Salvati-l pe Mihaita ! (3)
Raspunsuri - Pagina 11
Aida Soare spune:
Gabriela,
Am cautat pe internet "hepatic dialysis filters for baby" Am dat de un site si am trimis un email pentru a afla daca au asa ceva.
Compania este in Germania - fetele din Germania este posibil de dat un telefon si intrebat, la mine e ora prea tarzie pentru a suna acum si daca ei nu vb engleza eu nu stiu germana deloc.
Headquarters:
Fresenius Medical Care AG
Else-Kröner-Straße 1
61352 Bad Homburg
Germany
Postal address:
61346 Bad Homburg
Germany
Tel. + 49 6172 609-0
Cei care aveti relatii si cunostinte in lumea medicala, va puteti interesa de aceste filtre? Eu mai caut si mai intreb, poate iese ceva.
Doamne ajuta!
Aida Soare spune:
Oameni buni, site-ul http://www.hogas.go.ro/ nu este accesibil deloc. Imi da eroare cand vreau sa accesez pagina si imi amintesc ca si acum o saptamana era la fel. Se poate face ceva in acest sens?
Multumesc.
Corina G spune:
Am mai primit urmatorii bani prin posta:
50 -- Daita Ciobanu (pt. Univ. of Columbia, New York)
20 -- Gabriel Diaconu (New York)
50 -- Elena Negru si Toni Veber (New York)
50 -- Trofin Gabriel (Quebec, Canada)
15 dolari canadieni (aprox. 10 U.S.) -- Gabriela Nistor (Quebec, Canada)
Multumim mult!!!
lidiaNR spune:
Buna Gabi,
Imi pare tare rau sa aud ca Mihaita are bilirubina din ce in ce mai mare, dar ma bucur tare sa vad ca are spirit de luptator si ca isi revine din acea raceala.
Gabi, pupa-l de mii de ori si petrece cat mai mult timp cu el si cu sotul tau...Roaga pe toata lumea sa te ajute sa mai rezolvi din treburi ca sa stai cat mai mult cu el.
Nu am inca nici un raspuns de pe unde am mai raspandit rugamintile de ajutor, dar sper in curand...
De asemeni, am sa incerc sa aflu daca putem obtine acele filtre de aici din USA
Cu mult drag si urari de sanatate,
Lidia NR
Atlanta, Ga
Carmi spune:
Gabriela, redactorul sef de la ´Mami´a fost de
acord sa publice povestea lui Mihaita, azi mi-a trimis
un e-mail in care imi spunea ca a si trimis povestea
spre publicare, deci va aparea in viitorul numar.
Sper sa iasa ceva si de aici.
Sanatate lui Mihaita.
Carmi
Mirunaa spune:
Am incercat sa fac si eu o mobilizare a cunoscutilor din viata mea.Si mi-a reusit.Am convins un prieten si a donat 1 milion iar adjunctii lui cate 500.000 fiecare.
Din pacate sunt si persoane care se dau loviti de soarta cand e vorba de ajutat.Chiar vorbeam intr-o zi cu o cunostinta si mi se lauda ca sta pe marginea piscinei(personale) si pierde timpul ca afacerile merg si singure.Cand i-am spus de situatia lui Mihaita mi-a replicat ca are cui sa dea banii, familiei lui.I-am explicat ca nu cer o suma uriasa ci doar cat poate el...de atunci n-a mai dat nici-un semn de viata:(((
Asta e!Dar nu ma las batuta, am sa continui si cum mai fac rost de bani am sa am grija sa depun pt Mihaita.
Sanatate multa si, Gabriela sa stii ca o sa reusiti.Simt eu asta....
Toate cele bune!
ladybug spune:
Money update:
Seattle (Corina):
$11488 (includes $1400 de la Lidia, $350 de la mine)
$195 in the mail (de la mine)
Chicago (La Salle Bank/Romanian-Portal/Evelyn)
$1397
Total: $13070.
