Problema tehnica - ne cerem scuze

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xelas spune:

Hallo Admini !
Dau disparut shi forumul Buburuzei, acolo unde se spunea ce se vinde bine si rau si fel shi fel.

N-ashi vrea sa fiu in piele de admin acu, mai ales ca ip-ul buburuze-i ii acelashi cu al forumului, adicatelea s-ar parea ca stau pe acelashi server... brrr.

Acu, spor la conceptul de "Disaster recovery" cui il face , si spor shi mai mare la implementare.

80% din ceea ce citesc pe Internet este gresit, imoral si ingrasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Au disparut si noile conturi facute in ultima saptamana de noii veniti?pt ca eu caut un membru nou venit si nu-l mai gasesc.si nu-i gasesc nici subiectul.Si el nu se mai poate loga,zice ca userul sau parola sunt incorecte sau cam asa ceva.CE-i de facut in situatia asta?

adirys21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Adirys21 citeste aici,

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47976

trebuie sa se inscrie din nou!

Admin, succes si cat mai putine probleme pe viitor!

Katink cu dulcineea mea 26+

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

doamne doamne .stau si ma minunez cate discuti pentru un cacat....

in alta ordine de idei.da este inadmisibil sa se intample asa ceva fara nici o suparare.sa omiti sa faci un back up.........iar cu mishulina zau daca va inteleg ce sariserati asa ca ulii.a spus ce este foarte adevarat.........in alte parti daca se intampla asa ceva...nu ma luati iarasi cu e gratis - nu va tine nimeni, ca nu tine la mine.....is cam trecute prin aceste vorbe "de duh"....deci parere de membru amarat.inchideti subiectu' ca e gata vis-a -vis de scuze si vb care mai de care mai(ma refer la membrii care le stiu pe toate, iar cand vad cum pupa undeva mi se intoarce stomacu pe dos..vb cuiva aduce-ti lamaia ca ma ia cu lesin) ...........

urez tuturor HRISTOS A INVIAT!

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RA spune:

Lamaia e buna in caz de greturi.Pentru lesin e mai revitalizanta o palmuta.
Dar,daca tii cu orice pret,fie si o lamaie.Si asa meniul pascal e cam
bogat in calorii...
Deci,aduceti oameni buni niste emoticoane cu citrice,sa le avem la-ndemana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by mamicaluitheo

doamne doamne .stau si ma minunez cate discuti pentru un cacat....

deci parere de membru amarat.inchideti subiectu' ca e gata vis-a -vis de scuze si vb care mai de care mai(ma refer la membrii care le stiu pe toate, iar cand vad cum pupa undeva mi se intoarce stomacu pe dos..vb cuiva aduce-ti lamaia ca ma ia cu lesin) ...........

mamico, io recunosc ca-i pup ca am interese...mi-au promis o renta viagera frumusica, comision mare din vanzarile de la buburuza, plus un mertzam clasa A, de lux bre, ca-s o duamna...ce lamaia ta
Aveam un respect mare pt modul tau de gandire, dar in acest mesaj ai gresit. Iar tu cu Mishulina nu faceti o foarte mare, mica diferenta. Sotul ei ia bani ca sa nu greseasca, pt asta il plateste patronatul...ca sa nu greseasca. In momentul in care iti castigi painea din asa ceva normal ca nu ai nici o scuza daca nu-ti faci treaba.
Si nu mai postez aici ca nu-i ZZ
Numai bine.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Unde dai si unde crapa,daca nu stiti sa descifrati printre randuri e numai problema voastra , si daca ati facut din acest subiect inca unul de scandal......si daca nu sunt de acord cu voi care e pb.........

Ingrid
las-o balta ca am lamai acas', iar in ceea ce priveste palmuta eu zic sa te abtii ......e un sfat doar
mai adusco mai,,,ce mai conteaza ca am trecut si pe lista ta neagra,...si nu eu cu mishulina(de cand ai venit pe acest forum ti-ar fi placut sa iti sara la jugulara atatia oameni doar pt. simplu fapt ca ti-ai dat cu parerea?- o sa imi spui ca ti-au sarit, dar parol ca nu are nici o legatura cu subiectul).
da mi se pare inacceptatbil , imi dai voie sa imi dau cu parerea???...
btw daca te simti vizata e treaba ta, eu nu am dat nume, cu siguranta ca nu m-am referit la tine , dar repet e numai pb ta daca asta ai inteles.........
SUGESTIE SI PLIZ TINE-TI CONT DE EA....lumea a inteles, au fost pb .inchide-ti subiectu' ca e motiv de scandal, dupa cum se vede..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

ptiuuuuuu, smorio daca am vreo lista neagra, mie imi placeti toti (marius cateodata ma'nerveaza cu nervii nervosi,insa io mi-s miloasa si-l iert repede ca si el e de-a nostru)
Treci la pupat si nu te burzului ca arunc cu oo dupa tini

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adusca

ptiuuuuuu, smorio daca am vreo lista neagra, mie imi placeti toti (marius cateodata ma'nerveaza cu nervii nervosi,insa io mi-s miloasa si-l iert repede ca si el e de-a nostru)
Treci la pupat si nu te burzului ca arunc cu oo dupa tini

nu arunca cu oua fumeie ca ma ia cu lesin si atunci vb lu RA am nevoi de palmute, da nu's daca sa dau sau sa iau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si eu am fost un pic suparata ca au disparut niste subiecte interesante,dar mi-a trecut.Asta e.Se mai intampla si accidente.
Andusca,pot sa vin si io la pupat?

Miha si puiul Robert

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariussimiuc/album?.dir=f3f8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

Mergi la inceput