Problema tehnica - ne cerem scuze

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

{doamne doamne .stau si ma minunez cate discuti pentru un cacat....

in alta ordine de idei.da este inadmisibil sa se intample asa ceva fara nici o suparare.sa omiti sa faci un back up.........iar cu mishulina zau daca va inteleg ce sariserati asa ca ulii.a spus ce este foarte adevarat.........in alte parti daca se intampla asa ceva...nu ma luati iarasi cu e gratis - nu va tine nimeni, ca nu tine la mine.....is cam trecute prin aceste vorbe "de duh"....deci parere de membru amarat.inchideti subiectu' ca e gata vis-a -vis de scuze si vb care mai de care mai(ma refer la membrii care le stiu pe toate, iar cand vad cum pupa undeva mi se intoarce stomacu pe dos..vb cuiva aduce-ti lamaia ca ma ia cu lesin) ...........}

mamicaluiteo - mesajul tau m=a lasat masca. M-a dezamagit si m-a intristat. Cred ca ai reusit cu succes sa iti dai arama pe fata.

Pa si la revedere!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

am pierdut o cura de slabit importantaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Ahaaaa, deci asa se explica de ce a aparut din nou un topic pe care eu il semnalasem ca reclama, si care fusese inchis ...

Pai sa-l semnalez din nou, ca am eu ceva cu el: "Cosmetice 100% naturale", de la Femina intim. E reclama pe fata la o firma de cosmetice, cu pagini intregi de citate din materialele de propaganda ale firmei. Si intimplator initiatoarea subiectului este reprezentanta a acestei firme, cu sistem de distributie MLM.
Eu nu zic sa nu existe discutii despre subiect, dar parca putina obiectivitate n-ar strica, ori parerile sunt mai mult decit subiective ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Poate ca am gasit un "loc" unde sa ma simt bine, sa imi faca placere sa schimb "o vorba " cu alti romani aflati la alt capat al tarii/lumii, sa urez un "La multi ani!" sau sa trimit un raspuns cind cineva intreaba...si daca locul acesta este un mic Paradis- al emotiilor, bucuriilor, gindurilor, sfaturilor, pentru mine Cine are atita har, talent, putere, rabdare,timp , energie sa creeze un asemenea "loc" merita multumire si respect din toata inima
Iar daca acest Paradis virtual intr-o zi ar fi "inghitit" de valuri mari ale deznadejdii, as deveni o scoica inerta.

quote:
Originally posted by mamicaluitheo

doamne doamne .stau si ma minunez cate discuti pentru un cacat....

in alta ordine de idei.da este inadmisibil sa se intample asa ceva fara nici o suparare.sa omiti sa faci un back up.........iar cu mishulina zau daca va inteleg ce sariserati asa ca ulii.a spus ce este foarte adevarat.........in alte parti daca se intampla asa ceva...nu ma luati iarasi cu e gratis - nu va tine nimeni, ca nu tine la mine.....is cam trecute prin aceste vorbe "de duh"....deci parere de membru amarat.inchideti subiectu' ca e gata vis-a -vis de scuze si vb care mai de care mai(ma refer la membrii care le stiu pe toate, iar cand vad cum pupa undeva mi se intoarce stomacu pe dos..vb cuiva aduce-ti lamaia ca ma ia cu lesin) ...........

<<Singuratatea este o crisalida, in care sufletul se metamorfozeaza pentru a putea sa zboare.>>
Leonardo da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Mamanule,pe cine ai fluierat pe la spate de ai ajuns la 0 mesaje?
Prindeti-o repede,puneti-o la stilpul infamiei si sa-i fie moderate postarile ca nu a stiut ca in "biserica" tre faci ce spune "popa" !!!

Mamanule......prieteniile sint prea putin importante.
Trebuiesc scutite de critici daca mai vrei sa-ti apara vreo postare p-acilea.
Si totusi postarile tale vechi exista...la cele noi ai de asteptat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Nu stiu intr-adevar daca mamicaluitheo ar fi trebuit eliminata (nici nu stiu daca a fost de fapt sau e numai temporar...), dar eu citind mesajul ei am avut aceeasi reactie ca si Mirela. M-a lasat masca. Nu ma asteptam la asemenea violenta si limbaj de la un membru vechi al forumului. Ceea ce a vrut sa spuna putea fi spus si altfel. Ma tot gandesc ca poate a avut altcineva acces la contul ei si de aceea s-a scris ceea ce s-a scris. Nu intotdeauna sunt de acord cu deciziile moderatorilor dar de aceasta data cred ca au avut dreptate.

Mari, eu am remarcat plecarea voastra de pe forum. Si mi-a parut rau. Pentru ca aflam multe lucruri noi despre o lume care altfel mi-e inaccesibila. Dar v-am respectat decizia si v-am inteles-o si cred ca daca se faceau valuri era si mai neplacut pentru voi. Oricum, stiu unde sa va gasesc .

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Mari, eu am remarcat plecarea voastra de pe forum. Si mi-a parut rau. Pentru ca aflam multe lucruri noi despre o lume care altfel mi-e inaccesibila. Dar v-am respectat decizia si v-am inteles-o si cred ca daca se faceau valuri era si mai neplacut pentru voi. Oricum, stiu unde sa va gasesc .

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

unde le gasesti? zi si mie

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Sabina, ti-am raspuns pe PM. Fetele care ii luati apararea mamicii lui theo, macar ati citit mesajul ei?... ca sa intelegeti care a fost problema?... adica ce i-a deranjat pe admini?

Mergi la inceput

Eu cred ca a deranjat forma, si nu continutul mesajului. Dar au mai fost cazuri in care s-au luat asemenea decizii si apoi s-a revenit asupra lor. Nu imi vine acum un exemplu in cap, dar stiu ca au fost... Vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Originally posted by mari_alhillo

Bineinteles ca am citit postarea mamicii,dar totusi mi se pare inadmisibil ca de la 2000 de postari sa o aduca la 0.Pentru ca si-a permis sa isi posteze o opinie?

m.alhillo

nici mie nu mi se pare normal.
cine si cum hotaraste aici "tipul de pedeapsa" , "marimea pedepsei" si asa mai departe???
daca sunt obraznica, stau la coltz si mi se iau si punctele???? sau primesc numai 5 linii la palma???

Mergi la inceput