Problema tehnica - ne cerem scuze

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Iar?????????????????????????

Crinuta si Rayan

nu iar....din nou ...cam des se intampla

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Si eu sunt suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by mcbeal

POate e chiar mai bine, la cate vorbe 'frumoase' s-au schimbat pe forum in ultimele zile.

Paste fericit!

Chiar asa!

Hristos a inviat!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asta da valoare daca intr-o singura saptamana s-au pus atatea informatii care sa provoace traume prin pierderea lor. Hai fiti mai tolerante totusi este vorba doar de o saptamana dar in spate sunt 4 ani!!! Un backup saptamanal este mai mult decat satisfacator, nu? Si sa nu exageram ca nu se pierd datele chiar asa de des, sunt totusi evenimente nedorite de nimeni, se pot intampla. Un pic de ingaduinta... ar fi un gest salutar.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

D-aia mi-au disparut mie 25 de meswaje din total? Ca aveam 1485- stiu sigur!- si deja savuram stelutzele aurii! Acu iar trebe sa muncesc ...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Decat sa facem scandal si sa fim indignate, mai bine am constientiza ca admnii depun o munca imensa pt noi, isi rup din timpul lor liber, isi omoara neuronii doar ca noi sa ne putem intanli, discuta, schimba informatii si lega prietenii.
Mai potrivit ar fi sa le multumim si in cazuri de acest gen, sa-i sustinem....nu credeti ca ar fi minunat?
Adina

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Upsss mey, mey si postasem un subect cu desene pentru copiii. Las nu-i bai au disparut si ultimele certuri...
Nu-l mai gaseam si credeam ca a fost mutat pe undeva

Paste fericit Mirela, Florin si Andrei...! Relaxati-va si voi ca nu face poc DC-ul asa repede! Or rescrie cu "tontii" chestiile utile si simpatice si s-or amana certurile . Te pomeni ca ati vrut sa-i impacati pe toti de Paste!

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu-i nimic, se mai intampla. pe mine nu ma deranjeaza chiar deloc. Doar tot aici suntem si n-avem decat sa redeschidem subiectele care ne intereseaza sau sa le continuam pe cele vechi - uite, de exemplu cum a fost discutia despre E-uri, care e din nou de actualitate.
Paste Fericit si Christos a inviat!

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by AC

Or rescrie cu "tontii" chestiile utile si simpatice si s-or amana certurile . Te pomeni ca ati vrut sa-i impacati pe toti de Paste!

Ca bine zici acushor, ma uitai pe zz si au disparut toate subiectele certacioase asta-i singurul lucru bun din toata chestia asta nasoala...

BTW Io de traumatizata ce sunt acum tre sa merg sa-mi skimb titulatura in fata de ciocolata !

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Pe mine chiar nu m-ar fi deranjat ... daca nu mi-ar fi disparut cu totul topicul de la Ajutor umanitar despre dezastrul din Timis ....

Nu se poate faca cumva sa fie avertizati cei care au deschis topicuri in perioada respectiva, ca se le salveze si sa le fie mai usor sa le redeschida apoi? PLEASE!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 25 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput