Salvati-l pe Mihaita ! (3)
Raspunsuri - Pagina 12
SimoV spune:
As vrea sa trimit un e-mail la organizatia asta.
http://www.starchildrenrelief.org./
Aida, te rog sa-mi forward si mie mesajul care l-ai trimis la organizatiile pe care le-ai mentionat, sa-l trimit aici. (este o organizatie caritabila infiintata de o romanca!) Poti sa-mi trimiti pe e-mail: svaidean@yahoo.com
Corina, bravo!!!
Multa sanatate lui Mihaita! Sa fii tare, baietel scump si sa ii bucuri in continuare pe parinti, ca numai tu le dai tu putere sa se zbata in continuare.
PS: Inca nu am reusit sa dau de parintele Musta de la biserica Sf. Mihail si Gavril. (eu am impartit flyere acolo si am mai lasat o gramada sa isi mai poata lua enoriasii, parintele urma sa anunte in biserica duminica) Cand formez numarul care il am intra un fax. Dar o sa mai incerc si cum auflu ceva, va tin si pe voi la curent.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Ovi spune:
o sa incerc sa raspund pe cat se poate succint:
-eu ma ocup de site-ul www.hogas.go.ro (a intrebat CorinaG cine se ocupa)
-site-ul este functional si vizibil. Imi cer scuze in numele providerilor pt. eventualele momemnte cand este down.
-am postat si pe prima pagina faptul ca exista donator compatibil
-va rog mult trimiteti-mi toate nr. de cont care trebuie postate si situatia la zi. Am mai urmarit eu cate ceva dar nu mai stiu care sunt promisiuni si care sunt bani in cont.
Adresa la care puteti sa ma contactati este cristureanu@gmail.com
va multumesc,
ovi
www.hogas.go.ro
ladybug spune:
Ovi, uita-te la http://pws.cablespeed.com/~minut/mh/index.html
Am updatat chiar azi situatia banilor. Sint acolo si conturile, la "How to donate".
Aida Soare spune:
Dragii mei,
Iata raspunsul ce l-a primit colega mea de la World Vision Canada. Nu este un refuz, este un indemn de a contacta biroul lor din Romania. Ne-au dat adresa, am cautat nr de telefon in Pagini Aurii si nu il gasesc sub nici o forma. Gabriela, sau cineva din Romania, trebuie neaparat scris la aceasta adresa, am scrie noi email dar ei nu dau email address. E o posibilitate, sunt singurii care nu au zis NU, trebuie sa mergem pana in panzele albe, dar trebuie cautati la aceasta adresa.
Acesta e raspunsul lor.
Hello X,
Thank you for your message, requesting assistance on behalf of Mihai Hogas.
World Vision's policy is that overseas funding requests are processed through our field offices; in this case Romania. They are the ones who are in a position to assess a project and determine if there is the necessary funding in their budget.
May I suggest that you contact our field office. The address is:
World Vision Romania
Str. Rotasului nr 7, sector 1
Bucharest 012167
Romania
We are sorry we cannot be of more help, and trust that God will provide for your needs.
If we can be of any further assistance, please do not hesitate to contact us by e-mail or by calling our staff directly at 1-800-268-4888.
Blessings,
Kate Stevens
Customer Service Division
World Vision Canada
Gabriela - poti tu sa ii contactezi sau sa rogi pe cineva sa o faca? Voi incerca sa sun si eu la numarul lor din Nord America sa aflumai multe detalii, dar e bine sa ii contacteze si cineva din Romania.
Simona, ti-am trimis email cu info ce le-ai cerut.
Aida
Oana_B spune:
Am gasit pagina lor de web:
http://www.worldvision.ro/rom/index.php?id=0
quote:
Pentru mai multe informatii, sugestii si opinii,va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa:
Adresa noastra este:
Str. Rotasului, nr. 7-9, Sector 1, Bucuresti - ROMANIA
Ne puteti contacta la:
Telefon: 021 222 91 01
Fax: 021 224 29 72
Pe internet:
E-mail: rom_office@wvi.org
E-mail: rom_webmaster@wvi.org
Oana_B
Aida Soare spune:
Oana, multumesc, le-am trimis email.
Oricum , poate nu strica sa ii contacteze cineva in Romania.
SimoV spune:
Am trimis mesajul la Adriana Henderson, doamna care a infiintat organizatia S.T.A.R (Start Thinking About Romanian) Children Relief Organization (http://www.starchildrenrelief.org/). Am adauguat si linkul www.hogas.go.ro ca banuiesc ca doamna stie romaneste.
Doamne ajuta!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Aida Soare spune:
Am trimis scrisori la urmatoarele fundatii gasite la site-ul lui Mihaita de la cablespeed (ladybug, good job cum le-ai centralizat pe toate). Poate ca s-a mai batut la portile astea, nu-i nimic, am mai facut-o odata:
Doctors Without Borders
Mercy Corps
Sponsor a Child
Help Humanitarian Groups
World Health Organization
American Liver Foundation
American Medical Association.
The Canadian Liver Foundation.
Romania World Vision
Unii nu aveau emailul dat, am trimis direct de pe site-ul lor, dandu-mi numele si adresa de email. Sa dea Dumnezeu sa ne raspunda careva cu vesti incurajatoare.
Doamne ajuta!
ladybug, am vazut acum cum ai adus la zi pagina cu starea lui Mihaita, bravo, era foarte important sa fie afisate stiri la zi.
gabriela hogas spune:
Va iubesc pe toti. Trebuie sa fug. Revin mai tarziu. Mihaita incepe sa-si revina din raceala, treptat-treptat. Doamne ajuta ! Gabriela
adrianangi spune:
Gabriela,
Am vorbit din nou cu colega mea de la Antena 1. Ea vrea sa ajute, dar trebuie sa aiba un OK de mai sus...
Scriu si la WV Romania, cunosc pe cineva acolo.
Doamne ajuta!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html