Promisses: (cele de la http://pws.cablespeed.com/~minut/mh/index.html)
* $1000 from Dan Ostahie
* $425 from Radu Drossu
* $600 misc, Seattle (Corina)
* $220 from Romanian-Portal (Sorin)
* $313 from Servus.ca (Aida Soare -> BCR Iasi)
* 3000 - 5000€ from Romania
* One person plane ticket to Belgium.
Aida, Sorin/Carmen si Corina, spuneti-mi ce se intimpla cu promisiunile (daca sa mai trec din ele la bani siguri). Mai sint pe undeva alti bani?
adrianangi spune:
Hai sa mai incercam pe la televiziuni cu e-mail-uri...
Sa trimitem cit mai multe, ca sa vada ca acest caz este unul cunoscut si urmarit de foarte multi oameni.
Nu am la indemina decit o adresa de e-mail: stiri@antena1.ro
Completati si voi cu alte adrese si sa incepe campania pentru campania mediatica!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
Corina G spune:
Ladybug, multumim de update. Eu nu mai am promisiuni aici in Seattle, le-am primit pe toate (vezi pe pagina 7). Singurele promisiuni care le mai monitorizez sunt cele din Bucuresti (1000 Ostahie si 425 Drossu). Gabriela, te rog din nou sa imi confirmi cand primesti acesti bani.
In schimb am sperante... :) Duminica trecuta am impaturit la buletine pt. posta de mi-a venit rau (380 mai precis). In ele am inclus flyer-ul cu Mihaita. Buletinele bisericii sunt alb-negru, iar flyer-ul este color, deci sper sa iasa in evidenta cand deschide omul buletinul si sa il citeasca. Buletinele au 4 pagini (fata si spate), deci flyer-ul a fost insertat la mijloc. Sper sa mai primim donatii in urma acestui efort. Ele vor veni pe numele bisericii, in contul special pt. Mihaita. Probabil ca vor veni dupa transferul care il vom face lunea viitoare, dar nu e problema, o sa mai facem un alt transfer ulterior. Va voi tine la curent.
Aida Soare spune:
ladybug: situatia banilor de la Servus.ca este ca sunt stransi de la oameni, numai ca sotia colegului meu de forum va trebui sa ii depuna la banca. De-abia a ajuns in Romania.
De asemenea, ieri ti-am trimis un email in care iti puneam ca am mai primit au mai venit echivalentul a 170 USD pe care te rugam sa ii adaugi la promisiuni. Voi da imediat de stire cand acesti bani vor ajunge la Mihaita in cont.
Cei care locuiesc in Germania, nu ati putea contacta firma pe care am dat-o mai devreme ieri si intreba daca vand filtrele de care are nevoie Mihaita pentru dializa hepatica? Mie doar ce mi-au dat un scurt email in care spuneau ca imi multumesc pentru feedback si ca imi vor raspunde curand ( ce feedback ca nu le-am dat vreunm feedback, am facut o intrebare si o cerere)
Aceasta este compania germana:
Headquarters:
Else-Kröner-Straße 1
61352 Bad Homburg
Germany
Postal address:
61346 Bad Homburg
Germany
Tel. + 49 6172 609-0
O buna si inimoasa prietena de la Servus.ca si cu mine am mai trimis urmatoarele emailuri la organizatii:
Bill & Melinda Gates foundation - raspuns negativ
Rosie ODonell - raspuns plin de compasiune dar negativ
Daniel Negreanu - roman canadian multimilionar din poker - nici un raspuns
Ronald McDonald House - nici un raspuns deocamdata
United Way Romania - nici un raspuns
Unicef Canada & Unicef Belgium - no answer yet
World Vision Canada - no answer yet
Colega mea doreste sa mai contacteze prin email pe Celine Dion si pe altii.
Multe sarutari lui Mihaita, multa sanatate si Doamne ajuta.