Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Bine ca v-am gasit fetele !!! mi-a fost tare dor de voi !!
hRISTOS A iNVIAT cu intarziere si de la noi.Sper ca toata lumea a petrecut pe masura si nu v-a picat prea rau mielul si restul bunatatilor.
esste bine in vacanta, dar rau mai este fara DC...parca eram fiimiu in pat (adica pe ace).
Alex in vacanta s-a comportat foarte bine, si-a cam petrecut viata de peste zi in carut, dar parca nu l-a deranjat.Si in avion a fost cumintel.
Insa acasa cand si-a vazut piticeii de pe pereti a tras un chiuit de bucurie...
e foarte vorbaret, are o intreaga gama de sunete si vorbeste mult cu obiectele din jur, ceea ce ma bucura ca nu ma cere...dar cand se supara zie mam-mama foarte clar.Nu cred ca nu stie ce sa ceara...
Vestea proasta e ca MUSCA !!! daca doamne fereste il las infometat 10 min si apuca sa se enerveze, musca rau cu cei 2 dintisori ascutiti parca special si apoi suge.E foarte rau...Bits al tau face asa ?ca restul bb-ilor cu dintisori parca nu mai sug ? sau ma insel ?

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Buna fetelor, Christos a inviat!, cu intarziere stiu, cer iertare.
Si trecu si Pastele, furam la socrii si acasa la mine, LA MARE. A fost super pot spune ca ne revenim si ca facem iar plimbari lungi prin tara, de data asta in formula innoita, revizuita si adaugata, hihihi.
Ieri am fost la dr. ca am facut 6 luni, avem 65cm si 6.800kg, cica trebuia 100 de gr. mai mult. Incepem cu supa de legume si pui sa vedem azi cum ii place carnea. Ne-am hotarat sa luam o data pe saptamana o gaina de tara pentru gagalice ca sa o ferim cat putem de produsele din comert care sunt pline de chimicale. Si cam atat, pofta buna la bebei si apropo de role, eu care n-am mers in viata mea, IMI IAU ROLE. Vai, cred ca o sa fiu de groaza cu carut si shontacaind cu rolele alea.

elena si ANA (2.11.2004)

http://photos.yahoo.com/elenapangica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Sa ne traiasca sarbatoritii de astazi Alexia Cristina, MIhaita si Olivia

Vio sanatate puiutei tale si sa-i treaca repede bubitele.
Paxela o suferi de dorul fetelor Silviu de nu mananca...las' ca-i scoatem noi la iarba verde si langa o bere poate au chef si de-un laptic.
Felis cand vrei si ai timp ne vedem sa-ti dau vitaminele ca am ajuns in Bucuresti.Pupam pe Mihaita si vrem la bere si cu el.

Roserb am vazut pozele minunate.sunteti asa frumosi ca nu stiu pe care sa admir intai.Sa-i faci modele.

Bits si al tau creste asa frumos, sa-i fie de bine botezul.
Alte poze nu stiu cine a mai pus noi, sa ziceti ca noi am ramas in urma si vrem sa va vedem.
Monica mie mi se pare ca are bine Ruxi la 4,5 luni 7150.Al meu la 4 luni avea 7, acum la 5 fara 6 zile are 7300.Si pe mine ma ingrijoreaza ca a luat intr-o luna doar 300, dar mai are pana sa-l declar slab.

Alex se ridica in fundulet de la 30 grade singurel si sta cam 30sec fara sa cada, apoi e in freza.Nu se enerveaza ca pica ci ca nu-l pun la loc s-o ia de la capat.Oricum ma bucur ca intinde mana dupa anumite jucarii, dar cel mai tare dupa telefoane si telecomenzi.Il fac depanator prin casa.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Multumim pentru aprecieri! Ele, pai gata, ai fetita mare deja, te poti apuca de bebe2.Adevarul este ca e cam complicat cu doi copii, cred ca o perioada de 2-3 ani , pana creste si cel mic. Mie cel mai greu de rezolvat mi se pare problema iesirilor noastre cu prietenii de ex, e tare greu sa-i lasi pe amandoi cu o singura bunica(ale noastre nu fac fatza), iar sa le nimeresti pe amandoua disponibile e si mai si...DAR , exista si multe satisfactii, asa ca nu va descurajati!

Kenzo si Denisa sunt niste frumusei amandoi, si mamicile lor pe langa ei!

Miki, Dana, bine ati revenit si ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta . Vreau si eu

Vio, mai, ce-i cu "epidemia " asta de dermatita atopica? Vad ca fosrte multi bebelusi se confrunta cu ea. Sper sa scapati repede de bubite. In legatura cu dintisorul, asa mi-a zis si mie pediatra, ca nici vorba sa-i iasa, desi are aceleasi manifesteri ca papusica ta. Mi-a explicat cum trebuie sa arate gingia cand iese dintele, si intr-adevar a avut dreptate, nu ne iese nimic!Si Mihnea e balos tare, si roade tot ce apuca...Asa ca mai asteptam , cum zice dr. mea: stati linistita doamna, ca in mod sigur copilul va avea si dinti...Nu ma impacientez, Biancai i-a iesit primul la 11 luni.

