple seara, supica de legume si apoi un iaurt cu cereale, paine, biscuite. Si inainte de culcare laptele cu cereale....da sa vedem si daca am succes!
Voi ce le dati sa manance seara?Cat? Ma refer in special la fetele a caror bebei le dorm toata noaptea!
Pupici!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Frumoase toate pozicile! Azi am stat toata ziua in casa pentru ca aici cam bate vantul si nu stim ce jocuri sa mai inventam ca sa nu se plictiseasca galusca.
Voi cum o scoateti la capat?
Toate jucariile deja sunt plictisitoare iar cantecelele le-am epuizat.

Ioana & Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Ana, eu ii dau lui Andrei seara lapte cu cereale.(aproximativ 230ml)

Ioana&Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

O fi fost ieri ziua internationala a cazaturilor si nu am stiut noi fetelor.
Asa mi-au zis si mie, asta e prima o sa mai ai o gramada.
Dar sa vi-l spun pe omul meu: noi avem un caietel (de fapt suntem la vol.2) in care notam tot ce face Alexandra zilnic (adica papa, kk, medicamente...suntem nebuni total). Si ieri a notat sotul meu asa: "prima cazatura din rasucire de pe canapea. Vinovat:Cris". Asta pentru ca a tinut-o intr-una cu "ce as fi patit daca eram eu cu ea". Si asa e, cred ca i-as fi luat gatul daca i se intampla lui.
In alta ordine de idei, azi sunt bucuroasa pentru ca a baut prima data suc de portocale, pana acum nu era chip sa o fac sa-l bea si i-l puneam in fructe. Dar azi m-am ofticat si dupa ce i-am pus peste marul cu biscuite (vreau sa nu-i mai dau banana o perioada ca iar faca kk ca oita) i-am pus in biberon restul de suc. Cred ca erau maxim 30 ml, nu e mult, dar e un inceput.
Ana, daca tu crezi ca Stefan nu se satura seara eu cred ca Alexandra nu se satura la pranz. Seara noi avem in continuare 2 biberoane de lapte cu cereale si nu se scoala peste noapte. Iaurtul tot nu-l vrea, branza nu am mai incercat, dar nu mananca mai mult. In schimb la pranz ii dau un borcanel de 125 de grame plin cu legume facute de mine piureu si 1/2 borcanel de carne sau 1 galbenus. S cand eu termin castronul e cu gura deschisa si inca ar mai vrea. Si deja ii dau si lapte iar la masa asta ca vad ca nu e suficient. Cred ca o sa maresc portiile ca nu vreau sa treaca iar la lapte.
Va las ca imi vin musafirii si or sa iasa baietii la gratar si trebuie sa "trag" micii. Mai vorbim.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ana la noi nu e nici o regula in ceea ce priveste dormitul in timpul noptii si cat mananca seara... Maimuta mea mananca doar lapte la ultima masa... uneori 120 ml, mai rar 200 ml... Dar de fiecare data cand a mancat mult am crezut ca o sa se trezeasca mai tarziu a doua zi, si invers... cand a mancat putin sau cand a vomat jumate din ce mancase ma gandeam ca se trezeste dvreme... Dar s-a intamplat sa doarma si 12 ore si sa manace la ultima masa 100 ml de lapte. Ea doarme foarte bine noaptea si nu se trezeste deloc in timpul noptii.
Stefan e mai mancacios si probabil nu se satura. Dar daca vrei sa-i dai legume simple seara ma gandesc ca nici ale nu o sa-i tina prea mult de foame...
A mea mananca foarte putin (ca si cantitate) si am renuntat sa-i mai dau chestii care nu au prea multe proteine... de ex. fructe, legume sau iaurt... Mai nou ii combin iaurt cu branza si cereale... Piureul de legume jumatate este carne pentru ca manaca in jur de 70 g de piure la o masa si atunci pun legume mai putine si portia de carne pe care trebuie s-o manace pe zi... Altfel nu reusesc sa ii dau cata carne are nevoie...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Mie mi se parea ca ii dau prea multa carne asa ca am mai rarit-o.
Nu stiu cine spunea ca nu da carne copilului ei.
Oricum, in cartea dr. Spock se sublinia faptul ca nutritionistii au aratat ca bb hraniti cu carne si ou vor avea in viata de adult probleme cu colesterolul. Tot acolo propunea ca si solutie de alimentatie echilibrata de ex. laptele din soia.
Inca nu am ajuns la stadiul asta dar ma bate gandul...
Voi ce credeti?

Ioana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Loreema, as fi venit eu mama, dar pana luam avionul si ajungeam in parc, plecai tu de acolo . Cred ca ne-ai incurcat .
Danyce.. si pe mine m-a batut gandul, ca erau asa de ieftini. Dar si asa tati a zis sa nu ii pun copilului prostii la ochi, ca e prea mic pentru ochelari... mda!
Ionika, eu impart un borcanas de carne de 125 gr in 3, ii dau 3 zile si fac 3-4 zile pauza. Nu prea vreau sa il obisnuiesc cu carne multa ca ajunge ca taica-su care daca nu mananca in fiecare zi carne se plange ca il tin nemancat. Dar eu as zice ca are nevoie de carne (fier), desi doctoritza mi-a zis sa nu ii dau ca e prea mic!! Din nou... mda!

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ionika, nu stiu ce spun altii, dar mie carnea si ouale mi se par necesare in alimentatia bebelusilor si la fel in cea a adultilor. Nu trebuie exagerat insa cu cantitatile si nu spune nimeni ca trebuie sa dam carne grasa, chiar dimpotriva, la copilasi.
Aissa, si eu trebuie sa fac mici in weekendul care urmeaza
Am plecat la treaba ca trebuie sa pun jumatate de porc in lada frigorifica.
Pupici la mamici si bebici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa mai fac! La cutele de la gat este mereu rosu iar acum mi se pare foarte iritat, desi il spal mereu si il usuc. 9l-am dat si cu bepanthen o perioada) Dati-mi si mie un sfat!!!!!!
Multumesc.

Ioana&Andrei (14.09.20040

Mergi la inceput