Salvati-l pe Mihaita ! (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Deasemeni am inteles ca Otv este difuzat si in strainatate, iar cazul tau ar putea fi vazut de romanii de pe tot mapamondul.
Au mai avut doua emisiuni si au avut reactii de la romanii de pretutindeni.
Doamne Ajuta.

Fetele de pe DC babusca adusca

Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Dragilor,

Am sunat-o pe Gabriela. Doar ce intrase in casa. I-am spus de mesajul tau Adusca-sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa pt ce ai reusit sa faci! Mi-a spus ca o va suna imediat, era 10.30 pm in Ro, dar eu zic ca nu se va supara Elena.
Mi-a povestit de Mihaita ca azi fusese mai bine. Doamne, de cate ori vorbesc cu ea, nu ma pot abtine si plang.

Da-i Doamne sanatate multa si putere lu Mihaita sa reziste si putere de lupta parintilor lui.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Adusca am contactat-o telefonic pe Gabriela pe la ora 22-20 min atunci a ajuns saraca acasa,i-am transmis mesajul tau si va suna miine dimineata pentru detalii.Speram sa dea rezultate.Multumim.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

Am postat ultimele modificari pe www.hogas.go.ro. Au mai aparut cateva pagini. O sa mai pun cateva buletine medicale recente pe care mi le-a trimis Gabriela dar inca nu am avut cand sa le prelucrez. Cateva update-uri am facut de pe cable speed (thanks Ladybug).
revin curand,
ovi
www.hogas.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/mesajul_din_sticla/index.php3?

:)

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aida Soare spune:

Gabriela,

La intrebarea mea catre firma Germana despre filtrele hepatice am primit un email de raspuns de la un domn din Romania. Daca mai aveti nevoie trebuie sa il sunati si sa ii dati mai multe date:

"Am primit din Germania solicitarea dumneavoastra pentru filter de dializa hepatica.

Telefonul meu este 0724 505 505.

Astept un apel pentru a detalla informatiile din email.
Dr. Dan Rosca

Marketing & Sales Manager

Fresenius Medical Care Romania SRL

e-mail: Dan.Rosca@fmc-romania.ro

"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Iata si situatia banilor stransi pe romanian-portal.com.

Donatii de la forumistii Romanian-Portal.com

Evelyn - $50
Sorin - $50
Sauzimdebine - $100
Carmentelea - $100
Hazel - $60 (doua donatii de $50+$10)
Danielle - $75
Irezitibila - $50
Darcy - $50
Oana - $50
Duras - $75
Donatii de la alte persoane:

Octav – prieten de al meu din Romania - $50
Adriana Deacony Agency – Skokie, IL 60077 – Tel: 847 763-1008 (American Family Insurance) - $100
Luminita Viman - $50
fam. Costea - $20
Claudia Covaciu - $50
Otilia Giurgiu - $20
Puiu – prieten de al meu din Chicago - $20
Ionut Cuset (participant la picnic) - $20
Diverse sume din partea mai multor participanti la picnic (Fiscu Nicolae, Sabin, Florin, Ionut, Loredana&Cristi, Daniel Ardelean, Cristina, Adina, George Salajean) in suma totala de - $117.
Marius Iordache - $20
Claudiu Stancu - $30
Silviu Stinguta - $30
Cornelia Rad - $50
Mariana Tucureli - $50
Galina Skoptsova - $40
Paul Lisagor - $50
Luminita B. - $20
Agapia Larisa Coman - $200
Steven Bonica (ziarul Romanian Tribune) - $100
Mihaela si Stefan Miron - $50

Total: $1747

Luni o sa trimita banii in contul lui Mihaita din Romania. I-am trimis Evelynei toate datele necesare transferului.

Gabriela. spune-ne ce ai rezolvat cu dna Elena in legatura cu emisiunea de pe OTV?! Sunt tare curioasa, vreau sa pun pe cineva sa-mi inregistreze si mie emisiunea si sa-mi trimita caseta.

Pupici multi ingerasului si voua putere multa,

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovi spune:

Am actualizat pagina cu acte medicale. Daca este cineva interesat de datele medicale are acolo lista completa pe care am primit-o de la Gabriela.
ovi
www.hogas.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna!!
Imi pare rau ca nu am mai scris in ultimul timp, dar nici nu prea am noutati. Am fost si f.f. ocupata la munca zilele astea.

Duminica consiliul bisericii se va intalni sa aprobe proiectul "Mihai Hogas" si ca urmare sa transferam banii in Romania sapt. care vine. O sa va tin la curent.

Gabriela, despre magazinele Altex, cred ca ar trebui contactate fiecare separat, adica vorbit cu managerul de magazin (cred ca fiecare manager are puterea de decizie la el in magazin). Nu prea putem sa ii cerem asta lui Dan. Nu suntem chiar asa la catarama... In orice caz, te rog sa imi spui daca ai primit banii de la el. Daca nu ii primesti intr-o sapt., pt. asta o sa ii mai dam un email sa insistam sa faca transferul promis. Dar nu putem presa mai mult de atat. O alta solutie ar fi ca atunci cand primesti banii de la el, sa ii scrii o scrisoare in care sa ii multumesti si intr-un mod delicat sa il intrebi daca te-ar putea ajuta in continuare cu aprobarea postarii urnelor in magazinele Altex. Ce zici?

Nu mi-ai spus daca ti-a mai scris Dr. De Ville? Sunt tare curioasa. Daca nu ti-a scris, sa ii mai scriu eu si sa il intreb daca a discutat cu directorul, cum indicase ca va face?

Am mai primit urmatorii bani:
50 -- Maria Muste (prietena lui SimoV)
75 -- Silviu (Ladybug)

Numai bine si multe pupaturi la scumpicul de Mihaita. Ce bine ca i-a trecut raceala asta rea. Doamne, cand citesc ce scrii ma trec toate cele... mi se rupe sufletul de el cum sufera. Nu e corecta viata asta!!! Offff....

Va pup pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Mihaela, multumesc mult ca nu te-ai lasat si ai reusit sa dai de d-na Drossu. Sper ca totul a decurs bine. Nu trebuie sa ne trimiti nici-o "dovada". Chiar asa?? Crezi ca se pun astfel de probleme?? :)

Mergi la inceput