Monica, si eu am acelasi stres cu Mihnea, ca nu vorbeste copchilu', si toata lumea in jur imi zice ca sunt nebuna, dar eu stiu cum era Bianca la varste lui. Iata deci dezavantajul de a avea primul copil precoce si inteligent, tot timpul fac comparatii. Mihnea in schimb e mereu vesel si ranjit.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by FELIS

STEFANIA... am vazut o mama cu un carutz rosu cu negru si umbrelutza rosu cu negru... Tinea umbrelutza la copilas, pusa la carutz, sa nu il bata soarele pe bb... Pe langa terenurile de minigolf am trecut pe langa acea mamica... Sa nu-mi zici ca erai tu...[/purple]

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Cred ca vroiai sa zici Dana nu Stefania,nu?
Da carutul e rosu(scaunul) si cu negru,iar umbreluta rosu cu albastru inchis(zici ca e negru).Sincer nu stiu unde sint terenurile de minigolf.Umbreluta era pusa la carut,iar din cind in cind mai trageam de ea sa nu-i intre soarele in ochi la bebe.Mai inseamna ca eu eram.Eram cu sotul,sora mea si 2 nepoate.Daca mamica care ai vazut-o era blonda tunsa scurt,cu blugi si un hanorac colorat,ERAM EU.Daca am si trecut una pe linga alta inseamna ca sintem tari!Data viitoare ne dam intilnire ca sa nu ne mai ratam.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Alexia Cristina,Olivia si Mihaita!
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

salutari la toate mamicutele, pupici la bebelusii cuminti si mancaciosi.
Multumim pentru urari, da, suntem mari, am implinit 6 luni, wow.
Mancam supica de legume cu orez dar numai in amestec cu laptic de la mami, altfel nu ne place, si pireuri de fructe la borcanel care ne plac muuuult muuuult de tot, ne lingem pe botic.Bem si suculet de la hipp, dar numai indoit cu apa sa nu ne invatam cu prea dulce, si de ce nu, sa nu facem carii, caci avem un dintisor.Dintisor pentru care bunica, (ea l-a vazut prima) ne-a cadorisit cu o superba perinita in forma de inimioara pe care n-o folosim decat pentru ros.De asemenea au succes la ros acum absolut toate jucarioarele, paturici, plapumioara, nu conteaza, tooot.
In rest, mami e suparata, nu stiu de ce.Adica...stiu, dar asta e.
Avem si poze noi in albumul 6, laudati-ne sa ne inveselim.
pupici.

Alexia trimite si ea pupici lui Daniel.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by danamunti
Cred ca vroiai sa zici Dana nu Stefania,nu?
Da carutul e rosu(scaunul) si cu negru,iar umbreluta rosu cu albastru inchis(zici ca e negru).Sincer nu stiu unde sint terenurile de minigolf.Umbreluta era pusa la carut,iar din cind in cind mai trageam de ea sa nu-i intre soarele in ochi la bebe.Mai inseamna ca eu eram.Eram cu sotul,sora mea si 2 nepoate.Daca mamica care ai vazut-o era blonda tunsa scurt,cu blugi si un hanorac colorat,ERAM EU.Daca am si trecut una pe linga alta inseamna ca sintem tari!Data viitoare ne dam intilnire ca sa nu ne mai ratam.

iarta-ma !... Scuze... sunt datoare cu un miel!

Inseamna ca tu erai!....

MIKI... poate ajung prin Herastrau...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Monica, stai linistita cu greutatea lui ruxi. Ca sa vezi ca stai de 2 ori mai bine ca mine: alex a luat 500g in 2 luni, nu ca fi-ta 350 in 2 sapt. dupa cate stiam media dupa 3-4 luni e sa ia cam 500g intr-o luna, deci stai linistita. Plus ca alex avea 7,2kg la 5,5 luni, nu ca ruxi la 4,5 luni si unde mai pui a el e baietel si ar trebui sa fie mai greut ca o fetita la aceeasi varsta. Dar eu nu-mi fac nici un fel de probleme pt. alex (asta nu inseamna ca sunt inconstienta ), arata bine chiar daca nu e grasut ca alti copilasi, insa asa-i o sa-i fie si felul, caci e desirat si slab cum am fost amandoi cand eram mici.

Ma roade si pe mine chestia cu dermatita atopica: alex a facut in jurul guritei pielea tare urata: uscata si cu niste bubulite mici, mici foarte fine. Am zis ca e de la suzeta, dar el nu o rontaie excesiv, iar noaptea nu i-o dau decat arareori. Ziua i-o dau cand e marait si am eu ceva treaba de terminat si n-am timp de el. Apoi m-am gandit ca e de la dintisori (am citit undeva ca in jurul perioadei cand dau dintisorii bebe poate fae niste bubite mici rosii in jurul gurii - probabi lsaliva e mai concentrata in anumite chesti isi ataca usor pielicica din jurul gurii). Apoi am zis ca e de la faptu lca-l sterg cu prosopelul umed dupa ce papa si de la lingurita ca-i tot dau la gurita sa-i adun ce nu intra.
Nu stiu in definitiv de la ce e, dar asa e de inestetica treaba asta. Ii dau seara la cuclarica cu crema sa se hidrateze pielicica, dar el tot cu pielea uscata in jurul gurii se scoala (bine... suge de 2 ori noaptea). Asa fac si bebelusii vostri?
ma gandesc totusi ca daca ar fi dermatita atopica s-ar manifesta pe o portiune mai mare de piele, nu doar in jurul gurii...sau nu conteaza?!?!?!

Alex tot ragusit este, ieri ziceai ca e un pui de lebadutza ca ala din desenele animate. Vroia sa chiuie si nu putea, ramanea si el mirat "de ce nu mai iese mami sunetul?". dar parca astazi e mai bine ca ieri, nu stiu ce sa zic. Sa ma duc la medic cu el sau sa mai stau sa vad cum evolueaza? Nu-s genu lsa dau fuga una-doua la doctor, dar mi-e teama si sa nu faca ceva, vorba lu iroserb.

Bits, pupici lui kenzolino crestinelul.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

try, si Catalina a fost ragusita de la vant, si i-am dat Nurofen ziua, iar seara Eferalgan.

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput