Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by try

Aseara am iesit o ora jumate cu el afara si de la vant a ragusit. Ce sa-i fac/dau?
Nici sa planga nu mai stie ca lumea, e uimit si el de ce sunete scoate.

Try, ai grija cu raguseala, urmareste sa nu faca febra, sau sa inceapa sa tuseasca , in cazul asta poate fi vorba de o laringita si trebuie mers la medic repejor, sa speram ca nu e cazul! Din pacate nu am idee ce ii poti da asa mic, cred ca daca nu se agraveaza simptomele, va trece de la sine.Poti incerca totusi sa-i pui un scutec incalzit in zona gatului si a pieptului. Multa sanatate!

Carmen, cred ca e cam mult 300 ml, intr-adevar. DAR, daca nu varsa, cum zice si Flory, si daca nu o doare burtica, asta e! Baiatul finilor nostri mananca cam 330 ml/pranz, si cereale seara la fel, si nu e nici macar grasan.Mihnea mananca , in jur de 200 ml/masa

Felis, imi pare rau ca aveti probleme cu papica, sper sa-si revina Mihaita!

Am pus POZE NOI

Aime, felicitari micului vorbaret! Al meu e un puturos la capitolul asta, sunt invidioasa

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ele , mie mi-a zis pediatra, dupa 6 luni jumatate sa incepem cu oul care se introduce incetisor (prima zi un sfert, peste 2 zile tot un sfert, peste 2 zile jumatate , si tot asa , pana ajungi la un galbenus de 2 ori/saptamana), apoi ficatul de pui pe la 7 luni.Mi-a zis ca pot incerca si cu iaurt , la masa de la 18. In rest , eu banana ii dau de catva timp.

Paine, peste, unt, rosii- mai tarzior, dupa 8-9 luni stiam eu.
Iar fructe uscate, cum sa manance?=, adica sub ce forma?

Roxana &Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

roserb, e fi-tu un scump si jumatate. Mor de dragul lui. Asa bine ii sta in salopetica si palariuta bej. E ceea ce numesc eu un copil frumos.
Nu te supara prea tare cu vorbitul, nici Alex nu e maestru. El mai mult tipa (asa-i place lui, iar de ieri nici macar atat) si singurele sunete pe care le scoate sunt: aaaaaa, eeeeeee - pe diverse tonalitati - si mmmmmmmm. Cateodata ii ies combinatii de mama, mammmm, mommmmmm, dar asta-i tot.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Roserb habar nu am la ce se refera fructele uscate. Eu am copiat exact lista din cartica de la maternitate. Si eu ii dau banana cu toate riscurile, ca este innebunita dupa ea.
Am vazut pozele. Ce copii frumosi ai!!! Cand ii vad pe amandoi parca ma apuca si pe mine cheful sa mai fac unul

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna feteleeeee,
ma simt mult mai bine dar tot obositaadevarul este ca eu sunt singura care poate sa alerge dupa deiverse chestii si pentru astia mici si pentru bunica...dar bine ca sunt sanatoasa si pot sa merg...maine merg cu bunica la spital sa-i rareasca fierele si paote luni i le scoate definitiv.
astia mici sunt bine amandoi, alex este fff fericit ca o face pe ruxi sa rada in hohote si de cand a descoperit chesti asta incearca cu tot felul de chestii numai sa o vada fericita...incepe sa o iubeasca din ce in ce mai mult, nu este zi sa nu-mi spuna ca de-abia asteapta sa se faca ruxi mare si sa se joace impreuna.
felis, sper sa inceapa sa pape din nou mihaitza lapticul si sa ia din nou in greutate...
bits, sa-i fie de bine botezul lui Kenzolino, sa-l pazeasca Dumnezeu!
andrea, abia astept sa veniti in bucuresti...sper insa sa am si timp sa ma intalnesc cu voi...macar o data si tot iesim impreuna in parc...nu mai ratam ocazia
roserbito...pupa mama baiatul cel frumos...mai dar ce-i dai de mancare???? de e asa de mare si frumos?
vio, ce-ai facut la dr/ cum se simte bianca?
paxela, ai incercat cu alt laptic?...poate asa dintr-o data i s-a nazarit ca nu-i mai place laptele
aime...dar ce baiat vorbaretz aicred ca esti topita toata...abia astept si eu sa-mi zia ruxi ceva hi hi ca deocamdata numai aaaa si eeeee...oare o fii normal???? na ca iar am inebunit
aaaa....si ca tot veni vorba de aaaa...mi-am adus aminte ca am cantarit-o pe ruxi si la 4,5 luni are 7,150 kg...la 4 luni avea 6,800 parca...e normal ca in 2 saptamani sa ia doar 350 de grame? cand i-am introdus si ei pireul de fructe si cerealele??/ oare nu-i priesc?
anne-marry, ma bucur ca sunteti bine
try, si ruxi a mea prefera sa tipe in loc sa vorbeasca, uneori mai si canta hi hi...mama zice ca sunt eu nebuna dar eu sper ca macar ea sa aibe inclinatii catre muzica...fiindca alex....are o voce asa frumoasa si are si auz muzical dar cand vreau sa-l invat ceva...imediat imi zice ca are de lucru la pc hi hi si ma lasa balta
fetelor, v-am pupat si pe voi si pe bbei si mai vorbim
noapte buna si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

In parc n-am mai ajuns,dar la dr am fost.
Prima problema,adica miriiala,nu pare sa fie datorata dintisorului.Dr zice ca nu se simte nimic desi eu vad gingia alba si umflata si pe bianca salivind si cu degetelele in gurita.dar daca nu sunt dr...?
A doua problema,adica portiunea micuta de piele uscata si aspra,despre care dr vechii ne spusese ca va trece pina la 4 luni,sa dovedit a fi dermatita atopica.asa ca acum ne tratam cu Advantan si speram sa ne treaca repede.
Noroc cu Ad_rianna ,ca m-a sfatuit sa nu mai astept si sa merg la dr.Multumesc frumos .
Paxela,poate ca ginerele meu vrea sa isi pastreze silueta. de la Biencuta si sa auzim numai vestii bune.
Felis,daca Mihaita are pofta de mincare sigur va lua iar in greutate.
Aime,mai dar ce copilas vorbaret.sa-ti traiasca si sa ne povestesti viitoarele progrese.
Roserb,ai o minune de copilas.
la toata lumea.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by danamunti
Luni am fost in Herastrau si ne-am plimbat.Era plin parcul mai ales ca era asa cald.Eric a invatat sa tipe si in parc numai asa a tinut-o.A fost frumos in parc si ne-am plimbat de nu mai puteam de picioare,

nu poate fi adevarat... Am fost luni in Herastrau eu si Paxela... Am stat de la 12 la 17... Nu ai vazut nici o nebuna pe role impingand carutzul???????? (si cu ceva viteza)
Ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Unde mai????????Am vazut o gramada pe role dar eu stiu acum?Oricum daca era te recunosteam pe tine(te vazui in poze) dar pe Paxela nu cred.Ce ma oftic acum!Daca stiam sau daca puteam sa va anunt sa ne intilnim.....Lasa ca la vara nu mai scapati!Da voi n-ati vazut una cu un carut rosu si cu umbreluta rosie?Eu eram aia.Am intrat pe partea cu Muzeul satului si am mers pina unde incep terasele si tot asa.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Da Andreap am fost acasa si ce bine a fost.Eu care nu mai suport sa stau aici iti dai seama ca n-am asteptat de doua ori sa-mi zica sotul sa fac bagajul.Marti dimineata cind ne indreptam spre aeroport imi venea sa ma intorc inapoi.Dar lasa ca pe 6 iunie ma intorc.Acum trece...
Bits sa va fie de bine botezul!Cum s-a comportat bb?
Eric azi a fost cam miriit cred ca de la dintii astia.Sa vedem miine daca e tot asa.Azi in schimb mi-a mincat pireu de fructe.Putin dar a mincat.Miine mai incercam.Va pup!
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

buns fetele!am reusit si eu sa mai intru pe forum ca in ultimul timp sunt fff ocupata.multumim pt urarile cu botezulam pus si POZE aici.

Ken al meu merge tarash pe burtica dar nu inainte ca tot omul si inapoi,astazi l-am gasit atarnand de la jumatate pe merginea patului.la noi daca ar fi cazut nu se intampla nimic caci e distanta mica de la pat si pana jos de asta nici nu mi-am facut griji prea multe,interesant e ca a perceput diferenta, s-a prins cu manutele de covertura si a inceput sa tipe.jucariile nu prea ne mai intereseaza pt ca pantofiorii si sosetutele sunt mult mai interesante si mai enervante(asta pt mami care trebuie sa le repuna la locul lor de n ori).

va pup si sper sa ne mai auzim cat de curand.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BITS... m-a terminat ZAMBARETUL tau... Prima poza e... Ca sa nu mai vorbesc de pozele de "familie"
Sa va fie de bine botezul si la micul crestin...

STEFANIA... am vazut o mama cu un carutz rosu cu negru si umbrelutza rosu cu negru... Tinea umbrelutza la copilas, pusa la carutz, sa nu il bata soarele pe bb... Pe langa terenurile de minigolf am trecut pe langa acea mamica... Sa nu-mi zici ca erai tu...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput