Salvati-l pe Mihaita ! (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Witchie spune:
Adrianangi,
Ma bucur ca te-am sunat azi. Ai avut dreptate cu "faceti si voi ceva". Am fost deja la directorul meu si maine in sedinta de la ora 14 voi prezenta un proiect de emisiune radio adresata romanilor din strainatate pe care as dori sa o realizez in parteneriat cu site-ul desprecopii.com, macar o data pe luna. Practic am aprobarile verbale ale tuturor celor aflati in pozitia de a decide. Trebuie doar sa incheg ideile pe hartie.
As dori sa incep cu cazul lui Mihaita Hogas si apoi imi doresc tare mult sa vorbesc despre Mihaita al lui Felis. Prima emisiune ar putea fi chiar vinerea viitoare adica pe 27 mai. Mai devreme de 27 mai pot difuza 5-6 minute - practic un apel pentru a-l ajuta pe primul Mihai.
Pentru asta am nevoie insa de vocea mamei lui Mihai si de ce nu de o inregistrare cu micutul. O rog cand are vreme sa ma contacteze, ii trimit numarul pe privat.
De asemenea am vorbit cu Ana Sipciu de la 121.ro si i-am propus sa-i trimit un text mic cu un link catre subiectul de pe forum. 121.ro e un site cu o audienta destul de mare si are o sectiune dedicata special mamelor. In dupa-amiaza asta ii trimit textul.
Inca o data, Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru ce faci si iti multumesc ca mi-ai amintit ca si eu as putea face ceva.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti
adrianangi spune:
Pe 27 mai e ziua mea. Va fi cel mai frumos cadou, pe care (indirect) l-am primit vreodata.
Eu iti multumesc, in general vorbele mele trec pe linga...
Si trebuie sa ne repetam cu totii un lucru: Nu noi (incercam sa) salvam acesti copii, ei ne salveaza pe noi!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
Witchie spune:
maine apare apel pt mihaita in Ziarul Ziarul.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti
maria2mami spune:
Corina, de duminica sun intr-una la Doamna Drossu si nu-mi raspunde nimeni.Duminica dupaamiaza, vreo 10 minute a sunat ocupat....si apoi ...nimik!
Incerc in continuare!!!Poate reusesc
Imi mai poti trimite pe pm nr de tel al doamnei si adresa?
Poate il am eu gresit!!!
Sanatate multa!
Corina G spune:
ok, ti-am trimis pe PM. F. ciudat!!! Poate nu ii mai merge tel??? Seara pe la 9 trebuie sa fie acasa, daca nu o fi plecata din oras. Altfel inseamna ca tel. o fi stricat. F. ciudat!
Mihaela, poti sa imi dai nr. tau ca noi sa i-l dam d-nei Drossu, poate asa merge mai usor. Da-mi un PM.
Multumesc mult ca te ocupi de asta.
gabriela hogas spune:
Hristos a inviat !
Oameni dragi,
Am ajuns in sfarsit la un net competent (la ultimul la care am fost s-a intrerupt curentul de 3 ori in interval de 45 de minute). La a treia data am clacat si am plecat. Cum incepeam sa scriu ceva cum ... se oprea curentul.
Am uitat data trecuta sa va impartasesc bucuria de a-l vedea pe Mihaita pe prima pagina a siteului. Ati vazut ?!! Sa dea Dumnezeu sa aiba impact si sa se vada si rezultatele. Multumim administratorului ca este alaturi de Mihaita si de toti cei care depun eforturi serioase pentru salvarea lui.
Witchie, multumim din suflet pentru ajutor. Astept telefon de la dna cu reportofonul. Sper ca Mihaita sa fie in forma si sa aiba logoree. O sa citim maine Ziarul si sper sa regasim anuntul si pe siteul 121.ro. Multumiri celor care fac posibile si aceste cai de mediatizare.
Adrianangi, 27 mai !! este o zi foarte draga pentru familia mea pentru ca atunci este nascuta si surioara mea cea mai mare - Nicoleta - care este o sufletista si o scumpa. Semanati leit ! A propos, 1974 cumva?
Am citit toate mesajele cu mult drag si cu multa speranta. Am sa incerc sa cercetez si eu toate caile care s-au mai deschis prin eforturile voastre.
Corina, speram sa auzim vesti bune si dupa impartirea buletinelor la biserica. Multumesc din suflet pentru daruirea ta. Sper sa ajunga banii cu bine si tot ce se vor mai aduna pe urma vor fi bineventi oricand. Trebuie luat in calcul pe langa banii de operatie, transportul, cazarea in Belgia si masa. Pe langa acestea trebuie sa fim pregatiti pentru orice surprize mai mult sau mai putin placute legate de evolutia lui Mihaita. Dar sa ajungem pana acolo. Eu ma rog ca toate sa decurga cat mai repede si mai bine cu putinta. Legat de destinatia banilor, POTI SA FII SIGURA ca banii vor fi folositi numai si numai pentru Mihaita. Cand ai frica de Dumnezeu nu te gandesti niciodata sa profiti. Si oricum nu as putea dormi bine noaptea. Iar la cate nopti am nedormite, crede-ma ca nu vreau decat sa il vad pe Mihaita sanatos acasa si sa dormim si noi o data bine cu siguranta ca maine Mihaita nu va ma depinde de nici un termen si de nici o interventie chirurgicala. Sa ne putem face planuri de viitor cu el si sa il educam asa cum trebuie. Asa ca, spune-mi tot ce ai nevoie sa fac pentru ca cei din SUA sa fie linistiti ca banii vor fi folositi doar pentru salvarea lui Mihaita si sa speram ca si in viitor sa fie alaturi de noi. Suntem recunoscatori si speram ca toate eforturile sa aiba un happy-end.
Am reusit pana acum sa punem urne in mall-ul din Iasi, in 2 supermarketuri, in 2 centre de xerox si listari si speram sa mai punem urne si in 5 puncte farmaceutice din Iasi. Sa dea Domnul sa venim in intampinarea tuturor celor care vor sa dea un banutz petru Mihaita si le este greu sa ajunga la o banca sau sa ne contacteze. Va tinem la curent cu evolutia lor. De asemenea, trebuie sa ducem in Bucuresti niste urne pentru ca si Adlemi a reusit sa obtina aprobarea pentru montarea lor in lantul de restaurante Pizza Hut si la o Expozitie care va dura 3 zile cu incepere de la 1 iunie 2005. Multumim Adlemi. Sper sa trimit urnele cat mai repede. Avem insa in continuare nevoie de cateva urne mici cca 20 x 20 cm. Cele pe care le avem acum sunt de 40 x 40 si necesita un spatiu putin mai mare.
In cont au mai intrat vreo 40 de milioane dar vreau sa fac un total cand primesc toti banii de pretutindeni.
Trebuie sa mai apara un reportaj in ziarul Flacara Iasului. Nu stiu exact data dar sper sa fie zilele acestea.
Unde mai putem primi acceptul de montat urne? Magazine, farmacii, expozitii, targuri etc. Haideti sa ne unim fortele si in problema asta !
Corina, cine a obtinut promisiunea de bani de la Dan Ostahie de la Altex ar putea vorbi si pentru montarea unor urne in incinta unuia sau mai multor magazine. Ar insemna mult pentru campanie. Da-mi o veste.
Ladybug, Ovi, sunteti cei mai tari ! Multumesc din suflet pentru ca aveti grija de siteurile lui Mihaita. Sunt foarte importante !
A, mai am o veste buna. Am si celelelate 2 bilete de avion (pentru Dan si Mihaela)!!! Este aproape sigur, dar am incredere ca ne vor ajuta pana la capat. Mii de multumiri.
Trebuie sa rezolvam si problema cazarii in Bruxelles, deoarece o perioada vom avea contact cu spitalul in regim ambulatoriu. Exista cineva care ne-ar putea ajuta ?
Trebie sa va mai dau o veste buna: Ieri Mihaita a fost mai vesel si a inceput iar sa rada. Ultima saptamana a fost un adevarat cosmar pentru ca era foarte lovit de antibiotice si nu vroia nimic. Gemea intruna si am plans continuu, dar acum incepe sa-si revina. Mai are multe de recuperat pana la starea lui de pana acum cand era vesel, radea, ma pupacea, se juca si aveai cu cine sa te intelegi. Boala insa isi spune cuvantul si mancarimea de piele devine de nesuportat si numai el stie mititelu cate indura. Doamne ajuta-ne, te implor !
Cu drag,
Gabriela
maria2mami spune:
Corina......gata....am rezolvat.
Am reusit sa iau legatura acum 10 min cu doamna Drossu...care a parut destul de suspicioasa in privinta mea, a trebuit sa o sun pe gabriela, ea sa o sune si sa-i confirme...si apoi sa o sun din nou.A ramas foarte surprinsa cand i-am spus ca sun la dansa de duminica si nu raspunde nimeni si ca nu am fost singura care a incercat sa ia legatura cu dansa!!
O adevarata aventura!!!
Maine la ora 14.oo sunt la dansa...si apoi scriu aici ce am facut....si cum fac sa le trimit la iasi
Sanatate multa
maria2mami spune:
Am vb cu Gabriela si voi pune banii in contul lui Mihaita la bcr (si va voi trimite chitanta scanata sa nu fie nici o pb pe mail) si medicamentele le voi trimite prin posta.
Sanatate multa si numai bine!
Maria bb & mami Miahela
adusca spune:
Gabriela, si eu tot ieseanca sunt, am stat cuminte pana acum, cand cred ca exista posibilitatea sa te ajut.
Am o prietena care lucreaza la Media Video Product (0744 43 42 09) si ar vrea sa prezinte cazul tau la emisiunea: Oameni care ajuta oameni, cu Marilena Barata si care este transmisa pe OTV
Sambata asta este alt caz, dar sambata viitoare te-ar dori in emisiune, sa te vada lumea, impactul ar fi altul.
Te implor contacteaz-o urgent pe nr 0744 43 42 09 , Elena Toma, sau email cristalcub@yahoo.com.
I-am dat adresa site'ului http://www.hogas.go.ro/ unde sunt postate actele medicale, dar ar avea nevoie urgenta totusi de dosarul medical.
Te rog mult, contacteaz-o si stabileste tu detaliile, si asta cat mai repede pt a te putea programa.
p.s. Fetelor, poate Gabriela nu mai intra asa devreme, care are nr ei ar putea-o suna s-o roage sa contacteze aceasta persoana.
Sanatate multa lui Mihaita.
Fetele de pe DC babusca adusca
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
adlemi spune:
Am gasit pe net: puteti initia campanii de strangere de fonduri internationale prin donatii online cu serviciul de donatii securizate furnizat de urmatoarea organizatie: http://www.active.com/login/?returnTo=/activeadvantage/
Pentru un procent platit din donatii pe care le veti incasa si in urma crearii unui acont si a unei pagini web in cadrul web site-ului acestei organizatii, puteti initia propria campanie de strangere de fonduri valabila international (pagina de web furnizata in cadrul web site-ului acestei organizatii o putei insera ca link in propriul dumneavoastra web site).Poate cineva sa se ocupe de asta?
De asemenea www.asociatiapavel.home.ro si www.fiialaturidenoi.org.
Multumesc.
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105