Problema tehnica - ne cerem scuze

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Imi pare rau ca s-a intamplat asta,dar tot e mai bine asa decat sa dispara cu totul forumul DC.

PASTE FERICIT alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Paste fericit! HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mey, vorba lu Xeno, cei care-au scris numa timpenii au o sansa sa se reabiliteze
Din partea mea nu-i nika, bine ca merge!
Mirela si Florin
p.s. moama, si cum savuram io deja stelutzele alea aurii...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Voi credeti ca sa terminat cearta? Nici bine nu a RE-aparut subiectul "ce ati face in locul meu" de la "discuti generale" de si era de la data 15.04.2005 era vechi si cu putina tenta "negativa".

Unele membre, chiar au raspuns mai putin placut asta fiind la data de 1.05.2005. Pana nu a scris cineva, ca defapt sa discutat subiectul iar intradevar autoarea, nu este asa cum o cred (rea) . Pt. ca cum, apare un subiect mai "negativ" cum toti sarim in cap in loc sa ne ajutam /explica. Precizez este si vina mea, la fel fac si eu nu mereu dar fac (si ma caiesc dupa aceia ). Dar am stat bine si mam gandit nu este bine asa mai frumos este o explicatie sau vorba buna.

Daca am putea cu toti sa nu ne mai certam ce bine ar fi!

Revin la matca mea nu este o mare problema daca nu mai merge/sterge acest forum o durere, ar fi daca nu ar mai aparea de loc chiar as . Au probleme si televiziunile dar un forum eu ,zic sa sustinem acest forum nu doreste nimeni defectiunile TEHNICE!

Membru Inger alb si Angel 8/luni /2 sapt .
Va multumim pt. ca existati!

Paste fericit! Christos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Adevaru' e ca se intampla cam des....Si nu miroase a "problema tehnica". Si sotul meu e adminstratorul unui server pe care se tin mail-urile unei institutii cu cateva mii de angajati si daca face vreo greseala de genul asta,e de rau...La ei nu tin scuze de-astea de genul:" e,ce mare lucru ca s-a pierdut o saptamana intreaga,ca doar eu lucrez de X ani in institutie,fara pata,fiti mai tolerant,nu va "isterizati" asa,ce daca ati pierdut corespondenta de afaceri seroasa cu parteneri straini si va fi penibil cand le veti scrie sa trimita documentatia din nou ca eu sunt cu capul in nori si am restaurat un back-up mai vechi..." . Asta l-ar costa job-ul!
Eu zic ca aceste "incidente" cam dese se pot evita cu mai multa atentie si bunavointa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Draga Mishulina nu are cumva sotul tau ceva timp liber (sa zicem macar 2 ore pe zi) sa ne dea si noua benevol o mana de ajutor? In felul asta as reusi si eu sa merg la somn la o ora onorabila si nu la 2 noaptea in fiecare zi.

Daca as avea 4 maini... probabil ca as lucra intr-un circ si nu m-as mai stresa pentru mesaje "motivante" ca al tau!

In rest ... Hristos a Inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Iar eu iti sugerez sa vorbesti cu sotul tau si sa il intrebi ce ar face daca dintr-un motiv obiectiv ar pierde datele si ar avea un un back up la dispozitie ultimul fiind automatizat la cel mult 7 zile? Ar lasa baza de date nula sau ar readuce ultima varianta salvata?
Pe de alta parte pentru ca nu pot sa nu remarc nu ar fi dispus sa administreze for free si la DC macar din spirit de bunavointa.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Of, nu pot sa remarc ca romanul nostru nu intelege cateva lucruri elementare (ma rog, o parte din romani). Acest forum il avem la dispozitie prin bunavointa unor oameni, ei nu au nici o obligatie fata de noi, nu sunt angajatii nostri, nu-i platim ca sa faca aceasta munca...nici macar nu lucreaza la stat sa fie platiti din buget, respectiv din banii contribuabililor.
In loc sa le multumim pt ca-si pierd timpul si pt noi, noi emitem pretentii. Este exact cum dumneavoastra dragilor ati face eforturi pt un act de caritate, iar respectivul beneficiar in loc sa va multumeasca v-ar face observatii sau v-ar cere si mai mult, vizibil nemultumit.
Se potriveste exact zicala urmatoare in acest caz: "dai un deget si ti se ia toata mana"

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RA spune:

Ce multe subiecte deschise pentru urari de sarbatori!
Se pare insa,ca aici se impune mai acut un mesaj de:

Paste fericit,fratilor!

Si multumim ca existati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Mishulina

Ai vazut, au cerut scuze mai mult de atat eu zic ca nu se putea .Poate ai avut o zi mai trista de te-ai descarcat pe acest forum.

Christos A Inviat!
Adevarat A Inviat!

Mergi la inceput